„Dostawę wraz z dostarczeniem artykułów spożywczych dla Miejskiego Domu Kultury w Grybowie - dla potrzeb Stołówki Miejskiej - na drugie półrocze 2017 roku”
Publication date | 2017-06-12 |
End date | 2017-06-21 00:00:00 |
Instytucja | Miejski Dom Kultury w Grybowie |
Miejscowość | Grybów |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 531160-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 158100009, 153000001, 31425003, 158000006, 155000003, 159800000, 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
3.1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa wraz z dostarczaniem artykułów spożywczych dla Miejskiego Domu Kultury w Grybowie dla potrzeb Stołówki Miejskiej w asortymencie i ilościach podanych w załącznikach według 14 pakietów: Pakiet 1 – Pieczywo i wyroby piekarskie Pakiet 2 – Warzywa i owoce Pakiet 3 – Jaja kurze Pakiet 4 – Pierogi – wyrób świeży Pakiet 5 – Owoce i warzywa przetworzone, ryby mrożone, Pakiet 6 – Mleko, wyroby mleczarskie Pakiet 7 – Przyprawy Pakiet 8 – Woda mineralna, soki Pakiet 9 - Mięso Pakiet 10 – Wędliny. Pakiet 11 - Artykuły spożywcze pozostałe, Pakiet 12 - Makarony. Pakiet 13 – Desery. Pakiet 14 – Produkty zbożowe 3.2. Zamówienie polega na dostawie artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki przy ul. Ogrodowa 4, zgodnie z wymogami określonymi w niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3.3. W ramach zamówienia dostarczanie towaru określonego w ofercie Wykonawcy będzie dostarczany sukcesywnie w zależności od potrzeb Zamawiającego i na podstawie pisemnego zapotrzebowania Zamawiającego, przekazywanego Wykonawcy telefonicznie lub pocztą elektroniczną / faksem za potwierdzeniem odbioru. 3.4. Zamówienie udzielane jest w podziale na 14 części/pakietów których opis stanowią formularze ofertowo - cenowe zał. Nr 2 do SIWZ. Zamawiający nie ogranicza liczby części zamówienia na które wykonawca może złożyć ofertę. 3.5. Dostawy towaru będą realizowane, w zależności od rodzaju asortymentu tj: Pakiet nr 1 i 6 - codziennie od poniedziałku do piątku, jednak nie później niż do godziny 7:15, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych. Pakiet nr 2 – codziennie, od poniedziałku do piątku, w godzinach od 6:00 do 7:30, Pakiet nr 3, 5, 8 – dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 9:00 z wyłączeniem dni wolnych od pracy, Pakiet nr 4 i 14 – nie później niż do 5 dni od daty otrzymania przez Wykonawcę zamówienia, od poniedziałku do piątku, w godzinach od 7:00 do 9:00, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych, Pakiet nr 7, 11, 12 i 13 - codziennie od poniedziałku do piątku, jednak nie później niż do godz. 9:00. Pakiet nr 9 - codziennie, od poniedziałku do piątku, jednak nie później niż do godziny 7:15 z wyłączeniem dni ustawowo wolnych. Pakiet nr 10 trzy razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa i piątek, jednak nie później niż do godziny 7:15. 3.6. Każde zamówienie będzie składane w dniu poprzedzającym termin jego dostawy, za wyjątkiem pakietu nr 4, który będzie składany w zależności od zapotrzebowania Zamawiającego oraz oddzielne zamówienie na poniedziałek będzie składane w piątek. Jeżeli w trakcie trwania umowy wystąpią dni ustawowo wolne od pracy, sposób zamawiania oraz realizacji dostaw będzie analogiczny do realizacji zamówień, przy czym zamówienie zostanie złożone w ostatnim dniu roboczym poprzedzającym dzień wolny od pracy, i musi, co najmniej zawierać: zestawienie produktowo - ilościowe, termin i miejsce dostawy. 3.7. Koszty opakowania, transportu, załadunku, rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi i przyjmuje na własne ryzyko Wykonawca. 3.8. Zamawiający w trakcie realizacji zamówienia dopuszcza możliwość zwiększenia lub zmniejszenia wartości umowy w granicach +/- 35 % (prawo opcji) określonej w par.6 ust.1. projektu umowy. Z tego względu Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenie odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia w określonej powyżej granicy. 3.9. Zamawiający nie przewiduje udzielania zamówień uzupełniających o którym mowa w art. 67 ust. 1 Pkt.6 i 7 Prawa zamówień publicznych 3.10. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3.11. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2 do SIWZ (pakiet nr 1 do 13) 3.12. Dodatkowe wymagania : - Wszystkie produkty dostarczane przez Wykonawcę winny spełniać prawem określone wymogi dla artykułów spożywczych oraz wymogi zdrowotne żywności. - Wykonawca zobowiązuje się dostarczać każdorazowo towar świeży, w dobrym gatunku oraz w opakowaniach dostosowanych do potrzeb zbiorowego żywienia. - Wszystkie towary zaoferowane w ofertach winny spełniać wymogi: Rozporządzenia Ministra Zdrowia z 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach 3.13. Zamawiający informuje, że ilekroć w niniejszej SIWZ i opisie przedmiotu zamówienia, przedmiot zamówienia jest opisany jest w sposób wskazany w art. 29 ust.3 ustawy Prawo zamówień publicznych lub w sposób wskazany w art.30 ust.1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych - to przyjmuje się, że wskazaniom takim towarzyszą wyrazy „lub równoważny opisywanym”. Wykonawca, który składa ofertę równoważną zobowiązany jest zgodnie z dyspozycją art. 30 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych poinformować Zamawiającego o fakcie złożenia oferty równoważnej i wykazać, że oferowane dostawy spełniają wymogi Zamawiającego. UDOWODNIENIE RÓWNOWAŻNOŚCI LEŻY PO STRONIE WYKONAWCY. Wskazanie przez Wykonawcę rozwiązań równoważnych w ofercie bez przedstawienia dokumentów na potwierdzenie równoważności spowoduje wezwanie Wykonawcę do przedstawienia brakujących dokumentów w trybie art. 26 ust. 3 w związku z art. 25 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Przez pojęcie produktu równoważnego rozumie się zaproponowanie - w przypadku tego rodzaju zamówienia, produktu o takim samym składzie, wadze, ilości, jakości, terminie przydatności, walorach smakowych – co produkt wskazany przez Zamawiającego |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | d16d677f-8b67-43ec-a19a-9a9d9f3083e6 |
Biuletyn | 531160-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Miejski Dom Kultury w Grybowie |
Regon | 128454800000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Kościuszki |
Zamawiajacy adres numer domu | 7 |
Zamawiajacy miejscowosc | Grybów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 33330 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 18 445 04 38, |
Zamawiajacy email | basia_janusz@op.pl, |
Adres strony url | www.bip.grybow.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.bip.grybow.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.bip.grybow.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Zgodnie z art. 10c ust. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych w związku z art. 18 ustawy z dnia 22 czerwca 2016r. o zmianie ustawy - Prawo zamówień publicznych oraz niektórych innych ustaw (Dz. U z 2016r. poz. 1020) składanie ofert odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012r. - Prawo pocztowe (Dz. U. poz. 1529 oraz z 2015r. poz. 1830), osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Stołówka Miejska ul. Ogrodowa 4, 33-330 Grybów. |
Nazwa nadana zamowieniu | „Dostawę wraz z dostarczeniem artykułów spożywczych dla Miejskiego Domu Kultury w Grybowie - dla potrzeb Stołówki Miejskiej - na drugie półrocze 2017 roku” |
Numer referencyjny | MDK.SM.271.01.2017 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 14 |
Okreslenie przedmiotu | 3.1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa wraz z dostarczaniem artykułów spożywczych dla Miejskiego Domu Kultury w Grybowie dla potrzeb Stołówki Miejskiej w asortymencie i ilościach podanych w załącznikach według 14 pakietów: Pakiet 1 – Pieczywo i wyroby piekarskie Pakiet 2 – Warzywa i owoce Pakiet 3 – Jaja kurze Pakiet 4 – Pierogi – wyrób świeży Pakiet 5 – Owoce i warzywa przetworzone, ryby mrożone, Pakiet 6 – Mleko, wyroby mleczarskie Pakiet 7 – Przyprawy Pakiet 8 – Woda mineralna, soki Pakiet 9 - Mięso Pakiet 10 – Wędliny. Pakiet 11 - Artykuły spożywcze pozostałe, Pakiet 12 - Makarony. Pakiet 13 – Desery. Pakiet 14 – Produkty zbożowe 3.2. Zamówienie polega na dostawie artykułów spożywczych dla potrzeb Stołówki przy ul. Ogrodowa 4, zgodnie z wymogami określonymi w niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3.3. W ramach zamówienia dostarczanie towaru określonego w ofercie Wykonawcy będzie dostarczany sukcesywnie w zależności od potrzeb Zamawiającego i na podstawie pisemnego zapotrzebowania Zamawiającego, przekazywanego Wykonawcy telefonicznie lub pocztą elektroniczną / faksem za potwierdzeniem odbioru. 3.4. Zamówienie udzielane jest w podziale na 14 części/pakietów których opis stanowią formularze ofertowo - cenowe zał. Nr 2 do SIWZ. Zamawiający nie ogranicza liczby części zamówienia na które wykonawca może złożyć ofertę. 3.5. Dostawy towaru będą realizowane, w zależności od rodzaju asortymentu tj: Pakiet nr 1 i 6 - codziennie od poniedziałku do piątku, jednak nie później niż do godziny 7:15, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych. Pakiet nr 2 – codziennie, od poniedziałku do piątku, w godzinach od 6:00 do 7:30, Pakiet nr 3, 5, 8 – dwa razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 9:00 z wyłączeniem dni wolnych od pracy, Pakiet nr 4 i 14 – nie później niż do 5 dni od daty otrzymania przez Wykonawcę zamówienia, od poniedziałku do piątku, w godzinach od 7:00 do 9:00, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych, Pakiet nr 7, 11, 12 i 13 - codziennie od poniedziałku do piątku, jednak nie później niż do godz. 9:00. Pakiet nr 9 - codziennie, od poniedziałku do piątku, jednak nie później niż do godziny 7:15 z wyłączeniem dni ustawowo wolnych. Pakiet nr 10 trzy razy w tygodniu tj. poniedziałek, środa i piątek, jednak nie później niż do godziny 7:15. 3.6. Każde zamówienie będzie składane w dniu poprzedzającym termin jego dostawy, za wyjątkiem pakietu nr 4, który będzie składany w zależności od zapotrzebowania Zamawiającego oraz oddzielne zamówienie na poniedziałek będzie składane w piątek. Jeżeli w trakcie trwania umowy wystąpią dni ustawowo wolne od pracy, sposób zamawiania oraz realizacji dostaw będzie analogiczny do realizacji zamówień, przy czym zamówienie zostanie złożone w ostatnim dniu roboczym poprzedzającym dzień wolny od pracy, i musi, co najmniej zawierać: zestawienie produktowo - ilościowe, termin i miejsce dostawy. 3.7. Koszty opakowania, transportu, załadunku, rozładunku do miejsca wskazanego przez Zamawiającego lub osobę przez niego wyznaczoną i ubezpieczenia ponosi i przyjmuje na własne ryzyko Wykonawca. 3.8. Zamawiający w trakcie realizacji zamówienia dopuszcza możliwość zwiększenia lub zmniejszenia wartości umowy w granicach +/- 35 % (prawo opcji) określonej w par.6 ust.1. projektu umowy. Z tego względu Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenie odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia w określonej powyżej granicy. 3.9. Zamawiający nie przewiduje udzielania zamówień uzupełniających o którym mowa w art. 67 ust. 1 Pkt.6 i 7 Prawa zamówień publicznych 3.10. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3.11. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2 do SIWZ (pakiet nr 1 do 13) 3.12. Dodatkowe wymagania : - Wszystkie produkty dostarczane przez Wykonawcę winny spełniać prawem określone wymogi dla artykułów spożywczych oraz wymogi zdrowotne żywności. - Wykonawca zobowiązuje się dostarczać każdorazowo towar świeży, w dobrym gatunku oraz w opakowaniach dostosowanych do potrzeb zbiorowego żywienia. - Wszystkie towary zaoferowane w ofertach winny spełniać wymogi: Rozporządzenia Ministra Zdrowia z 26 lipca 2016 roku w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach 3.13. Zamawiający informuje, że ilekroć w niniejszej SIWZ i opisie przedmiotu zamówienia, przedmiot zamówienia jest opisany jest w sposób wskazany w art. 29 ust.3 ustawy Prawo zamówień publicznych lub w sposób wskazany w art.30 ust.1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych - to przyjmuje się, że wskazaniom takim towarzyszą wyrazy „lub równoważny opisywanym”. Wykonawca, który składa ofertę równoważną zobowiązany jest zgodnie z dyspozycją art. 30 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych poinformować Zamawiającego o fakcie złożenia oferty równoważnej i wykazać, że oferowane dostawy spełniają wymogi Zamawiającego. UDOWODNIENIE RÓWNOWAŻNOŚCI LEŻY PO STRONIE WYKONAWCY. Wskazanie przez Wykonawcę rozwiązań równoważnych w ofercie bez przedstawienia dokumentów na potwierdzenie równoważności spowoduje wezwanie Wykonawcę do przedstawienia brakujących dokumentów w trybie art. 26 ust. 3 w związku z art. 25 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Przez pojęcie produktu równoważnego rozumie się zaproponowanie - w przypadku tego rodzaju zamówienia, produktu o takim samym składzie, wadze, ilości, jakości, terminie przydatności, walorach smakowych – co produkt wskazany przez Zamawiającego |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 6 |
Okreslenie warunkow | W zakresie tego warunku zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu sposobu dokonywania oceny sposobu spełnienia tego warunku. Wykonawca przedłoży jedynie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy. Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | W zakresie tego warunku zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu sposobu dokonywania oceny sposobu spełnienia tego warunku. Wykonawca przedłoży jedynie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy. Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | W zakresie tego warunku Zamawiający wymaga, żeby Wykonawca posiadał doświadczenie w wykonywaniu tego typu zamówienia tj. dostawy produktów spożywczych i potwierdził w oświadczeniu, że realizował je z należytą starannością. Wykonawca przedłoży na potwierdzenie spełnienia tego warunku jedynie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy. Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie spełnia/nie spełnia |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć: Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.(według załącznika nr 3.1). W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 pkt. 13-22 ustawy, należy przedłożyć: Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia (według załącznika nr 3.2 ) |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 3. Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, w razie wystąpienia, przynajmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej, z uwzględnieniem podawanych warunków ich wprowadzenia w zakresie zmian wynagrodzenia, osób wymienionych w umowie i wykonujących określone czynności: a) zmiana obowiązującej stawki VAT; Jeśli zmiana stawki VAT będzie powodować zmniejszenie lub zwiększenie kosztów wykonania umowy Zamawiający dopuszcza możliwość zmniejszenia lub zwiększenia wynagrodzenia o kwotę równą różnicy w kwocie zmniejszonego lub zwiększonego podatku zapłaconego przez wykonawcę. b) zmiany danych organizacyjnych czy administracyjnych dotyczących stron np. zmiana nr rachunku bankowego, dokumentów potwierdzających uregulowanie płatności wobec podwykonawców; zmiany danych teleadresowych, zmiany osób wskazanych do kontaktów miedzy stronami c) wystąpi siła wyższa uniemożliwiająca Wykonawcy wykonanie przedmiotu zamówienia. W takim przypadku strony mogą przesunąć termin zakończenia wykonania niniejszej umowy o czas, w jakim siła wyższa uniemożliwiała wykonanie obowiązków Stron, d) wystąpi brak na rynku dostępnych towarów lub materiałów służących do ich wytworzenia, oferowanych w ofercie Wykonawcy, które mogą być zastąpione innymi materiałami lub towarami spełniającymi wymagania Zamawiającego określone w SIWZ lub wystąpią inne obiektywne okoliczności uniemożliwiające spełnienie przez Wykonawcę świadczenia określonego w umowie; w takich przypadkach Wykonawca i Zamawiający postanowią o zmianie przedmiotu zamówienia lub sposobu świadczenia albo terminu wykonania umowy (o czas trwania ww. okoliczności), bądź też wysokości wynagrodzenia Wykonawcy ustalonego w umowie. e) wystąpi konieczność zmiany osób koordynujących (osób odpowiedzialnych za realizację umowy ze strony Wykonawcy lub ze strony Zamawiającego). f) wystąpi konieczność wprowadzenia innych zmian, które są niezbędne do wykonania umowy, a których nie dało się przewidzieć w chwili zawarcia umowy oraz nie są zmianami istotnych postanowień umowy, g) wystąpi zmiana stawek celnych lub podatkowych powodująca, że wykonanie zobowiązania wiąże się z rażąco wysokimi kosztami, wówczas dopuszczalna jest zmiana wynagrodzenia, h) wystąpi zmiana przepisów prawa, powodująca, że wykonanie zobowiązania wiąże się z rażąco wysokimi kosztami, wówczas dopuszczalna jest zmiana. i) wystąpi zmniejszenie lub zwiększenie zakresu przedmiotu umowy z przyczyn o obiektywnym charakterze. j) prawo opcji – zwiększenie lub zmniejszenie wartości przedmiotu umowy o 35%. k) zamiany określonego produktu w trakcie realizacji umowy – w przypadku, kiedy Zamawiający zaakceptuję zaproponowaną przez Wykonawcę zmianę produktu na inny o równoważnym opisie, tej samej lub niższej cenie. Zmiana taka będzie wymagała pisemnej zgody Zamawiającego, która będzie załącznikiem do aneksu do umowy z Wykonawcą. Wszelkie zmiany niniejszej umowy wymagają dla swej ważności formy pisemnej w postaci aneksu pod rygorem nieważności. |
IV 4 4 data | 2017-06-21T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 12:45 |
IV 4 4 jezyki | Język Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 1 – Pieczywo i wyroby piekarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 1 – Pieczywo i wyroby piekarskie |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 2 – Warzywa i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 2 – Warzywa i owoce |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 3 – Jaja kurze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 3 – Jaja kurze |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 4 – Pierogi – wyrób świeży |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 4 – Pierogi – wyrób świeży |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 5 – Owoce i warzywa przetworzone, ryby mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym. |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 5 – Owoce i warzywa przetworzone, ryby mrożone |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 6 – Mleko, wyroby mleczarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 6 – Mleko, wyroby mleczarskie |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 7 – Przyprawy |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 7 – Przyprawy |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 8 – Woda mineralna, soki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15980000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 8 – Woda mineralna, soki |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 9 - Mięso |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 9 - Mięso |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 10 – Wędliny |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 10 – Wędliny |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 11 - Artykuły spożywcze pozostałe |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 11 - Artykuły spożywcze pozostałe |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 12 - Makarony |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 12 - Makarony |
Zalacznik czesc nr | 13 |
Zalacznik nazwa | Pakiet 13 – Desery |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 6 |
Zalacznik informacje dodatkowe | Pozostałe informacje jak w opisie ogólnym |
Zalacznik krotki opis | Pakiet 13 – Desery |