Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu.
Publication date | 2017-12-21 |
End date | 2018-01-02 00:00:00 |
Instytucja | Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie |
Miejscowość | Rzeszów |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 635405-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 155000003, 158000006, 32200009, 151000009, 158100009, 152290009, 153311709 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. 2. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38 – 440 Iwonicz 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części zamówienia: Część 1 Dostawa nabiału Część 2 Dostawa artykułów spożywczych Część 3 Dostawa owoców i warzyw Część 4 Dostawa mięsa i wędlin Część 5 Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Część 6 Dostawa ryb i mrożonek Część 7 Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych 4. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załącznik nr 1.1. - 1.7. do SIWZ. 5. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: - muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych, - posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami (normy HACCP), - mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia, - posiadać jak najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 49312b74-dcbf-4479-8496-e632a44fdc12 |
Biuletyn | 635405-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie |
Regon | 103697400000 |
Zamawiajacy adres ulica | al. Piłsudskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 31 |
Zamawiajacy miejscowosc | Rzeszów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 35074 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podkarpackie |
Zamawiajacy telefon | 17 852 39 10 |
Zamawiajacy fax | 17 852 39 10 |
Zamawiajacy email | podkarpacka@ohp.pl |
Adres strony url | www.podkarpacka.ohp.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej podległa MRPiPS |
Dostep dokumentow zamowienia | www.podkarpacka.ohp.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.podkarpacka.ohp.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | przez operatora pocztowego lub osobiście |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Podkarpacka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy Al. Piłsudskiego 31, 35-074 Rzeszów |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. |
Numer referencyjny | 60/PWK/2017 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. 2. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38 – 440 Iwonicz 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części zamówienia: Część 1 Dostawa nabiału Część 2 Dostawa artykułów spożywczych Część 3 Dostawa owoców i warzyw Część 4 Dostawa mięsa i wędlin Część 5 Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Część 6 Dostawa ryb i mrożonek Część 7 Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych 4. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załącznik nr 1.1. - 1.7. do SIWZ. 5. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: - muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych, - posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami (normy HACCP), - mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia, - posiadać jak najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zgodnie z art. 144 ust 1 pkt 1) ustawy Prawo zamówień publicznych strony dopuszczają możliwość zmiany postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy w następujących przypadkach: - zmiany danych wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy, - zmian przepisów ogólnie obowiązujących które mają wpływ na treść umowy, - obniżenie cen producenta lub zastosowanie promocyjnej zniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych, - W przypadku zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, - W przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczenia odpowiednich towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż towary objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, - W przypadku zmiany cen jednostkowych towaru, wskazanych w formularzach cenowych, wyłącznie z powodu okoliczności spowodowanych zmianą koniunktury na rynku artykułów żywnościowych. Zmiany te mogą być dokonywane nie częściej niż raz na kwartał i nie mogą przekraczać wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez Prezesa GUS za kwartał poprzedzający datę podwyżki, zaś potrzeba jego dokonania winna być przez Wykonawcę uzasadniona na piśmie. - W przypadku zmiany wysokości stawki podatku od towarów i usług (VAT), na pisemny wniosek zainteresowanej strony, dopuszcza się zmianę wartości umowy brutto w stosunku do towarów, których zmiana dotyczy. |
IV 4 4 data | 2018-01-02T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Dostawa nabiału |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa nabiału dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.1 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Dostawa artykułów spożywczych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.2 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Dostawa owoców i warzyw |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03220000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Dostawa mięsa i wędlin |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.4 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.5 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Dostawa ryb i mrożonek |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15229000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa ryb i mrożonek dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.6 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331170-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Sukcesywna dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.7 do SIWZ. |
Criterion
Kryteria | Termin realizacji reklamacji |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Termin płatności |
Znaczenie | 20,00 |
Kryteria | Cena brutto |
Znaczenie | 60,00 |