Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
| Publication date | 2020-06-09 |
| End date | 2020-06-19 00:00:00 |
| Instytucja | Zakład Karny |
| Miejscowość | Grądy Woniecko |
| Województwo | podlaskie |
| Branża |
|
Szczegóły |
|
| Numer ogłoszenia | 549271-N-2020 |
| Document type | ZP-400 |
| Cpv code | 151000009 |
| Adres strony internetowej siwz | |
| BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
| Część I 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 Część II Lp. Nazwa artykułu w ilości Szacowana ilość j.m., kod CPV Kod CPV 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9 |
Dodatkowe informacje
| GuidZP400 | a7ca3668-9d54-482c-b7bf-9eb978ca8146 |
| Biuletyn | 549271-N-2020 |
| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny |
| Regon | 45067098200000 |
| Zamawiajacy adres ulica | Grądy Woniecko |
| Zamawiajacy adres numer domu | 34 |
| Zamawiajacy miejscowosc | Grądy Woniecko |
| Zamawiajacy kod pocztowy | 18-312 |
| Zamawiajacy panstwo | Polska |
| Zamawiajacy wojewodztwo | podlaskie |
| Zamawiajacy telefon | 669-420-020, |
| Zamawiajacy fax | 86 306-78-78 |
| Zamawiajacy email | zk_grady_woniecko@sw.gov.pl, |
| Adres strony url | www.sw.gov.pl |
| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
| Ogloszenie dotyczy | 1 |
| Czy finansowane z unii | 2 |
| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
| Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
| Rodzaj zamawiajacego | 8 |
| Rodzaj zamawiajacego inny | Jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
| Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl |
| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
| Wymagane przeslanie ofert inny | Oferty powinny być złożone wyłącznie pisemnie (forma papierowa) |
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Grądach-Woniecko 18-312 Rutki-Kossaki, Grądy-Woniecko 34 |
| Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa, wędlin i podrobów |
| Numer referencyjny | Dkw.2232.03.2020 |
| Rodzaj zamowienia | 1 |
| Czy podzielone na czesci | 1 |
| Okreslenie przedmiotu | Część I 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 Część II Lp. Nazwa artykułu w ilości Szacowana ilość j.m., kod CPV Kod CPV 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9 |
| Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 149163,13 |
| Waluta calosc | PLN |
| Okres w miesiacach | 12 |
| Okreslenie warunkow | Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji. |
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie określił szczególnego warunku w tym zakresie. |
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego transportem spełniającym wymogi sanitarne zgodne z obowiązującymi przepisami i indywidualną decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w odniesieniu do danego środka transportu |
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
| Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
| Wykaz dokumentow zaswiadczen | Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu. |
| Zastosowanie procedury pzp | 1 |
| Zmiana umowy | 1 |
| Zmiana umowy tekst | Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w/w okoliczności. |
| IV 4 4 data | 2020-06-19T00:00:00+02:00 |
| IV 4 4 godzina | 12:00 |
| IV 4 4 jezyki | Język polski |
| IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
| Zalacznik czesc nr | 1 |
| Zalacznik nazwa | Dostawa mięsa, wędlin i podrobów |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 93474,88 |
| Waluta zal | PLN |
| Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
| Zalacznik krotki opis | 1 Golonka wieprzowa przednia surowa w ilości 50 kg, kod CPV 15113000-3 2 Karkówka bez kości w ilości 150 kg, kod CPV 15113000-3 3 Kaszanka w ilości 600 kg, kod CPV 15131134-3 4 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa parówkowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa śląska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa targowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa zwyczajna w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 13 Kości wieprzowe schabowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131400-9 14 Łopatka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mielonka tyrolska w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 16 Mielonka wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 17 Mięso mielone wieprzowe w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 18 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 19 Mięso wołowe gulaszowe w ilości 100 kg, kod CPV 15111000-9 20 Mortadela w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 21 Ogonówka wędzona w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 23 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 24 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 25 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 26 Salceson włoski w ilości 300 kg, kod CPV 15131400-9 27 Schab wieprzowy surowy (bez kości) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 28 Smalec kostka w ilości 120 kg, kod CPV 15131700-2 29 Szynka konserwowa – blok w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 30 Szynka wieprzowa gotowana w ilości 150 kg, kod CPV 15131130-5 31 Szynka wieprzowa surowa (bez kości, bez skóry) w ilości 70 kg, kod CPV 15113000-3 |
| Zalacznik czesc nr | 2 |
| Zalacznik nazwa | Dostawa mięsa, wędlin i podrobów |
| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 55688,25 |
| Waluta zal | PLN |
| Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
| Zalacznik krotki opis | 1 Ćwiartki tylne z kurczaka świeże w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 500 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu świeże w ilości 400 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 200 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 200 kg, kod CPV 15112100-7 14 Serdelki drobiowe w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 15 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 16 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 150 kg, kod CPV 15112100-7 17 Wątroba z kurczaka w ilości 700 kg, kod CPV 15112300-9 18 Żołądki świeże z kurczaka w ilości 600 kg, kod CPV 15112300-9 |
Criterion
| Kryteria | Cena |
| Znaczenie | 100,00 |