Dostawa kwaszonek warzywnych oraz owoców i warzyw
Publication date | 2017-12-28 |
End date | 2018-01-08 00:00:00 |
Instytucja | Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej |
Miejscowość | Poznań |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 636621-N-2017 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 153000001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Dostawa kwaszonek warzywnych. Dostawa owoców i warzyw |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 43b60216-5f21-4b31-8c53-619975fe722d |
Biuletyn | 636621-N-2017 |
Zamawiajacy nazwa | Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej |
Regon | 17343300000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Czechosłowacka |
Zamawiajacy adres numer domu | 27 |
Zamawiajacy miejscowosc | Poznań |
Zamawiajacy kod pocztowy | 61459 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | wielkopolskie |
Zamawiajacy telefon | 618 355 900 |
Zamawiajacy fax | 618 301 191 |
Zamawiajacy email | przetargi@sapsp.edu.pl |
Adres strony url | www.sapsp.edu.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.sapsp.edu.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | przesyłką pocztowa operatora publicznego bądź osobiście w sekretariacie szkoły |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa kwaszonek warzywnych oraz owoców i warzyw |
Numer referencyjny | ST-IV-2370.19.2017 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Dostawa kwaszonek warzywnych. Dostawa owoców i warzyw |
Cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2018-10-31T00:00:00+01:00 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP; dokumentem tym będzie certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju lub zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej, - specyfikacje wyrobu gotowego dla wszystkich asortymentów. |
Czy wadium | 1 |
Wadium | Wadium należy wnieść na zasadach okreslonych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Na zasadach okreslonych w art. 144 ust.1 ustawy PZP |
IV 4 4 data | 2018-01-08T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Dostawa kwaszonek warzywnych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa kwaszonek warzywnych zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w SIWZ |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Dostawa warzyw i owoców |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2018-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa warzyw i owoców zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zamieszczonym w SIWZ |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |