Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu.

Publication date 2017-12-21
End date 2018-01-02 00:00:00
Instytucja Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie
Miejscowość Rzeszów
Województwo podkarpackie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Warzywa przetworzone,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej

Szczegóły

Numer ogłoszenia 635405-N-2017
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 155000003, 158000006, 32200009, 151000009, 158100009, 152290009, 153311709
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu.
2. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia:
Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38 – 440 Iwonicz
3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części zamówienia:
Część 1 Dostawa nabiału
Część 2 Dostawa artykułów spożywczych
Część 3 Dostawa owoców i warzyw
Część 4 Dostawa mięsa i wędlin
Część 5 Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
Część 6 Dostawa ryb i mrożonek
Część 7 Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych
4. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załącznik
nr 1.1. - 1.7. do SIWZ.
5. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe:
- muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych,
- posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami (normy HACCP),
- mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia,
- posiadać jak najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych


Dodatkowe informacje

GuidZP400 49312b74-dcbf-4479-8496-e632a44fdc12
Biuletyn 635405-N-2017
Zamawiajacy nazwa Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie
Regon 103697400000
Zamawiajacy adres ulica al. Piłsudskiego
Zamawiajacy adres numer domu 31
Zamawiajacy miejscowosc Rzeszów
Zamawiajacy kod pocztowy 35074
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 17 852 39 10
Zamawiajacy fax 17 852 39 10
Zamawiajacy email podkarpacka@ohp.pl
Adres strony url www.podkarpacka.ohp.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej podległa MRPiPS
Dostep dokumentow zamowienia www.podkarpacka.ohp.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.podkarpacka.ohp.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny przez operatora pocztowego lub osobiście
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Podkarpacka Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy Al. Piłsudskiego 31, 35-074 Rzeszów
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu.
Numer referencyjny 60/PWK/2017
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. 2. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38 – 440 Iwonicz 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części zamówienia: Część 1 Dostawa nabiału Część 2 Dostawa artykułów spożywczych Część 3 Dostawa owoców i warzyw Część 4 Dostawa mięsa i wędlin Część 5 Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych Część 6 Dostawa ryb i mrożonek Część 7 Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych 4. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załącznik nr 1.1. - 1.7. do SIWZ. 5. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: - muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych, - posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami (normy HACCP), - mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia, - posiadać jak najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zgodnie z art. 144 ust 1 pkt 1) ustawy Prawo zamówień publicznych strony dopuszczają możliwość zmiany postanowień umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy w następujących przypadkach: - zmiany danych wykonawcy (np. zmiana adresu, nazwy) lub zmiana wynikająca z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy, - zmian przepisów ogólnie obowiązujących które mają wpływ na treść umowy, - obniżenie cen producenta lub zastosowanie promocyjnej zniżki cen, Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu asortymentu objętego umową po cenach odpowiednio obniżonych, - W przypadku zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, - W przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczenia odpowiednich towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż towary objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, - W przypadku zmiany cen jednostkowych towaru, wskazanych w formularzach cenowych, wyłącznie z powodu okoliczności spowodowanych zmianą koniunktury na rynku artykułów żywnościowych. Zmiany te mogą być dokonywane nie częściej niż raz na kwartał i nie mogą przekraczać wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanego przez Prezesa GUS za kwartał poprzedzający datę podwyżki, zaś potrzeba jego dokonania winna być przez Wykonawcę uzasadniona na piśmie. - W przypadku zmiany wysokości stawki podatku od towarów i usług (VAT), na pisemny wniosek zainteresowanej strony, dopuszcza się zmianę wartości umowy brutto w stosunku do towarów, których zmiana dotyczy.
IV 4 4 data 2018-01-02T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawa nabiału
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa nabiału dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.1 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa artykułów spożywczych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.2 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Dostawa owoców i warzyw
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03220000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.3 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa i wędlin
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.4 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.5 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Dostawa ryb i mrożonek
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15229000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa ryb i mrożonek dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.6 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15331170-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2018-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Sukcesywna dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera załącznik nr 1.7 do SIWZ.
  

Criterion

Kryteria Termin realizacji reklamacji
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Termin płatności
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena brutto
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)