SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, RYB I MROŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W 2020 ROKU (lipiec-grudzień). (z podziałem na części)
Publication date | 2020-05-26 |
End date | 2020-06-03 00:00:00 |
Instytucja | Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej |
Miejscowość | Bielsko-Biała |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 543767-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 153000001, 31425003, 151000009, 152200006, 154300001, 156000004, 158000006, 158110006, 159810008, 153210004, 153321005 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, jaj, przemiału ziarna, skrobi i jej produktów, ryb i mrożonek do Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w Bielsku-Białej w 2020 r. (od lipca do grudnia) zgodnie z załącznikiem asortymentowo-cenowym dla poszczególnych części Zamówienie realizowane będzie w następujących częściach: Przedszkole nr 31: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L” Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE Przedszkole nr 37 Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 12 – P37.2 – JAJKA "L" , Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 18 –P37.8 – PIECZYWO Przedszkole nr 42 Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 20 - P42.2 – JAJKA "L" Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | e4cc70ca-f57e-4971-8d87-f8d3b7b9193c |
Biuletyn | 543767-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej |
Regon | 72350149000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Pocztowa |
Zamawiajacy adres numer domu | 24a |
Zamawiajacy miejscowosc | Bielsko-Biała |
Zamawiajacy kod pocztowy | 43-309 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | śląskie |
Zamawiajacy telefon | 33 814 00 20, 33 810 03 36, |
Zamawiajacy fax | 33 810 03 36 |
Zamawiajacy email | pm31@mzo.bielsko.pl, |
Adres strony url | http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/ |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Wspolne udzielanie zamowienia | Postępowanie o udzielenie zamówienia na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięs i wedlin, pieczywa, nabiału, ryb i mrożonek do stołówki Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37 i Przedszkola nr 42 w 2020 roku . Zamówienie udzielone na podstawie porozumienia zawartego na podstawie art. 16 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, w dniu 8 listopada 2019 r. Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42 wyznaczyły Przedszkole nr 31 jako zamawiającego upoważnionego do przeprowadzenia postępowania w ich imieniu i na ich rzecz. Przedszkole nr 31 odpowiada za przygotowanie i przeprowadzenie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, a w szczególności a) pełną obsługę administracyjno-biurową, b) powołanie członków komisji przetargowej, c)zapewnienie odpowiednich warunków pracy członkom komisji przetargowej, Przedszkole nr 31 powołało komisje przetargową , której członkami są osoby wskazane przez Przedszkole nr 31, Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42. Każde Przedszkole będzie zawierać osobne umowy z Wykonawcami wybranymi w postępowaniu, d) zamieszczanie ogłoszeń we właściwych publikatorach, e) wszelkie inne czynności wynikające z przepisów prawa (wybór najkorzystniejszej oferty, unieważnienie postępowania, itp.), w tym czynności podejmowane w postępowaniu odwoławczym w przypadku wniesienia przez wykonawców ochrony prawnej, f) przechowywanie i zabezpieczenie dokumentacji przetargowej. |
Dostep dokumentow zamowienia | http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/ |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/ |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | Oferty należy składać w formie pisemnej, za pomocą operatora pocztowego lub kuriera |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej, ul. Pocztowa 24a, 43-309 Bielsko-Biała |
Nazwa nadana zamowieniu | SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, RYB I MROŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ W 2020 ROKU (lipiec-grudzień). (z podziałem na części) |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i wędlin, pieczywa, nabiału, jaj, przemiału ziarna, skrobi i jej produktów, ryb i mrożonek do Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w Bielsku-Białej w 2020 r. (od lipca do grudnia) zgodnie z załącznikiem asortymentowo-cenowym dla poszczególnych części Zamówienie realizowane będzie w następujących częściach: Przedszkole nr 31: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L” Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE Przedszkole nr 37 Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 12 – P37.2 – JAJKA "L" , Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 18 –P37.8 – PIECZYWO Przedszkole nr 42 Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 20 - P42.2 – JAJKA "L" Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Inne dokumenty niewymienione | I. Dokumenty składające się na ofertę: 1. Oferta przetargowa (w oryginale) sporządzona na formularzu Oferta, stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ 2. Wypełniony Formularz asortymentowo-cenowy, stanowiący odpowiednio: a) Załącznik nr 2.P31.1-10 do SIWZ – dla Przedszkola nr 31 b) Załącznik nr 2.P37.1-8 do SIWZ – dla Przedszkola nr 37 c) Załącznik nr 2.P42.1-9 do SIWZ – dla Przedszkola nr 42 3. Oświadczenie wykonawcy dotyczące wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO, zgodnie z Częścią III pkt 5 ppkt 9 SIWZ – będzie ono stanowić załącznik do oferty – wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 1a do SIWZ. 4. Pełnomocnictwo (w oryginale) do reprezentowania Wykonawców ubiegających się wspólnie (np.: konsorcja, spółki cywilne) o przedmiotowe zamówienie, określające zakres udzielonego pełnomocnictwa (pełnomocnik winien być powołany przez wszystkich Wykonawców ubiegających się wspólnie o zamówienie). 5. Upoważnienie (pełnomocnictwo) (w oryginale bądź potwierdzonej notarialnie za zgodność z oryginałem kopii) do podpisania oferty, dołączone do oferty, o ile nie wynika ono z dokumentów rejestrowych Wykonawcy. w razie potrzeby: Zobowiązanie innych podmiotów (w oryginale), w formie pisemnej do oddania Wykonawcy, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia, w celu udowodnienia Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów – w przypadku, gdy Wykonawca wskaże, że będzie polegał na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, zgodnie z art. 22a ust. 1 ustawy Pzp. Dokument zobowiązania innych podmiotów winien potwierdzać, że Wykonawca polegając na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp, będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz, że stosunek łączący Wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów, w szczególności musi określać: zakres dostępnych Wykonawcy zasobów innego podmiotu; sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez Wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego; zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego; czy podmiot, na zdolnościach którego Wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje dostawy, których wskazane zdolności dotyczą. |
Obejmuje ustanowienie informacje dodatkowe | nie dotyczy |
Warunki zamkniecia aukcji | nie dotyczy |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 3 1 minimalne wymagania | nie dotyczy |
IV 3 2 opis potrzeb | nie dotyczy |
IV 3 3 ElementyOpisu | nie dotyczy |
IV LicytacjeDodatkoweInformacje | nie dotyzcy |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Istotne zmiany umowy zawarte we wzorze umowy |
IV 6 1 sposob udostepniania | nie dotyczy |
IV 6 1 srodki ochrony | nie dotyczy |
IV 4 4 data | 2020-06-03T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | :Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L” |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15981000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15321000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | Część nr 12 – P37.2 – JAJKA „L” |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 13 |
Zalacznik nazwa | Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 14 |
Zalacznik nazwa | Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 15 |
Zalacznik nazwa | Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | :Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 16 |
Zalacznik nazwa | Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 17 |
Zalacznik nazwa | Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 18 |
Zalacznik nazwa | Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 19 |
Zalacznik nazwa | Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 20 |
Zalacznik nazwa | Część nr 20 - P42.2 – JAJKA „L” |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 21 |
Zalacznik nazwa | Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 22 |
Zalacznik nazwa | Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15220000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 23 |
Zalacznik nazwa | Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15430000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | :Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 24 |
Zalacznik nazwa | Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 25 |
Zalacznik nazwa | Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik czesc nr | 26 |
Zalacznik nazwa | Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15811000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Zalacznik czesc nr | 27 |
Zalacznik nazwa | Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15332100-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-07-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2020-12-31T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | :Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |
Kryteria | termin składania zamówienia na cząstkową dostawę |
Znaczenie | 10,00 |
Kryteria | najniższa wartość cząstkowej dostawy |
Znaczenie | 30,00 |