sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
| Publication date | 2016-05-12 |
| End date | 2016-05-20 12:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny w Kwidzynie |
| Miejscowość | Kwidzyn |
| Województwo | pomorskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 120038 / 2016 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 151313101, 151310005, 152290009, 152000000, 151120006, 151315000, 154122001 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Część I - Konserwy i przetwory z mięsa 1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g - w ilości do 1 000 kg 2. Konserwa mięsna - Przysmak śniadaniowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna - Turystyczna, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa Część II - Mrożone produkty rybne 1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kody CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne Część III - Artykuły rybne i sojowe 1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna- szprot w oleju, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 330g - w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososiem, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami i łososiem,opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 160g - w ilości do 60 kg 8. Pasztet sojowy, bez dodatku mięsa, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 110 - 130g - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowe, 15131310-1 pasztety Część IV - Drób 1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątroba drobiowa, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 10 kg zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 3 dni od dnia dostawy, mięśnie pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz zanieczyszczeń obcych - w ilości do 800 kg Kody CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe Część V - Tłuszcz do smarowania pieczywa 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50% - w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 miesiące. Kod CPV: 15412200-1 tłuszcze roślinne Opis1. Pasztet drobiowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g - w ilości do 1 000 kg2. Konserwa mięsna - Przysmak śniadaniowy, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg 3. Konserwa mięsna - Turystyczna, puszka szybkootwieralna o gramaturze 300g, zawartość mięsa wieprzowego w składzie nie mniej niż 50% - w ilości do 1 600 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15131310-1 pasztety, 15131000-5 konserwy i przetwory z mięsa1. Burger rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg 2. Kotlet rybny, mrożony, 100g/szt - w ilości do 1 200 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczanego towaru: 1 miesiąc. Kody CPV: 15229000-9 mrożone produkty rybne1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 2. Konserwa rybna- szprot w oleju, opakowanie o gramaturze 170g - w ilości do 60 kg 3. Paprykarz, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 330g - w ilości do 1 200 kg 4. Sałatka rybna pikantna z łososiem, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 5. Sałatka rybna z warzywami i łososiem,opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 6. Sałatka rybna pikantna z makrelą, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 150g - w ilości do 60 kg 7. Paprykarz z łososia, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 135g - 160g - w ilości do 60 kg 8. Pasztet sojowy, bez dodatku mięsa, opakowanie szybkootwieralne o gramaturze 110 - 130g - w ilości do 60 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 6 miesięcy. Kody CPV: 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowe, 15131310-1 pasztety1. Kurczak cały świeży, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 4 400 kg 2. Ćwiartka z kurczaka, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 800 kg 3. Wątroba drobiowa, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 4. Serca drobiowe, termin przydatności do spożycia 72 godziny od momentu dostawy - w ilości do 2 500 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, opakowanie do 10 kg zamykane hermetycznie, termin przydatności do spożycia min. 3 dni od dnia dostawy, mięśnie pozbawione skóry, kości i ścięgien, prawidłowo wykrwawione bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz zanieczyszczeń obcych - w ilości do 800 kg Kody CPV: 15112000-6 drób, 15131500-0 produkty drobiowe1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa, kostka 250g, zawartość tłuszczy nie mniej niż 50% - w ilości do 12 000 kg Minimalny termin przydatności do spożycia dostarczonego towaru: 2 miesiące. Kod CPV: 15412200-1 tłuszcze roślinne |
Dodatkowe informacje
| Biuletyn | 1 |
| Nazwa | Zakład Karny w Kwidzynie |
| Ulica | ul. Lotnicza 1 |
| Nr domu | 1 |
| Miejscowosc | Kwidzyn |
| Kod poczt | 82-500 |
| Wojewodztwo | pomorskie |
| Tel | 055 27922945 |
| Internet | www.sw.gov.pl |
| Regon | 00064902500000 |
| E mail | zk_kwidzyn@sw.gov.pl |
| Czy obowiazkowa | Tak |
| Dotyczy | 1 |
| Rodzaj zam | Inny: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny |
| Rodzaj zam inny | państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny |
| Rodz zam | D |
| Czy czesci | Tak |
| Ilosc czesci | 5 |
| Czy wariant | Nie |
| Czy dialog | Nie |
| Czy uzup | Nie |
| Czas | D |
| Data zak | 31/05/2017 |
| Wadium | Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium. |
| Zaliczka | Nie |
| Uprawnienie | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254) |
| Wiedza | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254) |
| Potencjal | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254) |
| Zdolne | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254) |
| Sytuacja | Za spełniających powyższe warunki zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp ( Dz. U. z 2015 poz. 2254) |
| Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
| Niepelnosprawne | Nie |
| Kod trybu | PN |
| Kryt cena | A |
| Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
| Spec war | Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn |
| Data skl | 20/05/2016 |
| Godz skl | 12:00 |
| Miejsce | Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat |
| Termin | Obowiązuje termin |
| Okres liczba dni | 30 |
| Czy uniewaznienie | Nie |