Dostawa artykułów spożywczych

Publication date 2019-03-08
End date 2019-03-19 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Wojkowice
Województwo śląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 522686-N-2019
Document type ZP-400
Cpv code 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach, adres: ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice oraz do Oddziału Zewnętrznego w Ciągowicach, adres: ul. Wojska Polskiego 10, 42-458 Ciągowice. Asortyment, ilości oraz jednostka miary dla zadań przedstawiają zamieszczone zostały poniżej:
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 5.
Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania.

Zadanie nr 1.
1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 4200 litrów.
2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2800 kg.
3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1200 kg.
4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2800 kg.
5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 950 kg.
6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 2200 kg.
7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 2200 kg.
8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1100 kg
9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 4800 kg.
10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2600 kg.
11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 3000 kg.

Zadanie nr 2.
1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 510 kg.
2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 45 kg.
3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 95 kg.
4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 520 litrów.
5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1650 kg.
6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1650 kg.
7. Kminek mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 60 kg.
8. Papryka czerwona mielona słodka. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 160 kg.
9. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 50 kg.
10. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość – 250 kg.
11. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 150 kg.
12. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 50 kg.
13. Sól warzona, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 3400 kg.
14. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 3300 litrów.
15. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1420 kg.

Zadanie nr 3.
1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 650 kg.
2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg.
3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg.
4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg.
5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg.
6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg.
7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg.
8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg.
9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg.

Zadanie nr 4.
1. Woda mineralna niegazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 48384 litrów.

Zadanie nr 5.
1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3700 kg.
2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 2900 kg.
3. Teksturowane białko sojowe kotlet aˈla schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg.
4. Teksturowane białko sojowe – granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg.
5. Teksturowane białko sojowe – kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 6e330a9d-7c77-4c3f-8aef-008c8962ec76
Biuletyn 522686-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 31976000000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Sobieskiego
Zamawiajacy adres numer domu 298
Zamawiajacy miejscowosc Wojkowice
Zamawiajacy kod pocztowy 42-580
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo śląskie
Zamawiajacy telefon 322 961 600
Zamawiajacy fax 32 769 75 75
Zamawiajacy email zk_wojkowice@sw.gov.pl
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Zakład Karny
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny W formie pisemnej. Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. Prawo pocztowe, osobiscie lub za pośrednictwem poslańca.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Wojkowicach ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice sekretariat (wejście od ulicy Plaka, brama główna Aresztu Śledczego.
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów spożywczych
Numer referencyjny D/Kw 2232.3.2019
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach, adres: ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice oraz do Oddziału Zewnętrznego w Ciągowicach, adres: ul. Wojska Polskiego 10, 42-458 Ciągowice. Asortyment, ilości oraz jednostka miary dla zadań przedstawiają zamieszczone zostały poniżej: Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 5. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. Zadanie nr 1. 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 4200 litrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2800 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1200 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2800 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 950 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 2200 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 2200 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1100 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 4800 kg. 10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2600 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 3000 kg. Zadanie nr 2. 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 510 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 45 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 95 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 520 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1650 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1650 kg. 7. Kminek mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 60 kg. 8. Papryka czerwona mielona słodka. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 160 kg. 9. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 50 kg. 10. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość – 250 kg. 11. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 150 kg. 12. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 50 kg. 13. Sól warzona, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 3400 kg. 14. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 3300 litrów. 15. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1420 kg. Zadanie nr 3. 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 650 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. Zadanie nr 4. 1. Woda mineralna niegazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 48384 litrów. Zadanie nr 5. 1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3700 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 2900 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet aˈla schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. 4. Teksturowane białko sojowe – granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg. 5. Teksturowane białko sojowe – kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Na podstawie art. 24 ust. 11 ustawy PZP Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP (informacji z sesji otwarcia ofert) przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 9 do SIWZ.
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Strony, mając na uwadze ewentualną zmianę stawek podatku od towarów i usług, zgodnie postanawiają, iż w przypadku ich zmiany na mocy powszechnie obowiązujących przepisów prawa, zmianie może ulec cena jednostkowa brutto za poszczególny asortyment, przy zachowaniu następujących warunków: 1) w sytuacji podwyższenia stawki podatku od towarów i usług dla danego asortymentu – Wykonawca uprawniony jest do podwyższenia ceny jednostkowej brutto za dany asortyment o różnicę w stawkach podatku od towarów i usług pomiędzy stawką określoną w załączniku do oferty złożonej przez Wykonawcę w toku postępowania przetargowego – Formularzu cenowym, a stawką obowiązującą po zmianie stawki; Wykonawca nie jest uprawniony do podwyższenia ceny jednostkowej brutto za asortyment dostarczony Zamawiającemu przed dniem zmiany stawki podatku; 2) w sytuacji obniżenia stawki podatku od towarów i usług dla danego asortymentu – Wykonawca zobowiązany jest do obniżenia ceny jednostkowej brutto za dany asortyment o różnicę w stawkach podatku od towarów i usług pomiędzy stawką określoną w załączniku do oferty złożonej przez Wykonawcę w toku postępowania przetargowego – Formularzu cenowym, a stawką obowiązującą po zmianie stawki podatku. W przypadkach określonych w pkt. 1 oraz 2 powyżej, każdorazowo niezmienna pozostaje cena netto danego asortymentu, stanowiąca podstawę do naliczenia podatku od towarów i usług.
IV 4 4 data 2019-03-19T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 11:30
IV 4 4 jezyki język polski
IV 4 5 okres 30
IV 6 6 Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuje się, że: - administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dyrektor Zakładu Karnego w Wojkowicach, z siedzibą w Wojkowicach, ul. Sobieskiego 298, kod pocztowy 42-580, tel. 32 296 16 00, e-mail: zk_wojkowice@sw.gov.pl; - dane kontaktowe inspektora ochrony danych w Zakładzie Karnym w Wojkowicach: tel. 32 296 16 00, e-mail: ido_zk_wojkowice@sw.gov.pl; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego numer sprawy D/Kw 2232.3.2019, nazwa zadania: „Dostawa artykułów spożywczych”, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego. - Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez czas określony w Zarządzeniu Dyrektora Generalnego Służby Więziennej nr 35/2016 z dnia 15 lipca 2016 r. w sprawie instrukcji kancelaryjnej, jednolitego rzeczowego wykazu akt oraz instrukcji o organizacji i zakresie działania archiwum zakładowego w jednostkach organizacyjnych Służby Więziennej; - obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017r., poz. 1579), związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017r., poz. 1579); - Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane żadnym odbiorcom danych z wyłączeniem innych ustawowo uprawnionych instytucji; - w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; - posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; - nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Zadanie 1
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 4200 litrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2800 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1200 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2800 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 950 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 2200 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 2200 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1100 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 4800 kg. 10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2600 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 3000 kg.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Zadanie 2
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 510 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 45 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 95 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 520 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1650 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1650 kg. 7. Kminek mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 60 kg. 8. Papryka czerwona mielona słodka. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 160 kg. 9. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 50 kg. 10. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość – 250 kg. 11. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 150 kg. 12. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 50 kg. 13. Sól warzona, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 3400 kg. 14. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 3300 litrów. 15. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1420 kg.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Zadanie 3
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 650 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 500 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Zadanie 4
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Woda mineralna niegazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 48384 litrów.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Zadanie 5
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3700 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 2900 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet aˈla schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. 4. Teksturowane białko sojowe – granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg. 5. Teksturowane białko sojowe – kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg.
  

Criterion

Kryteria Maksymalny termin płatności
Znaczenie 40,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)