Dostawy warzyw i owoców
Publication date | 2019-03-14 |
End date | 2019-04-02 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Tarnowie |
Miejscowość | Tarnów |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 525107-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 153000001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy warzyw i owoców sklasyfikowanych w grupie CPV 03200000-3 i CPV 15300000-1 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część 1 – Warzywa i owoce Buraki czerwone 6 500 kg Cebula o średnicy min. 5 cm 3 000 kg Kapusta czerwona (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 400 kg Kapusta biała (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 500 kg Marchew o średnicy min. 2-3 cm 10 800 kg Pietruszka 2 750 kg Por 2 350 kg Seler 2 800 kg Ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 49 500 kg Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 690 kg Jabłka 9 800 kg Pomidory 1 150 kg Ogórki świeże 2 300 kg Część 2 – Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek Kapusta kiszona 2 800 kg Ogórek kiszony 3 200 kg Kapusta biała kwaszona z dodatkami 2 800 kg (warzywa i przyprawy). Planowany zakup pomidorów oraz ogórków świeżych w okresie lipiec – sierpień. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Dostarczane warzywa i owoce winny być czyste, zdrowe, jędrne, nie namarznięte i nie uszkodzone. Dostarczana marchewka o średnicy min. 2 – 3 cm ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana pietruszka ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, gładka i prosta – bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczane pomidory mają być czerwone, całe, zdrowe - nie dopuszcza się pomidorów z objawami gnicia lub z innymi zmianami, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od uszkodzeń, o świeżym wyglądzie, o średnicy ok 5 cm. Dostarczane ogórki mają być całe, zdrowe - nie dopuszcza się ogórków z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jędrne, o świeżym wyglądzie, długość 10-20 cm, średnica maksymalna 5 cm. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających oraz wymagań o których mowa w art. 29 ust. 3a oraz art. 29 ust. 4. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa, ziemniaki i ogórki - opakowania o pojemności do 30 kg, – jabłka, pomidory – skrzynki o pojemności do 20 kg, – fasola - pakowana po 0,5 – 1 kg, – warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.05.2019 r. do 31.08.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 maja od dnia podpisania umowy do dn. 31.08.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego średnio ok. 1 raz lub 2 razy w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 10.00. Zamówienia jednostkowe będą składane telefonicznie lub pisemnie (faks, email) przez referenta żywnościowego. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 9e045a9b-8485-4d4e-b063-c219e8f585ed |
Biuletyn | 525107-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Tarnowie |
Regon | 32000600000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. St. Konarskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 2 |
Zamawiajacy miejscowosc | Tarnów |
Zamawiajacy kod pocztowy | 33-100 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | 0-14 623-51-00 wew. 231 |
Zamawiajacy fax | 146 215 677 |
Zamawiajacy email | zp_tarnow@sw.gov.pl |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Zakład Karny |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://www.zp.sw.gov.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Za posrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Tarnowie ul. Konarskiego 2, 33-100 Tarnów |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawy warzyw i owoców |
Numer referencyjny | D/Kw.2232.2.2019.EW |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Zastrzega prawo grup czesci | nie zastrzega |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 2 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy warzyw i owoców sklasyfikowanych w grupie CPV 03200000-3 i CPV 15300000-1 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część 1 – Warzywa i owoce Buraki czerwone 6 500 kg Cebula o średnicy min. 5 cm 3 000 kg Kapusta czerwona (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 400 kg Kapusta biała (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 500 kg Marchew o średnicy min. 2-3 cm 10 800 kg Pietruszka 2 750 kg Por 2 350 kg Seler 2 800 kg Ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 49 500 kg Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 690 kg Jabłka 9 800 kg Pomidory 1 150 kg Ogórki świeże 2 300 kg Część 2 – Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek Kapusta kiszona 2 800 kg Ogórek kiszony 3 200 kg Kapusta biała kwaszona z dodatkami 2 800 kg (warzywa i przyprawy). Planowany zakup pomidorów oraz ogórków świeżych w okresie lipiec – sierpień. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Dostarczane warzywa i owoce winny być czyste, zdrowe, jędrne, nie namarznięte i nie uszkodzone. Dostarczana marchewka o średnicy min. 2 – 3 cm ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana pietruszka ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, gładka i prosta – bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczane pomidory mają być czerwone, całe, zdrowe - nie dopuszcza się pomidorów z objawami gnicia lub z innymi zmianami, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od uszkodzeń, o świeżym wyglądzie, o średnicy ok 5 cm. Dostarczane ogórki mają być całe, zdrowe - nie dopuszcza się ogórków z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jędrne, o świeżym wyglądzie, długość 10-20 cm, średnica maksymalna 5 cm. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających oraz wymagań o których mowa w art. 29 ust. 3a oraz art. 29 ust. 4. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa, ziemniaki i ogórki - opakowania o pojemności do 30 kg, – jabłka, pomidory – skrzynki o pojemności do 20 kg, – fasola - pakowana po 0,5 – 1 kg, – warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.05.2019 r. do 31.08.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 maja od dnia podpisania umowy do dn. 31.08.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego średnio ok. 1 raz lub 2 razy w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 10.00. Zamówienia jednostkowe będą składane telefonicznie lub pisemnie (faks, email) przez referenta żywnościowego. |
Cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 4 |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: w ciągu ostatnich 3 lat wykonali minimum 2 dostawy odpowiadające rodzajem na kwotę: 1. dla części I – 26 900,00 zł 2. dla części II – 3 700,00 zł |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu 2. oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania 3.Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej (www.zp.sw.gov.pl) informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23.ustawy prawo zamówień publicznych. |
Zakresie warunkow udzialu | Wykonawca, którego oferta zostanie najwyżej oceniona winien złożyć na wezwanie Zamawiającego: 1. wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były lub są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. |
Inne dokumenty niewymienione | 1. Oświadczenie o zamiarze powierzenia wykonania zamówienia podwykonawcom. 2. Oświadczenie w zakresie wypełniania obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO. W celu zapewnienia , że Wykonawca wypełnił obowiązki wynikające z art. 13 lub 14 RODO, zamawiający żąda oświadczenia w zakresie wypełniania ww. obowiązków informacyjnych. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zmiana ceny może nastąpić na pisemny wniosek wykonawcy tylko w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług i tylko o wielkość tej zmiany, w formie aneksu do zawartej umowy. |
IV 4 4 data | 2019-04-02T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 11:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 6 6 | Klauzula informacyjna z art. 13 RODO Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że: administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Zakład Karny Tarnów, ul. Konarskiego 2, 33-100 Tarnów; inspektorem ochrony danych osobowych w Zakładzie Karnym w Tarnowie jest mł. chor. Magdalena Brożek, e-mail: iod_zk_tarnow@sw.gov.pl, tel: 14 623-51-54 *; Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego na dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Tarnowie, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego, o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych; odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”; Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy; obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp; w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO; posiada Pani/Pan: − na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących; − na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych **; − na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO ***; − prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; nie przysługuje Pani/Panu: − w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych; − prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO; − na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO. ______________________ * Wyjaśnienie: informacja w tym zakresie jest wymagana, jeżeli w odniesieniu do danego administratora lub podmiotu przetwarzającego istnieje obowiązek wyznaczenia inspektora ochrony danych osobowych. ** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników. *** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego. |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | warzywa i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 4 |
Zalacznik krotki opis | Część 1 – Warzywa i owoce Buraki czerwone 6 500 kg Cebula o średnicy min. 5 cm 3 000 kg Kapusta czerwona (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 400 kg Kapusta biała (w główkach, bez wierzchnich liści) 1 500 kg Marchew o średnicy min. 2-3 cm 10 800 kg Pietruszka 2 750 kg Por 2 350 kg Seler 2 800 kg Ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min. 5 cm 49 500 kg Fasola pakowana po 0,5 - 1 kg 690 kg Jabłka 9 800 kg Pomidory 1 150 kg Ogórki świeże 2 300 kg Planowany zakup pomidorów oraz ogórków świeżych w okresie lipiec – sierpień. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Dostarczane warzywa i owoce winny być czyste, zdrowe, jędrne, nie namarznięte i nie uszkodzone. Dostarczana marchewka o średnicy min. 2 – 3 cm ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczana pietruszka ma być cała – nie może być ucięta i połamana, nie może mieć uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, gładka i prosta – bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa – nie może być zgniła i zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędnięta i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. Dostarczane pomidory mają być czerwone, całe, zdrowe - nie dopuszcza się pomidorów z objawami gnicia lub z innymi zmianami, które czynią je niezdatnymi do spożycia, czyste, praktycznie wolne od uszkodzeń, o świeżym wyglądzie, o średnicy ok 5 cm. Dostarczane ogórki mają być całe, zdrowe - nie dopuszcza się ogórków z objawami gnicia lub zepsucia, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jędrne, o świeżym wyglądzie, długość 10-20 cm, średnica maksymalna 5 cm. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: – warzywa, ziemniaki i ogórki - opakowania o pojemności do 30 kg, – jabłka, pomidory – skrzynki o pojemności do 20 kg, – fasola - pakowana po 0,5 – 1 kg, Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.05.2019 r. do 31.08.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 maja od dnia podpisania umowy do dn. 31.08.2019 r. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 4 |
Zalacznik krotki opis | Część 2 – Kiszonki, sałatki i surówki z kiszonek Kapusta kiszona 2 800 kg Ogórek kiszony 3 200 kg Kapusta biała kwaszona z dodatkami 2 800 kg (warzywa i przyprawy). Zamawiający wymaga, aby Wykonawca realizujący zamówienie zastosował następujące opakowania: warzywa przetworzone – kiszonki, sałatki, surówki z kiszonek - opakowania o pojemności do 20 kg. Warzywa z tych grup winny ponadto posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 1 miesiąc od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.05.2019 r. do 31.08.2019 r., a w przypadku podpisania umowy po dniu 01 maja od dnia podpisania umowy do dn. 31.08.2019 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego średnio ok. 1 raz lub 2 razy w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 10.00. |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | Termin płatności faktury |
Znaczenie | 40,00 |