Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych
Publication date | 2020-05-20 |
End date | 2020-06-02 00:00:00 |
Instytucja | Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy |
Miejscowość | Olszanica |
Województwo | podkarpackie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 541282-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 32000003, 153310007 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych w ilości i asortymencie podanym w załączniku nr 6 do SIWZ (zadania nr 1,2). |
Dodatkowe informacje
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Dostawy warzyw i owoców |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03200000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Buraki czerwone kl. I Świeże - w ilości 350 kg. 2. Cebula kl. I Świeża - w ilości 500 kg. 3. Czosnek kl. I Czosnek świeży, w główkach - w ilości 150 szt. 4. Kapusta biała głowiasta kl. I - w ilości 500 kg. 5. Kapusta czerwona głowiasta kl. I - w ilości 150 kg. 6. Kapusta pekińska kl. I. Świeża, foliowana - w ilości 150 kg. 7. Koperek natka kl. I. - w ilości 300 pęczków. 8. Marchew korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, min. długość 15cm - w ilości 550 kg. 9. Ogórek zielony kl. I. - w ilości 350 kg. 10. Papryka świeża kl. I. Odmiany papryki czerwonej, żółtej lub zielonej - w ilości 350 kg. 11. Pieczarki kl. I Świeże - w ilości 200 kg. 12. Pietruszka korzeń kl. I Świeża, min. średnica 2 cm, minimalna długość 15 cm - w ilości 150 kg. 13. Pietruszka natka kl. I, w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 300 pęczków. 14. Pomidory kl. I. Świeże - w ilości 350 kg. 15. Por zielony kl. I Świeży - w ilości 150 kg. 16. Rzodkiewka kl. I całe, świeże- w ilości 150 pęczków. 17. Sałata zielona kl. I Świeża, minimalna waga główki sałaty nie mniej niż 200g.- w ilości 200 szt. 18. Seler korzeń kl. I Minimalna średnica 8 cm - w ilości 300 kg. 19. Szczypiorek natka kl. I., w pęczkach o wadze nie mniej niż 25 g. - w ilości 150 pęczków. 20. Ziemniaki jadalne kl. I. Ziemniaki jadalne jednej odmiany, średnica ziemniaka minimum 5 cm - w ilości 3500 kg. 21. Kalafior, w główkach, świeży - w ilości 100 kg. 22. Fasolka szparagowa, świeża - w ilości 100 kg. 23. Brokuł, świeży - w ilości 100 kg. 24. Cytryna kl. I. - w ilości 150 kg. 25. Jabłka deserowe kl. I. świeże, - w ilości 300 kg. 26. Banan kl. I. Całe, zdrowe - w ilości 150 kg. 27. Mandarynki kl. I. - w ilości 150 kg. 28. Pomarańcze kl. I. - w ilości 150 kg. 29. Truskawki - w ilości 100 kg. 30. Wiśnie - w ilości 100 kg. |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Dostawy warzyw kiszonych |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15331000-7 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-10-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. kapusta kiszona – w ilości 450 kg. 2. ogórki kwaszone – w ilości 350 kg. |
Criterion
Kryteria | cena oferty brutto |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | termin płatności |
Znaczenie | 40,00 |