Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Publication date | 2016-12-14 |
End date | 2016-12-22 10:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Sierakowie Śląskim |
Miejscowość | Sieraków Ślaski |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 366699 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158910000, 158919009 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
Część 1 – zupy, sosy. 1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 200kg, dostawy sukcesywne po około 100kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 480kg, dostawy sukcesywne po około 40kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.14. zupa gulaszowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.15. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.16. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.17. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.18. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Część 2 – przyprawy. 2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg, opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.2. herbata granulowana w ilości 420kg, dostawy sukcesywne po około 35kg, opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg, opakowanie 0,04kg do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.6. kwasek cytrynowy w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.7. musztarda w ilości 420kg, dostawy sukcesywne po około 35kg, opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.8. majonez w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg, opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.9. keczup łagodny w ilości 420kg, dostawy sukcesywne po około 30kg, opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.10. ocet w ilości 144l, dostawy sukcesywne po około 12l, opakowanie 0,5l lub 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 200l, dostawy sukcesywne po około 100l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.14. liść laurowy w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.20. żelatyna spożywcza w ilości 6kg dostawy sukcesywne po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.21. cynamon w ilości 24kg dostawy sukcesywne po około 2kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.22. zioła prowansalskie w ilości 6kg dostawy sukcesywne po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Opisrosół jarzynowy w ilości 1200kg, delikat do smażenia ryb w ilości 96kg, delikat do smażenia potraw mięsnych w ilości 96kg, fix do gulaszu w ilości 96kg, sos biały w ilości 480kg, sos pieczarkowy w ilości 150kg, sos pieczeniowy w ilości 150kg, sos meksykański w ilości 150kg, sos do sałatek w ilości 96kg, sos boloński w ilości 180kg, zupa cebulowa w ilości 300kg, zupa brokułowa w ilości 300kg, zupa kalafiorowa w ilości 300kg, zupa gulaszowa w ilości 300kg, zupa szparagowa w ilości 300kg, zupa żurek w ilości 180kg, zupa barszcz biały w ilości 180kg, zupa borowikowa w ilości 300kgkawa zbożowa w ilości 960kg, herbata w ilości 420kg, budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, kisiel owocowy bez cukru w ilości 120kg, galaretka owocowa w ilości 144kg, kwasek cytrynowy w ilości 96kg, musztarda w ilości 420kg, majonez w ilości 300kg, keczyp w ilości 420kg, ocet w ilości 144l, czosnek suszony mielony w ilości 48kg, przyprawa do zup w płynie w ilości 1200l, przyprawa uniwersalna 360kg, liść laurowy w ilości 48kg, majeranek susz w ilości 36kg, papryka sucha w ilości 60kg, pieprz czarny mielony w ilości 78kg, sól spożywcza jodowana w ilości 2400kg, ziele angielskie w ilości 48kg, żelatyna spożywcza w ilości 6kg, cynamon w ilości 24kg, zioła prowanslaskie w ilości 6kg. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Zakład Karny w Sierakowie Śląskim |
Ulica | Ul. Cegielniana |
Nr domu | 13 |
Miejscowosc | Sieraków Ślaski |
Kod poczt | 42793 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | śląskie |
Tel | 343538505 |
Fax | 343538505 |
barbara.klim@sw.gov.pl | |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Regon | 24344379350000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | inny: |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Numer referencyjny | DKw-220/18/16 |
Okres2c | 12 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 1 | Tak |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | 1) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lu ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, 2) oświadczenie o braku przesłanek do wykluczenia z postępowania. |
Zakresie warunkow udzialu | Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. |
Inne dokumenty niewymienione | 1) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej,2) Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji,o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (załącznik nr 3 do SIWZ), o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1) zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych, 2) zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy, 3) zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego. |
Kryt 0 | Cena |
Kryt 0p | 60 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 22/12/2016 |
Godz skl | 10:00 |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Zastosowanie procedury pzp | Tak |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |