Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów spożywczych dla ZSRCKU.

Publication date 2016-04-05
End date 2016-04-13 14:30:00
Instytucja Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego
Miejscowość Zduńska Wola
Województwo łódzkie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Owoce, warzywa i podobne produkty,
  • Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Części lamp i sprzętu oświetleniowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 77048 / 2016
Document type ZP-400
Cpv code 158000006, 155000003, 154000002, 153000001, 152000000, 151000009, 158100009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych
od 01.07. 2016 do- 30. 06. 2017
Zamawiający dzieli przedmiot zamówienia na 6 części.
Podane w opisie przedmiotu zamówienia miesięczne zapotrzebowanie na poszczególne artykuły żywnościowe obejmują ilości przewidziane dla zamówienia podstawowego. Zamawiający zastrzega, iż może w ramach prawa opcji zwiększyć zamówienie w ilości do 100% zamówienia podstawowego dla każdej z pozycji asortymentu. W razie skorzystania z prawa opcji, będą obowiązywały ceny wskazane w ofercie dla zamówienia podstawowego.

Opis

Rodzaj zamówienia Miesięczne zapotrzebowanie
1. mięso mielone 2 kg
2. szynka konserwowa 5 kg
3. karczek bez kości
5 kg
4. schab z kością 15 kg
5. łopatka bez kości 15 kg
6. żywiecka 2 kg
7 polędwica sopocka 5 kg
8. lichawska 5 kg
9. wątroba wieprzowa 5 kg
10. parówka 8 kg
11. wędzonka 5 kg
12. tyrolska 2 kg
13. kiełbaski pychotki 5 kg
14. szynka wiejska 5 kg
15. szynka śniadaniowa 3kg
16. pasztetowa
5 kg
17. żeberka 5 kg
18. filet z kurczaka

10 kg
19. udko z kurczaka 15 kg
20. porcja rosołowa 15 kg
21. pasztet drobiowy 5 kg
22. pieczeń z kaczki
22. pieczeń z kaczki 5 kg
23. rolada z kurczaka
5 kg
24. kiełbasa biała 7 kg
25. kaszanka 5 kg
26. brzuch wieprzowy 3 kg
27. boczek 3 kg
28. polędwica drobiowa 5 kg
29. kiełbasa krakowska 5 kg
30. szynka domowa 5 kg
31. szynka piknikowa 5 kgRodzaj zamówienia Miesięczne zapotrzebowanie
1. cukier 1 kg 5 kg
2. olej rzepakowy 1 l 20 l
3. sok koncentrat 430 ml butelka 50 but.
4. herbata ekspresowa 100 saszetek 20 op
5. kwasek cytrynowy 20 g 10 szt.
6. szczaw 370 ml słoik 10 sł.
7. kasza jęczmienna 1 kg 10 kg.
8. ryż 1 kg 15 kg
9. papryka mielona 20 g 10 szt.
10. musztarda 180 g 10 sł
11. soczki 330 ml 30 but.
12. mąka typ 480 kg 20 kg
13. smalec kg 5 kg
14. sól 1kg 10 kg
15. majeranek 10 g 15 szt.
16. pieprz czarny mielony 20 g 15 szt.
17. pieprz ziołowy mielony 20 g 6 szt.
18 chrzan tarty 190 g 5 sł.
19. makaron świderki 500 g 30 szt.
20 makaron nitki 250 g 40 szt.
21 majonez 700 ml 5 sł.
22 makaron ryżowy 250 g 5 szt.
23 kukurydza konserwowa 370 ml 10 sł
24. ogórki konserwowe 900 ml 20 sł
25 przyprawa do potraw w proszku 200 g 10 szt
26 płatki kukurydziane 500 g 50 szt
27. żurek w proszku 500 g 9 szt
28 koncentrat pomidorowy 190 g 20 sł
29. koncentrat buraczany 300 g 5 sł
30 ananasy puszka 565 g 5 puszek
31. keczup 450 ml 10 but
32. liść laurowy 6 g 5 szt
33. kakao 200g 10 szt
34. kasza manna 500 g 3 kg
35. brzoskwinie w puszce 820 g 3 puszki
36. galaretka 75 g 10 szt.
37. przecier ogórkowy 190 g 10 sł
38. groszek konserwowy 370 ml 5 sł
39. mąka ziemniaczana 1 kg 2 kg
40. sałatka 1 kg 5 kg
41. sos pieczeniowy 30 g 10 szt
42. sos do sałatek 9 g 10 szt
43. papryka konserwowa 600 g 5 szt.
44. Miód 1 kg 20 szt.
45. Maca 100g 30 szt.
46. gofry 100g 30 szt.
47. krążki ryżowe 100 g 30 szt.
48. oregano 10 g 15 szt.
49. bazylia 10 g. 10 szt.Rodzaj zamówienia Miesięczne zapotrzebowanie
1.cebula kg 20 kg
2. jabłka kg 50 kg
3. seler kg
20kg
4. ziemniaki kg 600kg
5. kapusta młoda/ pekińska kg 7 kg
6. mandarynki kg 20 kg
7. kapusta czerwona kg 20 kg
8. banany kg 30 kg
9. kapusta biała kg 30 kg
10. marchew kg 20 kg
11. pietruszka kg 10 kg
12. kapusta kwaszona kg 30 kg
13. por szt. 20 szt
14. pomidor kg 30 kg
15. cytryna kg 2 kg
16. papryka kg 10 kg
17. fasola Jaś średni kg 7 kg
18. groch łupany kg 6 kg
19. pieczarki kg 12 kg
20 ogórek zielony kg 10 kg
21. ogórek kwaszony kg 12 kg
22. buraki kg 30 kg
23. nektarynki kg 12 kg
24. arbuz kg 7 kg
25. pomarańcza kg 30 kg
26. rzodkiewka pęczek 8 pęczków
27. kluski na parze szt. 200 szt
28. sałata 25 szt.
29. koper 15 pęczków
30. szczypior gruby 15 pęczków
31. kiwi 10 kg
32. gruszka 10 kg
33. brzoskwinia 10 kg
34. śliwka 10 kgRodzaj zamówienia Miesięczne zapotrzebowanie
1. ser kanapkowy 150 g 50 szt.
2. jaja kl.II szt. 700 szt.
3. masło 200g kostka 100 szt.
4. mleko 1l 120 l.
5 śmietana 18% 250 g 15 szt.
6. ser żółty 1 kg 10 kg.
7. deser mleczny 120 g 30 szt.
8. serek wiejski 150 g 90 szt.
9. jogurt owocowy 175 g 200 szt.
10. serek homogenizowany 165g 50 szt.
11. ser twarogowy kg 15 kg
12. ser biały plastrowany 150 g. 15 szt.
13. śmietana 36% 0,5 l 3 szt.
14. Serek owocowy 165 g. 25 szt.
15. Jogurt naturalny 175 g 50 szt.Rodzaj zamówienia Miesięczne zapotrzebowanie
1. chleb 0,6 kg 200 szt.
2. bułka kajzerka 50 g 120 szt.
3. bułka zwykła 50 g 120 szt.
4. bułka zwykła 100 g 120 szt.
5. chleb razowy 0,6 kg 70 szt.
6. bułka z ziarnem 50 g 120 szt
7. bułka grahamka 50 g 120 szt.
8. bułka tarta 1kg 10 kgRodzaj zamówienia Miesięczne zapotrzebowanie
1. miruna bez skóry kg 8 kg
2. makrela wędzona kg 5 kg
3. kluski śląskie kg 10 kg
4. pierogi z mięsem kg 10 kg
5. sałatka z makreli 125 g 40 szt.
6. pyzy z mięsem kg 15 kg
7. mieszanka warzywna kg 5 kg
8. knedle z owocami 10 kg
9. Krokiety z kapustą i grzybami 5 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego
Ulica Wojsławice 118
Nr domu 118
Miejscowosc Zduńska Wola
Kod poczt 98-220
Wojewodztwo łódzkie
Tel 0-43 825 14 91
Fax 0-43 825 14 90
Regon 00009588000000
E mail zsrckuwoj@poczta.onet.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych
Rodzaj zam inny Zespół Szkół i Placówek Oświatowych
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 6
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Tak
Zam uzupelniajace Zamawiający dopuszcza udzielenie zamówienia uzupełniającego, stanowiącego nie więcej niż 20% zamówienia podstawowego
Czas D
Data roz 01/07/2016
Wadium Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Zaliczka Nie
Uprawnienie Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ
Wiedza Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ
Potencjal Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ
Zdolne Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ
Sytuacja Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena B
Kryt 1p 95
Kryt 2 Termin płatności
Kryt 2p 5
Spec www www.wojslawice.ksiezyc.pl
Spec war Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach Wojsławice 118 98-220 Zduńska Wola
Data skl 13/04/2016
Godz skl 14:30
Miejsce Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach Wojsławice 118 98-220 Zduńska Wola
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)