Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r
Publication date | 2017-05-23 |
End date | 2017-05-31 00:00:00 |
Instytucja | Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta |
Miejscowość | Wronki |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 515099-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej w okresie od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. Opis Przedmiotu zamówienia jest zgodny z nomenklaturą Wspólnego Słownika Zamówień CPV z podziałem na 12 części w ilości i zakresie wskazanym w Części II SIWZ: Część I zamówienia: Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe KOD CPV 15130000-8 Część II zamówienia: Mięso i produkty mięsne drobiowe KOD CPV 15112000-6 Część III zamówienia: Produkty zwierzęce - jaja KOD CPV 03142500-3 Część IV zamówienia: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne KOD CPV 15400000-2 Część V zamówienia: Owoce i warzywa świeże, ziemniaki KOD CPV 03220000-9, 03212100-1 Część VI zamówienia: Owoce, warzywa mrożone KOD CPV 15330000-0 Część VII zamówienia: Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe KOD CPV 15330000-0 Część VIII zamówienia: Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych KOD CPV 15600000-4 Część IX zamówienia: Ryby przetworzone i konserwowe KOD CPV 15200000-0 Część X zamówienia: Produkty mleczarskie KOD CPV 15500000-3 Część XI zamówienia: Różne produkty spożywcze, KOD CPV 15800000-6 Część XII zamówienia: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie KOD CPV 15810000-9 3. Szczegółowe wymagania dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zostały opisane we Wzorze Umowy (Część III SIWZ). |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 83d67cc8-f1e9-4da3-a977-ff722d9bcc4e |
Biuletyn | 515099-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta |
Regon | 63965281900000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Polna |
Zamawiajacy adres numer domu | 5 |
Zamawiajacy miejscowosc | Wronki |
Zamawiajacy kod pocztowy | 64510 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | wielkopolskie |
Zamawiajacy telefon | 67 254 07 48 |
Zamawiajacy email | sekretariat_gim_wro@poczta.onet.pl |
Adres strony url | gimwronki.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza podmiot zamawiajacy powierzyl | 1 |
Zamawiajacy powierzyl | Samorządowa Administracja Placówek Oświatowych we Wronkach |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Publiczne Gimnazjum |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | gimnazjumwronki.bip.gov.pl |
Wymagane przeslanie ofert inny | za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012r. – Prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Samorządowa Administracja Placówek Oświatowych we Wronkach ul. Powstańców Wlkp. 23 64-510 Wronki - II Piętro pokój nr 2 |
Nazwa nadana zamowieniu | Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r |
Numer referencyjny | SG-6/01/2017 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej w okresie od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. Opis Przedmiotu zamówienia jest zgodny z nomenklaturą Wspólnego Słownika Zamówień CPV z podziałem na 12 części w ilości i zakresie wskazanym w Części II SIWZ: Część I zamówienia: Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe KOD CPV 15130000-8 Część II zamówienia: Mięso i produkty mięsne drobiowe KOD CPV 15112000-6 Część III zamówienia: Produkty zwierzęce - jaja KOD CPV 03142500-3 Część IV zamówienia: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne KOD CPV 15400000-2 Część V zamówienia: Owoce i warzywa świeże, ziemniaki KOD CPV 03220000-9, 03212100-1 Część VI zamówienia: Owoce, warzywa mrożone KOD CPV 15330000-0 Część VII zamówienia: Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe KOD CPV 15330000-0 Część VIII zamówienia: Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych KOD CPV 15600000-4 Część IX zamówienia: Ryby przetworzone i konserwowe KOD CPV 15200000-0 Część X zamówienia: Produkty mleczarskie KOD CPV 15500000-3 Część XI zamówienia: Różne produkty spożywcze, KOD CPV 15800000-6 Część XII zamówienia: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie KOD CPV 15810000-9 3. Szczegółowe wymagania dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zostały opisane we Wzorze Umowy (Część III SIWZ). |
Cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunku. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp, |
Inne dokumenty niewymienione | 1. Oświadczenie wykonawcy dotyczące podstaw wykluczenia wymienionych w art. 24 ust. 1 pkt. 13-14, 16-20 Ustawy Pzp stanowi załącznik nr 4 do siwz składany wraz z ofertą. 2. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu – w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby składa wraz z ofertą pisemne zobowiązanie tych podmiotów, do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia stanowiące załącznik nr 6 do siwz. 3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia składa wraz z ofertą oświadczenie stanowiące załącznik nr 5 do siwz. 4. W przypadku gdy Wykonawca powierza wykonanie części zamówienia podwykonawcy składa wraz z ofertą oświadczenie o niepodleganiu wykluczenia podmiotów będących podwykonawcami – załącznik nr 7 do siwz. 5. Pełnomocnictwo 7. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Zamawiający zaleca złożenie oświadczenia zgodnie ze wzorem wskazanym w załączniku nr 8 do siwz. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z Wykonawców składających ofertę wspólną lub upoważniony przez mocodawcę pełnomocnik. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zamawiający przewiduje możliwość istotnych zmian postanowień zawartej umowy w przypadku wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej, z uwzględnieniem podawanych warunków ich wprowadzenia: 1) zmiany nazwy, adresu(siedziby Wykonawcy oraz innych danych ujawnionych w rejestrach publicznych 2) zmiany osób reprezentujących Zamawiającego i Wykonawcę 3) zmiany osoby do kontaktu określonej w § 1 pkt. 4 wzoru umowy 4) zmiany wynagrodzenia w przypadku zmiany podatku VAT |
IV 4 4 data | 2017-05-31T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 dni |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: - Schab bez kości (z tuszy wieprzowej klasy I) - 400kg - Karkówka bez kości (z tuszy wieprzowej klasy I) - 300kg - Łopatka wieprzowa bez kości (z tuszy wieprzowej klasy I) - 400kg - Wołowina bez kości (z tuszy wieprzowej klasy I) - 200kg - Szynka surowa wieprzowa bez kości (klasa I) - 250kg - Mięso gulaszowe wieprzowe (z tuszy wieprzowej klasy II A) - 600kg - Mięso mielone z łopatki (z tuszy wieprzowej klasy II A) - 250kg - Kości wieprzowe od schabu świeże - 250kg - Kości wieprzowe wędzone od schabu - 80kg - Boczek surowy wędzony wieprzowy z półtuszy klasy I - 140kg - Kiełbasa śląska (mięso wieprzowo - wołowego o zawartości mięsa 80% w 100g produktu) - 150kg - Kiełbasa biała parzona (mięso wieprzowo -wołowe o zawartości mięsa: 80% w 100g produktu) - 50kg - Blok z mielonki wieprzowej ( z tuszy wieprzowej Klasy II) - 80kg - Szynka gotowana (z tuszy wieprzowej klasy I) - 80kg |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Mięso i produkty mięsne drobiowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 4. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 5. Przedmiot zamówienia: - Filet z piersi z kurczaka pojedyńczy (z tuszy drobiowej klasy A) - 1500kg - Porcje rosołowe (z tuszy drobiowej klasy A) - 280kg - Wątroba drobiowa (z tuszy drobiowej klasy A) - 150kg - Mięso drobne z indyka (z tuszy drobiowej klasy A) - 250kg - Udziec z kurczaka (z tuszy drobiowej klasy A) - 200kg - Parówki drobiowe – cienkie (z tuszy drobiowej klasy A, min 80% mięsa drobiowego w 100g produktu - 50kg - Filet z piersi z indyka (z tuszy drobiowej klasy A) - 150kg - Szynka drobiowa min. 90% mięsa drobiowego w 100 g produktu (z tuszy drobiowej klasy A) - 100kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Produkty zwierzęce - jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6.. Wykaz ilościowy artykułów: Jaja M (10 szt. w opakowaniu) - 8000szt. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: - Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia rafinowany (3l w opakowaniu) - 700L - Oliwa z oliwek opakowanie butelka szklana 1l) - 20L - Smalec wieprzowy czysty (opakowanie - kubek 250g.) - 20kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Owoce i warzywa świeże, ziemniaki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: - Marchew - 700kg - Seler korzeń - 250kg - Pietruszka korzeń - 200kg - Czosnek (kraj pochodzenia Polska) - 25kg - Natka pietruszki – ( pęczek o wadze min 0,05kg) - 2000p. - Kapusta biała - 500kg - Fasola Jaś karłowy - 200kg - Koperek ( pęczek o wadze min 0,03kg) - 2000p. - Ziemniaki - 10000kg - Cebula biała - 200kg - Ogórek szklarniowy (kraj pochodzenia Polska) - 300kg - Groch łuskany połówki - 100kg - Pieczarki klasa I - 250kg - Kapusta pekińska - 200kg - Pomidor klasa I - 150g - Sałata lodowa klasa I - 100kg - Buraki - 400kg - Szczypiorek naciowy – ( pęczek o wadze min 0,01kg) - 300p. - Kapusta modra - 150kg - Sałata masłowa - 200szt. - Por - 400szt. - Banan - 2000kg - Jabłko klasa I - 9000kg - Pomarańcza - 800kg - Gruszka klas I - 600kg - Mandarynka klasa I - 600g - Cytryna - 200kg - Rzodkiewka – ( pęczek o wadze min 0,1kg) - 200p. - Kalafior - 150szt. - Papryka świeża klasa I - 200kg - Kapusta włoska - 100kg - Nektarynki klasa I - 1000kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Owoce, warzywa mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Fasolka żółta cięta mrożona (opakowanie worek 2- 2,5kg) - 250kg Marchewka w kostce mrożona (opakowanie worek 2 - 2,5 kg) - 700kg Brukselka mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 120kg Brokuły mrożone (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 150kg Kalafior mrożony (opakowanie worek 2-2,5kg) - 200kg Groszek mrożony (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 120kg Fasolka szparagowa żółta cała mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 100kg Warzywa na patelnie mrożone (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 100kg Mieszanka chińska mrożona bez dodatku ziemniaków (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 200kg Szpinak liść mrożony (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 200kg Mieszanka warzywna typu bukiet warzyw składający się co najmniej z 4 rodzajów warzyw (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 500g Papryka czerwona mrożona – paski (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 60kg Truskawka mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg ) - 120kg Barszcz ukraiński mrożony (opakowanie od 1kg – 2 kg) - 32kg Malina mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 100kg Wiśnia mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 20kg Kukurydza ziarno mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) - 50kg Zupa jarzynowa (włoszczyzna i inne warzywa z wyjątkiem ziemniaków – opakowanie 2-2,5kg - 100kg |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Chrzan tarty (opakowanie wiaderko o masie od 0,80kg – 1kg) - 10kg Ogórek kwaszony (opakowanie wiaderko o masie netto 3kg.) - 300kg Kapusta kwaszona surówkowa (opakowanie wiaderko o masie netto 5 kg) - 800kg Ogórek konserwowy (opakowanie od 1kg – 5kg) - 600kg Papryka konserwowa czerwona ( opakowanie od 1kg – 3kg) - 120kg Koncentrat pomidorowy 30% ekstraktu (opakowanie od 800g do 3 kg) - 220kg Ketchup łagodny min. 158g pomidorów na 100g produktu (opakowanie od 1kg - 5kg) - 40kg Musztarda delikatesowa (opakowanie 1kg) - 20kg Dżem o smaku owoce leśne niskosłodzony o zawartości owoców min 45g w 100g produktu (opakowanie od 0,80 kg do 5,5 kg)- 20kg Dżem o smaku truskawkowym niskosłodzony o zawartości owoców min 45g w 100g produktu (opakowanie od 0,80 kg do 5,5 kg) - 20kg Dżem o smaku malinowy niskosłodzony o zawartości owoców min 45g w 100g produktu (opakowanie od 3 do 5,5 kg) - 20kg Naturalny sok jabłkowo - truskawkowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l do 5l)- 600L Naturalny sok jabłkowo - marchwiowo - bananowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l do 5l ) - 600L Naturalny sok jabłkowo - pomarańczowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l do 5l ) - 600L Naturalny sok jabłkowo - malinowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l do 5l) - 600L Naturalny sok jabłkowo - czarna porzeczka tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l do 5l ) - 600L Brzoskwinia w puszce (opakowanie od 850g do 3 kg) - 60kg Ananas w puszce (opakowanie od 850g do 3 kg) - 60kg Kukurydza konserwowa (opakowanie od 2 - 2,5kg) - 40kg |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Kasza jęczmienna opakowanie 5 kg - 500kg Mąka pszenna wrocławska typ 500 - opakowanie 1 kg - 700kg Ryż paraboliczny (opakowanie 5 kg) - 500kg Kasza manna (opakowanie 1 kg) - 100kg Mąka ziemniaczana – skrobia superior (opakowanie 1 kg) - 30kg |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Ryby przetworzone i konserwowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Filet śledziowy solony - matias (opakowanie wiaderko 3 kg) - 60kg Filet z miruny głęboko mrożony - 600kg Filet z dorsza głęboko mrożony - 530kg Paluszki rybne min 65 % fileta z Mintaja - 180kg Krokiet rybny z serem min 45 % fileta z Mintaja - 180kg Filet śledziowy w zalewie octowej (opakowanie wiaderko 3 kg) - 120kg |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Produkty mleczarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Masło extra o zawartości tłuszczu 82% (opakowanie kostka 200g) - 1000szt. Śmietana zawartość tłuszczu 30% (opakowanie folia 500ml) - 420L Mleko zawartość tłuszczu 2% ( butelka 1l) - 2200L Śmietana ukwaszana zawartość tłuszczu 18 % (opakowanie kubek 250 g) - 300kg Twaróg tłusty zawartość tłuszczu 8g/100g produktu (opakowanie kostka 250g) - 200kg Ser żółty tarty typu "Gouda" - (zawartość tłuszczu min 26g/ 100g produktu; białka min 25g/100g produktu; węglowodany i tłuszcze 0g/100g produktu; opakowanie 0,5 kg) - 30kg Jogurt naturalny gęsty (opakowanie od 370g do 3 kg) - 60kg |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Różne produkty spożywcze, |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Ocet spirytusowy 10% kwasowości (opakowanie butelka 500 ml) - 60L Sól spożywcza jodowana (opakowanie 1 kg) - 250kg Sól sodowo - potasowa (opakowanie od 350g do 1,5kg) - 200kg Budyń śmietankowy bez cukru (opakowanie od 1 kg do 1,3 kg) - 70kg Budyń waniliowy bez cukru (opakowanie od 1 kg do 1,3 kg) - 70kg Liść laurowy (opakowanie 100g) - 2kg Ziele angielskie kulki (opakowanie 600 g) - 3,2kg Żurek śląski zakwas (opakowanie butelka 0,5 l) - 50L Cukier biały (opakowania 1 kg) - 800kg Majeranek suszony (opakowanie od 250g - 500g) - 15kg Kisiel truskawkowy bez dodatku cukru (opakowanie od 1 - 1,3 kg ) - 60kg Kisiel żurawinowy bez dodatku cukru (opakowanie od 1 - 1,3 kg ) - 60kg Pieprz czarny mielony (opakowanie 1 kg) - 8kg Pierogi z serem- opakowanie 2,5 kg (ciasto z mąki pszennej)- 200kg Pyzy (opakowanie 12 lub 9 sztuk) - 1800op. Galaretka truskawkowa (opakowanie 1,3kg) - 50kg Galaretka pomarańczowa (opakowanie 1,3kg) - 50kg Makaron świderki z pszenicy durum zawierający jaja (opakowanie 2,5-3kg) - 250kg Makaron rurki z pszenicy durum zawierający jaja (opakowanie 2,5-3kg) - 300kg Makaron spaghetti (opakowanie 2,5-3kg) - 250kg Sezam- ziarno 100% naturalny (opakowanie 0,5 kg lub 1kg) - 10kg Słonecznik łuskany (opakowanie 0,5 kg lub 1kg) - 15kg Pestki dyni łuskane świeże (opakowanie 0,5 kg lub 1kg) - 15kg Woda mineralna niegazowana (opakowanie butelka plastikowa 0,5l) - 8000szt. Cukier puder (opakowanie 0,5 kg) - 10kg Cukier waniliowy (opakowanie od 0,16g do 32g) - 20kg Drożdże (opakowanie od 0,5kg do 1kg) - 5kg Herbata expresowa czarna (opakowanie min 108g) - 100op. Herbata expresowa cytrynowa (opakowanie min 108g) - 200op. Herbata expresowa malinowa (opakowanie min 108g) - 200op. Herbata expresowa czarna pozeczka (opakowanie min 108g) - 200op. Bazylia (opakowanie o masie 1kg) - 5kg Zioła prowansalskie (opakowanie o masie 1kg) - 10kg Papryka słodka ( opakowanie o masie 1kg) - 15kg Papryka ostra ( opakowanie o masie 1kg) - 5kg Czosnek suszony - granulowany (opakowanie o masie 1kg) - 32kg Tymianek (opakowanie o masie 1kg) - 5kg Kminek mielony (opakowanie o masie 0,5 kg) - 2kg Przyprawa Curry (opakowanie o masie 0,5 kg) - 15kg Rozmaryn (opakowanie o masie 1kg) - 5kg Imbir mielony (opakowanie o masie 0,5kg) - 3kg Miód wielokwiatowy (opakowanie słoik 1l) - 300L Żelatyna naturalna (opakowanie 0,5 kg do 1kg) - 40kg Makaron nitki rosołowy z pszenicy durum zawierający jaja (opakowanie od 1kg – 3kg) - 150kg Przyprawa warzywna do potraw naturalna (opak. 0,5 kg do 1 kg) - 50kg Herbata miętowa expresowa ( opakowanie min. 100g) - 200op. Groszek ptysiowy (opakowanie od 50g do1 kg) - 10kg. |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 04 września 2017r. do 22 czerwca 2018r. 2. Wskazane w poniższym wykazie ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy artykułów: Bułka tarta pszenna - opakowanie od 0,5 kg do 1 kg -180kg Bułka pszenna o wadze 0,06kg - 9000szt. Chleb razowy z ziarnami krojony o wadze min. od 0,5kg – 0,6 kg - 800szt. Drożdżówka z serem słodzona miodem o wadze min. 100g - bez dodatku cukru pudru - 2000szt. Drożdżówka z owocem słodzona miodem o wadze min. 100g - bez dodatku cukru pudru - 2000szt. Drożdżówka z budyniem słodzona miodem o wadze min. 100g - bez dodatku cukru pudru 2000szt. Koperta z jabłkiem z ciasta francuskiego o wadze min. 100g - 2000szt. Chleb pszenno – żytni krojony waga od 700 g do 800g - 800szt. |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Czas dostawy |
Znaczenie | 40,00 |