"Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Techniczno-Zawodowych w Tomaszowie lubelskim.
Publication date | 2020-08-12 |
End date | 2020-08-20 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych im. Macieja Rataja |
Miejscowość | Tomaszów Lubelski |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 569709-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 158100009, 155000003, 151000009, 158000006, 152000000, 151120006, 153000001, 31425003, 158942003, 32121001 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
CZĘŚĆ I Pieczywo świeże ,wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV 15810000-9 CZĘŚĆ II Produkty Mleczarskie Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV 15100000-9 CZĘŚĆ IV Różne produkty spożywcze Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI Drób Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII Mrożonki Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII Owoce świeże Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ IX Warzywa Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X Jaja kurze Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI Produkty garmażeryjne Kod CPV-15 894200-3 CZĘŚĆ XII ziemniaki Kod CPV 03212100-1 2.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący asortymentu w poszczególnych częściach został zawarty w Arkuszach kalkulacyjnych jako zał. Nr 2 /Załączniki Nr 2.1 do 2.12. do SIWZ/ Wskazane w załącznikach nr 2.1 do 2.12 do SIWZ ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą ulec zmianie w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załącznikach do SIWZ. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | ed6fed2d-cb50-424b-b5d4-de82f2fee67f |
Biuletyn | 569709-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych im. Macieja Rataja |
Regon | 19851600000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Hallera |
Zamawiajacy adres numer domu | 5 |
Zamawiajacy miejscowosc | Tomaszów Lubelski |
Zamawiajacy kod pocztowy | 22-600 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | lubelskie |
Zamawiajacy telefon | 846 650 505, |
Zamawiajacy fax | 846 650 505 |
Zamawiajacy email | zsnr3tom@wp.pl , |
Adres strony url | www.zs3tl.pl |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zs3tl.pl |
Nazwa nadana zamowieniu | "Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Techniczno-Zawodowych w Tomaszowie lubelskim. |
Numer referencyjny | Z.S.T-Z.26.1.2020r. |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Zastrzega prawo grup czesci | nie dotyczy |
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 12 częsci |
Okreslenie przedmiotu | CZĘŚĆ I Pieczywo świeże ,wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV 15810000-9 CZĘŚĆ II Produkty Mleczarskie Kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV 15100000-9 CZĘŚĆ IV Różne produkty spożywcze Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI Drób Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII Mrożonki Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII Owoce świeże Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ IX Warzywa Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X Jaja kurze Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI Produkty garmażeryjne Kod CPV-15 894200-3 CZĘŚĆ XII ziemniaki Kod CPV 03212100-1 2.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący asortymentu w poszczególnych częściach został zawarty w Arkuszach kalkulacyjnych jako zał. Nr 2 /Załączniki Nr 2.1 do 2.12. do SIWZ/ Wskazane w załącznikach nr 2.1 do 2.12 do SIWZ ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą ulec zmianie w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załącznikach do SIWZ. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Okreslenie warunkow | zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | 15.1.Projekt umowy stanowi załącznik nr 5 do SIWZ. 15.2.Umowa zostanie zawarta w formie pisemnej pod rygorem nieważności. 15.3.Umowa jest jawna i podlega udostępnieniu na zasadach określonych w przepisach o dostępie do informacji publicznej. 15.4.Wszelkie zmiany zawartej umowy będą wymagały pisemnego aneksu pod rygorem nieważności. 15.5.Okoliczności, w jakich zmieniona może zostać umowa, są opisane w Projekcie umowy. |
IV 4 4 data | 2020-08-20T00:00:00+02:00 |
IV 4 4 godzina | 11:00 |
IV 4 4 jezyki | język polski |
IV 4 5 okres | 30 |
IV 4 17 | 1 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | PIECZYWO |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15810000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 6 000 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 250 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 15 000 Bułka tarta kg 50 Drożdżówka 100 g szt. 4500 Pierożki ( z kaszą , kapustą ) waga nie mniej niż 60 g szt. 800 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 140 Makowiec 500 g szt. 20 Cebularz waga nie mniej niż 100 g Szt. 500 Rogale waga 100 gr. Szt. 1000 |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | Produkty mleczarskie |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15500000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Mleko spożywcze zaw. 2% tł. w opak. 1 litr. litr 4000 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 400 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 200 Twaróg półtłusty kg 300 Ser topiony 100 g kg 200 Ser żółty półtłusty kg 500 Jogurt smakowy op. Nie mniej jak 125 ml szt. 4500 Serek smakowy op. nie mniej niz 135g. szt. 1500 Serek wiejski op. nie mniej jak 150 g. szt. 600 |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | Produkty zwierzęce , mięso i produkty mięsne. |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Mięso mielone wieprzowo kg 220 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl. kg 400 Karkówka z kością kg 100 Schab wieprzowy z kością kg 280 Schab wieprzowy b/k kg 100 Wątroba wieprzowa kg 80 Żeberka wieprzowe (Paski) kg 70 Boczek wędzony parzony kg. 75 Kiełbasa krakowska kg 300 Mielonka wieprzowa Smaczek w galaretce kg 240 Kiełbasa zwyczajna kg 15 Kiełbasa wiejska kg. 200 Kiełbasa szynkowa kg 270 Kabanosy wieprzowe kg 130 Polędwica sopocka kg 60 Ogonówka kg 150 Parówki wieprzowe kg 150 Szynka wieprzowa kg 320 Flaki krojone odgotowane kg 25 Kabanosy wieprzowe Kg 60 Kości wieprzowe kg 40 Kiełbasa salami kg 20 |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | Różne produkty spożywcze . |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15800000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 40 Szt. Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 500 Kg Cukier puder op.500g 10 Szt. Czekolada mleczna op. 100g typu WEDELL / lub równoważne 160 Szt. Delikat / przyprawa do drobiu op. 1 kg 9 Szt. Delikat/ przyprawa do mięs typu Knor Lub równoważny op. 1 kg 5 Szt. Delikat /przyprawa do ryb op. 1 kg. 1 Sz. Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 700 Szt. Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 300 Szt. Fasolka konserwowa biała op 400g 35 Szt. Fasolka konserwowa czerwona op. nie mniejsze jak 400g 20 Szt. Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt. Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 90 Szt. Herbata granulowana 100 g 130 Szt. Kakao ciemne sypkie op. Nie mniej jak 100 g 60 Szt. Kasza gryczana op. 1000 g 80 Kg Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 70 Kg Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 40 Szt. Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 170 Szt. Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 200 Szt. Konserwa turystyczna nie mniej jak op. 135g 150 Szt. Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 130 Szt. Kukurydza konserwowa słodka – op. nie mniejsze jak 400 g 100 Szt Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 80 Szt Liść laurowy torebka 15 g 10 Szt. Majeranek torebka op. 20g 90 Szt. Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Winiary lub równoważny 100 Szt. Makaron rosołowy jajeczny op. Nie mniej niż 250 g. 150 Szt. Makaron spaghetti Lubella lub równoważny op. Nie mniej niż 400 g 300 Szt. Makaron łazanki Lubella lub równoważny op. 400g 15 Szt. Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g 140 Szt. Margaryna śniadaniowa z zaw. olejów roślinnych op. 500 g 800 Szt. Mąka pszenna luksusowa typ 550 300 Kg Mąka ziemniaczana op. 1000 g 30 Kg Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 100 Szt. Ocet jabłkowy op.500ml. 5 Szt Ogórek konserwowy op. poj. 0.9 l 90 Szt. Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 400 Szt. Papryka konserwowa op. poj. 0,9 l 100 Szt. Papryka w proszku słodka mielona Op. nie mniej jak 20 g 160 Szt. Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 700 Szt. Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g 200 Szt. Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 30 Szt. Pietruszka susz- natka op. nie mniej jak 20g 150 Szt. Płatki kukurydziane zwykłe op. nie mniej jak 500 g. 80 Szt. Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op.200 g 130 Szt. Przyprawa do zup w płynie Winiary op. 1 l Firmy Winiar lub równoważny lub lepszy nie gorszy. 40 Szt. Rosołki drobiowe 120 g Firmy Winiary, lub równoważny 70 Szt. Ryż biały op. 1 kg 140 Kg Serek top. Krążek op. 200 g 160 Op. Serek top. plastry op. 150g 160 Op. Sos ogrodowy sałatkowy op. 900 g 5 Szt. Sól kamienna jodowana 40 kg Sól sodowo-potasowa op. 350 g 180 Szt. Ziele angielskie torebka 15g 15 Szt. |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | Ryby przetworzone i konserwowane |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15200000-0 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Filet z ryby morszczuk mrożony SHP Kg 150 Filet śledziowy b/skóry w zalewie octowo-olejowej kg 50 Makrela wędzona Kg 70 Szprot w pomidorach op. 170 g. Szt. 340 Paprykarz op. 300 g Szt. 260 |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | Drób |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15112000-6 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Filet drobiowy / świeży / kg 370 Porcje rosołowe /świeże kg 120 Udka z kurczaka świeże kg 480 |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | Mrożonki |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Mieszanka mrożona wielowarzywna 7 składnikowa Op.2,5 kg Op. 40 Kalafior mrożony Op.2.50 kg op. 35 Szpinak mrożony - liść op.2.50 kg op. 20 |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | Owoce świeże |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Jabłka gat. I kg 2000 |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | warzywa |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15300000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik krotki opis | Botwina pęczek 20 Burak ćwikła kg. 250 Cebula biała kg. 260 Cytryna Kg. 5 Czosnek kg. 17 Fasola biała kg. 65 Groch łupany kg. 35 Kapusta biała kg. 400 Kapusta czerwona kg. 50 Kapusta kiszona kg. 130 Kapusta pekińska kg. 200 Kapusta włoska kg. 100 Marchewka kg. 200 Ogórek kiszony kg. 100 Ogórek świeży kg 150 Papryka świeża Kg 150 Pieczarka kg. 60 Pietruszka korzeń kg. 35 pomidor kg 200 por kg. 50 Sałata Szt. 30 seler korzeń kg. 30 Szczypior pęczek. 120 Mandarynka kg 15 Banany kg 50 |
Zalacznik czesc nr | 10 |
Zalacznik nazwa | Jaja kurze |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03142500-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Jaja kurze świeże kl. A M – średnie: od 53 g do 63 g szt. 5000 |
Zalacznik czesc nr | 11 |
Zalacznik nazwa | Produkty garmażeryjne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15894200-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | 1 Pierogi ruskie domowe Kg. 150 2 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 30 3 Kopytka świeże kg 80 |
Zalacznik czesc nr | 12 |
Zalacznik nazwa | Ziemniaki jadalne |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 03212100-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2020-09-01T00:00:00+02:00 |
Zalacznik data zakonczenia | 2021-06-30T00:00:00+02:00 |
Zalacznik krotki opis | Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg Polska Norma – PN-R-74450:1975 kg 5000 |
Criterion
Kryteria | Termin zapłaty za fakrurę |
Znaczenie | 40,00 |
Kryteria | cena |
Znaczenie | 60,00 |