1. Szafa magazynowa z drzwiami suwanymi-szt.5, 2. Kuchnia nastawna dwu płytowa elektryczna na podstawie-szt.1, 3. Pakowarka próżniowa-szt.1, 4. Stół przyścienny z ze stali nierdzewnej z rantem i półką-szt.5, 5. Regał magazynowy-szt. 4, 6. Piec konwekcyjno-parowy-szt. 1, 7. Kuchenka mikrofalowa-szt. 4, 8. Kuchnia nastawna 4-płytowa elektryczna na podstawie-szt. 1, 9. Obieraczka do ziemniaków-szt. 1, 10. Stół ze zlewem 2-komorwym i półką- szt. 1, 11. Podgrzewacz do 50 talerzy- szt. 1, 12. Urządzenie do gotowania makaronu wraz z koszami do gotowania makaronu-szt. 1, 13. Zlewozmywak 3-komorowy-szt. 1, 14. Szafa chłodnicza 2 drzwiowa- szt. 1, 15. Robot wielofunkcyjny- szt. 1, 16. Ekspres do kawy ciśnieniowy 1-grupowy-szt. 1, 17. Podgrzewacz na pastę do potraw + grzałka do pogrzewacza-szt. 2, 18. Pojemnik termoizolacyjny-cateringowy z wózkiem na pojemniki szt.2 (1 wózek), 19. Ekspres automatyczny do kawy-szt 1, 20. Witryna Chłodnicza-szt. 1, 21. Maszyna uniwersalna wieloczynnościowa ze stojakiem-szt.1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 6.1 do SIWZ.
|
Biuletyn |
2016
|
Nazwa |
Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych
|
Ulica |
ul. Bakończycka
|
Nr domu |
11
|
Miejscowosc |
Przemyśl
|
Kod poczt |
37700
|
Panstwo |
Polska
|
Wojewodztwo |
podkarpackie
|
Tel |
0-16 6788486
|
Fax |
0-16 6788486
|
Email |
dyrektor@zsu-hig.edu.pl
|
Adres strony url |
www.zsu-hig.edu.pl
|
Regon |
65097613700000
|
Czy obowiazkowa |
Tak
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
Tak
|
Nazwa projektu programu |
Kształcenie zawodowe szansą dla Ciebie.
|
Dotyczy |
1
|
Rodzaj zam |
inny:
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
Tak
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://www.zsu-hig.witrynaszkolna.pl/
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
Tak
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.zsu-hig.witrynaszkolna.pl/
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
Tak
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. – Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście, za pośrednictwem posłańca
|
Czy podzielone na czesci |
Nie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół Szkół Usługowo-Hotelarski i Gastronomicznych w Przemyślu, 37-700 Przemyśl ul. Bakończycka 11 - sekretariat
|
Numer referencyjny |
3/PN/2016
|
Rodz zam |
D
|
Okres2c |
30
|
Czas |
O
|
Informacje na temat katalogow |
Skrócony okres dostawy będzie dodatkowo punktowany zgodnie z zapisami rozdziału XIII SIWZ pt: Opis kryteriów wraz z podaniem wag tych kryteriów i sposobu oceny ofert. Jeżeli w ofercie nie będzie wskazania proponowanego terminu wykonania zamówienia Zamawiający uzna maksymalny okres dostawy, bez przyznawania dodatkowych punktów.
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
|
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow |
Nie
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
Nie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
Tak
|
Inne dokumenty niewymienione |
W terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 Pzp Wykonawca zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp - Załącznik nr 4 do SIWZ
|
Czy wadium |
Nie
|
Czy przewiduje udzielenie zaliczek |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych |
Nie
|
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych |
Nie
|
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej |
Nie
|
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej |
Nie
|
Kod trybu |
PN
|
Czy zmiana umowy |
Nie
|
Kryt 0 |
Cena dostawy
|
Kryt 0p |
60
|
Data skl |
15/12/2016
|
Godz skl |
8:00
|
IV 4 4 jezyki |
Dokumenty należy sporządzić w języku polskim
|
Termin |
on
|
Okres liczba dni |
30
|
Zastosowanie procedury pzp |
Tak
|
IV 3 1 Przewidziane jest zastrzezenie |
Nie
|
IV 3 1 Przewidziany podzial |
Nie
|
IV 6 2 SkrocenieTerminu |
Nie
|
IV 6 5 |
Nie
|
Czy uniewaznienie |
Nie
|