Dostawy warzyw i owoców do Aresztu Śledczego w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3
Publication date | 2017-06-08 |
End date | 2017-06-20 00:00:00 |
Instytucja | Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu |
Miejscowość | Kraków |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 528196-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 32121001, 32101001, 153311424, 32122002, 32223219 |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Opis przedmiotu zamówienia I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I – Warzywa świeże Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Burak ćwikłowy kg 700 - 2 Cebula obcinana kg 890 - 3 Cukinia kg 12 - 4 Kalafior kg 70 - 5 Kapusta biała kg 700 - 6 Kapusta czerwona kg 230 - 7 Kapusta pekińska kg 160 - 8 Koper świeży kg 17 - 9 Marchew (korzeń) kg 1 620 - 10 Ogórek świeży kg 80 - 11 Papryka surowa kg 12 - (zielona, czerwona, żółta) 12 Pieczarki kg 75 - 13 Pietruszka (korzeń) kg 380 - 14 Pomidory kg 80 - 15 Por kg 200 - 16 Rzodkiewka kg 10 Zamówienie w miesiącu VIII,IX.2017 17 Sałata zielona kg 7 - 18 Seler (korzeń) kg 460 - 19 Bakłażan kg 5 - 20 Ziemniaki jadalne kg 10 300 - Grupa II - Kiszonki Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Kapusta kiszona kg 780 - 2 Ogórek kiszony kg 400 - Grupa III – Warzywa strączkowe Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Fasola „Jaś” kg 120 - 2 Groch łuskany (połówki) kg 40 - Grupa IV – Owoce Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Jabłka deserowe kg 960 - 2 Gruszki kg 10 Zamówienie w miesiącu IX.2017 3 Truskawki kg 20 Zamówienie w miesiącu: VII.2017 4 Pomarańcze kg 10 - 5 Banany kg 10 - Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1. Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie–Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8:30 – 12:00. 2. Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualne zaświadczenie lekarskie z badania przeprowadzonego do celów sanitarno – epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3. Dostarczane artykuły powinny być świeże, nieuszkodzone, jednorodne gatunkowo, pozbawione oznak gnicia, psucia lub porażenia przez choroby lub szkodniki. W zakresie dostaw warzyw świeżych (grupa I) zamawiający wymaga dostarczania produktów pochodzących z bieżących zbiorów, tj. 2017r. 4. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | fff72bbb-fe42-47ea-8b58-9a5ab02b0cb4 |
Biuletyn | 528196-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu |
Regon | 32086800000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Stefana Czarnieckiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 3 |
Zamawiajacy miejscowosc | Kraków |
Zamawiajacy kod pocztowy | 30536 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 12 620 50 00, |
Zamawiajacy fax | 124 235 771 |
Zamawiajacy email | dkw_krakow_podgorze@sw.gov.pl |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | pisemnie w kopercie - przesłanie pocztą, kurierem lub osobiście |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Areszt Śledczy w Krakowie-Podgórzu; ul. Czarnieckiego 3; 30-536 Kraków |
Czy komunikacja elektroniczna wymaga | 1 |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy warzyw i owoców do Aresztu Śledczego w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3 |
Numer referencyjny | D/Kw.2233.10.2017.WR. |
Czy dialog techniczny | 1 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Opis przedmiotu zamówienia I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I – Warzywa świeże Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Burak ćwikłowy kg 700 - 2 Cebula obcinana kg 890 - 3 Cukinia kg 12 - 4 Kalafior kg 70 - 5 Kapusta biała kg 700 - 6 Kapusta czerwona kg 230 - 7 Kapusta pekińska kg 160 - 8 Koper świeży kg 17 - 9 Marchew (korzeń) kg 1 620 - 10 Ogórek świeży kg 80 - 11 Papryka surowa kg 12 - (zielona, czerwona, żółta) 12 Pieczarki kg 75 - 13 Pietruszka (korzeń) kg 380 - 14 Pomidory kg 80 - 15 Por kg 200 - 16 Rzodkiewka kg 10 Zamówienie w miesiącu VIII,IX.2017 17 Sałata zielona kg 7 - 18 Seler (korzeń) kg 460 - 19 Bakłażan kg 5 - 20 Ziemniaki jadalne kg 10 300 - Grupa II - Kiszonki Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Kapusta kiszona kg 780 - 2 Ogórek kiszony kg 400 - Grupa III – Warzywa strączkowe Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Fasola „Jaś” kg 120 - 2 Groch łuskany (połówki) kg 40 - Grupa IV – Owoce Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Jabłka deserowe kg 960 - 2 Gruszki kg 10 Zamówienie w miesiącu IX.2017 3 Truskawki kg 20 Zamówienie w miesiącu: VII.2017 4 Pomarańcze kg 10 - 5 Banany kg 10 - Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1. Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie–Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8:30 – 12:00. 2. Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualne zaświadczenie lekarskie z badania przeprowadzonego do celów sanitarno – epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3. Dostarczane artykuły powinny być świeże, nieuszkodzone, jednorodne gatunkowo, pozbawione oznak gnicia, psucia lub porażenia przez choroby lub szkodniki. W zakresie dostaw warzyw świeżych (grupa I) zamawiający wymaga dostarczania produktów pochodzących z bieżących zbiorów, tj. 2017r. 4. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem. |
Cpv glowny przedmiot | 03212100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 21341,75 |
Waluta calosc | PLN |
Data zakonczenia | 2017-09-30T00:00:00+02:00 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
IV 4 4 data | 2017-06-20T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 9:00 |
IV 4 4 jezyki | POLSKI |
IV 4 5 data | 2017-07-18T00:00:00+02:00 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Warzywa świeże |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03210100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 15860,99 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-09-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Burak ćwikłowy kg 700 - 2 Cebula obcinana kg 890 - 3 Cukinia kg 12 - 4 Kalafior kg 70 - 5 Kapusta biała kg 700 - 6 Kapusta czerwona kg 230 - 7 Kapusta pekińska kg 160 - 8 Koper świeży kg 17 - 9 Marchew (korzeń) kg 1 620 - 10 Ogórek świeży kg 80 - 11 Papryka surowa kg 12 - (zielona, czerwona, żółta) 12 Pieczarki kg 75 - 13 Pietruszka (korzeń) kg 380 - 14 Pomidory kg 80 - 15 Por kg 200 - 16 Rzodkiewka kg 10 Zamówienie w miesiącu VIII,IX.2017 17 Sałata zielona kg 7 - 18 Seler (korzeń) kg 460 - 19 Bakłażan kg 5 - 20 Ziemniaki jadalne kg 10 300 - |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Kiszonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331142-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 2533,33 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-09-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Kapusta kiszona kg 780 - 2 Ogórek kiszony kg 400 - |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Warzywa strączkowe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212200-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 886,86 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-09-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Fasola „Jaś” kg 120 - 2 Groch łuskany (połówki) kg 40 - |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03222321-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 2060,57 |
Waluta zal | PLN |
Zalacznik data zakonczenia | 2017-09-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Jabłka deserowe kg 960 - 2 Gruszki kg 10 Zamówienie w miesiącu IX.2017 3 Truskawki kg 20 Zamówienie w miesiącu: VII.2017 4 Pomarańcze kg 10 - 5 Banany kg 10 - |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |