Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetwożonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ

Publication date 2018-12-18
End date 2019-01-07 00:00:00
Instytucja Zespół Szkół Sportowych
Miejscowość Lubin
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
  • Produkty głęboko mrożone,
  • Maszyny, aparatura, urządzenia i wyroby elektryczne; oświetlenie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 662602-N-2018
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 156000004, 158000006, 155000003, 151000009, 31000002, 158960005, 158100009
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetworzonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ

Dodatkowe informacje

GuidZP400 237e4fd3-b9aa-4542-aa95-e3a09ca7ba47
Biuletyn 662602-N-2018
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkół Sportowych
Regon 26702200000
Zamawiajacy adres ulica ul. Sybiraków
Zamawiajacy adres numer domu 11
Zamawiajacy miejscowosc Lubin
Zamawiajacy kod pocztowy 59300
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo dolnośląskie
Zamawiajacy telefon 767 247 300
Zamawiajacy fax 767 247 301
Zamawiajacy email b.makocka@zsslubin.pl
Adres strony internetowej www.zsslubin.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny szkoła
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zsslubin.pl
Nazwa nadana zamowieniu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetwożonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetworzonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Waluta calosc PLN
Data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2019-06-28T00:00:00+02:00
Okreslenie warunkow Przedmiot warunkowy zostanie spełniony, jeżeli wykonawca udokumentuje uprawnienia do występowania w obrocie prawnym poprzez zaświadczenie o wpisie do właściwego rejestru działalności gospodarczej z podaniem numeru ewidencyjnego nazwy wykonawcy, adresem prowadzonej działalności zgodnie z OKD.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Wykonawca oświadcza, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej do realizacji zamówienia.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób.
IV 4 4 data 2019-01-07T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa ARTYKUŁY SYPKIE, PRZETWORY, WYROBY CUKIERNICZE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15600000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Wymagania dotyczące produktów spożywczych: gat. I, klasa I, opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia z informacją na opakowaniu o składnikach zawartych w towarze, wyraźnie widoczna data produkcji i termin ważności, opakowanie bez oznak pęknięcia, rozerwania, zapach swoisty bez oznak zepsucia.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa GOTOWE PRODUKTY SPOŻYWCZE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Produkty-wyroby gotowe powinny być świeże w opakowaniach zgrzanych na obrzeżach z etykietą, na której jest data produkcji i termin przydatności do spożycia. Opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa PRODUKTY MLECZARSKIE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis klasa I, świeże, bez oznak pleśni i zanieczyszczeń ciałami obcymi, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia folii, sery powinny być w opakowaniu oryginalnym (folii) z datą produkcji i przydatności do spożycia na etykiecie
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Wymagania dla mięsa: klasa I, świeże, czyste bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, konsystencja jędrna, odkształcająca się, elastyczna, smak i zapach swoisty bez oznak zaparzenia i zepsucia, niedopuszczalny zapach moczowy, barwa od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej, oznakowane przez lekarza weterynarii – zdatne do spożycia ze sztuk zdrowych, mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch, mięso wołowe z bydła młodego, podroby muszą być zapakowane w folię zgrzaną max 2 kg, na opakowaniu ma być naklejona etykieta z datą produkcji oraz terminem przydatności do spożycia. Wymagania dla wędlin: klasa I, świeże, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczona, niedopuszczalne zacieki tłuszczu, pęknięcia, wyciek farszu, w osłonach naturalnych lub sztucznych, wędliny muszą być zapakowane w folię zgrzaną, w opakowaniach max do 3 kg, na opakowaniu ma być naklejona etykieta z datą produkcji oraz terminem przydatności do spożycia.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa WARZYWA, OWOCE,PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, JAJKA
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03100000-2
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Wymagania dla owoców i warzyw przetworzonych: gatunek I, klasa I, w opakowaniach od producenta z etykietą lub informacją o składnikach zawartych w produkcie, z czytelną datą produkcji i terminem ważności, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia, nierozmrożone, bez oznak zepsucia czy widocznego bombażu. Wymagania dla jaj: gatunek I, opieczętowane, bez oznak zepsucia i pęknięć, w opakowaniach (wytłaczanki) przeznaczonych do przewozu jaj, na których powinna być etykieta lub informacja z datą produkcji, rodzajem i pochodzeniem jaj oraz terminem przydatności do spożycia
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15896000-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Mrożonki: klasa I, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia, nierozmrożone, bez oznak zepsucia czy widocznego bombażu, z czytelną datą produkcji i terminem ważności. Wymagania dla ryb: mrożone, gatunek I, z długim terminem ważności, zapach swoisty bez oznak zepsucia charakterystycznych dla ryb, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych lub w opakowaniach oryginalnych, na których powinna być etykieta z datą produkcji i przydatności do spożycia
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2019-02-11T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Wymagania dotyczące pieczywa: gatunek I, świeże, bez oznak uszkodzenia
  

Criterion

Kryteria najniższa cena
Znaczenie 0,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)