GuidZP400 |
ed6fed2d-cb50-424b-b5d4-de82f2fee67f
|
Biuletyn |
569709-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych im. Macieja Rataja
|
Regon |
19851600000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Hallera
|
Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Tomaszów Lubelski
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
22-600
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
846 650 505,
|
Zamawiajacy fax |
846 650 505
|
Zamawiajacy email |
zsnr3tom@wp.pl ,
|
Adres strony url |
www.zs3tl.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zs3tl.pl
|
Nazwa nadana zamowieniu |
"Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Techniczno-Zawodowych w Tomaszowie lubelskim.
|
Numer referencyjny |
Z.S.T-Z.26.1.2020r.
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Zastrzega prawo grup czesci |
nie dotyczy
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
12 częsci
|
Okreslenie przedmiotu |
CZĘŚĆ I Pieczywo świeże ,wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV 15810000-9
CZĘŚĆ II Produkty Mleczarskie Kod CPV 15500000-3
CZĘŚĆ III Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV 15100000-9
CZĘŚĆ IV Różne produkty spożywcze Kod CPV 15800000-6
CZĘŚĆ V Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV 15200000-0
CZĘŚĆ VI Drób Kod CPV 15112000- 6
CZĘŚĆ VII Mrożonki Kod CPV 15331100-8
CZĘŚĆ VIII Owoce świeże Kod CPV 15300000-1
CZĘŚĆ IX Warzywa Kod CPV 15300000-1
CZĘŚĆ X Jaja kurze Kod CPV 03142500-3
CZĘŚĆ XI Produkty garmażeryjne Kod CPV-15 894200-3
CZĘŚĆ XII ziemniaki Kod CPV 03212100-1
2.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący asortymentu w poszczególnych częściach został zawarty w Arkuszach kalkulacyjnych jako zał. Nr 2 /Załączniki Nr 2.1 do 2.12. do SIWZ/
Wskazane w załącznikach nr 2.1 do 2.12 do SIWZ ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą ulec zmianie w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załącznikach do SIWZ.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
15.1.Projekt umowy stanowi załącznik nr 5 do SIWZ.
15.2.Umowa zostanie zawarta w formie pisemnej pod rygorem nieważności.
15.3.Umowa jest jawna i podlega udostępnieniu na zasadach określonych w przepisach o dostępie do informacji publicznej.
15.4.Wszelkie zmiany zawartej umowy będą wymagały pisemnego aneksu pod rygorem nieważności.
15.5.Okoliczności, w jakich zmieniona może zostać umowa, są opisane w Projekcie umowy.
|
IV 4 4 data |
2020-08-20T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
IV 4 17 |
1
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
PIECZYWO
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 6 000
Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 250
Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 15 000
Bułka tarta kg 50
Drożdżówka 100 g szt. 4500
Pierożki ( z kaszą , kapustą ) waga nie mniej niż 60 g
szt. 800
Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 140
Makowiec 500 g szt. 20
Cebularz waga nie mniej niż 100 g Szt. 500
Rogale waga 100 gr. Szt. 1000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mleko spożywcze zaw.
2% tł. w opak. 1 litr.
litr 4000
Śmietana zaw. 18 % tł.
litr 400
Masło ex .zawartość
tł. 82,5% op. 0.200 g
kg 200
Twaróg półtłusty
kg 300
Ser topiony 100 g
kg 200
Ser żółty półtłusty
kg 500
Jogurt smakowy op.
Nie mniej jak 125 ml
szt. 4500
Serek smakowy
op. nie mniej niz 135g.
szt. 1500
Serek wiejski op. nie mniej jak 150 g. szt. 600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce , mięso i produkty mięsne.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mięso mielone wieprzowo
kg 220
Mięso wieprzowe gulaszowe II kl.
kg 400
Karkówka z kością kg 100
Schab wieprzowy z kością
kg 280
Schab wieprzowy b/k kg 100
Wątroba wieprzowa
kg 80
Żeberka wieprzowe
(Paski)
kg 70
Boczek wędzony parzony kg. 75
Kiełbasa krakowska
kg 300
Mielonka wieprzowa Smaczek w galaretce kg 240
Kiełbasa zwyczajna kg 15
Kiełbasa wiejska kg. 200
Kiełbasa szynkowa kg 270
Kabanosy wieprzowe
kg 130
Polędwica sopocka kg 60
Ogonówka kg 150
Parówki wieprzowe kg 150
Szynka wieprzowa kg 320
Flaki krojone odgotowane kg 25
Kabanosy wieprzowe Kg 60
Kości wieprzowe kg 40
Kiełbasa salami kg 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Różne produkty spożywcze .
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 40 Szt.
Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 500 Kg
Cukier puder op.500g
10 Szt.
Czekolada mleczna op. 100g
typu WEDELL / lub równoważne 160 Szt.
Delikat / przyprawa do drobiu
op. 1 kg 9 Szt.
Delikat/ przyprawa do mięs typu Knor Lub równoważny op. 1 kg 5 Szt.
Delikat /przyprawa do ryb op. 1 kg. 1 Sz.
Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 700 Szt.
Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 300 Szt.
Fasolka konserwowa biała op 400g 35 Szt.
Fasolka konserwowa czerwona
op. nie mniejsze jak 400g
20 Szt.
Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt.
Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 90 Szt.
Herbata granulowana 100 g 130 Szt.
Kakao ciemne sypkie op. Nie mniej jak 100 g 60 Szt.
Kasza gryczana op. 1000 g 80 Kg
Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 70 Kg
Kawa inka op. nie mniejsze
jak 150 g 40 Szt.
Keczup PIKANTNY
op. nie mniej jak 500 g
170 Szt.
Koncentrat pomidorowy 30 %
op. Nie mniej jak 200g 200 Szt.
Konserwa turystyczna nie mniej
jak op. 135g
150 Szt.
Koper susz nać op. nie mniej jak
20 g
130 Szt.
Kukurydza konserwowa słodka –
op. nie mniejsze jak 400 g
100 Szt
Kwasek cytrynowy op. Nie mniej
jak 20g 80 Szt
Liść laurowy torebka 15 g 10 Szt.
Majeranek torebka op. 20g 90 Szt.
Majonez dekoracyjny nie mniej
jak 700 g Winiary lub równoważny 100 Szt.
Makaron rosołowy jajeczny
op. Nie mniej niż 250 g. 150 Szt.
Makaron spaghetti Lubella
lub równoważny
op. Nie mniej niż 400 g
300 Szt.
Makaron łazanki Lubella
lub równoważny op. 400g
15
Szt.
Makaron świderki op. Nie mniej jak 1000 g
140 Szt.
Margaryna śniadaniowa z zaw. olejów roślinnych op. 500 g 800 Szt.
Mąka pszenna luksusowa typ 550 300 Kg
Mąka ziemniaczana op. 1000 g 30 Kg
Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 100 Szt.
Ocet jabłkowy op.500ml. 5 Szt
Ogórek konserwowy op. poj. 0.9 l 90 Szt.
Olej jadalny rzepakowy op. 1 litr 400 Szt.
Papryka konserwowa op. poj. 0,9 l 100 Szt.
Papryka w proszku słodka mielona
Op. nie mniej jak 20 g 160 Szt.
Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 700 Szt.
Pieprz naturalny czarny mielony
Op. nie mniej jak 20g 200 Szt.
Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 30 Szt.
Pietruszka susz- natka op. nie mniej jak 20g 150 Szt.
Płatki kukurydziane zwykłe op.
nie mniej jak 500 g. 80 Szt.
Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op.200 g
130 Szt.
Przyprawa do zup w płynie Winiary op. 1 l Firmy Winiar lub równoważny lub lepszy nie gorszy.
40 Szt.
Rosołki drobiowe 120 g Firmy Winiary, lub równoważny 70 Szt.
Ryż biały op. 1 kg 140 Kg
Serek top. Krążek op. 200 g
160 Op.
Serek top. plastry op. 150g
160 Op.
Sos ogrodowy sałatkowy op. 900 g 5 Szt.
Sól kamienna jodowana 40 kg
Sól sodowo-potasowa op. 350 g 180 Szt.
Ziele angielskie torebka 15g 15 Szt.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Ryby przetworzone i konserwowane
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Filet z ryby morszczuk mrożony SHP
Kg 150
Filet śledziowy b/skóry
w zalewie octowo-olejowej
kg 50
Makrela wędzona Kg 70
Szprot w pomidorach
op. 170 g.
Szt. 340
Paprykarz op. 300 g Szt. 260
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Drób
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15112000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Filet drobiowy
/ świeży /
kg 370
Porcje rosołowe /świeże
kg
120
Udka z kurczaka świeże
kg 480
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Mieszanka mrożona
wielowarzywna
7 składnikowa Op.2,5 kg
Op. 40
Kalafior mrożony
Op.2.50 kg
op. 35
Szpinak mrożony - liść
op.2.50 kg
op. 20
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Owoce świeże
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jabłka gat. I
kg
2000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
warzywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik krotki opis |
Botwina pęczek 20
Burak ćwikła kg. 250
Cebula biała kg. 260
Cytryna Kg. 5
Czosnek kg. 17
Fasola biała kg. 65
Groch łupany kg. 35
Kapusta biała kg. 400
Kapusta czerwona kg. 50
Kapusta kiszona kg. 130
Kapusta pekińska kg. 200
Kapusta włoska kg. 100
Marchewka kg. 200
Ogórek kiszony kg. 100
Ogórek świeży kg 150
Papryka świeża Kg 150
Pieczarka kg. 60
Pietruszka korzeń kg. 35
pomidor kg 200
por kg. 50
Sałata Szt. 30
seler korzeń kg. 30
Szczypior pęczek. 120
Mandarynka kg 15
Banany kg 50
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Jaja kurze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Jaja kurze świeże
kl. A
M – średnie:
od 53 g do 63 g
szt. 5000
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Produkty garmażeryjne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15894200-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
1 Pierogi ruskie domowe
Kg.
150
2 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 30
3
Kopytka świeże
kg
80
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Ziemniaki jadalne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03212100-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-09-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2021-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Ziemniaki jadalne późne
op. worek nie mniej
jak 30 kg
Polska Norma –
PN-R-74450:1975
kg 5000
|
| |