Dostawa mięsa, wędlin i podrobów

Publication date 2020-06-09
End date 2020-06-19 00:00:00
Instytucja Zakład Karny
Miejscowość Grądy Woniecko
Województwo podlaskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 549271-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Część I
1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3
2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3
3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3
4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5
5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5
6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9
14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5
17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5
18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3
19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9
20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5
21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2
23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5
24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5
26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9
27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2
29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5
30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5
31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3

Część II
Lp. Nazwa artykułu w ilości Szacowana ilość j.m., kod CPV Kod CPV
1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7
2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6
4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5
6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0
7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1
8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1
9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0
10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0
11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0
13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7
14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0
15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7
16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7
17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9
18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9

Dodatkowe informacje

GuidZP400 a7ca3668-9d54-482c-b7bf-9eb978ca8146
Biuletyn 549271-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny
Regon 45067098200000
Zamawiajacy adres ulica Grądy Woniecko
Zamawiajacy adres numer domu 34
Zamawiajacy miejscowosc Grądy Woniecko
Zamawiajacy kod pocztowy 18-312
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo podlaskie
Zamawiajacy telefon 669-420-020,
Zamawiajacy fax 86 306-78-78
Zamawiajacy email zk_grady_woniecko@sw.gov.pl,
Adres strony url www.sw.gov.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Oferty powinny być złożone wyłącznie pisemnie (forma papierowa)
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Grądach-Woniecko 18-312 Rutki-Kossaki, Grądy-Woniecko 34
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
Numer referencyjny Dkw.2232.03.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Część I 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 Część II Lp. Nazwa artykułu w ilości Szacowana ilość j.m., kod CPV Kod CPV 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 149163,13
Waluta calosc PLN
Okres w miesiacach 12
Okreslenie warunkow Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określił szczególnego warunku w tym zakresie.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego transportem spełniającym wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami i indywidualną decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w odniesieniu do danego środka transportu
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w/w okoliczności.
IV 4 4 data 2020-06-19T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 12:00
IV 4 4 jezyki Język polski
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 93474,88
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 55688,25
Waluta zal PLN
Zalacznik okres w miesiacach 12
Zalacznik krotki opis 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)