Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Publication date | 2016-01-29 |
End date | 2016-02-10 09:00:00 |
Instytucja | Centrum Usług Logistycznych |
Miejscowość | Warszawa |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 20214 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158100009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, wg potrzeb Zamawiającego, opisanych w formularzach ofertowych dla poszczególnych części, stanowiących załączniki 1a - 1e do SIWZ. Wykonawcy będą dostarczać przedmiot zamówienia dla poszczególnych części zamówienia do obiektów Centrum Usług Logistycznych. Część nr 1 Warszawa - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektu Hotel Karat w Warszawie, położonego przy ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, do obiektu Hotel Łazienkowski w Warszawie, położonego przy ul. 29 Listopada 3B, 00-465 Warszawa oraz do obiektu Bufet Puławska położonego przy ul. Puławska 148/150, 02-624 Warszawa w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1a do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 1; Część nr 2 Polańczyk - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Jawor w Polańczyku, położonym przy ul. Zdrojowa 21, 38-610 Polańczyk, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1b do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 2; Część nr 3 Poznań - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Zespołu Obiektów Olimpia i Jowisz w Poznaniu - Hotel Olimpia, położony przy ul. Taborowa 8, 60-790 Poznań oraz Hotel Jowisz, położony przy ul. Dojazd 34, 60-631 Poznań, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1c do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 3; Część nr 4 Ustka - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego Morskie Uroczysko, położonego 76-270 Ustka - Uroczysko, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1d do SIWZ - Formularz kalkulacji cenowej dla części nr 4; Część nr 5 Wrocław - dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Hotelu Savoy we Wrocławiu, położonego przy Pl. Kościuszki 19, 50-027 Wrocław, w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 1e do SIWZ - Formularz ofertowy dla części nr 5. Opis1. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 2402. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 500 3. Bułka wieloziarnista kg 100 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 800 6. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 150 7. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 1201. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 120 2. Bułka kołodziejka, grahamka ,smaczna, dyniowa, słonecznikowa 50g szt 1300 3. Bułka pszenno-razowa wieloziarnista 35-70g szt 102 4. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 372 5. Chleb pszenno-razowy, wieloziarnisty 500g-600g, krojony, pakowany kg 425 6. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1620 7. Chleb wieloziarnisty, 400g - 600g krojony, pakowany kg 8251. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 300 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 650 3. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 1000 4. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 650 5. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 50 6. Ciasto typu jabłecznik na kruchym spodzie kg 160 7. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 150 8. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 400 9. Bułka żytnia 30 - 90g kg 100 10. Ciasto kostka migdałowa kg 30 11. Tort kg 201. Bułka tarta pszenna op. 0,5kg - 1kg kg 80 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 300 3. Chleb kaszubski 1500g kg 300 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 150 5. Chleb razowy 400g - 750g krojony, pakowany kg 250 6. Ciasto foremkowe typu babka piaskowa (różne rodzaje: waniliowa, czekoladowa, cytrynowa, pomarańczowa, marmurkowa, adwokatowa, toffi) kg 40 7. Ciasto foremkowe typu keks z bakaliami kg 40 8. Ciasto typu biszkoptowe z kremem, galaretką i świeżymi owocami sezonowymi kg 3 9. Ciasto typu jogurtowe z owocami np. śliwka, wiśnia kg 40 10. Ciasto typu placek drożdżowy różne smaki z owocami sezonowymi, serem lub kruszonką, babka drożdżowa z rodzynkami kg 60 11. Ciasto typu sernik na kruchym spodzie, w tym: z kakao, owocami kg 15 12. Drożdżówka, pączek, ciastko francuskie - różne smaki (ser, dżem, mak, budyń, jagody), jagodzianka, wieniec parzony, babeczka śniadaniowa typu mufinka, ciastko - omlecik z budyniem, ciastko typu ekler, ptyś 50-100g kg 60 13. Pieczywo tostowe pszenne paczkowane krojone op. maks. 1000g kg 101. Bułka grahamka 70g kg 400 2. Bułka zwykła pszenna, kajzerka 30-90g kg 3000 3. Bułka pszenna duża 100 g kg 2200 4. Chleb pszenno-żytni 500g - 600g krojony, pakowany kg 200 5. Chleb zwykły 400g - 750g krojony, pakowany kg 120 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Centrum Usług Logistycznych |
Ulica | ul. Słoneczna 37 |
Nr domu | 37 |
Miejscowosc | Warszawa |
Kod poczt | 00-789 |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 22 601 33 29 |
Fax | 22 601 50 11 |
Internet | www.cul.com.pl |
Regon | 14273254600000 |
E mail | agnieszka.szajkowska@cul.com.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Adres dyn zak | www.cul.com.pl |
Rodzaj zam | Inny: Instytucja gospodarki budżetowej |
Rodzaj zam inny | Instytucja gospodarki budżetowej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 5 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | spełnia lub nie spełnia |
Wiedza | spełnia lub nie spełnia |
Potencjal | spełnia lub nie spełnia |
Zdolne | spełnia lub nie spełnia |
Sytuacja | spełnia lub nie spełnia |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.cul.com.pl |
Spec war | Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba |
Data skl | 10/02/2016 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych Olimp, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |