dostawy nabiału, mleka, margaryny, pierogów mrożonych, ryb i przetworów rybnych do Zakładu Karnego w Gdańsku – Przeróbce
Publication date | 2017-07-07 |
End date | 2017-07-17 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny Gdańsk Przeróbka |
Miejscowość | Gdańsk |
Województwo | |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 546546-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155000003, 155110003, 154311009, 158960005 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część 1 : 1. Śmietana UHT 12 % a' 0,5 – 1,0 litra – w ilości 900 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy a' 125 – 150 g - w ilości 220 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru a' 100 – 150 g - w ilości 250 kg 4. Serek homogenizowany owocowy a' 100 – 150 g - w ilości 150 kg 5. Serek topiony kostka a' 100 g - w ilości 1400 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka a' 250 – 500 g w ilości 1200 kg 7. Serek kanapkowy typ „fromage” a' 100 g w ilości 360 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) a' 100 g - w ilości 1400 kg 9. Serek typu grani – wiejski a' 150 g- w ilości 250 kg Część 2 : 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach a' 10 – 20 kg - w ilości 3900 kg Część 3 : 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka a' 250 g - w ilości 10000 kg Część 4 : 1. Pierogi z serem mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 140 kg 2. Pierogi z kapustą i grzybami mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 110 kg Część 5 : 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 100 kg 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 800 kg 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 700 kg 4. Burger rybny mrożony w kartonach 5-10 kg - w ilości 1200 kg Część 6 : 1. Paprykarz szczeciński w puszce a' 300-330 g - w ilości 1700 kg 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 100 kg 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju a' 150-180 g - w ilości 100 kg 4. Szprot w pomidorach w puszce a' 100-330 g – 1700 kg |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | c580f282-603b-47ba-a456-37003d922d76 |
Biuletyn | 546546-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny Gdańsk Przeróbka |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Siennicka |
Zamawiajacy adres numer domu | 23 |
Zamawiajacy miejscowosc | Gdańsk |
Zamawiajacy kod pocztowy | 80758 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy telefon | 058 301-60-33 w. 301, |
Zamawiajacy email | zkgansk@pro.onet.pl, |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | operator pocztowy lub osobiście |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny Gdańsk - Przeróbka ul. Siennicka 23 80-758 Gdańsk - sekretrariat |
Nazwa nadana zamowieniu | dostawy nabiału, mleka, margaryny, pierogów mrożonych, ryb i przetworów rybnych do Zakładu Karnego w Gdańsku – Przeróbce |
Numer referencyjny | 2232/1/17 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Część 1 : 1. Śmietana UHT 12 % a' 0,5 – 1,0 litra – w ilości 900 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy a' 125 – 150 g - w ilości 220 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru a' 100 – 150 g - w ilości 250 kg 4. Serek homogenizowany owocowy a' 100 – 150 g - w ilości 150 kg 5. Serek topiony kostka a' 100 g - w ilości 1400 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka a' 250 – 500 g w ilości 1200 kg 7. Serek kanapkowy typ „fromage” a' 100 g w ilości 360 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) a' 100 g - w ilości 1400 kg 9. Serek typu grani – wiejski a' 150 g- w ilości 250 kg Część 2 : 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach a' 10 – 20 kg - w ilości 3900 kg Część 3 : 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka a' 250 g - w ilości 10000 kg Część 4 : 1. Pierogi z serem mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 140 kg 2. Pierogi z kapustą i grzybami mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 110 kg Część 5 : 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 100 kg 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 800 kg 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 700 kg 4. Burger rybny mrożony w kartonach 5-10 kg - w ilości 1200 kg Część 6 : 1. Paprykarz szczeciński w puszce a' 300-330 g - w ilości 1700 kg 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 100 kg 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju a' 150-180 g - w ilości 100 kg 4. Szprot w pomidorach w puszce a' 100-330 g – 1700 kg |
Cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Okreslenie warunkow | Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust 1 ustawy PZP |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust 1 ustawy PZP |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust 1 ustawy PZP |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Cena przedmiotu zamówienia w okresie obowiązywania umowy jest stała i nie podlega zmianie za wyjątkiem ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług w okresie obowiązywania umowy. Zmiana cen wymaga formy pisemnej tj. aneksu do umowy. Aneks przygotowuje zainteresowana strona z wyprzedzeniem minimum siedmiu dni roboczych przed planowaną zmianą cen. |
IV 4 4 data | 2017-07-17T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Śmietana UHT 12 % a' 0,5 – 1,0 litra – w ilości 900 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy a' 125 – 150 g - w ilości 220 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru a' 100 – 150 g - w ilości 250 kg 4. Serek homogenizowany owocowy a' 100 – 150 g - w ilości 150 kg 5. Serek topiony kostka a' 100 g - w ilości 1400 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka a' 250 – 500 g w ilości 1200 kg 7. Serek kanapkowy typ „fromage” a' 100 g w ilości 360 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) a' 100 g - w ilości 1400 kg 9. Serek typu grani – wiejski a' 150 g- w ilości 250 kg |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15511000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach a' 10 – 20 kg - w ilości 3900 kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15431100-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka a' 250 g - w ilości 10000 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Pierogi z serem mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 140 kg 2. Pierogi z kapustą i grzybami mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 110 kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 100 kg 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 800 kg 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 700 kg 4. Burger rybny mrożony w kartonach 5-10 kg - w ilości 1200 kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,0 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | 1. Paprykarz szczeciński w puszce a' 300-330 g - w ilości 1700 kg 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 100 kg 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju a' 150-180 g - w ilości 100 kg 4. Szprot w pomidorach w puszce a' 100-330 g – 1700 kg |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |