Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin oraz mięsa drobiowego i jego przetworów
| Publication date | 2016-10-27 |
| End date | 2016-11-08 09:00:00 |
| Instytucja | Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie |
| Miejscowość | Nysa |
| Województwo | opolskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 331895 / 2016 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 151000009, 151130003 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| They depend on the | |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego i wędlin oraz mięsa drobiowego i jego przetworów do magazynu żywnościowego Szpitala w Nysie zgodnie z wykazem asortymentowo – cenowym stanowiącym załącznik Nr 2 oraz wymaganiami dotyczącymi przedmiotu zamówienia zamieszczonymi w załączniku Nr 3 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza składanie ofert na poszczególne części: Część nr 1 - dostawa mięsa wieprzowego i wędlin Część nr 2 - dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów OpisCzęść nr 1 - dostawa mięsa wieprzowego i wędlin Część nr 2 - dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów |
Dodatkowe informacje
| Biuletyn | 2016 |
| Nazwa | Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie |
| Ulica | ul. Bohaterów Warszawy |
| Nr domu | 34 |
| Miejscowosc | Nysa |
| Kod poczt | 48300 |
| Panstwo | Polska |
| Wojewodztwo | opolskie |
| Tel | 774 087 830 |
| Fax | 774 333 038 |
| zp@zoznysa.pl | |
| Adres strony url | www.przetargi.ipzp.pl/zoz-nysa |
| Regon | 31344300000 |
| Czy obowiazkowa | Tak |
| Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
| Dotyczy | 1 |
| Rodzaj zam | inny: |
| Czy dostep dokumentow zamowienia | Tak |
| Dostep dokumentow zamowienia | www.przetargi.ipzp.pl/zoz-nysa |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | Tak |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.przetargi.ipzp.pl/zoz-nysa |
| Czy podzielone na czesci | Tak |
| Oferty lub wnioski | Wszystkie |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie ul. Bohaterów Warszawy 34, 48-300 Nysa |
| Numer referencyjny | ZP-36/2016 |
| Rodz zam | D |
| Okres2c | 12 |
| Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
| Czas | O |
| Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow | Nie |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Nie |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej |
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci | 1) Oświadczenie, że Zakład objęty jest stałą kontrolą weterynaryjną oraz, że znajduje się pod stałym nadzorem Państwowej Inspekcji Sanitarnej. 2) Oświadczenie, że Wykonawca wytwarza przedmiot zamówienia zgodnie z Ustawą z dnia 25.08.2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) i wydanymi na jej podstawie aktami wykonawczymi oraz zgodnie z normami jakościowymi GHP lub systemem HACCP. |
| Czy wadium | Nie |
| Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
| Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
| Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
| Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
| Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
| Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
| Kod trybu | PN |
| Czy zmiana umowy | Tak |
| Zmiana umowy | Zamawiający dopuszcza zmianę ceny brutto jedynie w przypadku zmiany stawki podatku VAT w ramach niniejszej umowy. Zmiana ta następuje z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę. |
| Kryt 0 | Cena |
| Kryt 0p | 60 |
| Czy aukcja | Nie |
| Data skl | 08/11/2016 |
| Godz skl | 09:00 |
| IV 4 4 jezyki | Język polski |
| Termin | on |
| Okres liczba dni | 30 |
| Zastosowanie procedury pzp | Tak |
| IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
| IV 6 5 | Nie |
| Czy uniewaznienie | Tak |