Dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Tursku

Publication date 2018-09-20
End date 2018-09-28 00:00:00
Instytucja Dom Pomocy Społecznej w Tursku
Miejscowość Tursk
Województwo lubuskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 619956-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Tursku.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 05c4f7c4-6c29-485c-8cd6-3f4af9ee4cc8
Biuletyn 619956-N-2018
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej w Tursku
Regon 21103761700000
Zamawiajacy adres ulica Tursk
Zamawiajacy adres numer domu 28
Zamawiajacy miejscowosc Tursk
Zamawiajacy kod pocztowy 69200
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo lubuskie
Zamawiajacy telefon 95 7553285/86
Zamawiajacy fax 957 552 075
Zamawiajacy email sekretariat@dpstursk.pl
Adres strony url http://bip.wrota.lubuskie.pl/dpstursk/
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Nazwa projektu programu Dostawę mięsa, tłuszczy zwierzęcych wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Tursku
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 9
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://bip.wrota.lubuskie.pl/dpstursk/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Sekretariat zamawiającego
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Dom Pomocy Społecznej w Tursku, Tursk 28, 69-200 Sulęcin
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Tursku
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Zastrzega prawo grup czesci 3
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 3
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, tłuszczy zwierzęcych, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Tursku.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow O zamówienie mogą się ubiegać Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1b ustawy Prawo zamówień publicznych w zakresie zdolności ekonomicznej lub finansowej, a także nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 5 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Czy oswiadczenie spelnienie kryteriow 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia.
Zakresie warunkow udzialu Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, wypełniony formularz ofertowy, wypełniony formularz specyfikacji cenowej.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2018-09-28T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 data 2018-10-27T00:00:00+02:00

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa PAKIET I – mięso drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Kurczak świeży tuszka -2800 kg Porcje rosołowe z kurczaka korpus w całości - 1100 kg Udko z kurczaka- 10 kg Filet drobiowy z kurczaka 700 kg Wątróbka drobiowa z kurczaka - 450 kg Skrzydła z kurczaka - 5 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa PAKIET II – wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Wędlina śląska - 500 kg Wędlina krakowska parzona - 200 kg Wędlina szynkowa - 100 kg Wędlina mielona - 300 kg Wędlina zwyczajna - 1000 kg Wędlina parówkowa - 800 kg Szynka gotowana wieprzowa - 700 kg Kiełbasa biała parzona - 200 kg Kiełbasa jałowcowa - 15 kg Kiełbasa żywiecka- 350 kg Sardelki drobiowa - 600 kg Wędlina szynkowa drobiowa- 100 kg Blok z indyka - 350 kg Polędwica drobiowa - 400 kg Kaszanka -200 kg Pasztetowa - 350 kg Salceson- 400 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa PAKIET III – mięso i tłuszcz zwierzęcych
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis Łopatka wieprzowa b/k - 1300 kg Schab wieprzowy b/k - 150 kg Karkówka wieprzowa b/k - 600 kg Szynka świeża wieprzowa b/k - 20 kg Mięso gulaszowe wieprzowe 400 kg Mięso mielone wieprzowe - 20 kg Żeberka wieprzowe - 400 kg Boczek świeży - 450 kg Boczek wędzony - 20 kg Smalec wieprzowy - 50 kg Słonina - 20 kg Nogi wieprzowe- 300 kg Golonka wieprzowa - 10 kg Kości wieprzowe -10 kg
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)