Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Publication date 2016-04-01
End date 2016-04-11 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 33613 / 2016
Document type ZP-400
Cpv code 151100002, 151311305, 151311202, 151120006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami oraz wymaganiami ogólnymi dla poszczególnych pozycji zawarty jest w SIWZ nr WSZ-EP-18/2016 wraz z załacznikami dostępnej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl w zakładce zakupy i przetargi/zamówienia publiczne

Opis

Boczek świeży. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 1 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKarkówka świeża b/k. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 2 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plŁopatka świeża b/k. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 3 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plSchab świeży b/k. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 4 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMięso wołowe gulaszowe b/k świeże II gat. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 5 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa szynkowa wieprzowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 6 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa szynkowa z drobiu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 7 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa szynkowa z indyka. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 8 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plSzynka konserwowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 9 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMielonka wieprzowa-szynka mielona, kanapkowa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 10 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMielonka w galarecie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 11 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKurczak (mrożony). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 12 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plUdo z kurczaka (mrożone). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 13 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plFilet z kurczaka (mrożony). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 14 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMięso gulaszowe z indyka II gat (mrożone). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 15 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMięso gulaszowe z indyka I gat (mrożone). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 16 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plKiełbasa cienka wędzona. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 17 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plParówki cienkie (paluszki). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 18 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plSmalec kostka lub baton. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 19 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plWątroba wieprzowa świeża. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 20 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plMortadela. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 21 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPieczeń rzymska. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 22 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.plPasztet zapiekany. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z wymaganiami i ilościami dla Pozycji nr 23 zawarte są w SIWZ WSZ-EP-18/2016 wraz z załącznikami udostępnionej na stronie internetowej Zamawiającego www.szpital-konin.pl

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowosc Konin
Kod poczt 62-504
Wojewodztwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E mail szp@szpital-konin.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 23
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wiedza Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Potencjal Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zdolne Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sytuacja Zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dok potw W celu potwierdzenia że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej, podstawa prawna (Dz. U. z 1999r., Nr 66, poz. 752 z późn. zm.) lub - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2006, Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.)/
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Obniżenie cen jednostkowych produktów dostarczanych przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy.
Kryt cena A
Spec www www.szpital-konin.pl
Spec war Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, budynek D, II piętro, pokój 3/14
Data skl 11/04/2016
Godz skl 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria, budynek D, II piętro, pokój 3/13
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Inf dodat PRAWO OPCJI: 1. W trakcie obowiązywania umowy Zamawiający może skorzystać z prawa opcji obejmującego prawo do zwiększenia ilości zakupywanego asortymentu w danej pozycji do 10% ilości w danej pozycji (z zaokrągleniem w dół) po cenie jednostkowej określonej w ofercie.Zamawiający o skorzystaniu z prawa opcji poinformuje Wykonawcę. 2. W przypadku nieskorzystania przez Zamawiającego z prawa opcji, albo w przypadku skorzystania w niepełnym zakresie, Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia. 3. Zamawiający może skorzystać z prawa opcji w przypadku wyczerpania zakresu podstawowego dostawy w danej pozycji, jeśli pojawi się potrzeba zwiększenia zakresu tej dostawy. W takiej sytuacji Zamawiający poinformuje Wykonawcę o skorzystaniu z prawa opcji. 4. Do asortymentu dostarczanego w ramach prawa opcji stosuje się wszystkie postanowienia przedmiotowej umowy, w tym w szczególności postanowienia dotyczące terminu dostawy, terminu reklamacji i terminu ważności.
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)