Dostawa żywności do szkół w 2017 roku
Publication date | 2016-12-19 |
End date | 2016-12-28 09:00:00 |
Instytucja | Gmina Świercze |
Miejscowość | Świercze |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 369992 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 156000004 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
Grupa I Produkty przemiału ziarna, skrobii i produktów skrobiowych CPV 15600000-4, różne produkty spożywcze CPV 15800000-6, owoce i warzywa i podobne produkty 15330000-1: dostawy codziennie w dniach pracy stołówki Grupa II Jajka : dostawy raz w tygodniu Grupa III Produkty mleczarskie, CPV 15500000-3, oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce CPV 15400000-2: dostawy raz w tygodniu Grupa IV Warzywa i owoce mrożone CPV 15330000-0, ryby mrożone CPV 15220000-6, produkty głęboko zamrożone CPV 15896000: dostawy dwa razy w tygodniu Grupa V Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa CPV 01100000-8: dostawy codziennie w dniach pracy stołówki Grupa VI Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa CPV 01100000-8, warzywa i owoce przetworzone CPV 15331000-7: dostawy codziennie w dniach pracy stołówki Grupa VII Drób i podroby CPV 15112000-0: dostawy codziennie w dniach pracy stołówki Grupa VIII Mięso CPV 15110000-2, wędliny CPV 15131113-5, wyroby garmażeryjne CPV 15894200-3: dostawy codziennie w dniach pracy stołówki Grupa IX Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CPV 15810000-9: dostawy codziennie w dniach pracy stołówki OpisPrzedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy Grupa I Produkty przemiału ziarna, skrobii i produktów skrobiowych CPV 15600000-4, różne produkty spożywcze CPV 15800000-6, owoce i warzywa i podobne produkty 15330000-1. 1. 15613100-9 Kasza jęczmienna gruba op. (1kg) 300 kg 2. 15613100-9 Kasza gryczana (op 1 kg) 300 kg 3. 15612100-2 Mąka pszenna typ 500 (op.1kg) 500 kg 4. 15614000-5 Ryż paraboiled (op. 5 kg) 500 kg 5. 15614000-5 Ryż biały (op 1 kg) 200 kg 6. 15851110-2 Makaron nitki "Goliard" lub równoważnik (op.500g) 200 kg 7. 15851110-2 Makaron-kolanka typu Libella (op.500g) 200 kg 8. 15851110-2 Makaron-świdry typu Libella (op.500g) 200 kg 9. 15851110-2 Makaron pełnoziarnisty 100 kg 10. 15851190-6 Makaron-spaghetti z pszenicy durum 200 kg 11. 15612210-6 Mąka kukurydziana (op.1kg) 50 Kg 12. 15851110-2 Makaron zacierka (op.250g) 50 kg 13. 15613100-9 Kasza bulgur (op.1kg) 300 kg 14. 15871273-8 Majonez-Mosso (320g) lub równoważnik 20 kg 15. 15891400-4 Barszcz biały(0,5l) 100 kg 16. 15891400-4 Żurek (0,5l) 50 kg 17. 15890000-3 Kwasek cytrynowy (op.20g) 100 szt 18. 15872000-1 Liście laurowe (op.7g) 200 szt 19. 15872100-1 Majeranek (op.5g) 200 szt 20. 15872100-1 Ziele angielskie (op..15g) 200 szt 21. 15872100-1 Pieprz ziarnisty (op.15g) 200 szt 22. 15872100-2 Pieprz mielony (op.15g) 200 szt 23. 15872100-2 Pieprz ziołowy (op. 20g) 100 szt 24. 15872000-1 Papryka słodka/ostra mielona (op. 20g) 100 szt 25. 15870000-7 Kurkuma op. 20g 50 szt 26. 15870000-7 Curry (op. 20g) 50 szt 27. 15871000-4 Czosnek granulowany (op.15g) 50 szt 28. 15872000-1 Zioła prowansalskie (op. 10g) 100 szt 29. 15872301-4 Bazylia (op.10) 50 szt 30. 15872300-4 Tymianek (op. 10g) 30 szt 31. 15872100-2 Pieprz cytrynowy (op.15g) 30 szt 32. 15872300-4 Rozmaryn (op. 10g) 30 szt 33. 15872300-4 Estragon (op.10g) 30 szt 34. 15872300-4 Oregano (op.10g) 30 szt 35. 15890000-3 Pietruszka suszona (op.20g) 100 szt 36. 15890000-3 Koper suszony (op.20g) 100 szt 37. 15331130-7 Kukurydza konserwowa (op.400g) 50 szt 38. 15331130-7 Fasola w puszce (op.400g) 50 szt 39. 15331130-7 Pomidory całe w puszce (op.400g) 50 szt 40. 15331500-2 Ogórki konserwowe (op.900g) 300 szt 41. 15331500-2 Sałatka z czerwonej kapusty 9op.900g) 250 szt 42. 15331428-3 Sos spaghetti (op.350g )- typu Łowicz 300 szt 43. 15331428-3 Sos słodko-kwaśny (op.350g - typu Łowicz 300 szt 44. 15331428-3 Sos meksykański (op.350g) - typu Łowicz 300 szt 45. 15331427-6 Koncentrat pomidorowy 30% (op.190g) -bez dodatku soli 700 szt 46. 15332296-5 Dżem truskawkowy niskosłodzony (op.280g) 150 szt 47. 15332296-5 Dżem wiśniowy niskosłodzony (op.280g) 150 szt 48. 15331000-7 Szczaw w słoiku op.350g 250 szt 49. 15870000-7 Miód naturalny (op.1l) 100 szt 50. 15871100-5 Ocet 10% (op.0,5l) 50 szt 51. 15871100-5 Olej z pierwszego tłoczenia (op.1l) - Typu Kujawski lub równoważnik 300 l 52. 15331400-1 Chrzan (op.200g) 30 szt 53. 15831000-4 Cukier (op.1kg) 150 kg 54. 1583000-5 Cukier puder (op.500g) 50 szt 55. 1583000-5 Cukier waniliowy (op.30g) - Typu Delekta 300 szt 56. 15872400-5 Sól drobna (op.1kg) 300 kg 57. 15870000-7 Herbata granulowana (op.90g) - typu Saga 50 szt 58. 15840000-8 Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (op.150g) 20 szt Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy Grupa II Jajka 1. 01242000-5 Jajka spożywcze L/1B/ 6000 szt Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy Grupa III Produkty mleczarskie, CPV 15500000-3, oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce CPV 15400000-2 . 1. 1551110-4 Mleko świeże zaw. tł. 2% 300 l 2. 15542100-0 Ser biały półtłusty 150 kg 3. 15511300-8 Jogurt smakowy (350g) 240 szt 4. 15511300-8 Jogurt smakowy "Jogobella" (op.100-150g) 2000 szt 5. 15551300-8 Jogurt pitny "Actimel" (op.100g) 2000 szt 6. 15551300-8 Serek homogenizowany (op. 100-150g) 2000 szt 7. 15551300-8 Jogurt naturalny (op.350-400g) 100 szt 8. 15512000-0 Śmietana 18% (op.400g) 100 szt 9. 15512000-0 Śmietana 30% (op. 1l) 100 l 10. 15530000-2 Masło min. zaw. tłuszczu 82% (op.200g) 300 szt 11. 15530000-2 Masło roślinne (op.500g) - Kruszwica 300 szt Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy Grupa IV Warzywa i owoce mrożone CPV 15330000-0, ryby mrożone CPV 15220000-6, produkty głęboko zamrożone CPV 15896000-5 . 1. 15331170-9 Marchew z groszkiem 150 kg 2. 15331170-9 Marchew kostka 250kg 3. 15331170-9 Mieszanka włoszczyzn 3 skł. 250 kg 4. 15331170-9 Bukiet warzyw 3-skł. 300 kg 5. 15331170-9 Mieszanka 7-skł 100 kg 6. 15331170-9 Kalafior mrożony 100 kg 7. 15331170-9 Barszcz ukraiński 100 kg 8. 15331170-9 Mini marchewka 150 kg 9. 15331170-9 Buraczki wiórki (op.500g) 600 kg 10. 15331170-9 Fasolka szparagowa 200 kg 11. 15332100-5 Truskawki mrożone 150 kg 12. 15332100-5 Wiśnie mrożone 150 kg 13. 15332100-5 Mieszanka kompotowa 150 kg 14. 15222000-0 Filet- Miruna ze skórą SHP 1100 kg Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy Grupa V Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa CPV 01100000-8 . 1. 01112100-6 Ziemniaki 10000 kg 2. 01120012-9 Marchew 650 kg 3. 01121110-5 Pietruszka korzeń 300 kg 4. 01121110-5 Seler 300 kg 5. 01121110-5 Por 200 kg 6. 01121113-6 Cebula 500 kg 7. 01121410-8 Kapusta biała 300 kg Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy Grupa VI Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa CPV 01100000-8, warzywa i owoce przetworzone CPV 15331000-7 . 1. 01131111-5 Banany 1500 kg 2. 01131220-2 Pomarańcze 600 kg 3. 01131240-8 Mandarynki 500 kg 4. 01131210-9 Cytryna 50 kg 5. 01131321-0 Jabłka Champion 600 kg 6. 01131322-7 Gruszki 300 kg 7. 01131334-4 Śliwka węgierka 100 kg 8. 01131240-8 Nektarynka 200 kg 9. 01121100-2 Szczypiorek 50 pęczek 10. 01121300-4 Koperek 500 pęczek 11. 01121300-4 Natka pietruszki 500 pęczek 12. 01121113-6 Czosnek 10 kg 13. 01121260-1 Pieczarki 150 kg 14. 01121310-7 Sałata masłowa 500 szt 15. 01121110-5 Rzodkiewka 200 pęczek 16. 01121110-5 Sałata lpdowa 500 szt 17. 01121400-5 Kapusta pekińska 300 kg 18. 01121230-2 Papryka świeża 150 kg 19. 01121220-9 Groch łuskany 100 Kg 20. 01121220-9 Fasola 100 kg 21. 01121220-9 Soczewica czerwona 100 kg 22. 01121220-9 Ogórki szklarniowe 250 kg 23. 01121240-5 Pomidory świeże szklarniowe 300 kg 24. 15331142-4 Kapusta kiszona 800 kg 25. 15331000-7 Ogórki kiszone 150 Kg 26. 15331000-7 Przecier ogórkowy 250 kg 27. 15321000-4 Sok jabłkowy (op.0,2-0,3l) 1200 szt 28. 15211000-4 Sok pomarańczowy (op. 0,2-0,3l) 1200 szt 29. 15321000-4 Sok pomarańczowy (op. 1-1,5l) 50 szt Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 7 dotyczy Grupa VI I Drób i podroby CPV 15112000-0 . 1. 15112000-6 Podudzie z kurczaka świeże 400 kg 2. 15112000-6 Kurczak świeży 30 kg 3. 15112000-6 Filet z kurczaka świeży kg Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 8 dotyczy Grupa VIII Mięso CPV 15110000-2, wędliny CPV 15131113-5, wyroby garmażeryjne CPV 15894200-3 . 1. 15110000-2 Szponder wołowy 600 kg 2. 15110000-2 Żeberka paski wieprzowe 600 kg 3. 15113000-3 Schab wieprzowy (bez kości,bez otoki tłuszczowej) 400 kg 4. 15113000-3 Łopatka wieprzowa (bez golonki,bez skóry,bez kości) 600 kg 5. 15113000-3 Szynka wieprzowa (bez kości,bez skóry,bez tłuszczu) 800 kg 6. 15113000-3 Słonina 50 kg 7. 15113000-3 Boczek surowy wieprzowy (bez żeberek,bez skóry) 100 kg 8. 15131133-6 Kiełbasa podwawelska (wedlina z mięsa wieprzowego,wędzona VACUM lub MAP min.70% mięsa) 200 kg 9. 15131133-6 Kiełbasa drobiowa (wędlina z mięsa drobiowego wędzona VACUM lub MAP min.70% mięsa) 200 kg 10. 15131133-6 Boczek wędzony (wędlina wieprzowa wedzona VACUM lub MAP) 200 kg 11. 15131133-6 Parówki wieprzowe (wędlina z mięsa wieprzowego, wędzona VACUM lub MAP, min.70% mięsa) 200 kg 12. 15412100-0 Smalec zwykły (op.200-250g) 20 kg 13. 15894300-4 Pierogi z mięsem ( 50%mięso wieprzowe parzone) 300 kg 14. 15894300-4 Pierogi z serem (50% sera białego) 300 kg 15. 15894300-4 Kopytka 300 kg 16. 15894300-4 Pierogi ruskie 300 kg 17. 15894300-4 Kluski śląskie 300 kg 18. 15894300-4 Kluski leniwe 300 kg 19. 15894300-4 Krokiety z miesem 300 kg 20. 15894300-4 Krokiety serem i pieczarkami 300 kg Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 9 dotyczy Grupa IX Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CPV 15810000-9 . 1. 15811100-7 Chleb pszenno-żytni 500g 1000 szt 2. 15811400-0 Bułki pełnoziarniste 50-60g 2000 szt 3. 15810000-9 Bułki słodkie 80g 1200 szt 4. 15810000-9 Pączki 80g 1500 szt 5. 15821000-9 Bułka tarta 500g 500 szt |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Gmina Świercze |
Ulica | ul. Pułtuska |
Nr domu | 47 |
Miejscowosc | Świercze |
Kod poczt | 06150 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | mazowieckie |
Tel | 236 916 045 |
Fax | 236 916 045 |
swiercze@op.pl | |
Adres strony url | swiercze.biuletyn.net |
Regon | 13037849100000 |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | administracja samorządowa |
Czy dostep dokumentow zamowienia | Tak |
Dostep dokumentow zamowienia | swiercze.biuletyn.net |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | Tak |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | swiercze.biuletyn.net |
Czy wymagane przeslanie ofert | Tak |
Wymagane przeslanie ofert inny | w formie pisemnej |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Urząd Gminy Świercze ul.Pułtuska 47, 06-150 Świercze |
Numer referencyjny | IRiOŚ.271.7.2016 |
Rodz zam | D |
Okres2c | 31/12/2017 |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia może ubiegać się wykonawca, który znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej prawidłowe i terminowe wykonanie przedmiotu zamówienia. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia może ubiegać się wykonawca, który znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej prawidłowe i terminowe wykonanie przedmiotu zamówienia. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia może ubiegać się wykonawca, który znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej prawidłowe i terminowe wykonanie przedmiotu zamówienia. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 1 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 2 | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 3 | Tak |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy ograniczenie liczby uczestnikow | Nie |
Czy obejmuje ustanowienie | Nie |
Czy pobranie umowy ramowej dynamicznego katalogow | Nie |
Czy umowy ramowej dynamicznego katalogow | Nie |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Wszystkie ceny określone przez Wykonawcę w złożonej ofercie zostaną ustalone na okres ważności umowy i nie będą podlegały zwiększeniu za wyjątkiem:a)zmiany obowiązującej stawki podatku VAT. Umowa ulegnie zmianie w zakresie zmiany obowiązującej stawki podatku VAT oraz wartości brutto przy zachowaniu niezmiennych cen jednostkowych netto przedmiotu zamówienia oraz wartości netto umowy, b)umotywowanego pisemnego wniosku wykonawcy, o wskaźnik obliczony na podstawie „Wskaźnik cen towarów i usług” dla konkretnych produktów ogłaszanych w Biuletynie Statystycznym na Portalu Informacyjnym Głównego Urzędu Statystycznego |
Kryt 0 | Cena |
Kryt 0p | 60 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 28/12/2016 |
Godz skl | 09:00 |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Le czy nast | Nie |
Le czy nasta | Nie |
Zastosowanie procedury pzp | Nie |
IV 3 1 Przewidziane jest zastrzezenie | Nie |
IV 3 1 Przewidziany podzial | Nie |
IV 3 2 PodzialDialogu | Nie |
IV 3 3 PodzialNegocjacji | Nie |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |