Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Publication date 2018-04-25
End date 2018-05-02 00:00:00
Instytucja Dom Pomocy Społecznej
Miejscowość Białystok
Województwo podlaskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 550594-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300
2. Baleron z indyka 100
3. Biała szynka formowana 71% mięsa 120
4. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50
5. Boczek z polędwicą 120
6. Filet świeży z indyka 100
7. Filet świeży z kurczaka 1000
8. Flaki wołowe krojone mrożone 150
9. Golonka konserwowa 250
10. Kark wołowy 100
11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 550
12. Kaszanka 250
13. Kiełbasa spod strzechy 100
14. Kiełbasa żywiecka drobiowa 350
15. Kiełbasa biała, parzona 300
16. Kiełbasa krakowska formowana 150
17. Kiełbasa krakowska parzona 300
18. Kiełbasa na „święconkę” 18
19. Kiełbasa pieczona podsuszana 180
20. Kiełbasa podwawelska 110
21. Kiełbasa swojska (np.Sokołów) 170
22. Kiełbasa toruńska 100
23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 300
24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50
25. Kiełbasa zwyczajna 250
26. Krupnioki 250
27. Kurczaki świeże 300
28. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1750
29. Mięso wołowe rosołowe 80
30. Mortadela wieprzowa. 250
31. Nogi wieprzowe. 150
32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 320
33. Parówki delikatne 450
34. Parówkowa firmowa 300
35. Pasztet wieprzowy 100
36. Pasztet z całego kurczaka 120
37. Pasztetowa drobiowa. 210
38. Pasztetowa wp. 100
39. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 80
40. Pieczeń rzymska 250
41. Poledwica drobiowa extra 50
42. Polędwica wieprzowa sopocka 300
43. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 30
44. Rolada faszerowana 80
45. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 80
46. Rolada z kurczakiem 80
47. Salceson czosnkowy 100
48. Salceson wieprzowy czarny 100
49. Salceson wieprzowy. 160
50. Schab wieprzowy surowy b/k 800
51. Schab włoski 300
52. Serca wieprzowe. 100
53. Szynka konserwowa 350
54. Szynka wp.tyrolska 300
55. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50
56. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 90
57. Szynka z piersi indyka 80
58. Szynkowa luksusowa 100
59. Udziec z kurczaka 1200
60. Wątróbka drobiowa 250
61. Żeberka wieprzowe paski 200

Dodatkowe informacje

GuidZP400 5f16d995-ac63-4db0-a60c-810e3ed682f0
Biuletyn 550594-N-2018
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej
Regon 30467400000
Zamawiajacy adres ulica ul. Świerkowa
Zamawiajacy adres numer domu 9
Zamawiajacy miejscowosc Białystok
Zamawiajacy kod pocztowy 15328
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podlaskie
Zamawiajacy telefon 857 422 360
Zamawiajacy fax 857 458 087
Zamawiajacy email sekretariat@dps.bialystok.pl
Adres strony url www.dps.bialystok.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka samorządowa
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Rodzaj zamowienia 1
Okreslenie przedmiotu 1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 100 3. Biała szynka formowana 71% mięsa 120 4. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50 5. Boczek z polędwicą 120 6. Filet świeży z indyka 100 7. Filet świeży z kurczaka 1000 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 250 10. Kark wołowy 100 11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 550 12. Kaszanka 250 13. Kiełbasa spod strzechy 100 14. Kiełbasa żywiecka drobiowa 350 15. Kiełbasa biała, parzona 300 16. Kiełbasa krakowska formowana 150 17. Kiełbasa krakowska parzona 300 18. Kiełbasa na „święconkę” 18 19. Kiełbasa pieczona podsuszana 180 20. Kiełbasa podwawelska 110 21. Kiełbasa swojska (np.Sokołów) 170 22. Kiełbasa toruńska 100 23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 300 24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50 25. Kiełbasa zwyczajna 250 26. Krupnioki 250 27. Kurczaki świeże 300 28. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1750 29. Mięso wołowe rosołowe 80 30. Mortadela wieprzowa. 250 31. Nogi wieprzowe. 150 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 320 33. Parówki delikatne 450 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet wieprzowy 100 36. Pasztet z całego kurczaka 120 37. Pasztetowa drobiowa. 210 38. Pasztetowa wp. 100 39. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 80 40. Pieczeń rzymska 250 41. Poledwica drobiowa extra 50 42. Polędwica wieprzowa sopocka 300 43. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 30 44. Rolada faszerowana 80 45. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 80 46. Rolada z kurczakiem 80 47. Salceson czosnkowy 100 48. Salceson wieprzowy czarny 100 49. Salceson wieprzowy. 160 50. Schab wieprzowy surowy b/k 800 51. Schab włoski 300 52. Serca wieprzowe. 100 53. Szynka konserwowa 350 54. Szynka wp.tyrolska 300 55. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 56. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 90 57. Szynka z piersi indyka 80 58. Szynkowa luksusowa 100 59. Udziec z kurczaka 1200 60. Wątróbka drobiowa 250 61. Żeberka wieprzowe paski 200
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
IV 4 4 data 2018-05-02T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 09:45
IV 4 5 okres 30

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria jakość
Znaczenie 40,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)