Dostawa artykułów mleczarskich – nabiału
Publication date | 2020-06-02 |
End date | 2020-06-10 00:00:00 |
Instytucja | Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce |
Miejscowość | Olsztynek |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 546576-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 155000003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Masło Extra 200 g 82% tł., naturalne, bez dodatku tłuszczu roślinnego 2 600 kg., Śmietana 18% ukw. w opakowaniu 400 g kub. 700szt., Śmietana 18% UHT w opakowaniu 1L 1 000L, Mleko 2% folia 5L 26 000, Ser topiony typu "zegary" 200 g, po 8 szt. w pudełku, wielosmakowy, min. 75% masy sera podstawowego 85kg., Twaróg półtłusty krajanka 1 300kg., Twaróg półtłusty kostka 200g 600kg. ,Ser twardy półtłusty z mleka pasteryzowanego, podpuszczkowego, bez konserwantów, barwników, tłuszczu roślinnego, mleka w proszku, skrobi i lecytyny sojowej Edamski 250kg., Gouda 270kg., Mazdamer 200kg., Twaróg półtłusty b/laktozy 20kg., Jogurty owocowe 150 g, skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakteryjne, naturalny wsad owocowy min. 5-12% , bez konserwantów, tłuszczu roślinnego i aspartamu, niskosłodzony 5000szt., Jogurt naturalny 150 g, skład: mleko, kultury bakterii 5000szt., Mleko b/laktozy 30L, Masło b/laktozy 20kg., Ser żółty b/laktozy 15kg. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | d962a8a9-f361-4323-bc3d-024e8ca1a2bf |
Biuletyn | 546576-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce |
Regon | 29623600000000 |
Zamawiajacy adres ulica | Ameryka |
Zamawiajacy adres numer domu | 21 |
Zamawiajacy miejscowosc | Olsztynek |
Zamawiajacy kod pocztowy | 11-015 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Zamawiajacy telefon | 089 5194867, 5194810 |
Zamawiajacy fax | 895 194 813 |
Zamawiajacy email | szpital@ameryka.com.pl |
Adres strony url | www.ameryka.com.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy | 1 |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.ameryka.com.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów mleczarskich – nabiału |
Numer referencyjny | ZP/PN/03/20 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | Masło Extra 200 g 82% tł., naturalne, bez dodatku tłuszczu roślinnego 2 600 kg., Śmietana 18% ukw. w opakowaniu 400 g kub. 700szt., Śmietana 18% UHT w opakowaniu 1L 1 000L, Mleko 2% folia 5L 26 000, Ser topiony typu "zegary" 200 g, po 8 szt. w pudełku, wielosmakowy, min. 75% masy sera podstawowego 85kg., Twaróg półtłusty krajanka 1 300kg., Twaróg półtłusty kostka 200g 600kg. ,Ser twardy półtłusty z mleka pasteryzowanego, podpuszczkowego, bez konserwantów, barwników, tłuszczu roślinnego, mleka w proszku, skrobi i lecytyny sojowej Edamski 250kg., Gouda 270kg., Mazdamer 200kg., Twaróg półtłusty b/laktozy 20kg., Jogurty owocowe 150 g, skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakteryjne, naturalny wsad owocowy min. 5-12% , bez konserwantów, tłuszczu roślinnego i aspartamu, niskosłodzony 5000szt., Jogurt naturalny 150 g, skład: mleko, kultury bakterii 5000szt., Mleko b/laktozy 30L, Masło b/laktozy 20kg., Ser żółty b/laktozy 15kg. |
Cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Informacje dodatkowe |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. Informacje dodatkowe |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | 1.odpisS z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp; 2. zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, lub innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności waz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 3. Wykonawca przekaże zamawiającemu na podstawie art. 24 ust. 11 ustawy Pzp oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | 1.Aktualny certyfikat HACCP wystawiony na Wykonawcę przez niezależną instytucję certyfikującą, (lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP przez Wykonawcę) 2. Oświadczenie własne Wykonawcy, że oferowany towar jest dobrej jakości oraz spełnia wymagania określone Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r., poz. 149 ze zm.) 3. Aktualną decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia w sprawie wpisu do rejestru oraz zatwierdzenia zakładu podlegającego urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produkcji, (jeśli Wykonawca jest producentem) składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi lub w zakresie składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, (jeśli Wykonawca nie jest producentem) albo decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z ustawą z dnia 16.12.2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego w sprawie wpisu do rejestru oraz zatwierdzenia zakładu prowadzącego sprzedaż bezpośrednią produktów pochodzenia zwierzęcego (ze wskazaniem produktów pochodzących z zakładu, które mogą być wprowadzane na rynek na terytorium RP), |
Inne dokumenty niewymienione | 1.Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy, 2.Oświadczenie własne Wykonawcy 3.Kalkulacja zamówienia,4.Dokument określający zasady reprezentacyjności oraz osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy (jeżeli nie wynikają one z innych dokumentów załączonych przez wykonawcę do Oferty) a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik – także pełnomocnictwo, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy. 5.Złożenie ważnej decyzji o dopuszczeniu samochodu do przewozu żywności HDI (Dz. U z 2003r. Nr 21 poz.179), którym będzie świadczona dostawa. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2020-06-10T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |