Sukcesywna dostawa mięsa , wędlin oraz konserw do Zakładu Karnego w Głubczycach

Publication date 2017-12-07
End date 2017-12-15 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Głubczyce
Województwo opolskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 629462-N-2017
Document type ZP-400
Cpv code 151100002, 151000009, 151311006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Grupa I:
1.mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.160,00 kg
2.mięso wieprzowe gulaszowe gat II/ 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1000,00 kg
3.boczek surowy wędzony 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.175,00 kg
4.wątroba wieprzowa 15114000-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1200,00 kg
5.żołądki drobiowe z kurczaka 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 800,00 kg
6.mięso gulaszowe drobiowe gat II/ 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.800,00 kg
7.kurczak świeży 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1900,00 kg



Część 2
1 frankfurterki drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
2 pasztetowa / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
3 kiełbasa parówkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 650,00 kg
5 kiełbasa mortadela / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg
6 mielonka kanapkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
7 kiełbasa śląska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg
8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 750,00 kg
9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg
10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg
12 kiełbasa swojska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
13 rolada drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg
14 kiełbasa biała drobiowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg
15 polędwica drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
16 szynka z kurczaka / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg
17 kiełbaski drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg
18 parówki drobiowe cienkie / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
19 kiełbasa toruńska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg
20 pieczeń rzymska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg
21 blok drobiowy / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg
22 pieczeń drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg


Część 3
1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 75,00 kg
2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg
3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 550,00 kg
4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.300,00 kg
6.pasztet sojowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g/ 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 70,00 kg
7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza .

Dodatkowe informacje

GuidZP400 4ae40c6f-47c5-483b-968d-b1089c18d089
Biuletyn 629462-N-2017
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 32083900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kochanowskiego
Zamawiajacy adres numer domu 3
Zamawiajacy miejscowosc Głubczyce
Zamawiajacy kod pocztowy 48100
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo opolskie
Zamawiajacy telefon 774 852 016
Zamawiajacy fax 774 859 771
Zamawiajacy email zk_glubczyce@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa mięsa , wędlin oraz konserw do Zakładu Karnego w Głubczycach
Numer referencyjny Dkw.2232.3.2017.TO
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Grupa I: 1.mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.160,00 kg 2.mięso wieprzowe gulaszowe gat II/ 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1000,00 kg 3.boczek surowy wędzony 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.175,00 kg 4.wątroba wieprzowa 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1200,00 kg 5.żołądki drobiowe z kurczaka 15112210-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 800,00 kg 6.mięso gulaszowe drobiowe gat II/ 15112210-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.800,00 kg 7.kurczak świeży 15112210-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1900,00 kg Część 2 1 frankfurterki drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 2 pasztetowa / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 3 kiełbasa parówkowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 650,00 kg 5 kiełbasa mortadela / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg 6 mielonka kanapkowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 7 kiełbasa śląska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 750,00 kg 9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg 10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 12 kiełbasa swojska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 13 rolada drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg 14 kiełbasa biała drobiowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg 15 polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 16 szynka z kurczaka / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg 17 kiełbaski drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg 18 parówki drobiowe cienkie / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 19 kiełbasa toruńska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg 20 pieczeń rzymska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 21 blok drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg 22 pieczeń drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg Część 3 1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 75,00 kg 2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 550,00 kg 4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.300,00 kg 6.pasztet sojowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g/ 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 70,00 kg 7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza .
Cpv glowny przedmiot 15110000-2
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Określenie warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia pa podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenia właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wy konania decyzji właściwego organu; d) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, e) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum).
Zakresie warunkow udzialu Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1. zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych, 2. zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy, 3. zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
IV 4 4 data 2017-12-15T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:30
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa mięso
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1.mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.160,00 kg 2.mięso wieprzowe gulaszowe gat II/ 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1000,00 kg 3.boczek surowy wędzony 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.175,00 kg 4.wątroba wieprzowa 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1200,00 kg 5.żołądki drobiowe z kurczaka 15112210-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 800,00 kg 6.mięso gulaszowe drobiowe gat II/ 15112210-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.800,00 kg 7.kurczak świeży 15112210-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1900,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131100-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 frankfurterki drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 2 pasztetowa / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 3 kiełbasa parówkowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 650,00 kg 5 kiełbasa mortadela / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg 6 mielonka kanapkowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 7 kiełbasa śląska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 750,00 kg 9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg 10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 12 kiełbasa swojska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 13 rolada drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg 14 kiełbasa biała drobiowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg 15 polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 16 szynka z kurczaka / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg 17 kiełbaski drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg 18 parówki drobiowe cienkie / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 19 kiełbasa toruńska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg 20 pieczeń rzymska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 21 blok drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg 22 pieczeń drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa konserwy
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15131100-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 75,00 kg 2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 550,00 kg 4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.300,00 kg 6.pasztet sojowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g/ 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 70,00 kg 7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza .
  

Criterion

Kryteria termin płatnośći faktury
Znaczenie 20,00
  
Kryteria termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)