„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach”.
Publication date | 2017-12-11 |
End date | 2017-12-19 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny |
Miejscowość | Głubczyce |
Województwo | opolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 630678-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155000003, 31320005, 152210003, 31425003, 158960005 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne. 1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg 2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg 3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg. 4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg. 5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg. 6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l. 7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg. 8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg. Część 2 – Artykuły spożywcze. 1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg. 2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg. 3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg. 4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg. 5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg. 6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg. 7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg. 8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg. 9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg. 10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg. 11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg. 12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg. 13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg. 16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg. 18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg. 19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l 20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg. 21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg. 22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg. 23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg. 24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg. 25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg. 27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg. 28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg. 29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg. 30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg. 31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg. 32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg. 33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg. 34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt. 35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg. 36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg. 37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg. 38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg. 39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg. 40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg. 41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg. 42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg. 43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg. 45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg. 46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg. 48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg. 49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg. 50. Przyprawa curry ilość 5 kg 51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg. 52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg. 53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg. 54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg. 55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 60. Kostka sojowa ilość 100 kg 61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg. Część 3 – Ryby mrożone, przetwory rybne. 1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg 2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg Część 4 – Jaja spożywcze. 1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt. Część 5 – Warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone. 1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg 2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg 3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg 4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg 5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 9ce755eb-0bbf-436c-b293-445abe03b35d |
Biuletyn | 630678-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
Regon | 32083900000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Kochanowskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 3 |
Zamawiajacy miejscowosc | Głubczyce |
Zamawiajacy kod pocztowy | 48100 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
Zamawiajacy telefon | 774 852 016 |
Zamawiajacy fax | 774 859 771 |
Zamawiajacy email | zk_glubczyce@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Głubczycach, ul. Kochanowskiego 3, 48-100 Głubczyce |
Nazwa nadana zamowieniu | „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Głubczycach”. |
Numer referencyjny | DKw.2232.5.2017.TO |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Część 1 – Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne. 1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg 2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg 3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg. 4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg. 5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg. 6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l. 7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg. 8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg. Część 2 – Artykuły spożywcze. 1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg. 2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg. 3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg. 4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg. 5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg. 6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg. 7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg. 8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg. 9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg. 10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg. 11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg. 12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg. 13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg. 16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg. 18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg. 19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l 20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg. 21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg. 22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg. 23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg. 24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg. 25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg. 27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg. 28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg. 29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg. 30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg. 31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg. 32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg. 33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg. 34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt. 35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg. 36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg. 37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg. 38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg. 39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg. 40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg. 41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg. 42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg. 43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg. 45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg. 46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg. 48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg. 49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg. 50. Przyprawa curry ilość 5 kg 51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg. 52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg. 53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg. 54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg. 55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 60. Kostka sojowa ilość 100 kg 61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg. Część 3 – Ryby mrożone, przetwory rybne. 1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg 2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg Część 4 – Jaja spożywcze. 1. Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt. Część 5 – Warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone. 1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg 2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg 3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg 4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg 5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg |
Cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. Informacje dodatkowe |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia warunków w wyżej wymienionym zakresie. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | a) aktualny odpis z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia pa podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenia właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wy konania decyzji właściwego organu; d) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, e) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum). |
Zakresie warunkow udzialu | Oświadczenie o braku przesłanek wykluczenia z postępowania, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian: Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp): 1. zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych, 2. zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy, 3. zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego. |
IV 4 4 data | 2017-12-19T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Artykuły nabiałowe i tłuszcze jadalne. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Mleko w proszku, odtłuszczone (opakowanie od 5 do 25 kg). Ilość 200 kg 2. Serek topiony- opakowanie jednostkowe 0,1 kg., ilość 700 kg 3. Ser twarogowy chudy - opakowanie jednostkowe do 0,250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość: 1500 kg. 4. Kefir - opakowanie jednostkowe do 0,200kg. Termin przydatności do spożycia min.10 dni od daty dostawy.ilość 300 kg. 5. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa - opakowanie jednostkowe 0,200–0,250kg -kostka zawartość tłuszczu nie więcej niż 60%. ilość : 2200 kg. 6. Olej roślinny - opakowanie jednostkowe od 1 - 5 litrów. ilość 700 l. 7.Serek do smarowania- opakowanie jednostkowe do 0,100g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. ilość 500 kg. 8. Jogurt naturalny - opakowanie jednostkowe do 0,200g. Termin przydatności do spożycia min. 10 dni od daty dostawy. Ilość 400 kg. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Artykuły spożywcze. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03132000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Dżem owocowy, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 820kg. 2. Groszek konserwowy kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 160kg. 3. Koncentrat pomidorowy 30%, opak. do 1 kg. Ilość : 1100kg. 4. Fasola biała „Jaś”, opak. do 10 kg. Ilość : 360kg. 5. Groch obłuskany, opak. do 10 kg. Ilość : 150kg. 6. Krajanka sojowa, opak. do 30 kg. Ilość : 60kg. 7. Kotlety sojowe (schabowe), opak do 30 kg. Ilość : 130kg. 8. Granulat sojowy, opak. do 30 kg. Ilość : 100kg. 9. Herbata granulowana, opakowania do 25 kg.Ilość : 150kg. 10. Musztarda, opak. jednostkowe 1 kg.Ilość : 180kg. 11. Pieprz czarny mielony, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 15kg. 12. Majeranek – przyprawa, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 19kg. 13. Liść laurowy, opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 14. Ziele angielskie ziarno, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 15. Papryka słodka mielona, opak. jednostkowe do 1 kg. Ilość : 10kg. 16. Czosnek granulowany, opak. jednostkowe do 1 kg.Ilość : 8kg. 17. Przyprawa uniwersalna w proszku typu jarzynka lub równoważna, opak do 5 kg.Ilość : 150kg. 18. Sól jodowana paczkowana, opak. jednostkowe do 1kg. Ilość : 800kg. 19. Przyprawa w płynie typu „magi” w opakowaniach do 1l. Ilość : 700 l 20. Ocet spirytusowy 10 %, opak. jednostkowe 1l.Ilość : 360kg. 21. Przyprawa do mięs w proszku, opak. jednostkowe 5kg. Ilość : 50kg. 22. Sos biały w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 350kg. 23. Sos pieczeniowy w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 120kg. 24. Zupa w proszku – żurek, opak. do 3 kg.Ilość : 50kg. 25. Zupa w proszku – pomidorowa, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 26. Zupa w proszku– grzybowa, opak. do 3 kgIlość : 100kg. 27. Zupa w proszku– bulion drobiowy, opak. do 15 kg. Ilość : 220kg. 28. Zupa w proszku– pieczarkowa, opak. do 3 kg.Ilość : 130kg. 29. Sos grzybowy w proszku, opak. do 3 kg.Ilość : 40kg. 30. Zupa w proszku– bulion jarzynowy, opak. do 15 kg. Ilość : 250kg. 31. Mąka pszenna, typ od 450 do 650 opak. do 1 kg.Ilość : 1000kg. 32. Kasza jęczmienna drobna, opak. do 1 kg. Ilość : 1000kg. 33. Makaron-różne rodzaje, opak. do 10 kg.Ilość :2000kg. 34. Woda mineralna niegazowana , opak. 1,5 l (pet)Ilość : 250 szt. 35. Kasza manna, opak. do 1 kg. Ilość : 200kg. 36. Ryż biały, opak. do 30 kg. Ilość : 1400kg. 37. Cukier biały, opak. do 30 kg. Ilość : 3500kg. 38. Majonez, opak. jednostkowe 1 kg. Ilość : 110kg. 39. Przyprawa do drobiu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 75kg. 40. Kukurydza konserwowa - kl. I, opak. od 0,4 do 1kg. Ilość : 100kg. 41. Przyprawa do gulaszu wieprzowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 45kg. 42. Przyprawa do gulaszu wołowego - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 60kg. 43. Przyprawa do bigosu - opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 10kg. 44. Suszona pietruszka- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 6kg. 45. Suszona koper- opak. jednostkowe do 1 kg Ilość : 5kg. 46. Sos myśliwski w proszku, opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 47. Zupa ogonowa w proszku - opak. do 3 kg. Ilość : 60kg. 48. Kasza gryczana opak. do 1 kg. Ilość : 840kg. 49. Bazylia opak. 1 kg. Ilość : 2kg. 50. Przyprawa curry ilość 5 kg 51. Bulion wołowy opak. do 15 kg Ilość : 130kg. 52. Sos boloński opak. do 3 kg Ilość : 90kg. 53. Sos neapolitański opak. do 3 kg. Ilość : 40kg. 54. Sos carbonara opak. do 3 kg. Ilość : 90kg. 55. Sos do dań chińskich opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 56. Sos cygański opak. do 3 kg Ilość : 120kg. 57. Sos węgierski opak. do 3 kg. Ilość : 70kg. 58. Zupa brokułowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 59 Zupa szparagowa opak. do 3 kg. Ilość : 100kg. 60. Kostka sojowa ilość 100 kg 61. Barszcz biały opak. do 3 kg Ilość : 70kg. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Ryby mrożone, przetwory rybne. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15221000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Śledź matias lekko solony w wiadrach 4 do 10 kg w ilość 70 kg 2. Burger rybny mielone mięso ryby, (ryba min. 40%) bez ości, łusek i skóry, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg ilość : 600kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Jaja konsumpcyjne – klasa świeżości – A, kategoria wagowa M.ilość 22000,00 szt. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | warzywa mrożone, produkty głęboko mrożone |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15896000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Szpinak mrożony - ilość 150 kg 2. Brokuł mrożony -ilość . 150 kg 3. Pierogi ruskie mrożone - ilość 150 kg 4. Pierogi z kapustą mrożone - ilość 150 kg 5. Pierogi z owocami mrożone - ilość 100 kg |
Criterion
Kryteria | termin realizacji reklamacji |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | termin płatnośći faktury |
Znaczenie | 20,00 |