Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
Publication date | 2020-06-19 |
End date | 2020-06-29 00:00:00 |
Instytucja | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej |
Miejscowość | Bochnia |
Województwo | małopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 552699-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000000, 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
II.4.1) Przedmiotem Zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych (dalej jako Towar) - dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej. II.4.1) Przedmiot Zamówienia został podzielony według następujących pakietów Pakiet nr 1 - Nabiał Pakiet nr 2 - Pieczywo Pakiet nr 3 - Warzywa i owoce Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze Pakiet nr 5 - Mięso i przetwory mięsne Pakiet nr 6 – Ryby, mrożonki Pakiet nr 7 - Jaja Pakiet nr 8 - Kleiki, kaszki i zupki Pakiet nr 9 - Woda mineralna II.4.2) Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SIWZ, który stanowi jednocześnie integralną część formularza ofertowego. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | e9183b89-a151-48d6-9f79-28b46d6ff693 |
Biuletyn | 552699-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej |
Regon | 00030434900000 |
Zamawiajacy adres ulica | Krakowska |
Zamawiajacy adres numer domu | 31 |
Zamawiajacy miejscowosc | Bochnia |
Zamawiajacy kod pocztowy | 32-700 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | małopolskie |
Zamawiajacy telefon | +48146153233 |
Zamawiajacy fax | +486153234 |
Zamawiajacy email | zaopatrzenie@szpital-bochnia.pl |
Adres strony url | http://szpital-bochnia.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 8 |
Rodzaj zamawiajacego inny | Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 |
Dostep dokumentow zamowienia | http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/ |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | http://szpital-bochnia.pl/zamowienia-i-konkursy/zamowienia-publiczne/ |
Czy wymagane przeslanie ofert | 1 |
Wymagane przeslanie ofert inny | ofertę należy złożyć w formie pisemnej |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | jak w punkcie I.1) |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej |
Numer referencyjny | DZ-271-1-23/2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | II.4.1) Przedmiotem Zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych (dalej jako Towar) - dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej. II.4.1) Przedmiot Zamówienia został podzielony według następujących pakietów Pakiet nr 1 - Nabiał Pakiet nr 2 - Pieczywo Pakiet nr 3 - Warzywa i owoce Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze Pakiet nr 5 - Mięso i przetwory mięsne Pakiet nr 6 – Ryby, mrożonki Pakiet nr 7 - Jaja Pakiet nr 8 - Kleiki, kaszki i zupki Pakiet nr 9 - Woda mineralna II.4.2) Szczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym - szczegółowa oferta cenowa - załącznik 1A do SIWZ, który stanowi jednocześnie integralną część formularza ofertowego. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Okres w miesiacach | 12 |
Informacje na temat katalogow | II.9.1) Wykonawca gwarantuje ciągłość dostaw przedmiotu Zamówienia przez cały okres trwania umowy. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość oraz zgodność z ustaleniami jakościowymi określonymi dla przedmiotu Zamówienia. II.9.2) Zamówienie obejmuje koszty transportu loco Zamawiający (w wyznaczone miejsce przez Zamawiającego tj. Kuchni Szpitalnej (pakiet 1-8)/Magazynu Gospodarczego (pakiet nr 9), znajdującej/y się przy ul. Krakowska 31, 32-700 Bochnia). II.9.3) Zamawiający informuje, że ilekroć w niniejszej SIWZ i opisie przedmiotu Zamówienia, przedmiot Zamówienia opisany jest w sposób wskazany w art. 29 ust. 3 Ustawy Pzp lub w sposób wskazany w art. 30 ust. 1 i 3 Ustawy Pzp – to przyjmuje się, że wskazaniom takim towarzyszą wyrazy „lub równoważny opisywanym”. Wykonawca, który składa ofertę równoważną zobowiązany jest zgodnie z dyspozycją art. 30 ust. 5 Ustawy Pzp poinformować Zamawiającego o fakcie złożenia oferty równoważnej i wykazać, że oferowane dostawy spełniają wymogi Zamawiającego. UDOWODNIENIE RÓWNOWAŻNOŚCI LEŻY PO STRONIE WYKONAWCY. Wskazanie przez Wykonawcę rozwiązań równoważnych w ofercie bez przedstawienia dokumentów na potwierdzenie równoważności spowoduje wezwanie Wykonawcę do przedstawienia brakujących dokumentów w trybie art. 26 ust. 3 w związku z art. 25 ust. 1 Ustawy Pzp. II.9.4) ZAMÓWIENIE Z PRAWEM OPCJI zgodnie z art. 34 ust. 5 Ustawy Pzp – Zamawiający zastrzega sobie, że określił szacunkową ilość przedmiotu Zamówienia (opcja 100%) niezbędna do obliczenia ceny, jednocześnie korzystając z prawa opcji w trakcie realizacji Umowy, dopuszcza możliwość jednostronnego zwiększenia lub zmniejszenia przez siebie wartości Umowy w granicach +20% (zamówienie maksymalne opcja 120%) / -30% (zamówienie podstawowe opcja 70%), poprzez odpowiednie zwiększenie lub zmniejszenie ilości zamówionego Towaru, przy zachowaniu jego cen jednostkowych, co może być spowodowane, w szczególności, spadkiem lub wzrostem liczby pacjentów, a tym samym ilości wykonywanych procedur z użyciem Towaru. II.9.5) Możliwość skorzystania z prawa opcji przez Zamawiającego opisana została w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. II.9.6) Warunki płatności zostały opisane w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ. Termin płatności 60 dni licząc od daty otrzymania prawidłowo wystawionej faktury. |
Okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie |
Zdolnosc techniczna informacje dodatkowe | Zamawiający może, na każdym etapie postępowania, uznać, że Wykonawca nie posiada wymaganych zdolności, jeżeli zaangażowanie zasobów technicznych lub zawodowych Wykonawcy w inne przedsięwzięcia gospodarcze Wykonawcy może mieć negatywny wpływ na realizację Zamówienia. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | III.4.1) Zamawiający przed udzieleniem Zamówienia, wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie, aktualnych na dzień złożenia następujących oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 3 Ustawy Pzp, tj.: 1) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy; III.4.2) Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy Pzp, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy Pzp wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie Zamówienia. W przypadku braku złożenia samodzielnie przez Wykonawcę oświadczenia, Zamawiający wezwie Wykonawcę w trybie art. 26 ust. 3 Ustawy Pzp do uzupełnienia oświadczenia, wyznaczając Wykonawcy odpowiedni termin na dokonanie tej czynności III.4.3) W przypadku podmiotów zagranicznych Wykonawca składa odpowiednio dokumenty zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rozwoju z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie Zamówienia. |
Zakresie warunkow udzialu | III.5.1) Zamawiający nie wyznaczył szczegółowego warunku w tym zakresie, w związku z powyższym przed udzieleniem Zamówienia, nie wezwie Wykonawcy, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 1 Ustawy Pzp. |
Wykaz potwierdzenie okolicznosci | III.6.1) Zamawiający nie wyznaczył szczegółowego warunku w tym zakresie, w związku z powyższym przed udzieleniem Zamówienia, nie wezwie Wykonawcy, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 2 Ustawy Pzp. |
Inne dokumenty niewymienione | III.7.1) W przypadku podpisania oferty oraz poświadczenia za zgodność z oryginałem kopii dokumentów przez osobę niewymienioną w dokumencie rejestracyjnym (ewidencyjnym) Wykonawcy, należy do oferty dołączyć stosowne pełnomocnictwo w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie. III.7.2) W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie Zamówienia, dokument ustanawiający pełnomocnika do reprezentowania ich w Postępowaniu albo do reprezentowania w Postępowaniu i zawarcia Umowy. III.7.3) W przypadku Wykonawców powołujący się na zasoby podmiotów trzecich - pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji Zamówienia |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 1. Wszelkie zmiany Umowy z mogą być dokonywane za zgodą obu Stron, wyrażoną na piśmie, pod rygorem nieważności. 2. Wykonawca zobowiązuje się do nie zwiększania cen jednostkowych netto określonych w ofercie przez okres trwania Umowy, przy czym w czasie jej obowiązywania ceny brutto ulegają zmianie w przypadku wzrostu/spadku stawki podatku VAT. W przypadku urzędowej zmiany stawki VAT, uwzględnienie nowej stawki nastąpi automatycznie w dacie określonej przez właściwe przepisy prawa, bez konieczności zawierania odrębnego aneksu. 3. W przypadku wycofania z produkcji lub braku dostępności na rynku określonego artykułu spożywczego spowodowanego czynnikami niezależnymi od Wykonawcy, dopuszcza się możliwość, w uzgodnieniu z Zamawiającym, zmiany i zastąpienia go innym artykułem o cechach fizycznych i walorach smakowych nie gorszych od artykułu wycofanego lub niedostępnego, z zachowaniem jego ceny i przy zachowaniu pisemnej formy informacji o zaistniałej zamianie. 4. Zamawiający każdorazowo dopuszcza dostawy poszczególnych Towarów objętych Umową po cenach niższych niż określone w Umowie. Wystawienie faktury z ceną niższą niż wymieniona w załączniku nr 1 do Umowy jest równoznaczne z zaoferowaniem przez Wykonawcę niższej ceny oraz nie wymaga sporządzenia aneksu. 5. Strony dopuszczają możliwość przedłużenia terminu realizacji Umowy w przypadku nie zrealizowania jej wartości na poziomie min. 70% w terminie jej obowiązywania, o czas niezbędny do zrealizowania ww. wartości. Przedłużenie terminu obowiązywania Umowy może nastąpić na wniosek każdej ze Stron. W przypadku braku zgody jednej ze Stron na przedłużenie obowiązywania Umowy, Wykonawcy nie przysługuje wobec Zamawiającego roszczenie odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia Zamówienia. |
IV 4 4 data | 2020-06-29T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 13:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 1 - Nabiał |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego 1. 2. 3. 4. 1. Jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0-1% szt. pojemnik 150 g 150 2. Jogurt owocowy o zawartości tłuszczu 1 – 4% szt. pojemnik 150 g 150 3. Masło extra min. 82% tłuszczu szt. kostka 200 g 200 4. Mleko świeże pasteryzowane 2% litr 1 litr (1000ml) 1000 5. Ser biały półtłusty w pergaminie kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 6. Ser biały półtłusty mielony kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 7. Ser miękki solankowy półtłusty kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 8. Ser topiony bez dodatków szt. opakowanie 100 g 100 9. Ser żółty półtłusty, twardy podpuszczkowy typu gouda, krojony, pakowany hermetycznie kg opakowanie 1 kg (1000g) 1000 10. Serek homogenizowany: wanilia, skład: twaróg odtłuszczony, wsad smakowy - cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, aromaty, śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa szt. opakowanie 150 g 150 11. Śmietana 18% litr 1 litr (1000ml) 1000 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 2 - Pieczywo |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. bułka tarta 500g 5 kg 2. bagietka, długość 50-55 cm 500 szt. 3. bułka kajzerka 55 g skład: mąka pszenna (69%), woda, mąka żytnia (3%), drożdże, sól, olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ze słodu pszennego, mąka ze słodu jęczmiennego 1000 szt. 4. bułka maślana 50 g, skład: mąka pszenna t 500, cukier,margaryna 80%, drożdże,woda mleko 700 szt. 5. chleb bezglutenowy 43 szt. 6. chleb graham 750g krojony 2800 szt. 7. chleb pszenny krojony 700 g 5300 szt. 8. chleb pszenno-żytni krojony 700g 4800 szt. |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 3 - Warzywa i owoce |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Banany 180 kg 2. Brokuły 80 kg 3. Buraki czerwone 2500 kg 4. Cebula 500 kg 5. cebula dymka 20 pęk 6. Cytryna 80 kg 7. Czosnek 50 szt. 8. Fasola 'Jaś' sucha 2 kg 9. Jabłka deserowe 4300 kg 9. Kalafiory świeże 1000 szt 10. Kapusta biała 2000 kg 11. Kapusta biała nowa 60 szt 12. Kapusta czerwona 500 kg 13. Kapusta kiszona 200 kg 14. Koper świeży 5300 pęk 15. Marchew 3000 kg 16. Ogórek kiszony 500 kg 17. Ogórki świeże 700 kg 18. Papryka czerwona 200 kg 19. Pieczarki 300 kg 20. Pietruszka 500 kg 21. Pietruszka zielona świeża 3000 pęk 22. Pomidory 1600 kg 23. Pory 40 kg 24. Rzodkiewka 900 pęk 25. Sałata zielona 4000 szt 26. Seler 400 kg 27. Susz buraczany 6 kg 28. Susz warzywny 1 kg 29. Susz koperka zielonego 1 kg 30. Susz zielonej pietruszki 1 kg 31. Szczypiorek 100 pęk 32. Śliwki 10 kg 33. Ziemniaki 17700 kg 34. Truskawki 2 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 4 - Artykuły spożywcze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4) 1. 2. 3. 4. 5. 1. Bazylia op. 10 g 50,0 2. Biszkopty mąka psz., masa jajowa paster., cukier, cukier inwertowany, skrobia ziemn., emulgator E 475,E 471, E 477,Wartość odżywcza w 100 g wart. energ. 1605kJ/379 kcal, białko 11,0 g węglow. 73,0 g, tłuszcz 4,5 g, błonnik pokarm. 1,3 g, sód 0,16 g. op. 120 g 180 3. Budyń bez cukru op. 1 kg (1000g) 15 4. Budyń z cukrem o smaku wanilinowym, śmietankowym. Skład : cukier, skrobia ziemn., kukurydziana, aromat barwnik /żółcień : chinolinowa, pomarańczowa op. 60g 100 5. Chrupki kukurydziane bez dodatków op. 70 g 200 6. Chrzan tarty op. 250 g 60 7. Cukier op. 1 kg (1000g) 1600 8. Cukier puder op. 400 g 9 9. Cynamon op. 20 g 160 10. Drożdże op. 100 g 10 11. Dżem z owoców bezpestkowych niskosłodzony pojedynczy, min. 35% zawartość owoców, op. 25 g 18000 12. Galaretka owocowa bez sztucznych barwników, Skład: cukier, żelatyna wp., regulator kwas.: kwasek cytr., aromat, wartość energet. w 100 g 201kJ/47 kcal białko1,5 g,węglow.10,3 g, smak do wyboru przy zamówieniu op. 71g 100 13. Groszek konserwowy op. 400 g 130 14. Herbata czarna w torebkach, ekspertowa op. 150 g 380 15. Herbatniki skład: mąka psz., cukier, tłuszcz rośl.,substancje spulchniające( węglan amonu, węglan sodu) , ml. w pr. odtłuszcz., sól, smulgator (lecytyna), aromat wanilia, regulator kwasowości (kw. cytrynowy), środki przetwarzania maki (polifosforan sodowy, pirosiarczyn sodowy) Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energ., 1861kJ/442 kcal, białko 7,9 g, węgl.70g, tłuszcz 14 g op. 50 g 1000 16. Kakao op. 100 g 80 17. Kasza jęczmienna mazurska op. 1 kg (1000g) 800 18. Kasza kukurydziana op. 1 kg (1000g) 200 19. Kasza manna op. 1 kg (1000g) 650 20. Kawa zbożowa op. 500 g 60 21. Ketchup łagodny, bez konserwantów, o zawartości pomidorów min. 193 g na 100 g ketchupu op. 500 g 25 22. Kisiel bez cukru op. 1 kg (1000g) 40 23. Kisiel z cukrem o smaku truskawk., skladniki: cukier, skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), koncentraty roślinne 0,4% (marchwi i hibiskusa, krokosza), witamina C, maltodekstryna, aromat, sól op. 77 g 100 24. Kminek op. 20 g 70 25. Koncentrat pomidorowy 30% op. 1 litr (1000ml) 400 26. Kukurydza konserwowa op. 400 g 350 27. Kwasek cytrynowy op. 50 g 140 28. Liście laurowe op. 50 g 30 29. Majeranek op. 10 g 240 30. Majonez sklad: olej rzepakowy (51%), woda, masa jajeczna (10,2%) (jajo kurze, żółtko jaja kurzego), musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól), cukier, ocet winny biały, skrobia modyfikowana, sól, koncentrat soku z cytryny, stabilizatory: guma guar, guma ksantanowa, aromaty, aromat naturalny, barwnik: karoteny, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA op. 490g 10 31. Makaron - nitka, łazanka, świdry op. 1 kg (1000g) 600 32. Makaron lasagne op. 500 g 200 33. Makaron muszelki, kokardki op. 400 g 200 34. Mąka pszenna typ. 500 op. 1 kg (1000g) 1200 35. Mąka ziemniaczana op. 1 kg (1000g) 50 36. Miód naturalny - pojedynczy, wielokwiatowy op. 25 g 2850 37. Musztarda op. 1 litr (1000ml) 2 38. Ocet op. 1 litr (1000ml) 80 39. Ogórek konserwowy op. 1 litr (1000ml) 1 40. Olej roślinny op. 1 litr (1000ml) 1000 41. Oregano op. 10 g 50 42. Papryka mielona słodka op. 20 g 190 43. Pieprz czarny mielony op. 20 g 340 44. Płatki owsiane op. 1 kg (1000g) 550 45. Proszek do ciast op. 36g 1 46. Przyprawa sypka op. 1 kg (1000g) 200 47. Przyprawa w płynie, skład: woda, sól, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe), ocet, glukoza, aromaty op. 1 litr (1000ml) 450 48. Ryż op. 1 kg (1000g) 650 49. Sól op. 1 kg (1000g) 600 50. Sucharki op. 290 g 500 52. Ziele angielskie op. 15 g 90 53. Zioła prowansalskie op. 50g 1 54. Żurek w torebkach op. 50 g 300 |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 5 - Mięso i przetwory mięsne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Filet z kurczaka 650 kg 2. Gulasz wołowy b/k 650 kg 3. Kiełbasa drobiowa z warzywami, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 300 kg 4. Kiełbasa drobiowa (gruba) krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 60 kg 5. Kiełbasa szynkowa (gruba), krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 900 kg 6. Kurczak cały 1500 kg 7. Łopatka wieprzowa b/k 380 kg 8. Parówki drobiowe 300 kg 9. Schab wieprzowy b/k 1800 kg 10. Szynka wieprzowa - gotowana, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 700 kg 11. Udko z kurczaka 900 kg 12. Wątróbka drobiowa 10 kg |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 6 - Ryby, mrożonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Ryba wędzona (makrela) 180 kg 2. Filet do smażenia (miruna), mrożony płat filetowy, 170-230g, bez skóry, (mrożone SHP - metodą szaterpaku (metoda mrożenia bez wody na sucho)) 1050 kg 3. Szpinak rozdrobniony, porcjowany, brykiety 5g, mrożony, opakowanie 2,5 kg 8 kg |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 7 - Jaja |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Jaja kurze M – średnie: od 53 g do 63 g, czyste, z nieuszkodzoną skorupką* 13 800 szt. |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 8 - Kleiki, kaszki i zupki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość 1. 2. 3. 4. 1. Kleik ryżowy szt. 13 2. Modyfikowane mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia szt. 10 3. Mleko następne dla niemowląt po 6. miesiącu szt. 1 4. Kaszka mleczno-ryżowa szt. 20 5. Zupka marchewkowa z ryżem szt. 80 6. Zupka jarzynowa z kurczakiem szt. 200 7. Zupka jarzynowa szt. 1 |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | Pakiet nr 9 - Woda mineralna |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik okres w miesiacach | 12 |
Zalacznik krotki opis | Lp. Przedmiot zamówienia J. m. Ilość Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego (*) 1. 2. 3. 4. 5. 1. Woda mineralna, nienasycona CO2, szt. 1 800 1,5l 2. Woda mineralna, średnionasycona CO2, szt. 4 000 1,5l 4. Woda mineralna, średnionasycona CO2, szt. 200 0,5l |
Criterion
Kryteria | cena ofertowa brutto |
Znaczenie | 100,00 |