GuidZP400 |
237e4fd3-b9aa-4542-aa95-e3a09ca7ba47
|
Biuletyn |
662602-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Sportowych
|
Regon |
26702200000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Sybiraków
|
Zamawiajacy adres numer domu |
11
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Lubin
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
59300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
767 247 300
|
Zamawiajacy fax |
767 247 301
|
Zamawiajacy email |
b.makocka@zsslubin.pl
|
Adres strony internetowej |
www.zsslubin.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
szkoła
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zsslubin.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetwożonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetworzonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2019-06-28T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Przedmiot warunkowy zostanie spełniony, jeżeli wykonawca udokumentuje uprawnienia do występowania w obrocie prawnym poprzez zaświadczenie o wpisie do właściwego rejestru działalności gospodarczej
z podaniem numeru ewidencyjnego nazwy wykonawcy, adresem prowadzonej działalności zgodnie z OKD.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Wykonawca oświadcza, że znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej do realizacji zamówienia.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób.
|
IV 4 4 data |
2019-01-07T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
ARTYKUŁY SYPKIE, PRZETWORY, WYROBY CUKIERNICZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Wymagania dotyczące produktów spożywczych: gat. I, klasa I, opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia z informacją na opakowaniu o składnikach zawartych w towarze, wyraźnie widoczna data produkcji i termin ważności, opakowanie bez oznak pęknięcia, rozerwania, zapach swoisty bez oznak zepsucia.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
GOTOWE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Produkty-wyroby gotowe powinny być świeże w opakowaniach zgrzanych na obrzeżach z etykietą, na której jest data produkcji i termin przydatności do spożycia.
Opakowania szczelnie zamknięte, bez oznak uszkodzenia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY MLECZARSKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
klasa I, świeże, bez oznak pleśni i zanieczyszczeń ciałami obcymi, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia folii, sery powinny być w opakowaniu oryginalnym (folii) z datą produkcji i przydatności
do spożycia na etykiecie
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Wymagania dla mięsa: klasa I, świeże, czyste bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, konsystencja jędrna, odkształcająca się, elastyczna, smak i zapach swoisty bez oznak zaparzenia i zepsucia, niedopuszczalny zapach moczowy, barwa od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej, oznakowane przez lekarza weterynarii – zdatne do spożycia ze sztuk zdrowych, mięso wieprzowe nie pochodzące z knurów i loch, mięso wołowe z bydła młodego, podroby muszą być zapakowane w folię zgrzaną max 2 kg, na opakowaniu ma być naklejona etykieta z datą produkcji oraz terminem przydatności do spożycia.
Wymagania dla wędlin: klasa I, świeże, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca, równomiernie pomarszczona, niedopuszczalne zacieki tłuszczu, pęknięcia, wyciek farszu, w osłonach naturalnych lub sztucznych, wędliny muszą być zapakowane w folię zgrzaną, w opakowaniach max do 3 kg, na opakowaniu ma być naklejona etykieta z datą produkcji oraz terminem przydatności do spożycia.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
WARZYWA, OWOCE,PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE, JAJKA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03100000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Wymagania dla owoców i warzyw przetworzonych: gatunek I, klasa I, w opakowaniach od producenta z etykietą lub informacją o składnikach zawartych w produkcie, z czytelną datą produkcji i terminem ważności, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia, nierozmrożone, bez oznak zepsucia czy widocznego bombażu.
Wymagania dla jaj: gatunek I, opieczętowane, bez oznak zepsucia i pęknięć, w opakowaniach (wytłaczanki) przeznaczonych do przewozu jaj, na których powinna być etykieta lub informacja z datą produkcji, rodzajem i pochodzeniem jaj oraz terminem przydatności do spożycia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY GŁĘBOKO MROŻONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15896000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mrożonki: klasa I, opakowanie bez oznak uszkodzenia, pęknięcia, nierozmrożone, bez oznak zepsucia czy widocznego bombażu, z czytelną datą produkcji i terminem ważności.
Wymagania dla ryb: mrożone, gatunek I, z długim terminem ważności, zapach swoisty bez oznak zepsucia charakterystycznych dla ryb, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych lub w opakowaniach oryginalnych, na których powinna być etykieta z datą produkcji i przydatności do spożycia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-02-11T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Wymagania dotyczące pieczywa: gatunek I, świeże, bez oznak uszkodzenia
|
| |