Sukcesywne dostawy pieczywa świeżego wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Publication date | 2019-08-08 |
End date | 2019-08-16 00:00:00 |
Instytucja | Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie |
Miejscowość | Władysławowo |
Województwo | pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 584332-N-2019 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158111007 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa od szarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 900 2. Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ , kształt podłużny szt 5800 3. Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 3700 4. Chleb razowy zwykły – chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej i innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 500 5. Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże z dodatkiem ziaren (len/słonecznik/ soja/sezam/żyto/pszenica/owies/jęczmień/) i ewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ szt 2050 6. Chleb do żurku – chleb o kształcie wazy , podstawie okrągłej z charakterystycznym uchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innych składników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg-0.50 kg szt 80 7 Chleb pszenno-żytni – pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem płatków ziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0.55 kg /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą,typu chleb Gbursczi szt 200 8 Bułka kajzerka – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: 0,050kg szt 4000 9 Bułka koktajlowa np. kajzerka,- pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli, cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: 0,035 kg szt 52000 10 Bułka koktajlowa grahamka – bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym, masa netto: 0,035kg szt 200 11 Chleb jogurtowy - pieczywo pszenno-żytnie z jogurtem,z mąki pszennej,wody,jogurtu naturalnego,mleka odtłuszczonego.żywe kultury bakterii,mąki żytniej,mąki słodowej jeczmiennej,ekstraru słodowego,drożdży,soli,pleju rzepakowego,mąki sojowej waga 0.40 kg szt 1400 12 Chleb bogactwo ziaren-pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren-mąka pszenna,naturalny zakwas żytni,siemię lniane,ziarna słonecznika ,ziarna soi,płatki owsiane,ziarna żyta,pszenicy,owsa,jęczmienia,sezamu.woda,drożdże,sól,kwas askorbinowy-waga min 0.35 kg szt 200 13 Pieczywo pszenno-żytnie typu Krajan-sklad mąka pszenna ,mąka żytnia,siemię lnu,słonecznik.drożdże,sól,mąka sojowa-waga 500 gr,niekrojony szt 1000 14 Bułka koktajlowa wieloziarnista – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych w recepturze, kształt okrągły, masa netto: 0,035 kg szt 8000 15 Chleb wieloziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika, siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym nie większym niż 56, kształt podłużny, /niekrojony/, masa netto:0,30 kg szt 2500 16 Pieczywo pszenno-żytnie wieloziarniste wzbogacone kwasem foliowym-mieszanka ziaren/ziarna słonecznika,siemię lniane brązowe,sezam,ziarna żyta,pszenicy,mąka żytnia,drożdże,glukoza,płatki ziemniaczane-waga 1 szt -0.40 kg szt 300 17 Pieczywo tostowe – pieczywo wypiekane z mąki pszennej z dodatkiem wody, drożdży soli, tłuszczu, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, chleb o kształcie nadanym formą, /niekrojony, krojony paczkowany/, masa netto: 0,55kg szt 800 18 Pieczywo pszenne - produkowane metodą tradycyjną na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem wody, mieszanki wieloziarnistej, twarogu, drożdży, słodu jęczmiennego, soli, masa netto: 350g, kształt: prostokątny,typu alpejski szt 2000 19 Pieczywo o niskiej zawartości węglowodanów i podwyższonej zawartości białka, - z dodatkiem słonecznika, siemia lnianego, sezamu i otrębów pszennych. Minimalna zawartość białka 20g /100 g rpoduktu, Maksymalna zawartość węglowodanów 7 g/100g produktu netto: 0,35 kg,/niekrojony, krojony paczkowany/,typu Pro-Body szt 2200 20 Pieczywo pszenno-żytnie z pszenicą orkiszową-typu chleb orkiszowy,skład-mieszanka na bazie pszenicy Orkisz co najmniej 31%,zakwas na bazie pszenicy Orkisz,regulator kwasowości,,mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista nie mniej niż 7,5%-waga min 400 gr szt 1200 21 chleb pszeno-żytni z lnem-mąka pszennna graham,siemię lniane.maka zytnia,drożdze,mąka słodowa jęczmienna.ekstrat słodowy jęczmienny.gluten pszenny,mąka sojowa,olej rzepakowy kwas askorbinowy-waga 1 szt 0.40 kg szt 600 |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 170d744c-e671-4fb0-9af9-c692fb390298 |
Biuletyn | 584332-N-2019 |
Zamawiajacy nazwa | Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie |
Regon | 32790700060000 |
Zamawiajacy adres ulica | Żeromskiego |
Zamawiajacy adres numer domu | 52 |
Zamawiajacy miejscowosc | Władysławowo |
Zamawiajacy kod pocztowy | 84-120 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | pomorskie |
Zamawiajacy telefon | 586 746 314 |
Zamawiajacy fax | 586 746 350 |
Zamawiajacy email | przetargi.wladyslawowo@cos.pl |
Adres strony url | www.bip.cos.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Instytucja gospodarki budżetowej |
Dostep dokumentow zamowienia | www.bip.cos.pl |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.bip.cos.pl |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Wymagane jest złożenie oferty w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Centralny Ośrodek Sportu, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie, ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy pieczywa świeżego wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie |
Numer referencyjny | 26/2019 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 1. Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa od szarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 900 2. Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ , kształt podłużny szt 5800 3. Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 3700 4. Chleb razowy zwykły – chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytniej i innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 500 5. Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże z dodatkiem ziaren (len/słonecznik/ soja/sezam/żyto/pszenica/owies/jęczmień/) i ewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ szt 2050 6. Chleb do żurku – chleb o kształcie wazy , podstawie okrągłej z charakterystycznym uchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innych składników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg-0.50 kg szt 80 7 Chleb pszenno-żytni – pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem płatków ziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0.55 kg /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą,typu chleb Gbursczi szt 200 8 Bułka kajzerka – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: 0,050kg szt 4000 9 Bułka koktajlowa np. kajzerka,- pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli, cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: 0,035 kg szt 52000 10 Bułka koktajlowa grahamka – bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym, masa netto: 0,035kg szt 200 11 Chleb jogurtowy - pieczywo pszenno-żytnie z jogurtem,z mąki pszennej,wody,jogurtu naturalnego,mleka odtłuszczonego.żywe kultury bakterii,mąki żytniej,mąki słodowej jeczmiennej,ekstraru słodowego,drożdży,soli,pleju rzepakowego,mąki sojowej waga 0.40 kg szt 1400 12 Chleb bogactwo ziaren-pieczywo pszenno-żytnie z dodatkiem ziaren-mąka pszenna,naturalny zakwas żytni,siemię lniane,ziarna słonecznika ,ziarna soi,płatki owsiane,ziarna żyta,pszenicy,owsa,jęczmienia,sezamu.woda,drożdże,sól,kwas askorbinowy-waga min 0.35 kg szt 200 13 Pieczywo pszenno-żytnie typu Krajan-sklad mąka pszenna ,mąka żytnia,siemię lnu,słonecznik.drożdże,sól,mąka sojowa-waga 500 gr,niekrojony szt 1000 14 Bułka koktajlowa wieloziarnista – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych w recepturze, kształt okrągły, masa netto: 0,035 kg szt 8000 15 Chleb wieloziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika, siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym nie większym niż 56, kształt podłużny, /niekrojony/, masa netto:0,30 kg szt 2500 16 Pieczywo pszenno-żytnie wieloziarniste wzbogacone kwasem foliowym-mieszanka ziaren/ziarna słonecznika,siemię lniane brązowe,sezam,ziarna żyta,pszenicy,mąka żytnia,drożdże,glukoza,płatki ziemniaczane-waga 1 szt -0.40 kg szt 300 17 Pieczywo tostowe – pieczywo wypiekane z mąki pszennej z dodatkiem wody, drożdży soli, tłuszczu, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, chleb o kształcie nadanym formą, /niekrojony, krojony paczkowany/, masa netto: 0,55kg szt 800 18 Pieczywo pszenne - produkowane metodą tradycyjną na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem wody, mieszanki wieloziarnistej, twarogu, drożdży, słodu jęczmiennego, soli, masa netto: 350g, kształt: prostokątny,typu alpejski szt 2000 19 Pieczywo o niskiej zawartości węglowodanów i podwyższonej zawartości białka, - z dodatkiem słonecznika, siemia lnianego, sezamu i otrębów pszennych. Minimalna zawartość białka 20g /100 g rpoduktu, Maksymalna zawartość węglowodanów 7 g/100g produktu netto: 0,35 kg,/niekrojony, krojony paczkowany/,typu Pro-Body szt 2200 20 Pieczywo pszenno-żytnie z pszenicą orkiszową-typu chleb orkiszowy,skład-mieszanka na bazie pszenicy Orkisz co najmniej 31%,zakwas na bazie pszenicy Orkisz,regulator kwasowości,,mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista nie mniej niż 7,5%-waga min 400 gr szt 1200 21 chleb pszeno-żytni z lnem-mąka pszennna graham,siemię lniane.maka zytnia,drożdze,mąka słodowa jęczmienna.ekstrat słodowy jęczmienny.gluten pszenny,mąka sojowa,olej rzepakowy kwas askorbinowy-waga 1 szt 0.40 kg szt 600 |
Cpv glowny przedmiot | 15811100-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą uczestniczącym w niniejszym postepowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu – oświadczenie to składa wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP |
Czy wadium | 1 |
Wadium | Wykonawca składający ofertę zobowiązany jest do wniesienia wadium w wysokości 1 500,00 zł (tysiąc pięćset złotych 00/100) 2. Wadium należy wnieść do upływu terminu składania ofert. 3. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: • pieniądzu (nie dopuszcza się wpłaty gotówką): przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego w Banku Gospodarstwa Krajowego nr 78 1130 1017 0020 1470 8620 0018 z dopiskiem: ,,Wadium - przetarg nieograniczony na „Sukcesywne dostawy pieczywa świeżego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.” Zamawiający przypomina, że za skuteczne wniesione wadium uznaje się zaksięgowane kwoty na rachunku bankowym Zamawiającego. • poręczeniach bankowych, lub poręczeniach Spółdzielczej Kasy Oszczędnościowo-Kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; • gwarancjach bankowych; • gwarancjach ubezpieczeniowych • poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2014 r. poz. 1804 oraz z 2015 r. poz. 978 i 1240). 4. W przypadku wniesienia wadium w formie gwarancji lub poręczeń dokument ten winien zawierać zapis o nieodwołalnym oraz bez jakichkolwiek dodatkowych zastrzeżeń i warunków, spełnieniu świadczenia przez Gwaranta na rzecz Beneficjenta (którym musi być Zamawiającego tj. Centralny Ośrodek Sportu, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich, ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo). 5. W przypadku wadium wniesionego w formie gwarancji lub poręczeń i sporządzonego w języku obcym, Zamawiający żąda, aby do oferty zostało złożone jego tłumaczenie. 6. Zamawiający zatrzymuje wadium wraz z odsetkami (w przypadkach określonych w ustawie PZP), jeżeli Wykonawca w odpowiedzi na wezwanie, o którym mowa w art. 26 ust. 3 i 3a ustawy, z przyczyn leżących po jego stronie, nie złożył oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1, oświadczeń, o których mowa w art. 25a ust. 1, pełnomocnictwa lub nie wyraził zgody na poprawienie omyłki, o której mowa w art. 87 ust. 2 pkt 3, ustawy, co powodowało brak możliwości wybrania oferty złożonej przez Wykonawcę jako najkorzystniejszej. 7. Wykonawca, którego oferta została wybrana, traci wadium wraz z odsetkami na rzecz Zamawiającego w przypadku, gdy: 7.1 odmówił podpisania umowy w sprawie zamówienia publicznego na warunkach określonych w ofercie, 7.2 zawarcie umowy w sprawie zamówienia publicznego stało się niemożliwe z przyczyn leżących po stronie Wykonawcy 8. Zamawiający odrzuci ofertę, jeżeli wadium nie zostało wniesione lub zostało wniesione w sposób nieprawidłowy. 9. Zamawiający żąda ponownego wniesienia wadium przez wykonawcę, któremu zwrócono wadium, jeżeli w wyniku ostatecznego rozstrzygnięcia odwołania jego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, a Wykonawca wnosi wadium w terminie określonym przez zamawiającego. 10. Jeżeli wadium wniesiono w pieniądzu, zwraca się je wraz z odsetkami wynikającymi z umowy rachunku bankowego, na którym było ono przechowywane, pomniejszone o koszty prowadzenia rachunku bankowego oraz prowizji bankowej za przelew pieniędzy na rachunek bankowy wskazany przez Wykonawcę. 11. W przypadku wnoszenia wadium w formie pieniężnej zaleca się dołączenie do oferty potwierdzenia dokonania przelewu bankowego. 12. W przypadku wnoszenia wadium w formie innej niż pieniężna oryginał dokumentu należy złożyć wraz z ofertą (w odrębnej kopercie lub w sposób, który pozwoli na jego późniejszy zwrot wykonawcy bez naruszenia integralności całej oferty) a kserokopię poświadczoną za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę dołączyć do oferty UWAGA! Zamawiający zwraca się z prośbą o dołączenie do oferty informacji o formie zwrotu wadium: - w przypadku wadium wpłaconego w pieniądzu należy podać numer rachunku bankowego, na który należy przelać kwotę wadium, - w przypadku wadium wniesionego: w poręczeniach bankowych, poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej oraz gwarancjach bankowych, gwarancjach ubezpieczeniowych, oraz poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości – należy zaznaczyć „osobisty odbiór” lub podać sposób przekazania Wykonawcy wymienionego dokumentu. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Strony dopuszczają następujące możliwości zmiany umowy w trakcie jej wykonywania:. a) zmiana stawki podatku VAT b) w przypadku nieosiągnięcia całkowitej wartości wynagrodzenia Wykonawcy, o którym mowa w § 4 ust. 1, w okresie, o którym mowa w § 2 ust. 1, Strony dopuszczają możliwość zmiany terminu obowiązywania Umowy do czasu osiągnięcia całkowitej wartości wynagrodzenia wskazanej w § 4 ust. 1, jednak nie dłużej niż do dwóch miesięcy od upływu terminu, o którym mowa w § 2 ust. 1. 2. Wniosek o dokonanie zmiany Umowy należy przedłożyć na piśmie a okoliczności stanowiące podstawę zmiany Umowy powinny być uzasadnionej miarę możliwości również udokumentowane przez Wykonawcę. 3. Zmiany Umowy nie mogą skutkować wzrostem cen brutto przedmiotu umowy. 4. Zmiana postanowień zawartej Umowy może nastąpić za zgodą obu Stron wyrażoną na piśmie, pod rygorem nieważności. 5. W razie wystąpienia istotnej zmiany okoliczności powodującej, że wykonanie Umowy nie leży w interesie publicznym, czego nie można było przewidzieć w chwili zawarcia Umowy, Zamawiający może odstąpić od Umowy w terminie 30 dni od powzięcia wiadomości o powyższych okolicznościach. W takim wypadku Wykonawca może żądać jedynie wynagrodzenia należnego mu z tytułu wykonania części Umowy. |
IV 4 4 data | 2019-08-16T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 4 jezyki | Polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | Cena |
Znaczenie | 100,00 |