Dostawa i montaż sprzętu i urządzeń do pracowni gastronomicznych

Publication date 2016-12-07
End date 2016-12-15 08:00:00
Instytucja Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych
Miejscowość Przemyśl
Województwo podkarpackie
Branża
  • Sprzęt gospodarstwa domowego

Szczegóły

Numer ogłoszenia 361690 / 2016
Document type ZP-400
Cpv code 422000008, 397000009
Adres strony internetowej siwz

Przedmiot zamówienia

1. Szafa magazynowa z drzwiami suwanymi-szt.5, 2. Kuchnia nastawna dwu płytowa elektryczna na podstawie-szt.1, 3. Pakowarka próżniowa-szt.1, 4. Stół przyścienny z ze stali nierdzewnej z rantem i półką-szt.5, 5. Regał magazynowy-szt. 4, 6. Piec konwekcyjno-parowy-szt. 1, 7. Kuchenka mikrofalowa-szt. 4, 8. Kuchnia nastawna 4-płytowa elektryczna na podstawie-szt. 1, 9. Obieraczka do ziemniaków-szt. 1, 10. Stół ze zlewem 2-komorwym i półką- szt. 1, 11. Podgrzewacz do 50 talerzy- szt. 1, 12. Urządzenie do gotowania makaronu wraz z koszami do gotowania makaronu-szt. 1, 13. Zlewozmywak 3-komorowy-szt. 1, 14. Szafa chłodnicza 2 drzwiowa- szt. 1, 15. Robot wielofunkcyjny- szt. 1, 16. Ekspres do kawy ciśnieniowy 1-grupowy-szt. 1, 17. Podgrzewacz na pastę do potraw + grzałka do pogrzewacza-szt. 2, 18. Pojemnik termoizolacyjny-cateringowy z wózkiem na pojemniki szt.2 (1 wózek), 19. Ekspres automatyczny do kawy-szt 1, 20. Witryna Chłodnicza-szt. 1, 21. Maszyna uniwersalna wieloczynnościowa ze stojakiem-szt.1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 6.1 do SIWZ.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 2016
Nazwa Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych
Ulica ul. Bakończycka
Nr domu 11
Miejscowosc Przemyśl
Kod poczt 37700
Panstwo Polska
Wojewodztwo podkarpackie
Tel 0-16 6788486
Fax 0-16 6788486
Email dyrektor@zsu-hig.edu.pl
Adres strony url www.zsu-hig.edu.pl
Regon 65097613700000
Czy obowiazkowa Tak
Zamieszczanie obowiazkowe Tak
Nazwa projektu programu Kształcenie zawodowe szansą dla Ciebie.
Dotyczy 1
Rodzaj zam inny:
Czy dostep dokumentow zamowienia Tak
Dostep dokumentow zamowienia http://www.zsu-hig.witrynaszkolna.pl/
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja Tak
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://www.zsu-hig.witrynaszkolna.pl/
Czy wymagane przeslanie ofert Tak
Wymagane przeslanie ofert inny Za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście, za pośrednictwem posłańca
Czy podzielone na czesci Nie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zespół Szkół Usługowo-Hotelarski i Gastronomicznych w Przemyślu, 37-700 Przemyśl ul. Bakończycka 11 - sekretariat
Numer referencyjny 3/PN/2016
Rodz zam D
Okres2c 30
Czas O
Informacje na temat katalogow Skrócony okres dostawy będzie dodatkowo punktowany zgodnie z zapisami rozdziału XIII SIWZ pt: Opis kryteriów wraz z podaniem wag tych kryteriów i sposobu oceny ofert. Jeżeli w ofercie nie będzie wskazania proponowanego terminu wykonania zamówienia Zamawiający uzna maksymalny okres dostawy, bez przyznawania dodatkowych punktów.
Okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Informacje dodatkowe
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Informacje dodatkowe
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Informacje dodatkowe
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow Nie
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie Nie
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia Tak
Inne dokumenty niewymienione W terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 Pzp Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp - Załącznik nr 4 do SIWZ
Czy wadium Nie
Czy przewiduje udzielenie zaliczek Nie
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych Nie
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej Nie
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Nie
Kryt 0 Cena dostawy
Kryt 0p 60
Data skl 15/12/2016
Godz skl 8:00
IV 4 4 jezyki Dokumenty należy sporządzić w języku polskim
Termin on
Okres liczba dni 30
Zastosowanie procedury pzp Tak
IV 3 1 Przewidziane jest zastrzezenie Nie
IV 3 1 Przewidziany podzial Nie
IV 6 2 SkrocenieTerminu Nie
IV 6 5 Nie
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)