Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Bloku Żywieniowego przy Zespole Szkół w Hłudnie
| Publication date | 2017-06-06 |
| End date | 2017-06-14 00:00:00 |
| Instytucja | Zespół Szkół w Hłudnie |
| Miejscowość | Nozdrzec |
| Województwo | podkarpackie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 523807-N-2017 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 150000008 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| 1. Zakup z dostawą do siedziby Zespołu Szkół w Hłudnie artykułó spożywczych według podziału na pakiety (zadania): ZADANIE 1 – Artykuły spożywcze różne i produkty suszone różne ZADANIE 2 – Mięso i przetwory mięsne drób oraz wędliny ZADANIE 3 – Warzywa, owoce świeże i podobne produkty oraz jaja ZADANIE 4 – Produkty mleczarskie ZADANIE 5 – Wyroby garmażeryjne (świeże) ZADANIE 6 – Pieczywo Ilość i asortyment sprzedaży i dostawy w/w artykułów spożywczych; mięsa, wędlin; drobiu; pieczywa; art. mleczarskich; warzyw i owoców; jaj podana w załącznikach formularza ofertowego jest przybliżona i może ulegać zmianom dostosowanym do bieżącego zapotrzebowania (zmiana liczby dożywianych uczniów w ciągu roku szkolnego). Szacunkowa wielkość dostaw określona została w złącznikach od nr 1 do nr 6 do formularza ofertowego. Dostawa artykułów będzie odbywać się sukcesywnie według potrzeb zamawiającego zgłoszonych pisemnie, faksem lub drogą e - mail na 1 do 3 dni wcześniej przed wymaganą dostawą (szczegóły we wzorze umowy). W przypadku pieczywa dostawa ma nastąpić w określonym dniu do godziny 7 00,a jogurtów do godziny 10 00 . Dowóz zamawianych artykułów do siedziby Zamawiającego będzie odbywał się na koszt Wykonawcy. |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | 3ce1d414-e77e-4033-8e7a-850fa14eb48e |
| Biuletyn | 523807-N-2017 |
| Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół w Hłudnie |
| Regon | 37115403000000 |
| Zamawiajacy adres ulica | Hłudno |
| Zamawiajacy adres numer domu | 89 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Nozdrzec |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 36245 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
| Zamawiajacy telefon | 134 398 570 |
| Zamawiajacy fax | 134 398 571 |
| Zamawiajacy email | zshludno@wp.pl |
| Adres strony url | https://zshludno.edupage.org |
| Adres strony internetowej | Gmina Nozdrzec, 36 - 245 Nozdrzec, Nozdrzec 224 |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 2 |
| Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
| Dostep dokumentow zamowienia | https://zshludno.edupage.org |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | https://zshludno.edupage.org/text9/? |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | oferty można składać za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustaw z 23. 11. 2012 r. (Prawo Pocztowe Dz. U. 2012 poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 130), osobiście lub za pośrednictwem posłańca. |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zespół Szkół w Hłudnie, 36 - 245 Nozdrzec, Hłudno 89 |
| Nazwa nadana zamowieniu | Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Gminnego Bloku Żywieniowego przy Zespole Szkół w Hłudnie |
| Numer referencyjny | ZSH/017/ZP/17 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 6 |
| Okreslenie przedmiotu | 1. Zakup z dostawą do siedziby Zespołu Szkół w Hłudnie artykułó spożywczych według podziału na pakiety (zadania): ZADANIE 1 – Artykuły spożywcze różne i produkty suszone różne ZADANIE 2 – Mięso i przetwory mięsne drób oraz wędliny ZADANIE 3 – Warzywa, owoce świeże i podobne produkty oraz jaja ZADANIE 4 – Produkty mleczarskie ZADANIE 5 – Wyroby garmażeryjne (świeże) ZADANIE 6 – Pieczywo Ilość i asortyment sprzedaży i dostawy w/w artykułów spożywczych; mięsa, wędlin; drobiu; pieczywa; art. mleczarskich; warzyw i owoców; jaj podana w załącznikach formularza ofertowego jest przybliżona i może ulegać zmianom dostosowanym do bieżącego zapotrzebowania (zmiana liczby dożywianych uczniów w ciągu roku szkolnego). Szacunkowa wielkość dostaw określona została w złącznikach od nr 1 do nr 6 do formularza ofertowego. Dostawa artykułów będzie odbywać się sukcesywnie według potrzeb zamawiającego zgłoszonych pisemnie, faksem lub drogą e - mail na 1 do 3 dni wcześniej przed wymaganą dostawą (szczegóły we wzorze umowy). W przypadku pieczywa dostawa ma nastąpić w określonym dniu do godziny 7 00,a jogurtów do godziny 10 00 . Dowóz zamawianych artykułów do siedziby Zamawiającego będzie odbywał się na koszt Wykonawcy. |
| Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Waluta calosc | Euro |
| Data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| IV 4 4 data | 2017-06-14T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 13:00 |
| IV 4 4 jezyki | polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
| IV 4 17 | 1 |
| IV 6 5 | 1 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | Zadanie 1 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | Artykuły spożywcze różne i produkty suszone różne (wykaz ilościowy i asortymentowy według załącznika nr 1 do formularz ofertowego) |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | Zadanie 2 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | Mięso i przetwory mięsne drób oraz wędliny (wykaz ilościowy i asortymentowy według załącznika nr 2 do formularz ofertowego) |
| Zalacznik czesc nr | 3 |
| Zalacznik nazwa | Zadanie 3 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | Warzywa, owoce świeże i podobne produkty oraz jaja (wykaz ilościowy i asortymentowy według załącznika nr 3 do formularza ofertowego) |
| Zalacznik czesc nr | 4 |
| Zalacznik nazwa | Zadanie 4 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | Produkty mleczarskie (wykaz ilościowy i asortymentowy według załącznika nr 4 do formularza ofertowego) |
| Zalacznik czesc nr | 5 |
| Zalacznik nazwa | Zadanie 5 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | Wyroby garmażeryjne świeże, (wykaz ilościowy i asortymentowy według załącznika nr 5 do formularza ofertowego). |
| Zalacznik czesc nr | 6 |
| Zalacznik nazwa | Zadanie 6 |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2017-09-04T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2018-06-26T00:00:00+02:00 |
| Zalacznik krotki opis | Pieczywo (wykaz ilościowy i asortymentowy według załącznika nr 6 do formularz ofertowego) |
Criterion
| Kryteria | najniższa cena |
| Znaczenie | 100,00 |