dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle

Publication date 2018-04-25
End date 2018-05-08 00:00:00
Instytucja Szpital Specjalistyczny
Miejscowość Jasło
Województwo podkarpackie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 550370-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle:
PAKIET 1 – mięso drobiowe (noga z kurczaka, filet z kurczaka, udziec indyczy, wątróbka, porcje
rosołowe).
PAKIET 2 – wędliny drobiowe (kiełbasa drobiowa krakowska, szynka drobiowa, filet z indyka
w galarecie).
PAKIET 3 – mięso wieprzowe, wołowe (schab, karkówka, flaki wołowe, łopatka, polędwica, smalec, słonina, boczek)
PAKIET 4 – wędliny wieprzowe (kiełbasa, polędwica, kiełbasa krakowska sucha, parówki z szynki)

zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004.
Wymagania w zakresie opakowań: pojemniki plastikowe, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko dla jednego asortymentu, elementy powinny być ułożone w opakowaniach w sposób niepowodujący deformacji i zapewniający elastyczny wygląd gotowego wyrobu.

zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 c3ff9b13-404e-40d1-9972-d3c3ccafb4ff
Biuletyn 550370-N-2018
Zamawiajacy nazwa Szpital Specjalistyczny
Regon 37044448600000
Zamawiajacy adres ulica ul. Lwowska
Zamawiajacy adres numer domu 22
Zamawiajacy miejscowosc Jasło
Zamawiajacy kod pocztowy 38200
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podkarpackie
Zamawiajacy telefon 134 437 500
Zamawiajacy fax 134 468 322
Zamawiajacy email szpital@szpital.jaslo.pl
Adres strony url www.szpital.jaslo.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia www.szpital.jaslo.pl
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.szpital.jaslo.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Ofertę składa się pod rygorem nieważności w formie pisemnej. Zamawiający nie wyraża zgody na złożenie oferty w formie elektronicznej.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Szpital Specjalistyczny w Jaśle, ul. Lwowska 22, 38-200 Jasło
Nazwa nadana zamowieniu dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Numer referencyjny PN/14/2018
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle: PAKIET 1 – mięso drobiowe (noga z kurczaka, filet z kurczaka, udziec indyczy, wątróbka, porcje rosołowe). PAKIET 2 – wędliny drobiowe (kiełbasa drobiowa krakowska, szynka drobiowa, filet z indyka w galarecie). PAKIET 3 – mięso wieprzowe, wołowe (schab, karkówka, flaki wołowe, łopatka, polędwica, smalec, słonina, boczek) PAKIET 4 – wędliny wieprzowe (kiełbasa, polędwica, kiełbasa krakowska sucha, parówki z szynki) zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004. Wymagania w zakresie opakowań: pojemniki plastikowe, czyste, bez obcych zapachów, powinny być przeznaczone tylko dla jednego asortymentu, elementy powinny być ułożone w opakowaniach w sposób niepowodujący deformacji i zapewniający elastyczny wygląd gotowego wyrobu. zgodnie z Załącznikiem nr 1 – formularz cenowy i Załącznikiem nr 2 – opis przedmiotu zamówienia o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia w tym zakresie wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
Czy oswiadczenie spelnienie kryteriow 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Zamawiający nie wymaga.
Zakresie warunkow udzialu Zamawiający nie wymaga.
Zakresie kryteriow selekcji Zamawiający nie wymaga.
Wykaz potwierdzenie okolicznosci Zamawiający nie wymaga.
Inne dokumenty niewymienione 1. Wypełniony i podpisany Formularz cenowy - wzór druku formularza stanowi załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Opis przedmiotu zamówienia – wzór druku stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. 3. Próbki. UWAGA! Próbki muszą być dostarczone najwcześniej w dniu, w którym upływa termin składania ofert, nie później jednak niż do godziny terminu składania ofert. Jeżeli oferta nie będzie zawierała próbek lub będą one niekompletne, Zamawiający odrzuci ofertę i nie będzie dokonywał jej oceny. Próbki służące ocenie w kryterium nie podlegają uzupełnieniu, nie podlegają zwrotowi, koszt próbek uwzględnić w cenie. 4. Opisy – dotyczy wędlin (np.: zeskanowane etykiety oferowanych produktów przetworzonych, na których będzie widoczny termin przydatności do spożycia oraz zgodnie z polską normą będą posiadały nazwę handlowa produktu, procentowy skład surowcowy, tj. % zawartości mięsa w wędlinie oraz substancje stosowane w produkcji) – celem weryfikacji z opisem przedmiotu zamówienia. 5. Wypełnione i podpisane oświadczenie, o którym mowa w pkt 6.1 SIWZ. 6. Stosowne pełnomocnictwo(a) - w przypadku, gdy Upoważnienie do podpisania oferty nie wynika bezpośrednio z właściwego rejestru. 7. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, dokument ustanawiający Pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego. 8. Zobowiązanie, o którym mowa w pkt. 6.2. SIWZ (jeśli dotyczy).
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst 1.W okresie niezmienności cen, ceny mogą ulec zmianie w przypadku zmiany stawki podatku VAT, zmiana stawki następuje z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego tą stawkę. W razie zmiany stawki podatku VAT po zawarciu umowy, dla Stron wiążąca będzie stawka VAT obowiązująca w dniu wystawienia faktury, a zmiana kwoty ceny brutto z tego tytułu jest akceptowana przez Strony bez konieczności składania dodatkowych oświadczeń. 2. Dopuszcza się dostawę przedmiotu umowy po cenach niższych niż ustalone w umowie z zastrzeżeniem warunków dotyczących ich jakości określonych w SIWZ i umowie. 3. Dopuszcza się zmiany umowy w zakresie przedmiotowym: nazwy produktu przy zachowaniu jego parametrów, sposobu konfekcjonowania, produkt zamienny, w sytuacji gdy: wprowadzony zostanie do sprzedaży przez wykonawcę produkt zmodyfikowany/ udoskonalony, wystąpi przejściowy brak produktu z przyczyn leżących po stronie producenta przy jednoczesnym dostarczeniu produktu zamiennego o parametrach nie gorszych od produktu objętego umową. Powyższe zmiany nie mogą skutkować zmianą ceny jednostkowej, wartości umowy i nie mogą być niekorzystne dla Zamawiającego.
IV 4 4 data 2018-05-08T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 12:30
IV 4 4 jezyki POLSKI
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa mięso drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis mięso drobiowe (noga z kurczaka, filet z kurczaka, udziec indyczy, wątróbka, porcje rosołowe).
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa wędliny drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis wędliny drobiowe (kiełbasa drobiowa krakowska, szynka drobiowa, filet z indyka w galarecie).
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa mięso wieprzowe, wołowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis mięso wieprzowe, wołowe (schab, karkówka, flaki wołowe, łopatka, polędwica, smalec, słonina, boczek)
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa wędliny wieprzowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis wędliny wieprzowe (kiełbasa, polędwica, kiełbasa krakowska sucha, parówki z szynki)
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)