Biuletyn |
2016
|
Nazwa |
Szkoła Podstawowa nr 18 w Olsztynie
|
Ulica |
ul. Żytnia
|
Nr domu |
71
|
Miejscowosc |
Olsztyn
|
Kod poczt |
10822
|
Panstwo |
Polska
|
Wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Tel |
089 527 15 65
|
Fax |
089 527 15 65
|
Email |
sp18@sp18.internetdsl.pl
|
Adres strony url |
www.sp18.olsztyn.pl
|
Regon |
71641900000
|
Czy obowiazkowa |
Tak
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
Tak
|
Informacje dodatkowe zamawiajacy |
Szkoła Podstawowa Nr 18 im. Orła Białego w Olsztynie,
10 - 822 Olsztyn ul. Żytnia 71,
tel. 089-527-15-65; fax. 089-527-15-65,
email: sp18olsztyn@gmail.com
|
Dotyczy |
1
|
Rodzaj zam |
jednostka organizacyjna administracji samorządowej
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
Tak
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://www.sp18.olsztyn.pl/
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
Tak
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.sp18.olsztyn.pl/
|
Czy podzielone na czesci |
Tak
|
Oferty lub wnioski |
Wszystkie
|
Oferty wnioski dostepne |
Szkoła Podstawowa Nr 18 im. Orła Białego w Olsztynie, 10 - 822 Olsztyn ul. Żytnia 71
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
osobiście
|
Rodz zam |
D
|
Okres2c |
02/01/201722/06/2017
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
Nie
|
Czas |
O
|
Okreslenie warunkow |
Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej
wykonanie zamówienia. Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Posiadają wiedzę i doświadczenie w zakresie obowiązującego prawa żywnościowego, a w szczególności zgodnie z poniższymi aktami prawnymi: Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm. wraz nowelizacją Dz.U. 2015 poz. 35 o zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia), Ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.),Rozporządzenie WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r.). Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym gwarantującym dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu.
|
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow |
Nie
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
Nie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
Tak
|
Czy wadium |
Nie
|
Czy przewiduje udzielenie zaliczek |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych |
Nie
|
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych |
Nie
|
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej |
Nie
|
Kod trybu |
PN
|
Kryt 0 |
Cena
|
Kryt 0p |
90
|
Data skl |
19/12/2016
|
Godz skl |
8:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
Termin |
on
|
Okres liczba dni |
30
|
Zastosowanie procedury pzp |
Nie
|
IV 3 1 Przewidziane jest zastrzezenie |
Nie
|
IV 3 1 Przewidziany podzial |
Nie
|
IV 3 2 PodzialDialogu |
Nie
|
IV 3 3 PodzialNegocjacji |
Nie
|
IV 6 5 |
Nie
|
Czy uniewaznienie |
Tak
|