Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Publication date | 2016-04-20 |
End date | 2016-04-27 09:50:00 |
Instytucja | Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego |
Miejscowość | Gołuchów |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 98698 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kości PN-76/7-85712 kg 2 250; 15111100-0 wołowina Wołowina extra PN-88/A 8203 kg 60; 15112000-6 drób Filet z piersi kurczaka PN-A-86520:1998 kg 2 580; 15112000-6 drób Porcja rosołowa PN-A-86524 kg 1 140; 15112000-6 drób Udko z kurczaka PN-A-86524 kg 4 800; 15113000-3 wieprzowina Boczek surowy PN-86/A 82002 kg 420; 15113000-3 wieprzowina Boczek wędzony bez żeberek PN-A-82007 kg 660; 15113000-3 wieprzowina Karkówka bez kości PN-86A-82002 kg 3 900; 15113000-3 wieprzowina Mięso mielone PN-A-82009 kg 2 100; 15113000-3 wieprzowina Schab bez kości PN-86A-82002 kg 2 100; 15113000-3 wieprzowina Żeberka PN-86/A82002 kg 930; 15114000-0 podroby nogi wp PN-91-A-82001 kg 1 500; 15114000-0 podroby Pasztet PN-A-82022 kg 750; 15114000-0 podroby Pieczeń PN-A-82007 kg 450; 15114000-0 podroby Salceson biały PN-A-82007 kg 330; 15114000-0 podroby Wątroba wieprzowa PN-A-82004 kg 795; 15114000-0 podroby Żołądki wołowe PN-A-82004 kg 240; 15131130-5 wędliny Blok mięsny PN-A-82007 kg 270; 15131130-5 wędliny Kabanosy PN-A-82028 kg 600; 15131130-5 wędliny Kiełbasa golonkowa PN-A-82007 kg 660; 15131130-5 wędliny Kiełbasa krakowska PN-A -82007 kg 420; 15131130-5 wędliny Kiełbasa parówkowa drobno rozdrobniona PN-A-82007 kg 780; 15131130-5 wędliny Kiełbasa śląska PN-A-82007 kg 1 500; 15131130-5 wędliny Kiełbasa zielonogórska PN-A-82007 kg 960; 25 15131130-5 wędliny Kiełbasa zwyczajna PN-A-82007 kg 525; 26 15131130-5 wędliny Kiełbasa żywiecka PN-A-82028 kg 810; 27 15131130-5 wędliny Ogonówka PN-A-82007 kg 840; 28 15131130-5 wędliny Parówki cienkie drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 2 370; 29 15131130-5 wędliny Polędwica sopocka PN-A-82007 kg 240; 30 15131130-5 wędliny Przysmak szynkowy PN-A-82007 kg 960; 31 15131130-5 wędliny Szynka gotowana PN-A-82-007 kg 1 500; 32 15131130-5 wędliny Szynka śniadaniowa PN-A-82007 kg 660; 33 15131130-5 wędliny Szynka tostowa PN-A-82007 kg 720; 34 15131130-5 wędliny Szynka tyrolska PN-A-82007 kg 1 350; 35 15131130-5 wędliny Szynka wołowa PN-A-82007 kg 660; 36 15131130-5 wędliny drobiowe Szynka z indyka PN-A-86526:1995 kg 480; 37 15131134-3 kaszanka i inne wędliny krwiste Kaszanka średnio rozdrobniona PN-A-82007 kg 900; 38 15131135-0 wędliny drobiowe Polędwica z indyka PN-A-86526:1995 kg 1 140; 39 15131210-0 szynka wędzona Szynka wędzona PN-A-82007 kg 1 020; 40 15131210-0 szynka wędzona Szynka wiejska PN-A-82007 kg 780; 41 15131400-9 produkty wieprzowe Karczek pieczony PN-A-82007 kg 450; 42 15131410-2 szynka Szynka biała (konserwowa) PN-A-86525 kg 1 635; 43 15131600-1 produkty wołowe i cielęce Parówki cielęce drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 960; 44 15412100-0 tłuszcze zwierzęce Smalec PN-90/A-85802 kg 2 070; 45 15114000-0 podroby Golonki PN91 A 82001 kg 90 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego |
Ulica | Jedlec |
Miejscowosc | Gołuchów |
Kod poczt | 63-322 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 062 7616251,53 |
Fax | 062 7616752 |
Internet | www.jedlec.nowybip.pl |
Regon | 25049797500000 |
E mail | it.crrjedlec@krus.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/03/2019 |
Wadium | Zamawiający nie żąda wniesienia wadium |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Wiedza | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Potencjal | warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje, bądź będzie dysponował nie mniej niż jednym środkiem transportu, którym wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia, odpowiadających wymaganiom sanitarnym, określonym ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.) |
Zdolne | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia |
Sytuacja | warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje opłaconą polisą ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej z tytułu prowadzenia działalności będącej przedmiotem niniejszego postępowania na sumę nie niższą w zakresie OC niż 50 000 PLN |
Oswiadczenie potwierdzenia 6 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 13 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 16 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | Ważną decyzję właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Państwowego Granicznego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego, nieobjętego urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, wystawione przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Państwowego Granicznego Inspektora Sanitarnego w sprawie rejestracji i/lub zatwierdzenia zakładu na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.), lub ważną decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej, wydaną na podstawie ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz. U. z 2014 r. poz. 1577 ze zm.) o zatwierdzeniu zakładu lub zaświadczenie tego organu o wpisie do rejestru zakładów objętych urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, oraz zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.), lub protokół z urzędowej kontroli żywności, przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.), lub certyfikat HACCP - nie dotyczy producentów na etapie produkcji pierwotnej |
Inne dokumenty | jeżeli wykonawca, wykazując spełnianie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, polega na zasobach innych podmiotów na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, a podmioty te będą brały udział w realizacji części zamówienia, zamawiający żąda od wykonawcy przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 2 SIWZ oraz oświadczenia o solidarnej odpowiedzialności |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | możliwość waloryzacji cen w drodze porozumienia stron w oparciu o półroczny wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych; zmiana właściwej stawki VAT |
Kryt cena | A |
Spec www | www.jedlec.nowybip.pl |
Spec war | Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów. |
Data skl | 27/04/2016 |
Godz skl | 09:50 |
Miejsce | miejsce: Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów, Pokój Kierownika Działu Administracji |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |