Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Aresztu Śledczego w Suwałkach i Oddziału Zewnętrznego w Giżycku.
Publication date | 2018-09-27 |
End date | 2018-10-11 00:00:00 |
Instytucja | Areszt Śledczy w Suwałkach |
Miejscowość | Suwałki |
Województwo | podlaskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 622608-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 32210006, 32121001, 153300000, 32122105 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
0Część 1- warzywa świeże i jabłka – dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1) burak ćwikłowy, klasa I, workowany opak. jed. max. 30 kg, - 6.250 kg 2) Marchew, klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 30.200 kg 3) kapusta biała , klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 5.400 kg 4) Cebula klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg, - 12.750 kg 5) Kapusta czerwona, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 3.850 kg 6) Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 5.900 kg 7) Seler korzeniowy , klasa I, workowany opak. jed. max. 20 kg –7.100 kg 8) Rzepa czarna, odmiana jadalna, kl. I, op. jed. max. 30 kg – 950 kg 9) Kapusta pekińska, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 3000 kg 10) Czosnek świeży, klasa I, polski, główki kompletne, średniej wielkości, nie przerośnięte, opak. Jedn. maks. 1 kg – 10 kg 11) jabłko, klasa I, opakowanie jedn. max. 15 kg – 6400 kg Część 2 – ziemniaki– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1) Ziemniaki, klasa I, workowane, opak. jedn. max. 50 kg – 73.200 kg Część 3 – warzywa kiszone– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1) Kapusta kiszona klasa I, opakowanie max.120 kg – 6.200 kg 2) Ogórek kiszony, klasa I, opakowanie max. 120 kg – 5.620 kg Część 4 – warzywa strączkowe– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1). Fasola „Jaś” gat. I– opak. jedn. max. 50 kg 3.050,00 kg 2). Groch łuskany połówki – gat. I - opak. jedn. max. 50 kg – 2.250,00 kg Część 5- warzywa świeże i jabłka – dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) burak ćwikłowy, klasa I, workowany opak. jed. max. 30 kg, - 1.250 kg 2) Marchew, klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 6.150 kg 3) kapusta biała , klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 1.100 kg 4) Cebula klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg, - 2.600 kg 5) Kapusta czerwona, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 780 kg 6) Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 1.200 kg 7) Seler korzeniowy , klasa I, workowany opak. jed. max. 20 kg –1.450 kg 8) Rzepa czarna, odmiana jadalna, kl. I, op. jed. max. 30 kg – 200 kg 9) Kapusta pekińska, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 610 kg 10) Czosnek świeży, klasa I, polski, główki kompletne, średniej wielkości, nie przerośnięte – 2 kg 11) jabłko, klasa I, opakowanie jedn. max. 15 kg – 1.300 kg Część 6 – ziemniaki– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) Ziemniaki, klasa I, workowane, opak. jedn. max. 50 kg – 13.300 kg Część 7 – warzywa kiszone– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) Kapusta kiszona klasa I, opakowanie max.120 kg – 1.260 kg 2) Ogórek kiszony, klasa I, opakowanie max. 120 kg – 1.140 kg Część 8 – warzywa strączkowe– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) Fasola „Jaś” gat. I– opak. jedn. max. 50 kg 550 kg 2) Groch łuskany połówki – gat. I - opak. jedn. max. 50 kg – 470 kg 2.1.. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub europejskim Normom Zharmonizowanym 2.2. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 2.3. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 2.4. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 2.5. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 2.6..Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 2.6.1. Miejsce realizacji zamówienia: części 1,2,3,4 - magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach ul. Wojska Polskiego 29, część 5,6,7,8 – dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku, ul. Warszawska 28A 2.6.2. Transport towaru odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 2.6.3. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie bądź faxem do godziny 900 na dwa dni przed dostawą. 2.6.4. Dostawa towaru odbywać się będzie od poniedziałku do czwartku do godz. 1100 z wyłączeniem świąt. 2.6.5..Dostawy ziemniaków, warzyw strączkowych i kiszonek części 2,3,4,6,7,8 odbywać się będą 2 razy w miesiącu 2.6.6. Dostawa warzyw określonych w części 1 i 5 – odbywać się będą 2 razy w tygodniu 2.6.7. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 2.6.8. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 2.6.9. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 2.6.10. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 2.6.11. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 2.6.12. Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego standardy jakościowe nie są ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale Zamawiający zaspokaja swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych, powszechnie oferowanych, takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich zakupem. Różnią się tylko ceną nabycia. Dostawy powszechnie dostępne to takie, które jako dobra popularne są wszędzie na rynku oferowane i wykonywane przez wszystkich wykonawców działających w określonej branży. Można je nabywać bez względu na miejscowość i czas. Zamawiający uwzględnił koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany sposób dostawy na koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych produktów, gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych produktów a przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem zmian ustawowych wysokości obowiązującej stawki VAT oraz waloryzacji cen jednostkowych na podstawie wskaźnika ogłoszonego przez GUS. W przypadku produktów żywnościowych, ze względu na specyfikę nie ma możliwości uwzględnienia w opisie przedmiotu zamówienia kosztu cyklu życia produktu. CPV – 03221000-6 warzywa, 03212100-1 ziemniaki, 03222321-9 jabłka, 03212210-5 warzywa strączkowe , 15330000-0 przetworzone owoce i warzywa |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | a5b6d7ef-9265-4b53-956c-76ff3be51e37 |
Biuletyn | 622608-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Areszt Śledczy w Suwałkach |
Regon | 31959800000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Wojska Polskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 29 |
Zamawiajacy miejscowosc | Suwałki |
Zamawiajacy kod pocztowy | 16400 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | podlaskie |
Zamawiajacy telefon | 875 651 207 |
Zamawiajacy fax | 875 650 328 |
Zamawiajacy email | as_suwalki@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Adres strony internetowej narzedzia | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | tak, psemnie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Areszt Śledczy 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29 |
Nazwa nadana zamowieniu | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Aresztu Śledczego w Suwałkach i Oddziału Zewnętrznego w Giżycku. |
Numer referencyjny | DKW.2232.3.2018.BO |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 0Część 1- warzywa świeże i jabłka – dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1) burak ćwikłowy, klasa I, workowany opak. jed. max. 30 kg, - 6.250 kg 2) Marchew, klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 30.200 kg 3) kapusta biała , klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 5.400 kg 4) Cebula klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg, - 12.750 kg 5) Kapusta czerwona, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 3.850 kg 6) Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 5.900 kg 7) Seler korzeniowy , klasa I, workowany opak. jed. max. 20 kg –7.100 kg 8) Rzepa czarna, odmiana jadalna, kl. I, op. jed. max. 30 kg – 950 kg 9) Kapusta pekińska, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 3000 kg 10) Czosnek świeży, klasa I, polski, główki kompletne, średniej wielkości, nie przerośnięte, opak. Jedn. maks. 1 kg – 10 kg 11) jabłko, klasa I, opakowanie jedn. max. 15 kg – 6400 kg Część 2 – ziemniaki– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1) Ziemniaki, klasa I, workowane, opak. jedn. max. 50 kg – 73.200 kg Część 3 – warzywa kiszone– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1) Kapusta kiszona klasa I, opakowanie max.120 kg – 6.200 kg 2) Ogórek kiszony, klasa I, opakowanie max. 120 kg – 5.620 kg Część 4 – warzywa strączkowe– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach 1). Fasola „Jaś” gat. I– opak. jedn. max. 50 kg 3.050,00 kg 2). Groch łuskany połówki – gat. I - opak. jedn. max. 50 kg – 2.250,00 kg Część 5- warzywa świeże i jabłka – dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) burak ćwikłowy, klasa I, workowany opak. jed. max. 30 kg, - 1.250 kg 2) Marchew, klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 6.150 kg 3) kapusta biała , klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 1.100 kg 4) Cebula klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg, - 2.600 kg 5) Kapusta czerwona, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 780 kg 6) Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 1.200 kg 7) Seler korzeniowy , klasa I, workowany opak. jed. max. 20 kg –1.450 kg 8) Rzepa czarna, odmiana jadalna, kl. I, op. jed. max. 30 kg – 200 kg 9) Kapusta pekińska, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 610 kg 10) Czosnek świeży, klasa I, polski, główki kompletne, średniej wielkości, nie przerośnięte – 2 kg 11) jabłko, klasa I, opakowanie jedn. max. 15 kg – 1.300 kg Część 6 – ziemniaki– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) Ziemniaki, klasa I, workowane, opak. jedn. max. 50 kg – 13.300 kg Część 7 – warzywa kiszone– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) Kapusta kiszona klasa I, opakowanie max.120 kg – 1.260 kg 2) Ogórek kiszony, klasa I, opakowanie max. 120 kg – 1.140 kg Część 8 – warzywa strączkowe– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku 1) Fasola „Jaś” gat. I– opak. jedn. max. 50 kg 550 kg 2) Groch łuskany połówki – gat. I - opak. jedn. max. 50 kg – 470 kg 2.1.. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub europejskim Normom Zharmonizowanym 2.2. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 2.3. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 2.4. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 2.5. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 2.6..Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 2.6.1. Miejsce realizacji zamówienia: części 1,2,3,4 - magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach ul. Wojska Polskiego 29, część 5,6,7,8 – dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku, ul. Warszawska 28A 2.6.2. Transport towaru odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 2.6.3. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie bądź faxem do godziny 900 na dwa dni przed dostawą. 2.6.4. Dostawa towaru odbywać się będzie od poniedziałku do czwartku do godz. 1100 z wyłączeniem świąt. 2.6.5..Dostawy ziemniaków, warzyw strączkowych i kiszonek części 2,3,4,6,7,8 odbywać się będą 2 razy w miesiącu 2.6.6. Dostawa warzyw określonych w części 1 i 5 – odbywać się będą 2 razy w tygodniu 2.6.7. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 2.6.8. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 2.6.9. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 2.6.10. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 2.6.11. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 2.6.12. Przedmiotem zamówienia w niniejszym postępowaniu są artykuły żywnościowe. Dla dostaw opisanych przez Zamawiającego standardy jakościowe nie są ustalane indywidualnie przez Zamawiającego na jego konkretne potrzeby, ale Zamawiający zaspokaja swoje potrzeby poprzez nabywanie towarów ogólnie dostępnych, powszechnie oferowanych, takich jakie są oferowane wszystkim, ewentualnie zainteresowanym ich zakupem. Różnią się tylko ceną nabycia. Dostawy powszechnie dostępne to takie, które jako dobra popularne są wszędzie na rynku oferowane i wykonywane przez wszystkich wykonawców działających w określonej branży. Można je nabywać bez względu na miejscowość i czas. Zamawiający uwzględnił koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia poprzez opisany sposób dostawy na koszt Wykonawcy, wymagania dotyczące okresu przydatności do spożycia oferowanych produktów, gramaturę produktów, sposób pakowania, zastrzeżenie zmienności ilości zamawianych produktów a przede wszystkim niezmienność oferowanej ceny w okresie realizacji umowy z zastrzeżeniem zmian ustawowych wysokości obowiązującej stawki VAT oraz waloryzacji cen jednostkowych na podstawie wskaźnika ogłoszonego przez GUS. W przypadku produktów żywnościowych, ze względu na specyfikę nie ma możliwości uwzględnienia w opisie przedmiotu zamówienia kosztu cyklu życia produktu. CPV – 03221000-6 warzywa, 03212100-1 ziemniaki, 03222321-9 jabłka, 03212210-5 warzywa strączkowe , 15330000-0 przetworzone owoce i warzywa |
Cpv glowny przedmiot | 03221000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2018-11-01T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Każdy Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zmiana ceny nastąpić może w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VA |
IV 6 1 sposob udostepniania | 1) Zamawiający nie ujawni informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm.), jeżeli Wykonawca, nie później niż w terminie składania ofert zastrzegł, że nie mogą być one udostępnione oraz wykazał, iż zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa. 2) Zamawiający uzna, iż Wykonawca wykazał/udowodnił, że zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa w szczególności gdy: a) wykaże/oświadczy, że informacje te nie zostały nigdzie upublicznione, b) wykaże, że stanowią one wartość techniczną lub/i technologiczną lub/i organizacyjną przedsiębiorstwa lub/i inne informacje posiadają wartość gospodarczą, c) wykaże jakie podjął działania w celu zachowania ich poufności. Sam fakt włożenia do koperty i oznakowania „tajemnica przedsiębiorstwa” nie wyczerpuje znamion wykazania działania zachowania ich poufności. 3) jeżeli według Wykonawcy oferta będzie zawierała informacje objęte tajemnicą jego przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji muszą być oznaczone klauzulą NIE UDOSTĘPNIAĆ – TAJEMNICA PRZEDSIĘBIORSTWA i umieszczone na końcu oferty (ostatnie strony w ofercie lub osobno). W innym przypadku wszystkie informacje zawarte w ofercie będą uważane za ogólnie dostępne i mogą być udostępnione pozostałym Wykonawcom razem z protokołem postępowania, 4) zastrzeżenie informacji, danych, dokumentów lub oświadczeń nie stanowiących tajemnicy przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o nieuczciwej konkurencji spowoduje ich odtajnienie Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Areszt Śledczy w Suwałkach, 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29, Tel. 87 565 12 07 reprezentowany przez Dyrektora Aresztu ; inspektorem ochrony danych osobowych w Areszcie Śledczym w Suwałkach jest Pan Paweł Krupiński, kontakt: adres e-mail: iod_as_suwalki@sw.gov.pl; telefon Tel. 87 566 12 55 Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego numer DKW.2232.2.2018.BO. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Aresztu Śledczego w Suwałkach i Oddziału Zewnętrznego w Giżycku , prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. |
IV 4 4 data | 2018-10-11T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | warzywa świeże i jabłka – dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) burak ćwikłowy, klasa I, workowany opak. jed. max. 30 kg, - 6.250 kg 2) Marchew, klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 30.200 kg 3) kapusta biała , klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 5.400 kg 4) Cebula klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg, - 12.750 kg 5) Kapusta czerwona, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 3.850 kg 6) Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 5.900 kg 7) Seler korzeniowy , klasa I, workowany opak. jed. max. 20 kg –7.100 kg 8) Rzepa czarna, odmiana jadalna, kl. I, op. jed. max. 30 kg – 950 kg 9) Kapusta pekińska, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 3000 kg 10) Czosnek świeży, klasa I, polski, główki kompletne, średniej wielkości, nie przerośnięte, opak. Jedn. maks. 1 kg – 10 kg 11) jabłko, klasa I, opakowanie jedn. max. 15 kg – 6400 kg |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | ziemniaki– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) ziemniaki, klasa I, workowane, opak. jedn. max. 50 kg – 73.200 kg |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | warzywa kiszone– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15330000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) Kapusta kiszona klasa I, opakowanie max.120 kg – 6.200 kg 2) Ogórek kiszony, klasa I, opakowanie max. 120 kg – 5.620 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | warzywa strączkowe– dostawa do Aresztu Śledczego w Suwałkach |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212210-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1). Fasola „Jaś” gat. I– opak. jedn. max. 50 kg 3.050,00 kg 2). Groch łuskany połówki – gat. I - opak. jedn. max. 50 kg – 2.250,00 kg |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | warzywa świeże i jabłka – dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03221000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) burak ćwikłowy, klasa I, workowany opak. jed. max. 30 kg, - 1.250 kg 2) Marchew, klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 6.150 kg 3) kapusta biała , klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 1.100 kg 4) Cebula klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg, - 2.600 kg 5) Kapusta czerwona, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 780 kg 6) Pietruszka korzeń klasa I, workowana, opak. jed. max. 30 kg – 1.200 kg 7) Seler korzeniowy , klasa I, workowany opak. jed. max. 20 kg –1.450 kg 8) Rzepa czarna, odmiana jadalna, kl. I, op. jed. max. 30 kg – 200 kg 9) Kapusta pekińska, klasa I, workowana opak. jed. max. 30 kg – 610 kg 10) Czosnek świeży, klasa I, polski, główki kompletne, średniej wielkości, nie przerośnięte – 2 kg 11) jabłko, klasa I, opakowanie jedn. max. 15 kg – 1.300 kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | ziemniaki– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) Ziemniaki, klasa I, workowane, opak. jedn. max. 50 kg – 13.300 kg |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | warzywa kiszone– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15330000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) Kapusta kiszona klasa I, opakowanie max.120 kg – 1.260 kg 2) Ogórek kiszony, klasa I, opakowanie max. 120 kg – 1.140 kg |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | warzywa strączkowe– dostawa do Oddziału Zewnętrznego w Giżycku |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212210-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2019-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1) Fasola „Jaś” gat. I– opak. jedn. max. 50 kg 550 kg 2) Groch łuskany połówki – gat. I - opak. jedn. max. 50 kg – 470 kg |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |