1/Ż/2016
Publication date | 2016-04-25 |
End date | 2016-05-06 13:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Opolu Lubelskim |
Miejscowość | Opole Lubelskie |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 45899 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 155000003, 153000001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część I 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg)/trwałość min. 14 dni kg I 5000 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % (opakowanie do 25 kg) kg I 900 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) /trwałość min. 14 dni kg I 4500 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g)/trwałość min. 14 dni kg I 160 5 Serek typu Fromage (opakowanie 100 g)/trwałość min. 14 dni kg I 1200 6 Serek topiony (opakowanie 100 g) trwałość min. 14 dni kg I 1600 7 Serek ziarnisty czysty / opakowanie 150g//trwałość min. 14 dni kg I 2800 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250 g trwałość min. 14dni kg I 5600 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ trwałość min. 14 dni kg I 1600 10 Ser żółty twardy trwałość min. 14dni kg I 500 Część II 1 Przyprawa do zup w płynie PN-A-86967 kg I 1500 2 Ocet spirytusowy 10 % PN- EN 13188 l I 400 3 Musztarda gastronomiczna PN-A-86964 kg I 1600 4 Ketchup /łagodny,pikantny/ PN-A-86951 kg I 1400 5 Sos tatarski - do mięs, wędlin, jaj i ryb kg I 1000 6 Groszek konserwowy PN-76/A-77803 kg I 600 7 Kukurydza konserwowa PN-A-77807:1997 kg I 1000 8 Majonez gastronomiczny PN-A-94018:1995 kg I 900 9 Sól kuchenna warzona PN-C-84081 kg I 2700 10 Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720 kg I 500 11 Liść laurowy PN-A-86967 kg I 5 12 Majeranek otarty PN-A-86958 kg I 60 13 Papryka ostra/słodka mielona PN-A-86955 kg I 90 14 Pieprzy ziołowy PN-A-86952 kg I 70 15 Pieprz czarny mielony PN-A-86955 kg I 120 16 Ziele angielskie BN-68/8132-14 kg I 5 17 Czosnek suszony granulowany PN-R-75518 kg I 110 18 Koperek suszony PN - 72/A-77603 kg I 40 19 Kwasek cytrynowy PN-81/A-79734 kg I 35 20 Kawa zbożowa kg I 130 21 Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu jarzynka kg I 900 22 Sos meksykański do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką kg I 1000 23 Fasola średnia PN-75/R 65031 kg I 2600 24 Chrzan tarty PN/R-75520 kg I 1600 25 Groch łuskany PN- 81/R 86951 kg I 1500 26 Koncentrat pomidorowy - 30% PN-A-77606 kg I 5000 27 Przyprawa oregano suszone kg I 40 28 Przyprawa zioła prowansalskie suszone kg I 30 29 Przyprawa cynamon suszony kg I 12 30 Ogórek konserwowy kg I 2000 31 Papryka marynowana kg I 1200 32 Sałatka obiadowa 4-ro składnikowa na bazie ogórka - słój kg I 1800 33 Sałatka obiadowa 4-ro składnikowa na bazie kapusty białej - słój kg I 1800 34 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 600 35 Sos boloński w proszku PN-A-94052 I kg 300 36 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 300 37 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 I kg 1000 38 Żurek w proszku PN-A-94052 I kg 400 39 Barszcz czerwony w proszku PN-A-94052 I kg 350 40 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 I kg 300 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny w Opolu Lubelskim |
Ulica | ul. Owocowa 7 |
Nr domu | 7 |
Miejscowosc | Opole Lubelskie |
Kod poczt | 24-300 |
Wojewodztwo | lubelskie |
Tel | 81 827 69 00 |
Fax | 81 827 35 50 |
Internet | www.zp.sw.gov.pl |
Regon | 06039716600000 |
E mail | dkw_opole_lubelskie@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Rodzaj zam inny | Jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 2 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/05/2017 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego oświadczenia , zał. nr 2 do SIWZ |
Wiedza | Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego oświadczenia , zał. nr 2 do SIWZ |
Potencjal | Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego oświadczenia , zał. nr 2 do SIWZ |
Zdolne | Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego oświadczenia , zał. nr 2 do SIWZ |
Sytuacja | Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego oświadczenia , zał. nr 2 do SIWZ |
Oswiadczenie potwierdzenia 10 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Inne dokumenty | Dokument poswiadczajacy spełnienie(atest) warunków wynikajacych z opisu przedmiotu zamówienia - mleka w proszku. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | Zakład Karny w Opolu Lubelskim, ul. Owocowa 7, 24-300 Opole Lubelskie |
Data skl | 06/05/2016 |
Godz skl | 13:00 |
Miejsce | Zakład Karny w Opolu Lubelskim, ul. Owocowa 7, 24-300 Opole Lubelskie - Sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |