Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Publication date | 2018-04-25 |
End date | 2018-05-02 00:00:00 |
Instytucja | Dom Pomocy Społecznej |
Miejscowość | Białystok |
Województwo | podlaskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 550594-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 100 3. Biała szynka formowana 71% mięsa 120 4. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50 5. Boczek z polędwicą 120 6. Filet świeży z indyka 100 7. Filet świeży z kurczaka 1000 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 250 10. Kark wołowy 100 11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 550 12. Kaszanka 250 13. Kiełbasa spod strzechy 100 14. Kiełbasa żywiecka drobiowa 350 15. Kiełbasa biała, parzona 300 16. Kiełbasa krakowska formowana 150 17. Kiełbasa krakowska parzona 300 18. Kiełbasa na „święconkę” 18 19. Kiełbasa pieczona podsuszana 180 20. Kiełbasa podwawelska 110 21. Kiełbasa swojska (np.Sokołów) 170 22. Kiełbasa toruńska 100 23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 300 24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50 25. Kiełbasa zwyczajna 250 26. Krupnioki 250 27. Kurczaki świeże 300 28. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1750 29. Mięso wołowe rosołowe 80 30. Mortadela wieprzowa. 250 31. Nogi wieprzowe. 150 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 320 33. Parówki delikatne 450 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet wieprzowy 100 36. Pasztet z całego kurczaka 120 37. Pasztetowa drobiowa. 210 38. Pasztetowa wp. 100 39. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 80 40. Pieczeń rzymska 250 41. Poledwica drobiowa extra 50 42. Polędwica wieprzowa sopocka 300 43. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 30 44. Rolada faszerowana 80 45. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 80 46. Rolada z kurczakiem 80 47. Salceson czosnkowy 100 48. Salceson wieprzowy czarny 100 49. Salceson wieprzowy. 160 50. Schab wieprzowy surowy b/k 800 51. Schab włoski 300 52. Serca wieprzowe. 100 53. Szynka konserwowa 350 54. Szynka wp.tyrolska 300 55. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 56. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 90 57. Szynka z piersi indyka 80 58. Szynkowa luksusowa 100 59. Udziec z kurczaka 1200 60. Wątróbka drobiowa 250 61. Żeberka wieprzowe paski 200 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 5f16d995-ac63-4db0-a60c-810e3ed682f0 |
Biuletyn | 550594-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Dom Pomocy Społecznej |
Regon | 30467400000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Świerkowa |
Zamawiajacy adres numer domu | 9 |
Zamawiajacy miejscowosc | Białystok |
Zamawiajacy kod pocztowy | 15328 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podlaskie |
Zamawiajacy telefon | 857 422 360 |
Zamawiajacy fax | 857 458 087 |
Zamawiajacy email | sekretariat@dps.bialystok.pl |
Adres strony url | www.dps.bialystok.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka samorządowa |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa, wędlin i drobiu |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 100 3. Biała szynka formowana 71% mięsa 120 4. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50 5. Boczek z polędwicą 120 6. Filet świeży z indyka 100 7. Filet świeży z kurczaka 1000 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 250 10. Kark wołowy 100 11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 550 12. Kaszanka 250 13. Kiełbasa spod strzechy 100 14. Kiełbasa żywiecka drobiowa 350 15. Kiełbasa biała, parzona 300 16. Kiełbasa krakowska formowana 150 17. Kiełbasa krakowska parzona 300 18. Kiełbasa na „święconkę” 18 19. Kiełbasa pieczona podsuszana 180 20. Kiełbasa podwawelska 110 21. Kiełbasa swojska (np.Sokołów) 170 22. Kiełbasa toruńska 100 23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 300 24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50 25. Kiełbasa zwyczajna 250 26. Krupnioki 250 27. Kurczaki świeże 300 28. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1750 29. Mięso wołowe rosołowe 80 30. Mortadela wieprzowa. 250 31. Nogi wieprzowe. 150 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 320 33. Parówki delikatne 450 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet wieprzowy 100 36. Pasztet z całego kurczaka 120 37. Pasztetowa drobiowa. 210 38. Pasztetowa wp. 100 39. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 80 40. Pieczeń rzymska 250 41. Poledwica drobiowa extra 50 42. Polędwica wieprzowa sopocka 300 43. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 30 44. Rolada faszerowana 80 45. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 80 46. Rolada z kurczakiem 80 47. Salceson czosnkowy 100 48. Salceson wieprzowy czarny 100 49. Salceson wieprzowy. 160 50. Schab wieprzowy surowy b/k 800 51. Schab włoski 300 52. Serca wieprzowe. 100 53. Szynka konserwowa 350 54. Szynka wp.tyrolska 300 55. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 56. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 90 57. Szynka z piersi indyka 80 58. Szynkowa luksusowa 100 59. Udziec z kurczaka 1200 60. Wątróbka drobiowa 250 61. Żeberka wieprzowe paski 200 |
Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
IV 4 4 data | 2018-05-02T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:45 |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | jakość |
Znaczenie | 40,00 |