3/ŻYW/18/19
| Publication date | 2018-05-24 |
| End date | 2018-06-04 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny Nowogard |
| Miejscowość | Nowogard |
| Województwo | zachodniopomorskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 563243-N-2018 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 153311008 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| 1. Marchewka z groszkiem (mrożona) – pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 2. Mieszanka wieloskładnikowa (mrożona siedmioskładnikowa) – zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, pietruszka, seler, kalafior, fasolka szparagowa, groszek zielony, por, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilośći 1800 kg; 3. Włoszczyzna mrożona – skład: marchew, pietruszka, por, seler, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 2300 kg; 4. Paprykarz warzywny (mrożony leczo) – skład: cebula, papryka, cukinia, fasolka szparagowa, pomidor, pakowany w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 5. Czarniak mrożony (tusze), lub tusze innych ryb morskich o podobnych właściwościach (w ofercie podać nazwę ryby) – pakowany w opakowania do 30 kg – w ilości 2000 kg; 6. Śledź solony Matias w zalewie – pakowany w wiadra do 25 kg – w ilości 600 kg. 7. Burgery rybne o okrągłym lub lekko owalnym kształcie, formowane z farszu o zawartość mięsa ryb białych minimum 50%, pokryte równomiernie panierem, wstępnie obsmażone. Farsz ryb wymieszany ze składnikami pochodzenia roślinnego i przyprawami. Wymiary burgera bez panieru ok. 80mm i grubość ok. 8mm. Grubość panieru na powierzchni kotleta 2-3mm. Masa kotleta po obsmażeniu 65-75g. Opakowanie od 3-6kg. - w ilości 2200 kg 8. Płaty śledziowe mrożone – w ilości 1400 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty. |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | f725e1ff-4810-48e4-97be-13d4857c5901 |
| Biuletyn | 563243-N-2018 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny Nowogard |
| Regon | 32041400000 |
| Zamawiajacy adres ulica | ul. Zamkowa |
| Zamawiajacy adres numer domu | 7 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Nowogard |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 72200 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | zachodniopomorskie |
| Zamawiajacy telefon | 914 326 600 |
| Zamawiajacy fax | 914 326 604 |
| Zamawiajacy email | dkw_nowogard@sw.gov.pl |
| Adres strony url | WWW.SW.GOV.PL |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | ZAKŁAD KARNY |
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | WWW.ZP.SW.GOV.PL |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | POCZTA TRADYCYJNA |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | ZAKŁAD KARNY W NOWOGARDZIE, UL. ZAMKOWA 7, 72-200 NOWOGARD |
| Nazwa nadana zamowieniu | 3/ŻYW/18/19 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | 1. Marchewka z groszkiem (mrożona) – pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 2. Mieszanka wieloskładnikowa (mrożona siedmioskładnikowa) – zawartość podstawowych rodzajów warzyw: marchew, pietruszka, seler, kalafior, fasolka szparagowa, groszek zielony, por, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilośći 1800 kg; 3. Włoszczyzna mrożona – skład: marchew, pietruszka, por, seler, pakowana w opakowania do 25 kg – w ilości 2300 kg; 4. Paprykarz warzywny (mrożony leczo) – skład: cebula, papryka, cukinia, fasolka szparagowa, pomidor, pakowany w opakowania do 25 kg – w ilości 1800 kg; 5. Czarniak mrożony (tusze), lub tusze innych ryb morskich o podobnych właściwościach (w ofercie podać nazwę ryby) – pakowany w opakowania do 30 kg – w ilości 2000 kg; 6. Śledź solony Matias w zalewie – pakowany w wiadra do 25 kg – w ilości 600 kg. 7. Burgery rybne o okrągłym lub lekko owalnym kształcie, formowane z farszu o zawartość mięsa ryb białych minimum 50%, pokryte równomiernie panierem, wstępnie obsmażone. Farsz ryb wymieszany ze składnikami pochodzenia roślinnego i przyprawami. Wymiary burgera bez panieru ok. 80mm i grubość ok. 8mm. Grubość panieru na powierzchni kotleta 2-3mm. Masa kotleta po obsmażeniu 65-75g. Opakowanie od 3-6kg. - w ilości 2200 kg 8. Płaty śledziowe mrożone – w ilości 1400 kg. Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 – 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty. |
| Cpv glowny przedmiot | 15331100-8 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
| Data zakonczenia | 2019-06-08T00:00:00+02:00 |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
| Zakresie warunkow udzialu | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
| Zakresie kryteriow selekcji | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ |
| Inne dokumenty niewymienione | ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 3 DO SIWZ |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | W PRZYPADKU ZMIANY PODATKU VAT, PRZY CZYM CENY NETTO POZOSTAJĄ BEZ ZMIAN A ZMIANIE ULEGAJĄ TYLKO KWOTY BRUTTO |
| IV 4 4 data | 2018-06-04T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 09:00 |
| IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
| Kryteria | CZAS ZAŁATWIENIA REKLAMACJI |
| Znaczenie | 40,00 |
| Kryteria | CENA |
| Znaczenie | 60,00 |