Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu TL w Miliczu
Publication date | 2016-12-16 |
End date | 2016-12-28 12:00:00 |
Instytucja | Technikum Leśne w Miliczu |
Miejscowość | Milicz |
Województwo | dolnośląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 369135 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 155000003 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest roczna, sukcesywna dostawa do stołówki Internatu Technikum Leśnego w Miliczu, ul. Aleja ZHP 1, sypkich artykułów spożywczych, półproduktów suchych, nabiału, ziemniaków, mięsa i wędlin oraz pieczywa i ciasta, wyszczególnionych w układzie asortymentowo - ilościowym OpisPakiet 12Wyroby garmażeryjne świeże ' jedn. ilość Gołąbki kg. 50 Kluchy parowane kg. 150 Krokiety kg. 100 Pierogi ruskie kg. 200 Pierogi z kapustą kg. 200 Pierogi z mięsem kg. 200 Uszka kg. 100 Pakiet 1 Produkty mleczarskie jedn. ilość Deser (Danio lub podob.) szt. 2 500 Drożdże spożywcze kg. 10 Jogurt owocowy 150 ml szt. 4 000 Jogurt pitny l. 150 Kefir l. 100 Margaryna mleczna kg. 100 Margaryna Rama (w płynie) kg. 50 Margaryna zwykła kg. 200 Masło extra (min 82% tłuszczu) kg. 500 Masło porcjowane (porcja 10g) kg. 50 Masło roślinne kg. 50 Masło śmietankowe (min 70% tłuszczu) kg. 1 500 Maślanka 1l l. 50 Maślanka owocowa l. 50 Mleko 2% karton l. 2 500 Mleko 3,2% karton l. 100 Mleko sojowe l. 50 Ser brie kg. 30 Ser camembert kg. 30 Ser feta kg. 10 Ser mozzarella kg. 25 Ser topiony bloczek kg. 50 Ser topiony krążek (8 w opak) szt. 1 400 Ser topiony plastry (8 w opak) szt. 3 100 Ser topiony smażony kg. 10 Ser żółty (rożne gat.) kg. 800 Ser żółty (rożne gat.) krojony kg. 100 Ser żółty wędzony kg. 100 Serek homogenizowany 140g szt. 4 000 Serek kiri kg. 5 Serek mascarpone kg. 20 Śmietana 12% l. 1 000 Śmietana 18% l. 50 Śmietana 30% l. 400 Twarożek śmietankowy kg. 20 Twaróg półtłusty kg. 750 Pakiet 2 Pieczywo ' jedn. ilość Bułka długa 300g szt. 50 Bułka drożdżówka szt. 2 500 Bułka grahamka 50g szt. 10 000 Bułka na zapiekanki 100g szt. 1 200 Bułka tarta kg 300 Bułka zwykła 50g szt. 60 000 Chleb graham 500g szt. 1 800 Chleb krojony 0,9 kg szt. 3 800 Chleb słonecznikowy 500g szt. 1 800 Chleb bezglutenowy 300g szt. 250 Chleb wiejski 2 kg szt. 10 Chleb wieloziarnisty 500g szt. 1 800 Ciasto drożdżowe z owocami sezonowymi kg 50 Ciasto kremowe kg 50 Makowiec/sernik kg 50 Pączek szt. 3 000 Rogal szt. 1 000 Pakiet 3 Ryby świeże i mrożone ' jedn. ilość Filety – dorsz* kg 400 Filety – mintaj* kg 150 Filety – miruna* kg 300 Filety – morszczuk* kg 50 Karp żywy kg 50 Łosoś wędzony w plastrach kg 10 Makrela wędzona kg 100 Pstrąg świeży kg 50 Rolmopsy marynowane kg 20 Sałatka śledziowa kg 300 Śledź matias kg 30 Śledź po wiejsku kg 30 * Ryby mrożone z max.10% glazury Pakiet 4 Warzywa Owoce krajowe ' jedn. ilość Arbuz kg 100 Borówka amerykańska kg 100 Botwinka pęcz. 100 Brokuły kg 50 Brukselka kg 50 Brzoskwinie krajowe kg 100 Buraki czerwone kg 1 500 Cebula kg 1 000 Cukinia kg 100 Czosnek krajowy szt. 250 Dynia kg 200 Fasolka szparagowa kg 100 Gruszki kg 400 Jabłka kg 2 000 Jagody kg 50 Kabaczek kg 100 Kalafior szt. 300 Kalarepa szt. 50 Kapusta biała kg 2 500 Kapusta czerwona kg 500 Kapusta kiszona kg 1 800 Kapusta pekińska kg 900 Kapusta włoska kg 200 Koper zielony pęcz. 1 200 Kukurydza kolby szt. 200 Maliny kg 20 Marchew kg 2 200 Morele kg 100 Nasiona na kiełki kg 10 Ogórki kiszone kg 500 Ogórki zielone gruntowe kg 100 Ogórki zielone szklarniowe kg 1 200 Papryka kg 300 Pietruszka korzeń kg 400 Pietruszka zielona pęcz. 1 200 Pomidory gruntowe kg 200 Pomidory szklarniowe kg 2 000 Por kg 250 Porzeczka czarna kg 300 Rzepa czarna kg 150 Rzodkiew biała kg 150 Rzodkiewka pęcz. 500 Sałata szt. 600 Sałata lodowa szt. 50 Seler kg 1 000 Seler naciowy szt. 200 Szczypior pęcz. 1 200 Śliwki krajowe kg 300 Truskawki kg 200 Ziemniaki kg 18 000 Pakiet 6 Wędliny krótko i długotrwale ' jedn. ilość Blok szynkowy kg. 30 Boczek wędzony kg. 500 Frankfurterki kg. 120 Kaszanka kg. 20 Kiełbasa biała parzona kg. 220 Kiełbasa biała surowa kg. 10 Kiełbasa golonkowa kg. 50 Kiełbasa jałowcowa kg. 40 Kiełbasa krakowska parzona kg. 100 Kiełbasa krakowska sucha kg. 250 Kiełbasa mortadela kg. 80 Kiełbasa ogniskowa kg. 50 Kiełbasa słoikowa kg. 20 Kiełbasa szynkowa kg. 150 Kiełbasa śląska kg. 850 Kiełbasa tyrolska kg. 50 Kiełbasa wolińska kg. 800 Kiełbasa zwyczajna kg. 200 Kiełbaski koktajlowe kg. 20 Metka kg. 10 Mielonka kg. 10 Ogonówka kg. 100 Parówki cienkie kg. 600 Parówki grube kg. 300 Pasztet pieczony kg. 200 Pasztetowa kg. 50 Pierś wędzona z indyka kg. 100 Polędwica drobiowa kg. 200 Polędwica sopocka kg. 250 Salami kg. 10 Salceson biały kg. 20 Salceson czarny kg. 10 Serdelki kg. 50 Szynka domowa kg. 220 Szynka gotowana kg. 200 Szynka tyrolska kg. 20 Szynka wędzona drobiowa kg. 150 Szynkówka kg. 100 Wątrobianka kg. 20 Wędlina w plastrach pakowana 150g szt. 200 Pakiet 8 Mięso drobiowe ' jedn. ilość Filet drobiowy kg. 1 100 Korpusy drobiowe kg. 650 Kurczak świeży kg. 100 Kurczak wędzony kg. 20 Pierś gęsi kg. 50 Serca drobiowe kg. 20 Skrzydełka drobiowe kg. 100 Skrzydła z indyka kg. 50 Udka drobiowe kg. 1 600 Udko wędzone kg. 20 Wątróbki drobiowe kg. 50 Żołądki drobiowe kg. 50 Pakiet 9 Produkty głęboko mrożone ' jedn. ilość Barszcz ukraiński kg. 20 Brokuły (2,5 kg) kg. 150 Brukselka kg. 100 Bukiet warzyw (2,5 kg) kg. 20 Fasolka zielona kg. 120 Fasolka żółta kg. 120 Flaki blanszowane kg. 200 Frytki ziemniaczane kg. 50 Kalafior kg. 200 Kukurydza kolby kg. 25 Marchew kostka kg. 300 Marchew z groszkiem kg. 200 Mieszanka 6 składnikowa kg. 20 Mieszanka kompotowa kg. 100 Paluszki krabowe kg. 50 Porzeczka czarna kg. 200 Pyzy z mięsem kg. 200 Szpinak kg. 100 Tortilla kg. 50 Truskawki kg. 100 Warzywa na patelnie (mieszanka chińska) kg. 300 Pakiet 10 Jajka ' jedn. ilość Jajka kurze (2,A,L) szt. 35 000 Pakiet 11 Owoce cytrusowe, pieczarki ' jedn. ilość Awokado kg. 20 Ananas szt. 20 Banany kg. 1 500 Brzoskwinie import kg. 150 Cytryny kg. 200 Grapefruit czerwony kg. 100 Kiwi kg. 400 Mandarynki kg. 400 Nektarynki kg. 200 Pieczarki kg. 400 Pomarańcze kg. 300 Winogron kg. 50 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Technikum Leśne w Miliczu |
Ulica | ul. Kasztelańska |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Milicz |
Kod poczt | 56300 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | dolnośląskie |
Tel | 713 840 718 |
Fax | 713 840 718 |
zsl@milicz.pl | |
Adres strony url | www.tlmiicz.pl |
Regon | 2068696700000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | inny: |
Wspolne udzielanie zamowienia | nie |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | Tak |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.tlmilicz.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | Tak |
Wymagane przeslanie ofert inny | forma papierowa |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | ul. Kasztelańska 1, 56-300 Milicz |
Rodz zam | D |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana wg. formuły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | j.w. |
Czy zdolnosc techniczna wymaga wykonawcow | Nie |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 1 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 2 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 3 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 4 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 5 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 6 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 7 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 8 | Tak |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Inne dokumenty niewymienione | Wykaz środków transportu przewidywanych do realizacji zamówienia z załączoną kserokopią wpisu dokonanego przez PPIS do książki kontroli sanitarnej pojazdu o wyrażeniu zgody na transport artykułów spożywczych lub kserokopią decyzji PPIS o dopuszczeniu pojazdów do przewozu żywności (Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. – Dz. U. z 2003 r. nr 21 poz. 179). W wykazie należy podać typ, markę i numer rejestracyjny pojazdu oraz status własności (pojazd własny, dzierżawiony lub inny) – dotyczy wszystkich zadań z wyjątkiem dostaw warzyw nieprzetworzonych oraz jaj. Wykonawca dostarczający warzywa nieprzetworzone oraz jaja, nie musi okazywać kserokopii wskazanego dokumentu. Wykonawca powinien posiadać wdrożony system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | Oświadczenia w załączniku SIWZ |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Nie |
Kryt 0 | cena+termin płatności |
Kryt 0p | 60.40 |
Data skl | 28/12/2016 |
Godz skl | 12:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Zastosowanie procedury pzp | Tak |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |