Dostawa paszy dla bydła do Zakładu Doświadczalnego Instytutu Technologiczno-Przyrodniczego w Biebrzy woj. podlaskie
| Publication date | 2017-09-12 |
| End date | 2017-09-20 00:00:00 |
| Instytucja | Instytut Technologiczno-Przyrodniczy |
| Miejscowość | Raszyn |
| Województwo | mazowieckie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 587000-N-2017 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 157100008 |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Wysłodki buraczane świeże (luz) w ilości 1100 ton (+/-30%) - sucha masa 18 - 25% Pasza wolna od GMO |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | f3dd3e44-67d1-4a45-a1d7-d4286e54108d |
| Biuletyn | 587000-N-2017 |
| Zamawiajacy nazwa | Instytut Technologiczno-Przyrodniczy |
| Regon | 14217334800000 |
| Zamawiajacy adres ulica | Falenty, Al. Hrabska |
| Zamawiajacy adres numer domu | 3 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Raszyn |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 05-090 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | mazowieckie |
| Zamawiajacy telefon | 22 628 37 63 |
| Zamawiajacy fax | 22 628 37 63 |
| Zamawiajacy email | j.kazimierczak@itp.edu.pl |
| Adres strony internetowej | www.itp.edu.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Instytut Naukowy |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.itp.edu.pl |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa paszy dla bydła do Zakładu Doświadczalnego Instytutu Technologiczno-Przyrodniczego w Biebrzy woj. podlaskie |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Wysłodki buraczane świeże (luz) w ilości 1100 ton (+/-30%) - sucha masa 18 - 25% Pasza wolna od GMO |
| Cpv glowny przedmiot | 15710000-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data zakonczenia | 2017-12-31T00:00:00+01:00 |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| IV 4 4 data | 2017-09-20T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 12:00 |
| IV 4 5 okres | 30 |