Dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej
Publication date | 2018-12-03 |
End date | 2018-12-12 00:00:00 |
Instytucja | Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego |
Miejscowość | Warszawa |
Województwo | mazowieckie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 656326-N-2018 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 392200000, 391410002, 397131004, 422141000, 422151007, 392211101 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej. Zadanie Nr 1: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Bulionówek, cedzaków, chochli, desek, dystrybutorów grzewczych, dzbanków, ekspozytorów, filiżanek, frytownicy, garnków różnego rodzaju, kieliszków, koszy, kubków, listew, łopatek, łyżeczek i łyżek różnego rodzaju, maszynki do mielenia mięsa, mieszadeł, mikserów ręcznych, misek, młynków, nadstawek, noży różnego rodzaju, obieraczek, otwieraczy, ostrzałek, patelni, pater, pędzli silikonowych płyt kloca masarskiego, podstaw pod garnki, pojemników różnego typu, pokryw, półmisków, rękawic, rózg stalowych, sit, skrobaczek, stojaków, szatkownicy, szczypców, szklanek, szufelek, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, tarek, tasaków, termometrów, tłuczków, ubijaków, wanien, wiader, widelców różnego rodzaju, worków do wyciskania, zestawów do przypraw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ. Zadanie Nr 2: Dostawa wyposażenia kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Drabin aluminiowych, palet magazynowych, regałów z polipropylenu i ze stali chromowanej, stolików barowych, szafek bhp, taboretów, wiader na kółkach, różnego rodzaju wózków Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3A do SIWZ. Zadanie Nr 3:Dostawa maszyn kuchennych dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Maszyny tunelowej do mycia naczyń, zmywarki, stanowiska roboczego do szatkowania warzyw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3B oraz 3B1,3B2,3B3 do SIWZ. Zadanie Nr 4: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki: Pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3C oraz 3C1,3C2,3C3,3C4 do SIWZ. Zadanie Nr 5: Dostawa wyposażenia restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym: Krajalnicy żywności, taboretów gazowych, kostkarki do lodu, szaf chłodniczej. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3D do SIWZ. Zadanie Nr 6: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym: Bulionówek, chochel, cukiernic, dzbanków, filiżanek, garnków, koszyków, łopatek, nożyc, patelni, pieprzniczek, pojemników różnego rodzaju, porcjonerów, półmisków, salaterek różnego rodzaju, serwetników, solniczek, sosjerek, stojaków, szczypiec, sztućców stołówkowych (łyżeczek, łyżek, widelców i noży), świeczników, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, termosów, tłuczków, waz, widelców, witryn, wózków i wyciskaczy. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3E do SIWZ. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | faa1189a-7c6b-414d-8b3a-4a592aa6bc55 |
Biuletyn | 656326-N-2018 |
Zamawiajacy nazwa | Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego |
Regon | 121229000 |
Zamawiajacy adres ulica | Gen. Witolda Urbanowicza |
Zamawiajacy adres numer domu | 2 |
Zamawiajacy miejscowosc | Warszawa |
Zamawiajacy kod pocztowy | 00-908 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | mazowieckie |
Zamawiajacy telefon | +48261837865 |
Zamawiajacy fax | +48261839723 |
Zamawiajacy email | dzp@wat.edu.pl |
Adres strony url | www.wat.edu.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Uczelnia publiczna |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.wat.edu.pl/bip |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Pisemnie na adres Zamawiającego Wszystkie dokumenty dotyczące oferty winny być napisane w języku polskim, na maszynie do pisania, komputerze lub ręcznie długopisem, bądź nieścieralnym atramentem. |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego, ul. Gen. Witolda Urbanowicza 2, 00-908 Warszawa, skr. poczt. 50, z dopiskiem „Dział Zamówień Publicznych" |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej |
Numer referencyjny | 195/DZZ/2018 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej. Zadanie Nr 1: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Bulionówek, cedzaków, chochli, desek, dystrybutorów grzewczych, dzbanków, ekspozytorów, filiżanek, frytownicy, garnków różnego rodzaju, kieliszków, koszy, kubków, listew, łopatek, łyżeczek i łyżek różnego rodzaju, maszynki do mielenia mięsa, mieszadeł, mikserów ręcznych, misek, młynków, nadstawek, noży różnego rodzaju, obieraczek, otwieraczy, ostrzałek, patelni, pater, pędzli silikonowych płyt kloca masarskiego, podstaw pod garnki, pojemników różnego typu, pokryw, półmisków, rękawic, rózg stalowych, sit, skrobaczek, stojaków, szatkownicy, szczypców, szklanek, szufelek, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, tarek, tasaków, termometrów, tłuczków, ubijaków, wanien, wiader, widelców różnego rodzaju, worków do wyciskania, zestawów do przypraw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ. Zadanie Nr 2: Dostawa wyposażenia kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Drabin aluminiowych, palet magazynowych, regałów z polipropylenu i ze stali chromowanej, stolików barowych, szafek bhp, taboretów, wiader na kółkach, różnego rodzaju wózków Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3A do SIWZ. Zadanie Nr 3:Dostawa maszyn kuchennych dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Maszyny tunelowej do mycia naczyń, zmywarki, stanowiska roboczego do szatkowania warzyw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3B oraz 3B1,3B2,3B3 do SIWZ. Zadanie Nr 4: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki: Pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3C oraz 3C1,3C2,3C3,3C4 do SIWZ. Zadanie Nr 5: Dostawa wyposażenia restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym: Krajalnicy żywności, taboretów gazowych, kostkarki do lodu, szaf chłodniczej. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3D do SIWZ. Zadanie Nr 6: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym: Bulionówek, chochel, cukiernic, dzbanków, filiżanek, garnków, koszyków, łopatek, nożyc, patelni, pieprzniczek, pojemników różnego rodzaju, porcjonerów, półmisków, salaterek różnego rodzaju, serwetników, solniczek, sosjerek, stojaków, szczypiec, sztućców stołówkowych (łyżeczek, łyżek, widelców i noży), świeczników, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, termosów, tłuczków, waz, widelców, witryn, wózków i wyciskaczy. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3E do SIWZ. |
Cpv glowny przedmiot | 39220000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Informacje na temat katalogow | Wymagany termin wykonania zamówienia: Zad. 1,2,6 – maksymalnie 30 dni od dnia podpisania umowy Zad. 3,4,5 – maksymalnie 60 dni od dnia podpisania umowy |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Oferta składana przez Wykonawcę musi zawierać: a) „Formularz ofertowy” - załącznik nr 1 do SIWZ; b) „Oświadczenie dotyczące przesłanek wykluczenia” - załącznik nr 2 do SIWZ; c) „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia” - załączniki nr 3,3A,3B,3C,3D,3E do SIWZ; |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2018-12-12T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | Wszystkie dokumenty dotyczące oferty winny być napisane w języku polskim |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego, ul. Gen. Witolda Urbanowicza 2, 00-908 Warszawa; administrator danych powołał inspektora ochrony danych nadzorującego prawidłowość przetwarzania danych osobowych, z którym można się skontaktować za pośrednictwem adresu e-mail: iod@wat.edu.pl Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego nr sprawy 195/DZZ/2018 prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych; (skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.) − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO; (prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.) − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 1: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39220000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 30 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa: bulionówek, cedzaków, chochli, desek, dystrybutorów grzewczych, dzbanków, ekspozytorów, filiżanek, frytownicy, garnków różnego rodzaju, kieliszków, koszy, kubków, listew, łopatek, łyżeczek i łyżek różnego rodzaju, maszynki do mielenia mięsa, mieszadeł, mikserów ręcznych, misek, młynków, nadstawek, noży różnego rodzaju, obieraczek, otwieraczy, ostrzałek, patelni, pater, pędzli silikonowych płyt kloca masarskiego, podstaw pod garnki, pojemników różnego typu, pokryw, półmisków, rękawic, rózg stalowych, sit, skrobaczek, stojaków, szatkownicy, szczypców, szklanek, szufelek, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, tarek, tasaków, termometrów, tłuczków, ubijaków, wanien, wiader, widelców różnego rodzaju, worków do wyciskania, zestawów do przypraw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 2: Dostawa wyposażenia kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39141000-2 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 30 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa: drabin aluminiowych, palet magazynowych, regałów z polipropylenu i ze stali chromowanej, stolików barowych, szafek bhp, taboretów, wiader na kółkach, różnego rodzaju wózków Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3A do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 3:Dostawa maszyn kuchennych dla potrzeb nowotworzonej stołówki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39713100-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 60 |
Zalacznik krotki opis | Dostaw: maszyny tunelowej do mycia naczyń, zmywarki, stanowiska roboczego do szatkowania warzyw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3B oraz 3B1,3B2,3B3 do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 4: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 42214100-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 60 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa: pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3C oraz 3C1,3C2,3C3,3C4 do SIWZ |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 5: Dostawa wyposażenia restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 42215100-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 60 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa: krajalnicy żywności, taboretów gazowych, kostkarki do lodu, szaf chłodniczej. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3D do SIWZ. |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Zadanie Nr 6: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 39221110-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w dniach | 30 |
Zalacznik krotki opis | Dostawa: bulionówek, chochel, cukiernic, dzbanków, filiżanek, garnków, koszyków, łopatek, nożyc, patelni, pieprzniczek, pojemników różnego rodzaju, porcjonerów, półmisków, salaterek różnego rodzaju, serwetników, solniczek, sosjerek, stojaków, szczypiec, sztućców stołówkowych (łyżeczek, łyżek, widelców i noży), świeczników, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, termosów, tłuczków, waz, widelców, witryn, wózków i wyciskaczy. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3E do SIWZ. |