Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej w okresie od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r.

Publication date 2018-03-15
End date 2018-03-23 00:00:00
Instytucja Szkoła Podstawowa nr 3 im. Zbigniewa Herberta
Miejscowość Wronki
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 531656-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej w okresie od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r.
2. Opis przedmiotu zamówienia: Opis Przedmiotu zamówienia jest zgodny z nomenklaturą Wspólnego Słownika Zamówień CPV z podziałem na 12 części w ilości i zakresie wskazanym w Części II SIWZ:

Część I zamówienia:
Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe
KOD CPV 15130000-8

Część II zamówienia:
Mięso i produkty mięsne drobiowe
KOD CPV 15112000-6

Część III zamówienia:
Produkty zwierzęce - jaja
KOD CPV 03142500-3

Część IV zamówienia:
Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
KOD CPV 15400000-2

Część V zamówienia:
Owoce i warzywa świeże, ziemniaki
KOD CPV 03220000-9, 03212100-1

Część VI zamówienia:
Owoce, warzywa mrożone
KOD CPV 15330000-0

Część VII zamówienia:
Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe
KOD CPV 15330000-0

Część VIII zamówienia:
Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych
KOD CPV 15600000-4

Część IX zamówienia:
Ryby przetworzone i konserwowe
KOD CPV 15200000-0

Część X zamówienia:
Produkty mleczarskie
KOD CPV 15500000-3

Część XI zamówienia:
Różne produkty spożywcze,
KOD CPV 15800000-6

Część XII zamówienia:
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
KOD CPV 15810000-9

3. Szczegółowe wymagania dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zostały opisane we Wzorze Umowy (Część III SIWZ).

Dodatkowe informacje

GuidZP400 fb4b465a-eadd-4b00-9b05-7cc333dd0aa2
Biuletyn 531656-N-2018
Zamawiajacy nazwa Szkoła Podstawowa nr 3 im. Zbigniewa Herberta
Regon 367992052
Zamawiajacy adres ulica Polna
Zamawiajacy adres numer domu 5
Zamawiajacy miejscowosc Wronki
Zamawiajacy kod pocztowy 64-510
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo wielkopolskie
Zamawiajacy telefon 0672540748
Zamawiajacy fax 48 672540748
Zamawiajacy email sekretariat_gim_wro@poczta.onet.pl
Adres strony url www.gimwronki.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza podmiot zamawiajacy powierzyl 1
Zamawiajacy powierzyl Samorządowa Administracja Placówek Oświatowych we Wronkach
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Szkola Podstawowa
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia gimnazjumwronki.bip.gov.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja gimnazjumwronki.bip.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. - Prawo pocztowe (Dz. U. z 2012 r. poz. 1529 oraz z 2015 r. poz. 1830), osobiście, za pośrednictwem posłańca
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Samorządowa Administracja Placówek Oświatowych we Wronkach ul. Powstańców Wlkp. 23 64-510 Wronki - II Piętro pokój nr 2
Nazwa nadana zamowieniu Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej w okresie od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r.
Numer referencyjny SP-6/01/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Zastrzega prawo grup czesci nie
Okreslenie przedmiotu 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej w okresie od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Opis przedmiotu zamówienia: Opis Przedmiotu zamówienia jest zgodny z nomenklaturą Wspólnego Słownika Zamówień CPV z podziałem na 12 części w ilości i zakresie wskazanym w Części II SIWZ: Część I zamówienia: Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe KOD CPV 15130000-8 Część II zamówienia: Mięso i produkty mięsne drobiowe KOD CPV 15112000-6 Część III zamówienia: Produkty zwierzęce - jaja KOD CPV 03142500-3 Część IV zamówienia: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne KOD CPV 15400000-2 Część V zamówienia: Owoce i warzywa świeże, ziemniaki KOD CPV 03220000-9, 03212100-1 Część VI zamówienia: Owoce, warzywa mrożone KOD CPV 15330000-0 Część VII zamówienia: Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe KOD CPV 15330000-0 Część VIII zamówienia: Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych KOD CPV 15600000-4 Część IX zamówienia: Ryby przetworzone i konserwowe KOD CPV 15200000-0 Część X zamówienia: Produkty mleczarskie KOD CPV 15500000-3 Część XI zamówienia: Różne produkty spożywcze, KOD CPV 15800000-6 Część XII zamówienia: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie KOD CPV 15810000-9 3. Szczegółowe wymagania dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zostały opisane we Wzorze Umowy (Część III SIWZ).
Cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia warunku
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione 1. W zakresie wykazania spełniania przez Wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć wraz z ofertą oświadczenie o spełnianiu warunku udziału w postępowaniu według załącznika 2 do siwz. 1. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcy Zamawiający żąda do złożenia wraz z ofertą aktualnego na dzień składania ofert oświadczenia w zakresie wskazanym w załączniku nr 3 do siwz. 2. Oświadczenie wykonawcy dotyczące podstaw wykluczenia wymienionych w art. 24 ust. 1 pkt. 13-14, 16-20 Ustawy Pzp stanowi załącznik nr 4 do siwz składany wraz z ofertą 3. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp. Zamawiający żąda do złożenia wraz z ofertą następującego dokumentu: - odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu – w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby składa wraz z ofertą pisemne zobowiązanie tych podmiotów, do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia stanowiące załącznik nr 6 do siwz 5. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia i spełniania warunków w postępowaniu składa wraz z ofertą oświadczenie stanowiące załącznik nr 5 do siwz. 6. W przypadku gdy Wykonawca powierza wykonanie części zamówienia podwykonawcy składa wraz z ofertą oświadczenie o niepodleganiu wykluczenia podmiotów będących podwykonawcami – załącznik nr 7 do siwz. 7. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Zamawiający zaleca złożenie oświadczenia zgodnie ze wzorem wskazanym w załączniku nr 8 do siwz. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z Wykonawców składających ofertę wspólną lub upoważniony przez mocodawcę pełnomocnik. 8. Pełnomocnictwo (o ile jest wymagane)
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający przewiduje możliwość istotnych zmian postanowień zawartej umowy w przypadku wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej, z uwzględnieniem podawanych warunków ich wprowadzenia: 1) zmiany nazwy, adresu(siedziby Wykonawcy oraz innych danych ujawnionych w rejestrach publicznych 2) zmiany osób reprezentujących Zamawiającego i Wykonawcę 3) zmiany osoby do kontaktu określonej w § 1 pkt. 4 niniejszej umowy 4) zmiany wynagrodzenia w przypadku zmiany podatku VAT
IV 4 4 data 2018-03-23T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Mięso i produkty mięsne wieprzowo - wołowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Schab bez kości (klasa I)- 450kg. Karkówka bez kości (klasa I) - 300kg. Łopatka wieprzowa bez kości (klasa I) - 450kg. Wołowina bez kości extra (klasa I) - 200kg. Szynka surowa wieprzowa bez kości (klasa I) - 250kg. Mięso gulaszowe wieprzowe (klasa I ) - 600kg. Mięso mielone z łopatki (klasa I ) - 400kg. Kości wieprzowe od schabu świeże (w całości) - 300kg. Kości wieprzowe wędzone od schabu (w całości) - 80kg. Boczek surowy wędzony wieprzowy bez skóry z półtuszy klasy I - 140kg. Kiełbasa śląska (mięso wieprzowo – wołowego o zawartości mięsa 80% w 100g produktu) - 100kg. Kiełbasa biała parzona (mięso wieprzowo -wołowe o zawartości mięsa: 80% w 100g produktu) - 50kg. Blok z mielonki wieprzowej ( z tuszy wieprzowej klasy I) - 60kg. Szynka gotowana (klasa I) - 80kg.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Mięso i produkty mięsne drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Filet z piersi z kurczaka pojedyncza (z tuszy drobiowej klasy A) -1500kg. Porcje rosołowe (z tuszy drobiowej klasy A) - 400kg. Wątroba drobiowa (z tuszy drobiowej klasy A) - 150kg. Mięso drobne z indyka (z tuszy drobiowej klasy A) - 350kg. Udziec z kurczaka (z\ tuszy drobiowej klasy A) - 200kg. Parówki drobiowe – cienkie (z tuszy drobiowej klasy A, min 80% mięsa drobiowego w 100g produktu - 50 kg. Filet z piersi z indyka (z tuszy drobiowej klasy A) - 150kg. Szynka drobiowa min. 90% mięsa drobiowego w 100 g produktu (klasa A) - 100kg.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Produkty zwierzęce - jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Jaja rozmiar M (10 szt. w opakowaniu) - 8000szt.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia rafinowany (3l opakowanie) - 1000l Oliwa z oliwek opakowanie butelka szklana 1l) - 20l Smalec wieprzowy czysty (opakowanie - kubek 250g.) - 20kg
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Owoce i warzywa świeże, ziemniaki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Marchew - 800kg Seler korzeń - 400kg Pietruszka korzeń - 250kg Czosnek (kraj pochodzenia Polska) -25kg Natka pietruszki (pęczek o wadze min. 0,05kg) - 2000p. ( pęczek o wadze min 0,05kg) Kapusta biała - 1000kg Fasola Jaś karłowy - 200kg Koperek (pęczek o wadze min. 0,03kg) - 2500p. ( pęczek o wadze min 0,03kg) Ziemniaki duże - 10000kg Cebula biała - 200kg Ogórek szklarniowy (kraj pochodzenia Polska) - 300kg Groch łuskany połówki - 100kg Pieczarki Klasa I - 200 kg Kapusta pekińska- 250 szt. Pomidor klasa I - 100kg Sałata lodowa Klasa I - 200szt. Buraki - 400kg Szczypiorek naciowy (pęczek o wadze min. 0,01kg) - 300p. ( pęczek o wadze min 0,01kg) Kapusta modra -200 kg Sałata masłowa - 200szt. Por - 500szt. Banan - 2000kg Jabłko klasa I - 9000kg Pomarańcza - 800kg Gruszka klas I typu Konferencja lub równoważna - 1000kg Mandarynka klasa I - 600kg Cytryna - 200kg Rzodkiewka - 200p. ( pęczek o wadze min 0,1kg) Kalafior - 150szt. Papryka świeża (czerwona)klasa I - 100kg Kapusta włoska - 400kg Nektarynki klasa I -1000 kg Papryka świeża (żółta)klasa I - 100kg Papryka świeża (zielona)klasa I - 100kg Kiwi - 400kg Ziemniaki młode polskie - 1500kg Kapusta biała młoda - 400kg
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Owoce, warzywa mrożone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Fasolka żółta cięta mrożona (opakowanie worek 2- 2,5kg) 250kg Marchewka w kostce mrożona (opakowanie worek 2 - 2,5 kg) 600kg Brukselka mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) 120kg Brokuły mrożone (opakowanie worek 2-2,5 kg) 150kg Kalafior mrożony (opakowanie worek 2-2,5 kg) 250kg Groszek mrożony (opakowanie worek 2-2,5kg) 120kg Fasolka szparagowa żółta cała mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) 100kg Mieszanka chińska mrożona - bez dodatku ziemniaków (opakowanie worek 2-2,5 kg) 200kg Szpinak liść mrożony (opakowanie worek 2-2,5 kg) 200kg Mieszanka warzywna typu bukiet warzyw składający się co najmniej z 4 rodzajów warzyw (opakowanie worek 2-2,5 kg) 600kg Truskawka mrożona (opakowanie worek od 2-2,5 kg ) 120kg Barszcz ukraiński mrożony (opakowanie Od 1 kg – 2 kg 30kg Malina mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) 100kg Wiśnia mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) 40kg Kukurydza ziarno mrożona (opakowanie worek 2-2,5 kg) 50kg Zupa jarzynowa (włoszczyzna i inne warzywa z wyjątkiem ziemniaków- opakowanie 2-2,5 kg) 100kg Marchewka mini ( opakowanie worek 2 -2,5 kg) 500kg Fasolka mrożona czerwona (opakowanie 2-2,5kg) 100kg Mieszanka meksykańska (opakowanie 2-2,5kg) 200kg
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Owoce, warzywa przetworzone i konserwowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Chrzan tarty (opakowanie od 0,20 kg.) typu „Dymecki” lub równoważny 10kg Ogórek kwaszony (opakowanie wiaderko o masie Netto 3kg.) 300kg Kapusta kwaszona z marchewką (opakowanie wiaderko o masie netto 5 kg) 600kg Ogórek konserwowy typu „Rolnik” lub równoważne (opakowanie od 1 kg -5kg) 600kg Papryka czerwona typu „Rolnik” lub równoważne ( opakowanie od 1kg – 3kg) 120kg Koncentrat pomidorowy 30% ekstraktu typu Międzychód lub równoważne (opakowanie od 800g do 3 kg) 350kg Ketchup łagodny min. 158g pomidorów na100g produktu (opakowanie od 1kg -5 kg) 40kg Musztarda delikatesowa (opakowanie 1kg) 20kg Dżem o smaku owoce leśne niskosłodzony o zawartości owoców min 45g w 100g produktu (opakowanie od 4 kg wiaderko) typu „Horega” lub równoważny 30kg Dżem o smaku truskawkowym niskosłodzony o zawartości owoców min 45g w 100g produktu (opakowanie od 4 kg wiaderko) typu „Horega” lub równoważny 30kg Dżem o smaku malinowy niskosłodzony o zawartości owoców min 45g w 100g produktu (opakowanie od 4 kg wiaderko) typu „Horega” lub równoważny 30kg Naturalny sok jabłkowo - truskawkowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l-5l) 600 l Naturalny sok jabłkowo - marchwiowo – bananowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l-5l) 600l Naturalny sok jabłkowo - pomarańczowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l-5l) 600l Naturalny sok jabłkowo - malinowy tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l-5l) 600l Naturalny sok jabłkowo - czarna porzeczka tłoczony z całych owoców bez dodatku cukru, naturalnie słodzony ( opakowanie od 2l-5l) 600l Brzoskwinia w puszce (opakowanie od 850g do 3 kg) 60kg Ananas w puszce (opakowanie od 850g do 3 kg) 60kg Kukurydza konserwowa typu „Pudliszki” lub równoważne (opakowanie od 400g) 40kg Powidła śliwkowe 285g typu „Międzychód” lub równoważne 20kg Syrop owocowy wiśniowy (opakowanie 680ml) typu „Herbapol” lub równoważne 50szt. (opakowanie 680ml) Syrop owocowy malinowy (opakowanie 680ml) typu „Herbapol” lub równoważne 50szt. (opakowanie 680ml)
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Produkty przemiału ziarna , skrobi i produktów skrobiowych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Kasza jęczmienna (opakowanie 5 kg) 500kg Mąka pszenna wrocławska typ 500 (opakowanie 1 kg) 800kg Ryż paraboliczny (opakowanie 5 kg) 500kg Kasza manna (opakowanie 1 kg) 130kg Mąka ziemniaczana – skrobia superior (opakowanie 1 kg) 30kg Ryż biały (opakowanie 1kg) 50kg
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Ryby przetworzone i konserwowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Filet śledziowy matias – solony (opakowanie wiaderko 3 kg) 60kg. Filet z miruny głęboko mrożony 600kg Filet z dorsza Atlantycki bez skóry głęboko mrożony 600kg Paluszki rybne min 65 % fileta z Mintaja 200kg Krokiet rybny z serem min 45 % fileta z Mintaja 280kg Filet śledziowy w zalewie octowej (opakowanie wiaderko 3 kg) 30kg
  
Zalacznik czesc nr 10
Zalacznik nazwa Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Masło extra o zawartości tłuszczu 82% (opakowanie kostka 200g) 1000szt. (opakowanie kostka 200g) Śmietana zawartość tłuszczu 30% (opakowanie folia 500ml) 480l Mleko zawartość tłuszczu 2% ( butelka lub karton -1l) 2500l Śmietana ukwaszana zawartość tłuszczu 18 % (opakowanie kubek od 400 g do 3 kg) 300kg Twaróg tłusty zawartość tłuszczu 8g/100g produktu (opakowanie kostka 250g) 200kg Ser żółty tarty -typu "Gouda" lub równoważny (zawartość tłuszczu min 25g/ 100g produktu; białka min 25g/100g produktu; węglowodany i tłuszcze 0g/100g produktu; opakowanie 1 kg) 30kg Jogurt naturalny gęsty (opakowanie od 370g do 3 kg) 60kg
  
Zalacznik czesc nr 11
Zalacznik nazwa Różne produkty spożywcze,
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Ocet spirytusowy 10% kwasowości (opakowanie butelka 500 ml) l 60 Sól spożywcza jodowana (opakowanie 1 kg) kg 300 Sól sodowo - potasowa (opakowanie min. 350g-1,5kg) kg 200 Budyń śmietankowy z cukrem typu „Winiary” lub równoważny (opakowanie 1,3 kg) kg 70 Budyń wanilinowy z cukrem typu „Winiary” lub równoważny (opakowanie 1,3 kg) kg 70 Liść laurowy (opakowanie 100g) kg 2 Ziele angielskie kulki (opakowanie min. 500 g) kg 3 Żurek śląski zakwas typu „Rolnik” lub równoważne (opakowanie butelka 370 ml) szt. (opakowanie butelka 370 ml) 150 Cukier biały (opakowania 1 kg) kg 800 Majeranek suszony (opakowanie od 250g - 500g) kg 15 Kisiel truskawkowy z cukrem typu Winiary lub równoważny (opakowanie 1,3 kg ) kg 60 Kisiel cytrynowy z cukrem i witaminą C typu Winiary lub równoważny (opakowanie od 1 - 1,3 kg ) kg 60 Pieprz czarny mielony (opakowanie 1 kg) kg 10 Pyzy świeże (opakowanie 9 sztuk) op. (opakowanie 9 sztuk) 1800 Galaretka truskawkowa typu „Winiary” lub równoważny (opakowanie 1,3 kg) kg 50 Galaretka pomarańczowa typu „Winiary” lub równoważny (opakowanie 1,3 kg) kg 50 Makaron świderki z pszenicy durum zawierający Jaja (opakowanie od 1-3kg) typu „Lubella” lub równoważny kg 250 Makaron rurki z pszenicy durum zawierający jaja (opakowanie od 1kg – 3kg) typu „Lubella” lub równoważny kg 200 Makaron spaghetti z pszenicy durum zawierający jaja (opakowanie od 1kg – 3kg) typu „Lubella” lub równoważny kg 250 Sezam- ziarno 100% naturalny (opakowanie 0,5 kg lub 1kg) kg 10 Słonecznik łuskany (opakowanie 0,5 kg lub 1kg) kg 15 Pestki dyni łuskane świeże (opakowanie 0,5 kg lub 1kg) kg 15 Woda mineralna niegazowana typu „Kropla Beskidu” lub równoważna (opakowanie butelka plastikowa 0,5l) szt. (opakowanie butelka plastikowa 0,5l) 8000 Cukier puder (opakowanie min 0,5 kg) kg 10 Cukier wanilinowy (opakowanie min 0,16g) kg 20 Drożdże (opakowanie od 0,5kg do 1kg) kg 5 Herbata ekspresowa „Lipton Earl Grey” lub równoważna (opakowanie 100szt) szt. (opakowanie 100 szt.) 100 Herbata ekspresowa owocowa cytrynowa typu „Saga” lub równoważna (opakowanie 25 saszetek) szt. (opakowanie 25 saszetek) 200 Herbata ekspresowa malina z żurawiną bez sztucznych aromatów herbacianych typu „Herbapol” lub równoważna (opakowanie 20 saszetek- 60g) szt. (opakowanie 20 saszetek- 60g) 200 Herbata ekspresowa malinowa z cytryną bez sztucznych aromatów herbacianych typu „Herbapol” lub równoważna (opakowanie 20 saszetek-60g) szt. (opakowanie 20 saszetek-60g) 200 Bazylia (opakowanie o masie od 0,5 kg do 1kg) 2kg Zioła prowansalskie (opakowanie o masie od 0,5 kg do 1kg) 2kg Papryka słodka ( opakowanie o masie od 0,5 kg do1kg) 18kg Papryka ostra ( opakowanie o masie od 0,5 kg do 1kg) 3kg Czosnek suszony – granulowany(opakowanie o masie od 0,5 kg -1kg) 35kg Tymianek (opakowanie o masie od 0,5 kg do 1kg) 2kg Kminek mielony (opakowanie o masie 0,5 kg) 2kg Przyprawa Curry (opakowanie o masie 0,5 kg) 15kg Rozmaryn (opakowanie o masie od 0,5 kg do 1kg) 2kg Imbir mielony (opakowanie o masie 0,5kg) 1kg Miód wielokwiatowy naturalny (opakowanie słoik od 1l do 3l) 300l Żelatyna naturalna (opakowanie 0,5 kg do 1kg) 40kg Makaron nitki rosołowy z pszenicy durum zawierający jaja (opakowanie od 1kg – 3kg) 150kg Przyprawa warzywna do potraw naturalna (opak. 0,5 kg do 1 kg) 50kg Herbata miętowa ekspresowa typu „Herbapol” lub równoważna (opakowanie od 20 saszetek ) 200szt. (opakowanie od 20 saszetek ) Groszek ptysiowy typu „Knorr” lub równoważne (opakowanie 1 kg) 10kg Makaron średnie muszelki z pszenicy durum zawierający Jaja (opakowanie od 1-3kg) typu „Lubella” lub równoważny 200kg Majonez lekki 0% tłuszczu typu Winiary lub równoważny o masie netto od 700 ml do 3l 120l
  
Zalacznik czesc nr 12
Zalacznik nazwa Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2018-09-03T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis 1. Przedmiot zamówienia: Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 03 września 2018r. do 21 czerwca 2019r. 2. Wskazane w poniższym wykazie części zamówienia ilości artykułów są ilościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie wykonania w całości przedmiotu zamówienia w czasie obowiązywania umowy, jeżeli jego potrzeby będą mniejsze od zamawianych oraz zmian ilości szacowanych produktów w poszczególnych częściach przedmiotu zamówienia. Jednocześnie gwarantując zrealizowanie zamówienia na poziomie 70% wartości zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi określone w aktualnych przepisach prawnych, tj. dopuszczony do obrotu na terenie Polski oraz posiadający przewidziane prawem niezbędne certyfikaty, atesty, HDI, itp. dokumenty do ewidencji sanitarnej i bierze całkowitą odpowiedzialność w tym zakresie. Dokumenty te Wykonawca dostarcza Zamawiającemu wraz z każdą dostawą. 4. Pod pojęciem produktu „typu” lub „równoważny” Zamawiający rozumie produkty o nie gorszych parametrach jakościowych, posiadających te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, konsystencja) oraz zawierające w składzie co najmniej te same surowce użyte do produkcji, co artykuły określone przez Zamawiającego. Pojemność i gramatura opakowania nie może odbiegać od pojemności i gramatury sugerowanej przez Zamawiającego. 5. Cena jednostkowa ujęta w formularzu ofertowym nie może ulec zmianie przez cały okres realizacji zamówienia. 6. Wykaz ilościowy zamówienia: Bułka tarta pszenna - opakowanie od 0,5 kg do 1 kg 180kg Bułka pszenna o wadze od 0,06kg 9000szt. Chleb razowy z ziarnami krojony o wadze min. 0,50 kg -0,60kg 800szt. Drożdżówka z serem słodzona miodem o wadze min.100g bez dodatku cukru pudru 2000szt. Drożdżówka z owocem słodzona miodem o wadze min.100g bez dodatku cukru pudru 2000szt. Drożdżówka z budyniem słodzona miodem o wadze min. 100g bez dodatku cukru pudru 2000szt. Koperta z jabłkiem z ciasta francuskiego o wadze min. 100g 2000szt. Chleb pszenno – żytni waga od 700 g-800 g 900szt. Pączki z marmoladą słodzone miodem o wadze min 100g bez dodatku cukru 1800szt. Rogale z marmoladą słodzone miodem o wadze min.100g bez dodatku cukru 1800szt.
  

Criterion

Kryteria Czas dostawy
Znaczenie 40,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)