Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin oraz mięsa drobiowego i jego przetworów
Publication date | 2016-10-27 |
End date | 2016-11-08 09:00:00 |
Instytucja | Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie |
Miejscowość | Nysa |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 331895 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 151130003 |
Adres strony internetowej siwz | |
They depend on the |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego i wędlin oraz mięsa drobiowego i jego przetworów do magazynu żywnościowego Szpitala w Nysie zgodnie z wykazem asortymentowo – cenowym stanowiącym załącznik Nr 2 oraz wymaganiami dotyczącymi przedmiotu zamówienia zamieszczonymi w załączniku Nr 3 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza składanie ofert na poszczególne części: Część nr 1 - dostawa mięsa wieprzowego i wędlin Część nr 2 - dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów OpisCzęść nr 1 - dostawa mięsa wieprzowego i wędlin Część nr 2 - dostawa mięsa drobiowego i jego przetworów |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie |
Ulica | ul. Bohaterów Warszawy |
Nr domu | 34 |
Miejscowosc | Nysa |
Kod poczt | 48300 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | opolskie |
Tel | 774 087 830 |
Fax | 774 333 038 |
zp@zoznysa.pl | |
Adres strony url | www.przetargi.ipzp.pl/zoz-nysa |
Regon | 31344300000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | inny: |
Czy dostep dokumentow zamowienia | Tak |
Dostep dokumentow zamowienia | www.przetargi.ipzp.pl/zoz-nysa |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | Tak |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.przetargi.ipzp.pl/zoz-nysa |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zespół Opieki Zdrowotnej w Nysie ul. Bohaterów Warszawy 34, 48-300 Nysa |
Numer referencyjny | ZP-36/2016 |
Rodz zam | D |
Okres2c | 12 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow | Nie |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Nie |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | 1) Oświadczenie, że Zakład objęty jest stałą kontrolą weterynaryjną oraz, że znajduje się pod stałym nadzorem Państwowej Inspekcji Sanitarnej. 2) Oświadczenie, że Wykonawca wytwarza przedmiot zamówienia zgodnie z Ustawą z dnia 25.08.2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) i wydanymi na jej podstawie aktami wykonawczymi oraz zgodnie z normami jakościowymi GHP lub systemem HACCP. |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający dopuszcza zmianę ceny brutto jedynie w przypadku zmiany stawki podatku VAT w ramach niniejszej umowy. Zmiana ta następuje z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę. |
Kryt 0 | Cena |
Kryt 0p | 60 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 08/11/2016 |
Godz skl | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | Język polski |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Zastosowanie procedury pzp | Tak |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |