Dostawa artykułów spożywczych
Publication date | 2017-03-29 |
End date | 2017-04-07 11:00:00 |
Instytucja | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
Miejscowość | Lubartów |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 54051 / 2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiot zamówienia stanowią dostawy artykułów spożywczych w ilościach i asortymencie określonym w Załączniku nr 1 do SIWZ, w podziale na zadania 1 – 6. Wspólny Słownik Zamówień (CPV) : 15 800 000 - 6 – różne produkty spożywcze. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Wszystkie oferowane produkty muszą być pełnowartościowe, produkowane zgodnie z obowiązującymi normami i standardami oraz zgodnie z zasadami HACCP. Zamawiający wymaga aby oznakowanie dostarczonego produktu było zgodne z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz.U.2015, poz. 29). Na opakowaniu powinny znajdować się: termin przydatności do spożycia, sposób przechowywania, waga netto, skład, informacje żywieniowe – wartość odżywcza, dokładny adres producenta. Zamawiający wymaga, aby termin ważności na dostarczony przedmiot zamówienia wynosił minimum: Zadanie nr 1- wędliny oraz mięsa, poz. 1-9 – 3 dni, poz.10-22 – 7 dni. Zadanie nr 2 – nabiał, poz. 1 -3 miesiące; poz. 2, 3, 4 – 14 dni; 5 – 21 dni; poz. 6 – 5 dni, poz. 7 i 8 – 14 dni Zadanie nr 3 – wędliny oraz mięsa, poz. 1-5 – 3 dni, poz. 6 – 14 dni. Zadanie nr 4 – pieczywo, poz. 1, 3, 4, 7, 8 – 3 dni, poz. 2, 5, 6 – 3 miesiące. Zadanie nr 5 – mrożonki, poz. 1-9 – 6 miesięcy. Zadanie nr 6 – dżemy poz. 1- 4 – 3 miesiące - licząc od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Zamawiający wymaga, aby transport dostarczonego produktu odbywał się w warunkach zapewniających zachowanie ciągu temperaturowego zgodnie z zaleceniem producenta. W celu oceny jakości oraz zgodności z opisem SIWZ oferowanych artykułów spożywczych, Zamawiający wymaga złożenia próbek w minimalnych ilościach, umożliwiających dokonanie oceny produktów (dostarczone próbki nie podlegają zwrotowi): Zadanie 1 Lp. Asortyment Ilość próbek 1 Boczek wędzony 100 g. 2 Kiełbasa krakowska parzona 100 g. 3 Kiełbasa żywiecka parzona 100 g. 4 Kiełbasa szynkowa 100 g. 5 Kiełbasa mortadela 100 g. 6 Kiełbasa śląska 100 g. 7 Wędlina typu lenszmit średnio rozdrobniona 100 g. 8 Pasztetowa 100 g. 9 Polędwica wieprzowa 100 g. 10 Salceson włoski 100 g. 11 Szynka wieprzowa wędzona bez tłustej obwoluty 100 g. 12 Parówki śląskie 100 g. 13 Szyn ka wieprzowa gotowana 100 g. Zadanie 3 Lp. Asortyment Ilość próbek 1 Szynka drobiowa tostowa z indykiem 100 g. 2 Wędlina drobiowa tostowa z indykiem 100 g. Próbki winny znajdować się w oddzielnym opakowaniu niż oferta . Paczka z próbkami winna być oznaczona : „Próbki do przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów spożywczych. Nr sprawy: SZP/ 5 /2015”. Wewnątrz należy umieścić informacje o nazwie i adresie Wykonawcy. Próbki należy złożyć w Sekretariacie SP ZOZ w Lubartowie ul. Cicha 14 21-100 Lubartów do dnia 07.04.2016 r. do godz. 11.00. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2017 |
Nazwa | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
Ulica | ul. Cicha |
Nr domu | 14 |
Miejscowosc | Lubartów |
Kod poczt | 21100 |
Panstwo | Polska |
Wojewodztwo | lubelskie |
Tel | 81 855 66 08 |
Fax | 81 855 66 08 |
ewa.gorska@spzoz-lubartow.pl | |
Adres strony url | http://www.spzoz-lubartow.pl/ |
Regon | 43121995700000 |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | inny: |
Dostep dokumentow zamowienia | http://www.spzoz-lubartow.pl/ |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | Tak |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://www.spzoz-lubartow.pl/ |
Czy wymagane przeslanie ofert | Tak |
Wymagane przeslanie ofert inny | w formie papierowej |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | 14, 21-100 Lubartów |
Numer referencyjny | SZP/5/5017 |
Okres2c | 12 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje tego warunku |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje tego warunku |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie precyzuje tego warunku |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Tak |
Art 24 ust 5 pkt 1 | Tak |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 Pzp wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt 0 | Cena |
Kryt 0p | 60 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 07/04/2017 |
Godz skl | 11:00 |
Termin | on |
Okres liczba dni | 30 |
Zastosowanie procedury pzp | Tak |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |
IV 6 5 | Nie |
Czy uniewaznienie | Tak |