Dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych w Zespole Szkół w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2017
Publication date | 2016-12-14 |
End date | 2016-12-22 09:00:00 |
Instytucja | Gmina Kamień |
Miejscowość | Kamień |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 366417 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 152210003, 158600004 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Strachosławiu i Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Kamieniu w roku 2017. Zamawiający dzieli zmówienie na części określone w SIWZ jako „Pakiety Nr I do VIII” następująco : Pakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80 2 Cukier 1kg szt 180 3 Cukier puder 0,5 kg szt 10 4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50 5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20 6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub tożsamy 270g szt 30 7 Oregano 20g szt 50 8 Ketchup 500ml 500g szt 50 9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40 10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50 11 Zioła prowansalskie 20g szt 50 12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30 13 Tymianek 20 g szt 30 14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20 15 Kasza manna 1kg szt 5 16 Kasza gryczana 1kg szt 70 17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70 18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10 19 Bazylia 20 g szt 80 20 Koncentrat pomidorowy 200g Pudliszki lub równoważny 800,00 szt 45 21 Tymianek 20 g szt 20 22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150 23 Koper suszony 10g 10 g szt 60 24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60 25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30 26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30 27 Makaron krajanka 1kg szt 30 28 Makaron łazankowy 3kg szt 20 29 Makaron świderki 3kg szt 40 30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20 31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50 32 Tymianek 20 g szt 30 33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80 34 Majeranek 8g 8 g szt 22 35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320 36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60 37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30 38 Papryka słodka 20 g szt 30 39 Masło 200g 200 g szt 250 40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5 41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5 42 Olej roślinny 1 litr szt 220 43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40 44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20 45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20 46 Sól morska 1 kg szt 80 47 Czekolada gorzka 200 g szt 10 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 500g szt. 210 2 Cukier 1kg szt. 120 3 Mąka pszenna 1kg szt. 170 4 Kasza gryczana 1kg szt. 70 5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 30 6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 30 7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 20 7 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 14 8 Makaron łazanka 3kg szt. 10 9 Makaron świder 3kg szt. 20 10 Sól morska 1kg szt. 30 11 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 21 12 Cukier wanilinowy 20g szt. 20 14 Miód naturalny 400 g szt. 100 15 Papryka słodka 25 g szt. 20 16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 40 17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20 18 Majeranek 10 g szt. 40 19 Lisć laurowy 7 g szt. 20 20 Ziele angielskie 7 g szt. 20 21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 22 Susz koper 7g szt. 120 23 Susz pietruszka 7g szt. 120 24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6 25 Groszek konserwowy 400g szt. 160 26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 160 27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65 28 Majonez Winiary 700g szt. 60 29 Fasola Jaś 1kg szt. 30 30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 20 31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 20 32 Olej uniwersalny 1 l szt. 200 34 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3 35 Sezam 100 g szt. 30 36 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 21 37 Herbatniki szkolne 50 g szt. 536 38 Paluszki z sezamem 300 g szt. 536 39 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 6 40 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 6 41 Gyros Knor 500g szt. 4 42 Delikat do ryb Knor 600g szt. 3 43 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20 44 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 20 45 Seler marynowany 320 ml szt. 100 Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240 2 Cebula 1kg kg 120 3 Marchewka 1kg kg 240 4 Pietruszka 1kg kg 60 5 Seler 1kg kg 80 6 Ziemniaki 1kg kg 4 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Ziemniaki jadalne kg kg 2 500 1 Buraczki czerwone kg kg 100 Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Cebulka zielona pęczek 40 2 Czosnek 1kg kg 5 3 Cytryny 1kg kg 10 4 Fasola 1kg kg 10 5 Groch łuskany 1kg kg 15 6 Jabłko świeże 1kg kg 150 7 Kapusta kiszona 1kg szt 200 8 Kapusta biała szt szt 100 9 Kapusta pekińska szt 130 10 Kapusta czerwona 1kg kg 100 11 Truskawki 1kg kg 100 12 Koper pęczek 50 13 Mandarynki 1kg kg 120 14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50 15 Ogórek świeży 1kg kg 80 16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50 17 Papryka świeża 1kg kg 40 18 Por 1kg kg 50 19 Pieczarki 1kg kg 80 20 Pomidory 1kg kg 120 21 Sałata zielona szt 120 22 Pomarańcza 1 kg kg 80 23 Rzodkiewka pęczek 50 24 Śliwka 1 kg kg 70 25 Brzoskwinia 1 kg kg 50 26 Banan 1 kg kg 150 27 Wiśnia 1kg kg 100 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Marchewka kg kg 150 2 Cebula kg kg 30 3 Pietruszka korzeń kg kg 30 4 Seler korzeń kg kg 30 5 Kapusta biała kg kg 100 6 Kapusta czerwona kg kg 30 7 Kapusta pekińska kg kg 45 8 Kapusta Kiszona kg kg 120 9 Pomidory kg kg 60 10 Ogórek świeży kg kg 100 11 Pory szt szt. 110 12 Ogórek kiszowy kg kg 68 13 Jabłka kg kg 120 14 Szczypior szt szt. 40 15 Sałata szt szt. 100 16 Papryka świeża kg kg 60 17 Pieczarka kg kg 30 18 Truskawka świeża kg kg 30 19 Rzodkiewka pęczek szt. 50 20 Mandarynka opakowani szt. 30 21 Banany op. op. 20 22 Gruszka kg kg 80 24 Pomarańcza kg kg 158 25 Nektarynka kg kg 120 26 Kiwi kg kg 30 27 Cyrtyna kg kg 10 28 Szpinak kg kg 30 29 Brokuła szt. szt. 20 Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 ) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet drobiowy 1kg kg 350 2 Udka 1kg kg 150 3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50 4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50 5 Kości kulinarne 1kg kg 90 6 Udziec 1kg kg 150 7 Porcja rosołowa 1kg kg 30 8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320 9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30 10 Schab bez kości 1kg kg 140 11 Szynka bez kości 1kg kg 250 12 Smalec 1kg kg 15 13 Boczek wędzony 1kg kg 50 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Kiełbasa śląska kg kg 130 2 Mortadela z indyka kg kg 90 3 Pieczeń rzymska kg kg 40 4 Kurczak swieży kg kg 150 5 Udziec z kurczaka kg kg 270 6 Karkówka kg kg 135 7 Łopatka bez kości świeża kg kg 330 8 Schab bez kości świeży kg kg 180 9 Filet z kurczaka kg kg 350 Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 ) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00 2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00 3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00 4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00 5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 2 Jogurt mały 150g szt. 940 3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 360 4 Masło śmietankowe 250 g szt. 140 5 Ser żółty oczko kg kg 11 8 Mleko 1 l szt. 30 Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Pizza 100 g szt 550 2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210 3 Cebularz 100 g szt 300 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Chleb krojony 500g szt. 60 3 Pączek 120 g szt. 130 4 Pizza 170g szt. 280 Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2 100 Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Miruna mrożona 1kg kg 90 2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 160 2 Filet z morszczuka kg kg 70 OpisPakiet I: artykuły spożywcze ( załącznik nr 1-1)1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 0,5 kg szt 80 2 Cukier 1kg szt 180 3 Cukier puder 0,5 kg szt 10 4 Cukier waniliowy 10g 10 g szt 50 5 Czosnek granulowany torebka 20g 20 g szt 20 6 Chrzan słoik 270g Fruktus lub tożsamy 270g szt 30 7 Oregano 20g szt 50 8 Ketchup 500ml 500g szt 50 9 Dżem słoik 260g 260 g szt 40 10 Groszek konserwowy puszka 400g Vernet lub tożsamy 400g szt 50 11 Zioła prowansalskie 20g szt 50 12 Pieprz ziołowy 20 g szt 30 13 Tymianek 20 g szt 30 14 Herbata granulowana Saga lub równoważna 90 g opak. 20 15 Kasza manna 1kg szt 5 16 Kasza gryczana 1kg szt 70 17 Kasza jęczmienna Mazurska lub tożsama 1kg szt 70 18 Ketchup 500ml 500 ml szt 10 19 Bazylia 20 g szt 80 20 Koncentrat pomidorowy 200g Pudliszki lub równoważny 800,00 szt 45 21 Tymianek 20 g szt 20 22 Kwasek cytrynowy 20g 20 g szt 150 23 Koper suszony 10g 10 g szt 60 24 Kukurydza konserwowa puszka 300 g szt 60 25 Liść laurowy 6g 6 g szt 30 26 Makaron Babuni lub równoważny 1kg szt 30 27 Makaron krajanka 1kg szt 30 28 Makaron łazankowy 3kg szt 20 29 Makaron świderki 3kg szt 40 30 Makaron nitki 250g 3kg szt 20 31 Pieprz prawdziwy 20g szt 50 32 Tymianek 20 g szt 30 33 Majonez niskotłuszczowy 900 g szt 80 34 Majeranek 8g 8 g szt 22 35 Mąka pszenna typ 500 1kg szt 320 36 Mąka ziemniaczana 1kg szt 60 37 Ziele angielskie 15g 20g szt 30 38 Papryka słodka 20 g szt 30 39 Masło 200g 200 g szt 250 40 Musztarda sarebska 500 ml szt 5 41 Ocet 0,5l 0,5 l szt 5 42 Olej roślinny 1 litr szt 220 43 Oregano przyprawa 10g 10 g szt 40 44 Papryka mielona 25g 25 g szt 20 45 Sól czosnkowa 30g 20 g szt 20 46 Sól morska 1 kg szt 80 47 Czekolada gorzka 200 g szt 10 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Bułka tarta 500g szt. 210 2 Cukier 1kg szt. 120 3 Mąka pszenna 1kg szt. 170 4 Kasza gryczana 1kg szt. 70 5 Mąka ziemniaczana 1kg szt. 30 6 Makaron wstążka kar.Mafaldine 3kg szt. 30 7 Makaron kokarda Farfalle. 3 kg szt. 20 7 Makaron extra 100% spagetti durum 3kg szt. 14 8 Makaron łazanka 3kg szt. 10 9 Makaron świder 3kg szt. 20 10 Sól morska 1kg szt. 30 11 Ryż paraboliczny długoziarnisty 5kg szt. 21 12 Cukier wanilinowy 20g szt. 20 14 Miód naturalny 400 g szt. 100 15 Papryka słodka 25 g szt. 20 16 Pieprz ziołowy 20 g szt. 40 17 Pieprz prawdziwy mielony 20 g szt. 20 18 Majeranek 10 g szt. 40 19 Lisć laurowy 7 g szt. 20 20 Ziele angielskie 7 g szt. 20 21 Kwasek cytrynowy 20 g szt. 15 22 Susz koper 7g szt. 120 23 Susz pietruszka 7g szt. 120 24 Przyprawa warzywna szefa kuchni 1kg szt. 6 25 Groszek konserwowy 400g szt. 160 26 Kukurydza konserwowa 425g szt. 160 27 Koncentrat pomiodorowy 1kg szt. 65 28 Majonez Winiary 700g szt. 60 29 Fasola Jaś 1kg szt. 30 30 Herbata owocowa Saga op.25 szt. szt. 20 31 Chrzan tarty Rebek 300 g szt. 20 32 Olej uniwersalny 1 l szt. 200 34 Sos sałatkowy ogrodowy 700 g szt. 3 35 Sezam 100 g szt. 30 36 Kasza Jęczmienna 1 kg szt. 21 37 Herbatniki szkolne 50 g szt. 536 38 Paluszki z sezamem 300 g szt. 536 39 Delikat do mięsa Knor 600g szt. 6 40 Delikat drobiowy Knor 600g szt. 6 41 Gyros Knor 500g szt. 4 42 Delikat do ryb Knor 600g szt. 3 43 Dżem jagodowy niskosłodzony 280g szt. 20 44 Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt. 20 45 Seler marynowany 320 ml szt. 100 Pakiet II: warzywa okopowe ( załącznik nr 1-2) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Burak ćwikłowy 1kg kg 240 2 Cebula 1kg kg 120 3 Marchewka 1kg kg 240 4 Pietruszka 1kg kg 60 5 Seler 1kg kg 80 6 Ziemniaki 1kg kg 4 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Ziemniaki jadalne kg kg 2 500 1 Buraczki czerwone kg kg 100 Pakiet III: warzywa i owoce ( załącznik nr 1-3) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Cebulka zielona pęczek 40 2 Czosnek 1kg kg 5 3 Cytryny 1kg kg 10 4 Fasola 1kg kg 10 5 Groch łuskany 1kg kg 15 6 Jabłko świeże 1kg kg 150 7 Kapusta kiszona 1kg szt 200 8 Kapusta biała szt szt 100 9 Kapusta pekińska szt 130 10 Kapusta czerwona 1kg kg 100 11 Truskawki 1kg kg 100 12 Koper pęczek 50 13 Mandarynki 1kg kg 120 14 Natka pietruszki-pęczek 10g szt 50 15 Ogórek świeży 1kg kg 80 16 Ogórek kwaszony 1kg kg 50 17 Papryka świeża 1kg kg 40 18 Por 1kg kg 50 19 Pieczarki 1kg kg 80 20 Pomidory 1kg kg 120 21 Sałata zielona szt 120 22 Pomarańcza 1 kg kg 80 23 Rzodkiewka pęczek 50 24 Śliwka 1 kg kg 70 25 Brzoskwinia 1 kg kg 50 26 Banan 1 kg kg 150 27 Wiśnia 1kg kg 100 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Marchewka kg kg 150 2 Cebula kg kg 30 3 Pietruszka korzeń kg kg 30 4 Seler korzeń kg kg 30 5 Kapusta biała kg kg 100 6 Kapusta czerwona kg kg 30 7 Kapusta pekińska kg kg 45 8 Kapusta Kiszona kg kg 120 9 Pomidory kg kg 60 10 Ogórek świeży kg kg 100 11 Pory szt szt. 110 12 Ogórek kiszowy kg kg 68 13 Jabłka kg kg 120 14 Szczypior szt szt. 40 15 Sałata szt szt. 100 16 Papryka świeża kg kg 60 17 Pieczarka kg kg 30 18 Truskawka świeża kg kg 30 19 Rzodkiewka pęczek szt. 50 20 Mandarynka opakowani szt. 30 21 Banany op. op. 20 22 Gruszka kg kg 80 24 Pomarańcza kg kg 158 25 Nektarynka kg kg 120 26 Kiwi kg kg 30 27 Cyrtyna kg kg 10 28 Szpinak kg kg 30 29 Brokuła szt. szt. 20 Pakiet IV: produkty zwierzęce, mięso i wędliny ( załącznik nr 1-4 ) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet drobiowy 1kg kg 350 2 Udka 1kg kg 150 3 Karkówka wieprzowa 1kg kg 50 4 Kiełbasa zwyczajna 1kg kg 50 5 Kości kulinarne 1kg kg 90 6 Udziec 1kg kg 150 7 Porcja rosołowa 1kg kg 30 8 Łopatka wieprzowa 1kg kg 320 9 Parówki wieprzowe 1kg Kg 30 10 Schab bez kości 1kg kg 140 11 Szynka bez kości 1kg kg 250 12 Smalec 1kg kg 15 13 Boczek wędzony 1kg kg 50 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Kiełbasa śląska kg kg 130 2 Mortadela z indyka kg kg 90 3 Pieczeń rzymska kg kg 40 4 Kurczak swieży kg kg 150 5 Udziec z kurczaka kg kg 270 6 Karkówka kg kg 135 7 Łopatka bez kości świeża kg kg 330 8 Schab bez kości świeży kg kg 180 9 Filet z kurczaka kg kg 350 Pakiet V: nabiał (załącznik nr 1-5 ) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jogurt owocowy 165g szt 300,00 2 Mleko 2% 1 litr litr 120,00 3 Ser żółty edamski 1kg kg 40,00 4 Ser twarogowy półtłusty 1kg kg 220,00 5 Śmietana 9% 1 litr szt 120,00 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 2 Jogurt mały 150g szt. 940 3 Twaróg półtłusty 250 g szt. 360 4 Masło śmietankowe 250 g szt. 140 5 Ser żółty oczko kg kg 11 8 Mleko 1 l szt. 30 Pakiet VI: pieczywo i wyroby cukiernicze (załącznik nr 1-6) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Pizza 100 g szt 550 2 Chleb pszenny krojony 650 g szt 210 3 Cebularz 100 g szt 300 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Chleb krojony 500g szt. 60 3 Pączek 120 g szt. 130 4 Pizza 170g szt. 280 Pakiet VII: jaja (załącznik nr 1-7) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja kurze klasa L klasa L szt 3 500 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Jaja świeże klasa L klasa L szt. 2 100 Pakiet VIII: produkty mrożone (załącznik nr 1-8) 1/ Zespół Szkół w Strachosławiu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Miruna mrożona 1kg kg 90 2 Mieszanka owocowa 3kg szt 60 2/Szkoła Podstawowa im. T. Kościuszki w Kamieniu Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa produktu nadanego przez Zamawiającego Uwagi gramatura Jm. Ilość szacunkowa 1 2 3 4 5 6 1 Filet z miruny bez skóry max 5% glaz. kg kg 160 2 Filet z morszczuka kg kg 70 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Gmina Kamień |
Ulica | ul. Diamentowa |
Nr domu | 15 |
Miejscowosc | Kamień |
Kod poczt | 22113 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | lubelskie |
Tel | 825 671 551 |
Fax | 825 671 571 |
ugkamien@gmail.com | |
Adres strony internetowej narzedzia | ugkamien.bip.lubelskie.pl |
Adres strony url | ugkamien.bip.lubelskie.pl |
Regon | 11019806600000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | administracja samorządowa |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | Tak |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | ugkamien.bip.lubelskie.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | Tak |
Wymagane przeslanie ofert inny | W formie pisemnej, oferty należy składać w siedzibie zamawiającego osobiście, za pośrednictwem operatora pocztoweo lub posłańca. |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Urząd Gminy Kamień, ul. Diamentowa 15, 22-113 Kamień , Sekretariat |
Numer referencyjny | OW.271.1.2016 |
Rodz zam | D |
Okres2c | 31/12/2017 |
Szacunkowa wart zam calosc | 163650.00 |
Waluta calosc | PLN |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający wymaga potwierdzenia , że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę minimum 10 000 zł |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow | Nie |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 1 | Tak |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru; lub ewidencji , w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w sekcji 6.3.2 składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokumenty te powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się ww. dokumentu, zastępuje się go dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez Wykonawcę, Zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu. |
Zakresie warunkow udzialu | Dokument potwierdzający że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę minimum 10 000 zł. |
Zakresie kryteriow selekcji | Nie dotyczy |
Inne dokumenty niewymienione | Wykonawca może w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu w stosownych sytuacjach polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków prawnych. Wykonawca, który polega na zdolnościach innych podmiotów, musi udowodnić zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Zamawiający oceni, czy udostępniane wykonawcy przez inne podmioty zdolności techniczne lub zawodowe, pozwalają na wykazanie przez wykonawcę spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz zbada, czy nie zachodzą wobec tego podmiotu podstawy wykluczenia. Jeżeli zdolności techniczne lub zawodowe podmiotu udostępniającego zasoby, nie potwierdzają spełnienia przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu, lub zachodzą wobec tych podmiotów podstawy wykluczenia, zamawiający zażąda, aby wykonawca w terminie określonym przez zamawiającego: a) zastąpił ten podmiot innym podmiotem lub podmiotami lub b) zobowiązał się do osobistego wykonania odpowiedniej części zamówienia, jeżeli wykaże zdolności techniczne lub zawodowe lub sytuację finansową lub ekonomiczną. Zamawiający dopuszcza korzystanie z podwykonawców. Wykonawca: - jest zobowiązany wskazać w formularzu ofertowym - Załącznik nr 1 do SIWZ części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom i podać firmy (oznaczenie przedsiębiorstwa) podwykonawców; - w przypadku podpisania umowy wykonawca będzie zobowiązany, aby przed przystąpieniem do wykonania zamówienia podał - o ile są już znane - nazwy albo imiona i nazwiska oraz dane kontaktowe podwykonawców i osób do kontaktu z nimi, zaangażowanych w realizację zamówienia. Wykonawca będzie zawiadamiał podczas realizacji umowy zamawiającego o wszelkich zmianach danych dotyczących podwykonawców, a także przekazywał informacje na temat nowych podwykonawców, którym w późniejszym okresie zamierza powierzyć realizację robót budowlanych lub usług. Wykonawca będzie zobowiązany zgłosić podwykonawców na zasadach określonych w przepisach art. 143 b ustawy Prawo zamówień publicznych. - jeżeli późniejsza zmiana albo rezygnacja z podwykonawcy dotyczy podmiotu, na którego zasoby Wykonawca powoływał się, na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp, w celu wskazania spełnienia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca jest zobowiązany wskazać Zamawiającemu, iż proponowany inny Podwykonawca lub Wykonawca samodzielnie spełniają je w stopniu nie mniejszym niż podwykonawca, na którego zasoby wykonawca powoływał się w trakcie postępowania o udzielenie zamówienia. Zamawiający określa obowiązek zatrudnienia na podstawie umowy o pracę pracowników wykonujących bezpośrednie czynności objęte przedmiotem zamówienia : kierowca, pracownicy fizyczni na magazynie - jeżeli wykonywanie tych czynności polegać będzie w przypadku danego wykonawcy na wykonywaniu pracy w rozumieniu przepisów kodeksu pracy. Obowiązek ten dotyczy także podwykonawców - wykonawca jest zobowiązany zawrzeć w każdej umowie o podwykonawstwo stosowne zapisy zobowiązujące podwykonawców do zatrudnienia na umowę o prace wszystkich osób wykonujących wskazane wyżej czynności. W okresie trwania umowy na wniosek Wykonawca winien przedłożyć zamawiającemu stosowne dokumenty potwierdzające fakt zatrudnienia w/w osób na podstawie umowy o pracę. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Zamawiający nie wyznacza spełnienia warunku w tym zakresie |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Wybor wyk | Nie dotyczy |
Kod trybu | PN |
Czy ograniczenie liczby uczestnikow | Nie |
Czy obejmuje ustanowienie | Nie |
Czy pobranie umowy ramowej dynamicznego katalogow | Nie |
Czy umowy ramowej dynamicznego katalogow | Nie |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Wszystkie zmiany warunków umowy wymagają pod rygorem nieważności pisemnego aneksu podpisanego przez obie strony i może być dopuszczalna tylko w granicach unormowanych art. 144 ustawy PZP. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych towarów w przypadku zmiany ilości żywionych dzieci. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe ani prawne. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen tylko w przypadku zmian obowiązujących stawek podatku VAT, opłat granicznych, akcyzy – z przyczyn niezależnych od Wykonawcy. |
Kryt 0 | Cena |
Kryt 0p | 60 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 22/12/2016 |
Godz skl | 9:00 |
IV 4 4 jezyki | 11.1. Ofertę należy napisać pismem czytelnym w języku polskim. Dokumenty składające się na ofertę sporządzone w języku obcym winny być składane wraz z tłumaczeniem na język polski. |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Warunki zamkniecia aukcji | Nie dotyczy |
Zastosowanie procedury pzp | Nie |
IV 3 1 minimalne wymagania | Nie dotyczy |
IV 3 2 opis potrzeb | Nie dotyczy |
IV 3 3 ElementyOpisu | Nie dotyczy |
IV 6 1 sposob udostepniania | Nie dotyczy |
IV 6 1 srodki ochrony | Nie dotyczy |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |