Dostawa różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych - śledź
| Publication date | 2018-01-29 |
| End date | 2018-02-07 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny w Nysie |
| Miejscowość | Nysa |
| Województwo | opolskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 511269-N-2018 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 31000002, 158312004, 153314276, 153000001, 32000003, 152000000, 152412001, 31425003, 154000002, 156000004, 158000006 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Zakładu Karnego w Nysie różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych i przetworzonych - śledź. Zamówienie podzielone jest na 17 części. Szczegółowy opis każdej z części znajduje się w zał. nr 1 do SIWZ na stronie Zamawiającego www.zp.sw.gov.pl Część 1 Cukier biały 1. Cukier biały* Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I kg 10.000 Część 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I kg 3.500 Część 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Kotlet sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 2. Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 Część 4 Warzywa strączkowe suszone 1. Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 2.500 2. Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 800 Część 5 Ryby konserwowane 1. Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 2. Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I kg 800 3. Ryba w oleju* Opakowanie: puszka metalowa - konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 800 4. Paprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 Część 6 Ryby przetworzone mrożone 1. Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I kg 2200 2. Mintaj kostka panierowany Czyste mięso ryb, bez ości i jakichkolwiek zanieczyszczeń, mrożone w panierce. Waga jednej kostki 80-150g . Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 5 %. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1100 Część 7 Ryby przetworzone - śledź 1. Śledź matjas* Śledź matjas lekko solony w wiaderkach. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 4 kg do 10 kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 Część 8 Jaja świeże -kurze 1. Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe zg. z PN kl./gat I szt. 60.000 Część 9 Tłuszcze roślinne 1. Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I kg 7000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 1,3,5l zg. z PN kl./gat I l 2000 Część 10 Mąka - kasze 1. Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 2. Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 2000 3. Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 4. Mąka pszenna typ 500– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 3300 5. Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I kg 50 6. Płatki owsiane – gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 7. Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 8. Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg100 9. Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Część 11 Makarony 1. Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 700 2. Makaron bez jajeczny świder – mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 4200 Część 12 Zupy 1. Rosół wołowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1 do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Zupa bieszczadzka -koncentrat, baza wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 4. Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 5. Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg400 6. Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 400 7. Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg400 8. Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 Część 13 Warzywa suszone 1. Burak czerwony suszony kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 2. Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 3. Marchew suszona kostka- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 4. Natka pietruszki suszona- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 5. Włoszczyzna suszona ( min. 5 warzyw w składzie)- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 Część 14 Warzywa przetworzone 1. Chrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I kg 200 2. Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg1000 4. Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1500 5. Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 6. Papryka konserwowa ćwiartki - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 7. Pasztet sojowy różne smaki - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 8. Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 9. Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 10. Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 11. Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 Część 15 Przyprawy 1. Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,1 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 2. Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 60 3. Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 4. Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 5. Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I l 300 6. Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg30 7. Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 8. Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 9. Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 10. Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 11. Przyprawa do gulaszu- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 12. Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 13. Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 14. Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1200 15. Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 16. Sól spożywcza jodowana warzona – gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 700 17. Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Część 16 Różne artykuły spożywcze 1. Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15zg. z PN kl./gat I kg 1600 2. Ketchup – gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. zg. z PN kl./gat I kg 1500 3. Majonez – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. zg. z PN kl./gat I kg 700 4. Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 5. Musztarda – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. zg. z PN kl./gat I kg 1500 Część 17 Napoje 1. Herbata czarna w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Herbata owocowa w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Kawa zbożowa rozpuszczalna konfekcjonowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 1000 |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | baea94ca-d181-4311-ae1f-ec074373099f |
| Biuletyn | 511269-N-2018 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Nysie |
| Regon | 32020700000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Kościuszki |
| Zamawiajacy miejscowosc | Nysa |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 48300 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | opolskie |
| Zamawiajacy telefon | 774 332 471 |
| Zamawiajacy email | zk_nysa@sw.gov.pl |
| Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | jednostka sektora finansów publicznych |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | forma pisemna |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Nysie ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych - śledź |
| Numer referencyjny | DKw.2232.1.2018 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Zakładu Karnego w Nysie różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych i przetworzonych - śledź. Zamówienie podzielone jest na 17 części. Szczegółowy opis każdej z części znajduje się w zał. nr 1 do SIWZ na stronie Zamawiającego www.zp.sw.gov.pl Część 1 Cukier biały 1. Cukier biały* Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I kg 10.000 Część 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I kg 3.500 Część 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Kotlet sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 2. Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 Część 4 Warzywa strączkowe suszone 1. Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 2.500 2. Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 800 Część 5 Ryby konserwowane 1. Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 2. Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I kg 800 3. Ryba w oleju* Opakowanie: puszka metalowa - konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 800 4. Paprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 Część 6 Ryby przetworzone mrożone 1. Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I kg 2200 2. Mintaj kostka panierowany Czyste mięso ryb, bez ości i jakichkolwiek zanieczyszczeń, mrożone w panierce. Waga jednej kostki 80-150g . Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 5 %. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1100 Część 7 Ryby przetworzone - śledź 1. Śledź matjas* Śledź matjas lekko solony w wiaderkach. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 4 kg do 10 kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 Część 8 Jaja świeże -kurze 1. Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe zg. z PN kl./gat I szt. 60.000 Część 9 Tłuszcze roślinne 1. Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I kg 7000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 1,3,5l zg. z PN kl./gat I l 2000 Część 10 Mąka - kasze 1. Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 2. Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 2000 3. Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 4. Mąka pszenna typ 500– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 3300 5. Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I kg 50 6. Płatki owsiane – gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 7. Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 8. Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg100 9. Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Część 11 Makarony 1. Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 700 2. Makaron bez jajeczny świder – mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 4200 Część 12 Zupy 1. Rosół wołowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1 do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Zupa bieszczadzka -koncentrat, baza wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 4. Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 5. Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg400 6. Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 400 7. Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg400 8. Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 Część 13 Warzywa suszone 1. Burak czerwony suszony kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 2. Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 3. Marchew suszona kostka- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 4. Natka pietruszki suszona- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 5. Włoszczyzna suszona ( min. 5 warzyw w składzie)- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 Część 14 Warzywa przetworzone 1. Chrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I kg 200 2. Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg1000 4. Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1500 5. Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 6. Papryka konserwowa ćwiartki - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 7. Pasztet sojowy różne smaki - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 8. Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 9. Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 10. Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 11. Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 Część 15 Przyprawy 1. Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,1 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 2. Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 60 3. Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 4. Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 5. Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I l 300 6. Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg30 7. Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 8. Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 9. Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 10. Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 11. Przyprawa do gulaszu- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 12. Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 13. Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 14. Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1200 15. Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 16. Sól spożywcza jodowana warzona – gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 700 17. Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Część 16 Różne artykuły spożywcze 1. Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15zg. z PN kl./gat I kg 1600 2. Ketchup – gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. zg. z PN kl./gat I kg 1500 3. Majonez – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. zg. z PN kl./gat I kg 700 4. Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 5. Musztarda – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. zg. z PN kl./gat I kg 1500 Część 17 Napoje 1. Herbata czarna w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Herbata owocowa w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Kawa zbożowa rozpuszczalna konfekcjonowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 1000 |
| Cpv glowny przedmiot | 03100000-2 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Okreslenie warunkow | Zamawiający nie dokonuje określenia szczególnych warunków w tym zakresie. |
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Określenie warunków: Zamawiający nie dokonuje określenia szczególnych warunków w tym zakresie. |
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Określenie warunków: Zamawiający nie dokonuje określenia szczególnych warunków w tym zakresie. |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24. ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, b) zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, c) zaświadczenie właściwej terenowej jednostki organizacyjnej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego albo innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, d) jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt a-c - składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 1) nie zalega z opłacaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne albo że zawarł porozumienie z właściwym organem w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. Dokument powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. 2) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokument powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. e) jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się powyższych dokumentów, zastępuje się je dokumentem, zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby W przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez wykonawcę, zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących tego dokumentu. |
| Zakresie warunkow udzialu | oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu załącznik nr 3 do SIWZ wraz z ofertą |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ceny artykułów w przypadku: a) zmian wysokości stawki podatki od towarów i usług (VAT) dokonanych ustawą o podatku od towarów i usług, b) obniżenia cen określonych w umowie do uśrednionych cen na tym rynku w przypadku spadku cen towarów na wolnym rynku, c) obniżenia ceny określonej w umowie objętych nią artykułów w sytuacjach wprowadzenia przez Dostawcę cen promocyjnych z uwzględnieniem wymogów określonych w opisie przedmiotu zamówienia. |
| IV 4 4 data | 2018-02-07T00:00:00+01:00 |
| IV 4 4 godzina | 12:00 |
| IV 4 4 jezyki | język polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | Cukier biały |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15831200-4 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Cukier biały* Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I kg 10.000 |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | Koncentrat pomidorowy |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331427-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Koncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I kg 3.500 |
| Zalacznik czesc nr | 3 |
| Zalacznik nazwa | Warzywa przetworzone - soja |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Kotlet sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 2. Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 |
| Zalacznik czesc nr | 4 |
| Zalacznik nazwa | Warzywa strączkowe suszone |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03200000-3 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 2.500 2. Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 800 |
| Zalacznik czesc nr | 5 |
| Zalacznik nazwa | Ryby konserwowane |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 2. Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I kg 800 3. Ryba w oleju* Opakowanie: puszka metalowa - konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 800 4. Paprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 |
| Zalacznik czesc nr | 6 |
| Zalacznik nazwa | Ryby przetworzone mrożone |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I kg 2200 2. Mintaj kostka panierowany Czyste mięso ryb, bez ości i jakichkolwiek zanieczyszczeń, mrożone w panierce. Waga jednej kostki 80-150g . Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 5 %. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1100 |
| Zalacznik czesc nr | 7 |
| Zalacznik nazwa | Ryby przetworzone - śledź |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15241200-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Śledź matjas* Śledź matjas lekko solony w wiaderkach. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 4 kg do 10 kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 |
| Zalacznik czesc nr | 8 |
| Zalacznik nazwa | Jaja świeże kurze |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe zg. z PN kl./gat I szt. 60.000 |
| Zalacznik czesc nr | 9 |
| Zalacznik nazwa | Tłuszcze roślinne |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15400000-2 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I kg 7000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 1,3,5l zg. z PN kl./gat I l 2000 |
| Zalacznik czesc nr | 10 |
| Zalacznik nazwa | Mąka-kasze |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 2. Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 2000 3. Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 4. Mąka pszenna typ 500– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 3300 5. Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I kg 50 6. Płatki owsiane – gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 7. Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 8. Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg100 9. Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 |
| Zalacznik czesc nr | 11 |
| Zalacznik nazwa | Makarony |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 700 2. Makaron bez jajeczny świder – mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 4200 |
| Zalacznik czesc nr | 12 |
| Zalacznik nazwa | Zupy |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Rosół wołowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1 do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Zupa bieszczadzka -koncentrat, baza wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 4. Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 5. Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg400 6. Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 400 7. Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg400 8. Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 |
| Zalacznik czesc nr | 13 |
| Zalacznik nazwa | Warzywa suszone |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03200000-3 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Burak czerwony suszony kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 2. Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 3. Marchew suszona kostka- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 4. Natka pietruszki suszona- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 5. Włoszczyzna suszona ( min. 5 warzyw w składzie)- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 |
| Zalacznik czesc nr | 14 |
| Zalacznik nazwa | Warzywa przetworzone |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Chrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I kg 200 2. Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg1000 4. Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1500 5. Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 6. Papryka konserwowa ćwiartki - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 7. Pasztet sojowy różne smaki - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 8. Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 9. Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 10. Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 11. Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 |
| Zalacznik czesc nr | 15 |
| Zalacznik nazwa | Przyprawy |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,1 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 2. Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 60 3. Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 4. Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 5. Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I l 300 6. Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg30 7. Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 8. Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 9. Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 10. Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 11. Przyprawa do gulaszu- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 12. Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 13. Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 14. Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1200 15. Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 16. Sól spożywcza jodowana warzona – gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 700 17. Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 |
| Zalacznik czesc nr | 16 |
| Zalacznik nazwa | Rózne artykuły spożywcze |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15zg. z PN kl./gat I kg 1600 2. Ketchup – gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. zg. z PN kl./gat I kg 1500 3. Majonez – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. zg. z PN kl./gat I kg 700 4. Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 5. Musztarda – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. zg. z PN kl./gat I kg 1500 |
| Zalacznik czesc nr | 17 |
| Zalacznik nazwa | Napoje |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
| Zalacznik data rozpoczecia | 2018-03-01T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik data zakonczenia | 2019-02-28T00:00:00+01:00 |
| Zalacznik krotki opis | 1. Herbata czarna w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Herbata owocowa w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Kawa zbożowa rozpuszczalna konfekcjonowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 1000 |
Criterion
| Kryteria | Cena |
| Znaczenie | 60,00 |
| Kryteria | termin realizacji reklamacji |
| Znaczenie | 40,00 |