DOSTAWA NABIAŁU ORAZ JAJ KURZYCH
Publication date | 2016-08-03 |
End date | 0000-00-00 00:00:00 |
Instytucja | Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu |
Miejscowość | Bolesławiec |
Województwo | dolnośląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 171627 / 2016 |
Document type | ZP-403 |
Cpv code | 155000003, 154000002, 31425003 |
BZP | Zobacz |
Depends on |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnych dostaw nabiału oraz jaj kurzych, w asortymencie i ilościach podanych w załączniku nr 2 do Siwz (stanowiącym jednocześnie formularze cenowe) oraz na zasadach opisanych w załącznikach nr 3.1, 3.2 do Siwz (projekty umów). Przedmiot zamówienia realizowany z podziałem na dwie części: PAKIET 1. Nabiał (1. Mleko 2% tłuszczu, L 45000 / 2. Masło roślinne, kg 6400 / 3. Masło ekstra 82% tłuszczu, kg 50 / 4. Twaróg chudy, kg 1600 / 5. Śmietana 18% , L 1800 / 6. Ser żółty, kg 600 / 7. Ser topiony, kg 1800 / 8. Twarożki różne, kg 600 / 9. Jogurt owocowy, kg 225 / 10. Serek homogenizowany, kg 240 / 11. Ser wiejski, kg 80 / 12. Deser ryżowy, kg 240 / 13. Margaryna zwykła, kg 125 / 14. Mleko zagęszczone min. 7,5% tłuszczu niesłodzone, kg 80). Podstawowe wymagania zamawiającego w ramach ww. dostaw: 1) Każdy produkt wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2) Dostarczane artykuły mają być świeże, jakościowo dobre, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, w opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością 3) Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, zabrudzenie produktów, nalot pleśni, oznaki psucia, zjełczenia, uszkodzenia opakowań. 4) Dostawa nabiału realizowana na koszt i ryzyko wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamkniętych i nieuszkodzonych, z oznaczeniem daty minimalnej trwałości produktu lub terminu przydatności do spożycia, zawartości netto, oznakowania partii produkcji, danych identyfikacyjnych producenta), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi, zgodnie z obowiązującymi zasadami (system bezpieczeństwa HACCP). 4) Uwagi dodatkowe do poz. 1: MLEKO dostarczane codziennie (oprócz niedziel i świąt) do godz. 5:00. PAKIET 2. Jaja kurze, (wg klasy wagowej M waga 0,53g - 0,63g, sztuk 35.000). Podstawowe wymagania zamawiającego w ramach ww. dostaw: 1) Produkt wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2) Dostarczany towar ma być świeży, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia. 3) Dostawa realizowana na koszt i ryzyko wykonawcy w odpowiednich opakowaniach transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu |
Ulica | al. Tysiąclecia 30 |
Nr domu | 30 |
Miejscowosc | Bolesławiec |
Kod poczt | 59-700 |
Wojewodztwo | dolnośląskie |
Tel | 75 616 26 48 wew .317(sekretar |
Fax | 75 616 26 83 |
Internet | www.szpitalpsychiatryczny.pl |
Regon | 00029419000000 |
E mail | j.kochan@szpitalpsychiatryczny.pl |
Nrbiuletynu | 1 |
Nrpozycji | 86293 |
Datawydaniabiuletynu | 2016-06-15 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Czy biul pub | Tak |
Biul pub rok | 2016 |
Biul pub poz | 86293 |
Czy zmiana ogl | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Kod trybu | PN |
Zamowienie ue | Nie |