Mięso, wędliny, drób
Publication date | 2016-12-13 |
End date | 2016-12-21 11:00:00 |
Instytucja | Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika |
Miejscowość | Koszalin |
Województwo | zachodniopomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 365943 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
I. MIĘSO WIEPRZOWE: 1) Karkówka bez kości - świeża - 2900 kg; 2) Łopatka bez kości - świeża - 400 kg; 3) Schab bez kości - świeży - 5000 kg; 4) Mięso wieprzowe od szynki bez kości - świeże - 400 kg; 5) Schab z kością - świeży 500 kg; 6) Żeberka wieprzowe paski - świeże 400 kg; II. MIĘSO WOŁOWE: 7) Wołowina antrykot bez kości - świeża - 800 kg; 8) Wołowina extra bez kości - świeża - 400 kg; III. PODROBY: 9) Wątroba wieprzowa - świeża - 60 kg; IV. WĘDLINY: 9) Kiełbasa serdelek – skład: mięso wieprzowe 80% +/- 5%, kiełbaski krótkie wieprzowe średnio mielone, wędzone, parzone bez składników szkodliwych - 200 kg; 10) Kiełbasa krakowska – skład: mięso wieprzowo-wołowe 80% +/-5% grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 200 kg; 11) Kiełbasa śląska – mięso wieprzowe 80% +/- 5%, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona bez składników szkodliwych - 200 kg; 12) Kiełbasa szynkowa wieprzowa – skład: mięso wieprzowe 75% +/- 5%, grubo rozdrobniona, parzona, bez składników szkodliwych - 2000 kg; 13) Polędwica sopocka – skład: schab w całości, wędzony, parzony, bez składników szkodliwych - 400 kg; 14) Szynka konserwowa wieprzowa- bez składników szkodliwych - 1000 kg; 15) Szynka tyrolska wieprzowa - bez składników szkodliwych - 200 kg; 16) Szynka gotowana wieprzowa – mięso od szynki 80% +/- 5%, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 3000 kg; 17) Szynka z indyka – mięso w całości z indyka 80% +/-5%, bez składników szkodliwych - 2000 kg; 18) Salceson czarny lub biały - bez składników szkodliwych - 150 kg; 19) Pasztetowa – wędzona, bez składników szkodliwych - 100 kg; 20) Boczek wędzony parzony - bez składników szkodliwych - 250 kg; 21) Smalec – paczkowany po 250 g - 70 kg; 22) Słonina - świeża - 150 kg; 23) Kaszanka – gryczano-jęczmienna - 300 kg; 24) Filet z piersi indyka wędzony – mięso w całości z indyka 90% +/-5%, bez składników szkodliwych - 200 kg; 25) Schab pieczony biały – mięso wieprzowe schab w całości 90% +/- 5%, bez składników szkodliwych - 450 kg; 26) Parówki cielęce dla dzieci – skład mięsa cielęcego 90% +/- 5%, bez konserwantów i składników szkodliwych 100 kg; V. DRÓB ŚWIEŻY 25) Kurczaki - 3000 kg; 26) Filet z kurczaka - 3000 kg; 27) Żołądki drobiowe - 500 kg; 28) Wątróbka drobiowa - 400 kg; 29) Porcje rosołowe - 3500 kg; 30) Udka z kurczaka 250-300g - 4500 kg; 31) Pasztet drobiowy 100g – bez składników szkodliwych - 300 szt. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika |
Ulica | ul. T. Chałubińskiego |
Nr domu | 7 |
Miejscowosc | Koszalin |
Kod poczt | 75581 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | zachodniopomorskie |
Tel | 94 34 88 147 |
Fax | 94 34 88 103 |
piotr@swk.med.pl | |
Adres strony url | ww.swk.med.pl |
Regon | 33000629200000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | inny: |
Dostep dokumentow zamowienia | wwwwk.med.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.swk.med.pl |
Czy podzielone na czesci | Nie |
Oferty lub wnioski | Tylko jednej |
Numer referencyjny | TP.382.170.2016 BS |
Rodz zam | D |
Okres2c | 12 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy posiadają zezwolenie Inspektora Sanitarnego lub innej jednostki uprawnionej do wydawania zezwoleń na prowadzenie działalności w zakresie objętym przedmiotowym zamówieniem |
Informacje dodatkowe okreslenie warunkow | - |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określa warunków |
Sytuacja finansowa informacje dodatkowe | - |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie określa warunków |
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow | Nie |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 8 | Tak |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Zakresie warunkow udzialu | W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu, Wykonawca na wezwanie Zamawiającego przedstawi zezwolenie Inspektora Sanitarnego lub innej jednostki uprawnionej do wydawania zezwoleń na prowadzenie działalności w zakresie objętym przedmiotowym zamówieniem. |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 1. Dopuszcza się możliwość wydłużenia okresu realizacji umowy, w przypadku niezrealizowania przedmiotu umowy w umownym terminie z powodu zmniejszenia potrzeb własnych. 2. Dopuszcza się możliwość zmiany przedmiotu zamówienia wynikającego z oferty na podstawie, której zawarta została umowa, przy niższej lub niezwiększonej cenie, w przypadku, gdy: 1) Wykonawca wstrzyma wprowadzanie przedmiotu umowy do obrotu handlowego i zaproponuje produkt równoważny, spełniający parametry określone w opisie przedmiotu zamówienia; 2) producent przedmiotu umowy wstrzyma produkcję i Wykonawca zaproponuje produkt równoważny, spełniający parametry określone w opisie przedmiotu zamówienia; 3) producent zmieni sposób konfekcjonowania przedmiotu umowy. 3. Dopuszcza się możliwość zmiany numeru katalogowego, kodu produktu i nazwy własnej przedmiotu umowy, w przypadku, gdy wykonawca zaproponuje taką zmianę. 4. Dopuszcza się możliwość obniżenia wielkości ceny, w przypadku, gdy Wykonawca w okresie realizacji umowy zaproponuje ten sam produkt w niższej cenie. 5. Dopuszcza się możliwość zmiany stawki podatku VAT na towary sprzedawane w ramach rozstrzygniętego postępowania. Zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę podatku VAT. |
Kryt 0 | cena |
Kryt 0p | 100 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 21/12/2016 |
Godz skl | 11:00 |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Zastosowanie procedury pzp | Tak |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |