Grupa I:
1.mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.160,00 kg
2.mięso wieprzowe gulaszowe gat II/ 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1000,00 kg
3.boczek surowy wędzony 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.175,00 kg
4.wątroba wieprzowa 15114000-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1200,00 kg
5.żołądki drobiowe z kurczaka 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 800,00 kg
6.mięso gulaszowe drobiowe gat II/ 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.800,00 kg
7.kurczak świeży 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1900,00 kg
Część 2
1 frankfurterki drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
2 pasztetowa / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
3 kiełbasa parówkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 650,00 kg
5 kiełbasa mortadela / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg
6 mielonka kanapkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
7 kiełbasa śląska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg
8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 750,00 kg
9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg
10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg
12 kiełbasa swojska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
13 rolada drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg
14 kiełbasa biała drobiowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg
15 polędwica drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
16 szynka z kurczaka / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg
17 kiełbaski drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg
18 parówki drobiowe cienkie / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
19 kiełbasa toruńska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg
20 pieczeń rzymska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg
21 blok drobiowy / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg
22 pieczeń drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
Część 3
1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 75,00 kg
2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg
3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 550,00 kg
4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.300,00 kg
6.pasztet sojowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g/ 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 70,00 kg
7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza . |
GuidZP400 |
4ae40c6f-47c5-483b-968d-b1089c18d089
|
Biuletyn |
629462-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
Regon |
32083900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kochanowskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Głubczyce
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
48100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
Zamawiajacy telefon |
774 852 016
|
Zamawiajacy fax |
774 859 771
|
Zamawiajacy email |
zk_glubczyce@sw.gov.pl
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Zakład Karny
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa mięsa , wędlin oraz konserw do Zakładu Karnego w Głubczycach
|
Numer referencyjny |
Dkw.2232.3.2017.TO
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Grupa I:
1.mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.160,00 kg
2.mięso wieprzowe gulaszowe gat II/ 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1000,00 kg
3.boczek surowy wędzony 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.175,00 kg
4.wątroba wieprzowa 15114000-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1200,00 kg
5.żołądki drobiowe z kurczaka 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 800,00 kg
6.mięso gulaszowe drobiowe gat II/ 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.800,00 kg
7.kurczak świeży 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1900,00 kg
Część 2
1 frankfurterki drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
2 pasztetowa / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
3 kiełbasa parówkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 650,00 kg
5 kiełbasa mortadela / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg
6 mielonka kanapkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
7 kiełbasa śląska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg
8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 750,00 kg
9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg
10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg
12 kiełbasa swojska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
13 rolada drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg
14 kiełbasa biała drobiowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg
15 polędwica drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
16 szynka z kurczaka / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg
17 kiełbaski drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg
18 parówki drobiowe cienkie / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
19 kiełbasa toruńska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg
20 pieczeń rzymska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg
21 blok drobiowy / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg
22 pieczeń drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
Część 3
1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 75,00 kg
2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg
3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 550,00 kg
4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.300,00 kg
6.pasztet sojowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g/ 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 70,00 kg
7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza .
|
Cpv glowny przedmiot |
15110000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Określenie warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego
złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem
umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego
wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub
certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie
produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z
ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z
późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności
zawodowej.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do
udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia
wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności
gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania
braku podstaw do wykluczenia pa podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenia
właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z
opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu
składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu
potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w
sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności
uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności
lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenia właściwej
terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego
Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z
opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3
miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w
postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z
właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub
grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie
na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wy konania decyzji właściwego organu; d)
pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona
osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji
działalności gospodarczej, e) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie
(spółka cywilna, konsorcjum).
|
Zakresie warunkow udzialu |
Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do
SIWZ
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych
poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1. zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach
zmian organizacyjnych, 2. zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę
treści umowy, 3. zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu
zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
|
IV 4 4 data |
2017-12-15T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:30
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
mięso
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1.mięso wołowe gulaszowe gat II/ 15111000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.160,00 kg
2.mięso wieprzowe gulaszowe gat II/ 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1000,00 kg
3.boczek surowy wędzony 15113000-3
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.175,00 kg
4.wątroba wieprzowa 15114000-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1200,00 kg
5.żołądki drobiowe z kurczaka 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 800,00 kg
6.mięso gulaszowe drobiowe gat II/ 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.800,00 kg
7.kurczak świeży 15112210-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.1900,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131100-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 frankfurterki drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
2 pasztetowa / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
3 kiełbasa parówkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 650,00 kg
5 kiełbasa mortadela / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg
6 mielonka kanapkowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
7 kiełbasa śląska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg
8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 750,00 kg
9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg
10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg
11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg
12 kiełbasa swojska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
13 rolada drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg
14 kiełbasa biała drobiowa / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg
15 polędwica drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
16 szynka z kurczaka / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg
17 kiełbaski drobiowe / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg
18 parówki drobiowe cienkie / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg
19 kiełbasa toruńska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg
20 pieczeń rzymska / 15131130-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg
21 blok drobiowy / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg
22 pieczeń drobiowa / 15131135-0
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
konserwy
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131100-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2018-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1.konserwa pasztet drobiowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 75,00 kg
2.pasztet mazowiecki waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg
3.konserwa turystyczna wieprzowa waga opakowania pomiędzy 200g-300g alupak / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 550,00 kg
4.paprykarz szczeciński waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg
5.sałatka rybna waga opakowania pomiędzy 250g - 330g / 15131000-5
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok.300,00 kg
6.pasztet sojowy waga opakowania pomiedzy 100g-130g/ 15131310-1
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 70,00 kg
7. ryba w sosie pomidorowym waga opakowania pomiędzy 250g-330g / 15241000-9
dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg
Zamawiający dopuszcza konserwy w opakowaniach aluminiowych tzw. alupak, które są wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktów z żywnością oraz opakowania metalowe, w których wieczko jest łatwo otwieralne bez użycia otwieracza .
|
| |