Świadczenie usług dostawy zestawów prowiantowych ze zdrową żywnością dla korzystających z pływalni, uczestników zajęć i wydarzeń sportowych w ramach Projektu pn. Profilaktyka chorób układu krążenia szansą na poprawę sytuacji zdrowotnej mieszkańców powiatu przasnyskiego w Programie PL13 Ograniczenie społecznych nierówności w zdrowiu finansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009-2014 oraz budżetu państwa.
| Publication date | 2016-05-06 |
| End date | 2016-05-20 10:00:00 |
| Instytucja | Starostwo Powiatowe |
| Miejscowość | Przasnysz |
| Województwo | mazowieckie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 114150 / 2016 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 158000006, 153200007 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia jest: 1.Świadczenie usług dostawy zestawów prowiantowych ze zdrową żywnością dla korzystających z pływalni i uczestników zajęć sportowych w obiekcie Mazowieckiego Centrum Sportów Zimowych w Chorzelach (pływalnia). a. Świadczenie usługi będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy przez Wykonawcę ale nie dłużej niż do 31.08.2016r. b. Planuje się, że przedmiotowa usługa będzie świadczona w Mazowieckim Centrum Sportów Zimowych w Chorzelach, ul. Szkolna 4a, 06-330 Chorzele (pływalnia). c. Planuje się, że łączna liczba zestawów prowiantowych w postaci serwisu zdrowej żywności dla osób korzystających z wejść na basen/zajęcia usprawniające wyniesie około 38.000 zestawów d. Prowiant ze zdrową żywnością winien obejmować: - wodę niegazowaną w butelkach 0,5 l / osobę, sok pomidorowy w szklanych butelkach o pojemności 0,3 l na osobę o zawartości sodu nie więcej niż 0,2 g - różne rodzaje suszonych owoców - minimum 50 g na osobę (oryginalnie pakowane w torebkach) do wyboru dla uczestników suszone: jabłka, śliwki, morele i banany, na przemian zamiast suszonych owoców Wykonawca winien dostarczać: pestki dyni i słonecznika minimum 150 g na osobę do wyboru (oryginalnie zapakowane w torebkach, produkty wyprodukowane na terenie UE), - zdrowy baton wielozbożowy o wadze 30 do 40 g na osobę- zapakowany, gotowy do spożycia po otwarciu. Każdy zestaw zapakowany i zamknięty osobno w torebki foliowe oraz posiadający informacje nt Projektu z Logo. e. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia: - dostarczania zestawów na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem zajęć, zgodnie z przekazanym zapotrzebowaniem. - obsługi dostawy prowiantów tj. niezbędny personel do dostarczenia zdrowej żywności do wyznaczonego miejsca. - zachowany termin ważności produktów nie krótszy niż do końca 2016r. 2) Świadczenie usług w zakresie dostawy prowiantów ze zdrową żywnością dla uczestników 9 wydarzeń sportowych na terenie powiatu przasnyskiego. a. Świadczenie usług dostawy zestawów będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy w ramach 9 wydarzeń sportowych organizowanych przez Zamawiającego ale nie dłużej niż do 31.08.2016r. b. Przedmiotowa usługa będzie świadczona w granicach powiatu przasnyskiego c. Każdorazowo Zamawiający będzie informował Wykonawcę o miejscu świadczenia usługi, terminie i planowanej liczbie uczestników na 7 dni przed realizacją zamawianej usługi. Pierwsze wydarzenie sportowe planuje się w drugiej połowie maja 2016 r. d. Planuje się, że liczba osób korzystających z wydarzeń sportowych będzie stanowić nie więcej niż 11.000. Zamawiający będzie przedkładał planowany harmonogram wydarzeń Wykonawcy. e. Planuje się, że łączna liczba zestawów prowiantowych w postaci zdrowej żywności dla osób korzystających wydarzeń sportowych wyniesie nie więcej niż 11.000 zestawów f. Zestaw ze zdrową żywnością winien obejmować: - wodę niegazowaną w butelkach 0,5 l / osobę, sok pomidorowy w szklanych butelkach o pojemności 0,3 l na osobę o zawartości sodu nie więcej niż 0,2 g - różne rodzaje suszonych owoców - minimum 50 g na osobę (oryginalnie pakowane w torebkach) do wyboru dla uczestników suszone: jabłka, śliwki, morele i banany, na przemian zamiast suszonych owoców Wykonawca winien dostarczać: pestki dyni i słonecznika minimum 150 g na osobę do wyboru (oryginalnie zapakowane w torebkach, wyprodukowane na terenie UE), - zdrowy baton wielozbożowy o wadze 30 do 40 g na osobę- zapakowany, gotowy do spożycia po otwarciu. Każdy zestaw zapakowany i zamknięty osobno w torebki foliowe oraz posiadający informacje nt Projektu z Logo. g. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia: - dostarczania zestawów na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem wydarzenia sportowego, - zachowany termin ważności produktów nie krótszy niż do końca 2016r. |
Dodatkowe informacje
| Biuletyn | 1 |
| Nazwa | Starostwo Powiatowe |
| Ulica | ul. Św. Stanisława Kostki 5 |
| Nr domu | 5 |
| Miejscowosc | Przasnysz |
| Kod poczt | 06-300 |
| Wojewodztwo | mazowieckie |
| Tel | 029 7522270 w.121 |
| Fax | 029 7522270 |
| Internet | www.powiat-przasnyski.pl |
| Regon | 55066847900000 |
| E mail | organizacyjny@powiat-przasnysz.pl |
| Czy obowiazkowa | Tak |
| Dotyczy | 1 |
| Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
| Rodz zam | U |
| Czy czesci | Nie |
| Czy wariant | Nie |
| Czy dialog | Nie |
| Czy uzup | Nie |
| Czas | D |
| Data zak | 31/08/2016 |
| Wadium | Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości: 5.000,00 zł (słownie: pięć tysięcy złotych) |
| Zaliczka | Nie |
| Uprawnienie | Potwierdzenia spełnienia tego warunku Zamawiający dokona na podstawie oświadczenia zał. Nr 2, |
| Wiedza | Potwierdzenia spełnienia tego warunku Zamawiający dokonana na podstawie oświadczenia zał. Nr 2 oraz wykazu doświadczenia zał. Nr 6 |
| Potencjal | potwierdzenia spełnienia tego warunku Zamawiający dokona na podstawie wypełnionych oświadczeń zał. Nr 2 |
| Zdolne | potwierdzenia spełnienia tego warunku Zamawiający dokona na podstawie wypełnionych oświadczeń zał. Nr 2 |
| Sytuacja | potwierdzenia spełnienia tego warunku Zamawiający dokona na podstawie wypełnionych oświadczeń zał. Nr 2 |
| Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
| Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
| Dok grup kap 1 | Tak |
| Dok podm zag 1 | Tak |
| Niepelnosprawne | Nie |
| Kod trybu | PN |
| Kryt cena | B |
| Kryt 1p | 95 |
| Kryt 2 | Doświadczenie |
| Kryt 2p | 5 |
| Spec www | www.bip.powiat-przasnysz.pl |
| Spec war | Starostwo Powiatowe w Przasnyszu, 06-300 Przasnysz,ul. Św. Stanisława Kostki 5, pokój 88 |
| Data skl | 20/05/2016 |
| Godz skl | 10:00 |
| Miejsce | Starostwo Powiatowe w Przasnyszu, 06-300 Przasnysz,ul. Św. Stanisława Kostki 5, pokój 84 -sekretariat |
| Termin | Obowiązuje termin |
| Okres liczba dni | 30 |
| Inf dodat | Projekt pn. Profilaktyka chorób układu krążenia szansą na poprawę sytuacji zdrowotnej mieszkańców powiatu przasnyskiego w Programie PL13 Ograniczenie społecznych nierówności w zdrowiu finansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009-2014 oraz budżetu państwa. |
| Czy uniewaznienie | Nie |