Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu

Publication date 2016-12-02
End date 2016-12-12 10:00:00
Instytucja Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II
Miejscowość Opole
Województwo opolskie
Branża
  • Masło

Szczegóły

Numer ogłoszenia 357652 / 2016
Document type ZP-400
Cpv code 151130003, 155300002
Adres strony internetowej siwz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna ( wygląd, smak, zapach ) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawca dostarczy artykuły własnym transportem i na własny koszt. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji ( potwierdzonej faksem na życzenie Dostawcy ) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika zamawiającego. Dowóz towaru będzie się odbywał transportem Dostawcy i na jego koszt. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na dostawę : pakiet nr 1 - mięso wieprzowe ,wędliny ( masa łączna - 4.770 kg; pakiet nr 2 - nabiał ( w tym masło śmietankowe 600 kg, śmietana 1.500l, jogurt ( różne smaki opak. 115-150g 9.000szt, ser twarogowy półtłusty 400kg ); pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze ( w tym mąka Wrocławska 1.600kg, olej roślinny uniwersalny 1.100l, cukier kryształ 750kg; pakiet nr 4 - mrożonki ( kostka rybna 700kg, porzeczka czarna 450kg mieszanka kompot 550kg cały pakiet o łącznej masie 2.485 kg ); pakiet nr 5 - mięso drobiowe, 2.700kg, jaja kurze 12.200szt ); świeże warzywa i owoce ( sezonowo ) ( marchew 3.600kg, banany 2.000kg, cały pakiet o łącznej masie 29.285kg ).

Opis

mięso wieprzowe, wędliny ( masa łączna - 4.770kgNabiał - ( w tym masło śmietankowe 600kg, śmietana 1500lTrwałe art. spożywcze - ( w tym mąka Wrocławska - 1600kg, olej roślinny 1.100l Mrożonki ( kostka rybna 700kg , porzeczka czarna 450kgMięso drobiowe 2.700kg, jaja kurze 12.200sztŚwieże warzywa i owoce - marchew 3.600kg , banany 2.00kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 2016
Nazwa Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II
Ulica ul. gen. K. Pułaskiego
Nr domu 3
Miejscowosc Opole
Kod poczt 45048
Panstwo Polska
Wojewodztwo opolskie
Tel 77 40 21 870; 726 720 714
Fax 774021887
Email mieciosto@interia.pl ; sekretariat@lo2.opole.pl ; lison@lo2.opole.pl
Adres strony url www.lo2.opole.pl
Regon 16034709900000
Czy obowiazkowa Tak
Zamieszczanie obowiazkowe Tak
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam inny:
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja Tak
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.lo2.opole.pl
Czy podzielone na czesci Tak
Oferty lub wnioski Wszystkie
Rodz zam D
Okres2c 1202/01/201730/12/2017
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 Nie
Czas O
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow Nie
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie Nie
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia Tak
Inne dokumenty niewymienione 1. Wypełniony i podpisany formularz OFERTA stanowiący załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ,który należy sporządzić ściśle wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego. - adresu korespondencyjnego składającego ofertę, - określenia przedmiotu zamówienia, - informacji o ilości i rodzaju złożonych załączników, - datę sporządzenia oferty i podpis upoważnionej osoby. 2. Wypełniony druk „ FORMULARZA CENOWEGO”, który należy sporządzić ściśle wg wzoru stanowiącego odpowiednio zał. nr 2, 3, 4, 5, 6, do SIWZ; 3. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Oświadczenie, że Dostawca spełnia wymogi określone w art. 22 ust.1 pkt. 1, 2, 3, 4 oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004r. ( zał. nr 8 do SIWZ ) 5. Informację o tym, że nie należy do grupy kapitałowej ( oświadczenie : zał. nr 9 do SIWZ ) bądź listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej ( zał. nr 8 do SIWZ ); należy zwrócić uwagę na :niepotrzebne skreślić”, 6. Podpisany projekt umowy ( zał. nr 10 do SIWZ ). ( uwaga- podpisując projekt umowy Dostawca wyraża zgodę na warunki w niej zawarte ) . 7. Dostawca dostaw mięsa i produktów mięsnych musi przedłożyć kserokopię dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP ( certyfikat bądź zaświadczenie o trwającym wdrażaniu ).
Czy wadium Nie
Czy przewiduje udzielenie zaliczek Nie
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej Nie
Kod trybu PN
Z kim umowa bedzie zawarta S
Czy ograniczenie liczby uczestnikow Nie
Czy obejmuje ustanowienie Nie
Czy pobranie umowy ramowej dynamicznego katalogow Nie
Czy umowy ramowej dynamicznego katalogow Nie
Czy zmiana umowy Nie
Kryt 0 najniższa cena
Czy aukcja Nie
Data skl 12/12/2016
Godz skl 10:00
Termin on
Okres liczba dni 30
Zastosowanie procedury pzp Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)