Dostawy żywności do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach (z podziałem na części)
Publication date | 2016-12-09 |
End date | 2016-12-16 10:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół im. Ignacego Łukasiewicza |
Miejscowość | Police |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 363927 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009, 158960005 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
1) Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. 2) Wszystkie dostarczane produkty będą świeże i pochodzące z bieżącej produkcji. Przetwory mięsne i wędliny z zawartością minimum 70%-75% mięsa. 3) Jeżeli gdziekolwiek w SIWZ oraz w jej załącznikach pojawia się nazwa, marka lub typ wskazujący na konkretnego producenta, należy to interpretować, że określenie ma jedynie charakter przykładowy, a Wykonawca sporządzając ofertę może uwzględnić wyrób każdego innego producenta, który jest równoważny tzn. posiada co najmniej takie same parametry jakościowe w stosunku do podanych w SIWZ przykładów. 4) Przedmiot zamówienia jest podzielony na 6 części: Część I – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Część II – Produkty mrożone Część III – Owoce, warzywa i podobne produkty Część IV – Różne produkty spożywcze Cześć V – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Cześć VI – Ryby i przetwory rybne OpisPrzedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ.Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do Zespołu Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach zgodnie z Zestawieniem produktów żywnościowych, stanowiącym załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Zespół Szkół im. Ignacego Łukasiewicza |
Ulica | ul. Siedlecka |
Nr domu | 6 |
Miejscowosc | Police |
Kod poczt | 72010 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Tel | 914 241 306 |
Fax | 914 241 366 |
sek@zspolice.pl | |
Adres strony url | www.zspolice.pl |
Regon | 70239200000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | jednostka organizacyjna administracji samorządowej |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zspolice.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zspolice.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | Tak |
Wymagane przeslanie ofert inny | forma pisemna |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zespół Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach, ul. Siedlecka 6, 72-010 Police (sekretariat) |
Rodz zam | D |
Okres2c | 31/12/2017 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow | Nie |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Nie |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Czy oswiadczenie spelnienie kryteriow | Tak |
Inne dokumenty niewymienione | 1 Wypełniony formularz oferty cenowej, według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ oraz cennik sporządzony na podstawie Zestawienia produktów żywnościowych stanowiącego załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. 2 Oświadczenie wykonawcy, zgodnie z pkt. 3.3 ppkt. 1) według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ. 3 Oświadczenie wykonawcy, zgodnie z pkt. 3.3 ppkt. 2) według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ. 4 zobowiązanie podmiotu trzeciego, zgodnie z pkt 3.4 siwz, jeżeli wykonawca w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu, zamierza polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów; 5 oświadczenie zawarte w załączniku nr 1 do siwz wskazujące cześć zamówienia, której wykonanie wykonawca powierzy podwykonawcom oraz firmy podwykonawców (jeżeli wykonawca przewiduje udział podwykonawców); |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy ograniczenie liczby uczestnikow | Nie |
Czy obejmuje ustanowienie | Nie |
Czy pobranie umowy ramowej dynamicznego katalogow | Nie |
Czy umowy ramowej dynamicznego katalogow | Nie |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w sposób istotny jedynie w przypadku nałożenia na Zamawiającego odrębnych obowiązków w zakresie żywienia przewidzianych w przepisach prawa oraz w przypadku wskazanym w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i na zasadach w tym dokumencie określonych. |
Kryt 0 | cena |
Kryt 0p | 60 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 16/12/2016 |
Godz skl | 10:00 |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Le czy nast | Nie |
Le czy nasta | Nie |
Zastosowanie procedury pzp | Tak |
IV 3 1 Przewidziane jest zastrzezenie | Nie |
IV 3 1 Przewidziany podzial | Nie |
IV 3 2 PodzialDialogu | Nie |
IV 3 3 PodzialNegocjacji | Nie |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |